تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا حذف ماهواره از منزلمان ممکن است ؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
سلام
راستش مادر منم یه آدم مذهبیه واسه همین اجازه نمی داد ماهواره بخریم ولی بلاخره خریدیم الانم راضیم
چون ایران همش سه تا کانال به درد بخور داره که طوی یکیش بحث مذهبیه یکیش بحث احکامه یکیشم پیام بازرگانی
من خودم زیاد به ترکیه نگاه می کنم ولی کانال من و تو هم برنامه های جالبی داره که گاهی هم اونو نگاه می کنم
در کل از کانالای ایرانی بهترن
سلام
ما ماهواره نداریم

ولی ای کاش داشتیم!

دم انتخابات نشسته بودم تلویزیون میدیم
شبکه دو گزارش تهیه می کردن در مورد انتخابات

خلاصه نیم ساعت نشستم دیدم حتی یه نفرم نگفت رای نمیدم!

وقتی صدا و سیما مستقل نباشه همینه دیگه!
لااقل ماهواره دیگه اینطوری نیست به این شدت سانسور داشته باشن

یاحق
بسم الله الرحمن الرحيم

سلام
من كه موفق شدم ، البته چند ماهي ميشه
اميدوارم كه شما هم موفق بشي ، همين كه راست و دروغاشون رو نشون بدي و بتوني تاثيرات منفي اونو به رخ خانواده بكشي و از اثراتي كه ميتونه رو خانواده بزاره بگيد.
مطمئنا كارسازه.

ما كه خدا رو شكر موفق شديمBig GrinBig GrinBig Grin

ان شا الله كه هر كس از اين بشقاب بزرگ در عذابه از شرش راحت بشه.Wink

آمين
یکی از بهانه های پایه ماهواره نشستن توجه به مسائل علمی هست طرف خودش رو گول می زنه و می گه من که حواسم جمع جمعه نباید از علم عقب موند اخه خداییش کدوم نکته علمی قابل اعتمادی هست که ادم با کتاب خوندن نصیبش نمی شه ولی با ماهواره دیدن می شه تازه باید حواسمون جمع باشه که چرندیات تکامل (نیرنگ تکامل ) رو به خرجمون ندن خاموش کردن ریسیور ماهواره مثل ترک سیگار سخت هست ولی ممکنه خصوصا این که مردم بفهمن یا بهشون بفهمونیم که پشت پرده منوتو و فارسی 1 و... چی نشسته و چه بلایی می تونه سر بچه هاشون بیاد
طرف میگه خوب حالا یه فیلم رو بچه 8_9 ساله چه اثری داره مگه
باید بهش گفت وقتی 10 سال دیگه تو خیابون بچه خودت رو متاسفانه با یا ....... دیدی ناراحت نشو
کتاب بخونیم ! کتاب! جایه این همه سریال در پیت و یا شو های سگ پرور (نفس پرور) کتاب بخونیم
برای شروع بیایم به دوستانمون کتاب هدیه بدیم کتاب خوب !
سلام
به نظر من میشه ماهواره رو کنار گذاشت چون چیزی که به آدم یاد نمیده هیچی گمراهش هم میکنه..متاسفانه بهش عادت کردیم و در صورت نبودش دچار ضعف اطلاعاتی و اضطراب میشیم ولی با این حال میشه گذاشت کنار و باید این کار رو بکنیم.باید یادمون باشه ما حتی یه زمانی حتی برق هم نداشتیم و پدران ما با شمع و چراغ های پی سوز زندگی میکردند..پس ماهواره چیزی نیست که نشه کنار گذاشت
برای اینکه بتونیم ماهواره رو کنار بذاریم باید برای خودمون یه سرگرمیه دیگه ای انتخاب کنیم البته اگر ماهواره رو من باب سرگرمی انتخاب کردیم باید یه جوری استفاده از ماهواره رو فراموش کنیم می تونیم مثلا در ساعت هایی که از ماهواره استفاده می کنیم به جاش به پارک بریم یا کارهای دیگه
برای اینکه خانواده هامون رو متقاعد نیم هم باید مدا با مستدات نشون بدیم که مثلا فلان برنامه ی ماهواره داره دروغ میگه
(۹/خرداد/۹۱ ۱۹:۴۷)محمود نوشته است: [ -> ]سلام
ما ماهواره نداریم

ولی ای کاش داشتیم!

علیکم السلام
مصاحبه یکی از روشهای "نظر سنجی" هست . در تمام دنیا هم استفاده می شه .
البته خوب آسیب شناسیش مفصل هست .
ولی خوب از بدترین روشها به لحاظ دقت در ظرسنجی هست چون
1- فرد (عادی منظورم هست ) به شدت تحت تاثیر قرار می گیره
2- سوالاتی که پرسیده میشه به شدت هدایت شده هست . یعنی فرد مصاحبه کننده سوالی می پرسه که جواب دلخواه خودش رو دریافت کنه!
اما به لحاظ اینکه
تاثیر گذار هست!
هم بر سوال شونده و هم بر بیننده (عادی)،
و دسترسی به اون ساده تر هست
مورد استفاده زیاد قرار می گیره .
بنگاههای خبری هم چه وابسته و چه غیر وابسته (که در واقع وجود ندارد) از مصاحبه برای اهداف خودشون استفاده می کنند .
من قصد دفاع از صدا و سیما رو ندارم ولی هر بنگاهی برای سود خودش از وسایل در اختیارش ، استفاده می کنه .
اصولا عدم وابستگی فکری به جریان های خاص در خبر رسانی یک رویای غیر قابل دسترس هست .
عمده مردم که که چیزی رو که می بینند باور می کنند .
عمده مردم احتیاج دارند که اخبار جهت دار بشنوند !!!!!
اصلا چرا مردم اخبار فوق جهت دار امثال b.b.c رو می پسندند از دلایل روانیش همین هست که هدایت فکری احتیاج دارند .
تشکر از دوستان
سلام.
اگر منظور انتخابات 88 است که 85% مشارکت بود و باید متوسط از 20 نفر گزارش بگیرند تا 3 نفر بگویند ما رای نمیدهیم. اما اگر انتخابات 90 مد نظر است که بنده به چشم خودم در چند برنامه دیدم که طرف به راحتی گفت من رای نمیدهم.

خرید ماهواره با اخبار و راز بقا شروع میشود اما ادامه ی راه معلوم نیست سر به کجا بگذارد. صدا و سیما هر بدی داشته باشد حداقل هنوز به حدی نرسیده که هنجار هایی را که در سینمای خودمان هم شکسته شده بشکند. در مسموم بودن اکثریت قریب به اتفاق برنامه های ماهواره (حتی حیات وحش) شکی نیست. اما آیا میشود گفت من یک غذای مسموم میخورم و بدنم سمش رو دفع و فقط مواد مغذیش را جذب میکند؟
عده ای خوب خودشان را گول میزنند که بهانه تلویزیون می آورند و بالاخص اخبار!!! مراقب باشند که تاثیرش ناگهانی نیست و معمولا موقعی تاثیرش رو میفهمند که دیگر دیر شده و راه بازگشتی نیست.
راستی این نکته هم لازم به ذکر است اگر صدا و سیما سانسور دارد مطمئنا برنامه های ماهواره هم سانسور دارند. اما باید دید در راستای کدام هدف و با چه چارچوبی سانسور میکنند!!
(۱۰/خرداد/۹۱ ۹:۲۸)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]
(۹/خرداد/۹۱ ۱۹:۴۷)محمود نوشته است: [ -> ]سلام
ما ماهواره نداریم

ولی ای کاش داشتیم!

علیکم السلام
مصاحبه یکی از روشهای "نظر سنجی" هست . در تمام دنیا هم استفاده می شه .
البته خوب آسیب شناسیش مفصل هست .
ولی خوب از بدترین روشها به لحاظ دقت در ظرسنجی هست چون
1- فرد (عادی منظورم هست ) به شدت تحت تاثیر قرار می گیره
2- سوالاتی که پرسیده میشه به شدت هدایت شده هست . یعنی فرد مصاحبه کننده سوالی می پرسه که جواب دلخواه خودش رو دریافت کنه!
اما به لحاظ اینکه
تاثیر گذار هست!
هم بر سوال شونده و هم بر بیننده (عادی)،
و دسترسی به اون ساده تر هست
مورد استفاده زیاد قرار می گیره .
بنگاههای خبری هم چه وابسته و چه غیر وابسته (که در واقع وجود ندارد) از مصاحبه برای اهداف خودشون استفاده می کنند .
من قصد دفاع از صدا و سیما رو ندارم ولی هر بنگاهی برای سود خودش از وسایل در اختیارش ، استفاده می کنه .
اصولا عدم وابستگی فکری به جریان های خاص در خبر رسانی یک رویای غیر قابل دسترس هست .
عمده مردم که که چیزی رو که می بینند باور می کنند .
عمده مردم احتیاج دارند که اخبار جهت دار بشنوند !!!!!
اصلا چرا مردم اخبار فوق جهت دار امثال b.b.c رو می پسندند از دلایل روانیش همین هست که هدایت فکری احتیاج دارند .
تشکر از دوستان
بله به همین دلیلم میگم اول امر به معروف کنید بعدا نهی از منکر

همه ی مشکلات از انجا اب میخوره که صدا و سیما وابسته به یک شخصیت سیاسیست

اگر مثلا انتخاب رئیس صدا و سیما توسط مجلس انجام میشد

رسانه ای مردمی تر بود

یاحق
(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۴:۳۷)محمود نوشته است: [ -> ]همه ی مشکلات از انجا اب میخوره که صدا و سیما وابسته به یک شخصیت سیاسیست

اگر مثلا انتخاب رئیس صدا و سیما توسط مجلس انجام میشد

رسانه ای مردمی تر بود
یاحق

انتخاب رئیس صدا و سیما با رهبری هست . شخصیت سیاسی یعنی چی!؟!! Dodgy
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
آدرس های مرجع