تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا حذف ماهواره از منزلمان ممکن است ؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
(۱۲/تیر/۹۱ ۱۵:۳۷)خشایار رحیمی نوشته است: [ -> ]بنظرتون چند درصد ماهواره ندارن؟
بین 10 تا 30 درصد
موقع اذون همه کانالا اذون میگه بعدش همه کانالا نماز بابا شاید یکی دوس نداشته باشه
موقع اخبار:نشست 5+1 شکست خورد آمریکا وضع اقتصادیش خرابه بشار اسد آدم خوبیه مردم آلمان بی کار اند آنگرلا مرکل با همه دعوا داره ایران بهترین کشوره.یه گاو تو چین دو فلو زایید دستش درد نکنه
موقع فیلم و سریال:نصف فیلم که سانسوره بعضی تیکه هاش هم دوبلش درست نیست.سریال های آت آشغال کره ای میذارن میبینیم
موقع فوتبال:تا بیخ فوتبال پیام بازرگانی نشون میده وسط بازی یه بند زیر نویسه اگه توپ بیاد گوشه نمیشه دید
شبگه های شهرستان هم که تعطیله
حالا ماهواره نداشته باشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Huh

سلام دوست عزیز .
بنده خودم به برنامه های صدا و سیما معترضم و نمیگم برنامه هاش خوبه .

به نظرتون چند در صد میدونن ماهواره چه ضرری میتونه بهشون بزنه ؟؟؟
بین 70 تا 90 درصد
شما میگی وقت اذان همه جا اذان میگه ....!!! شما تو مملکتی هستی که بر مبنای دین داره پیش میره و رفتن به سمت خدا به قدری توی این دین مهمه که همه کانالها برای 30 دقیقه میشن اذان . به عبارتی در روز اصلا بگیم 2 ساعت تلوزیون اذان پخش میکنه . یعنی این 2 ساعت انقدر غیر قابل تحمله که دارید اعتراض میکنید ؟؟؟!!!!!

در مورد اخبار هم که بارها صحبت شده که شبکه بی طرف نداریم ... حالا حرف شما درست و ایران اخبار نادرست میده . اما اخبار درست رو میخوایید از ماهواره بشنوید ؟؟؟؟!!!!
( باز ایران 4 تا به نفع خودش و 3 تا خبر میده ، اونوی گوش کنی که اصلا هیچی نمیگه از دور و برت که داره چی میگذره !!!)

در مورد فیلم و سریال هم باید دوستانه به شما بگم باید خیلی مراقب باشید... معلومه اهل فیلم دیدن هستید اما میتونید متوجه بشید اثرات این فیلمها تک تک چه نفوذی میتونه رو طرز فکرت داشته باشه ؟؟؟؟ ( امیدوارم بدونی !)

در مورد فوتبال هم باید دوستانه بهت بگم ............. چی بگم ؟ واقعا میشینی فوتبال میبینی و انقدر دقت میکنی که وقتی توپ تو اوت میره هم میخوای ببینی ؟؟؟ ( فکر میکنم کارهای مهمتر از فوتبال دیدن هم داشته باشیم !!)

دوست عزیز صحبت سر دفاع از برنامه های بیهوده صدا و سیما نیست . صحبت در مورد شما سر اینه که بهتره اصلا خودتون رو مشغول فیلم و فوتبال .. نکنید . داخلی و خارجی هم نداره .

تلوزیزیون ایران به هر ترتیب برنامه هایی که داره کمتر رو آدم تاثیر منفی میزاره ، به خاطر همین تایپیک سر این موضوعه که چطور خانواده رو از ماهواره با تمام برنامه های مخربش دور کنیم .

(۱۲/تیر/۹۱ ۱۷:۴۱)شیما نوشته است: [ -> ]سلام
ما هم ماهواره داشتیم . بعد از یه مدت متوجه شدم مضررات برنامه های ماهواره زیاد است . اما برنامه های تلوزییون
خودمون هم جالب نیست Sad Angry

حرف شما هم درسته . اما همین که ماهواره رو از برنامه خارج کردید خیلی به خودتون کمک کردید .

صدا و سیما هم که چه عرض کنم ...!!! امیدوارم بیشتر کار بشه .
الحمدلله ماکه نداریم...Blush
واقعا خیلی وحشتناک است این ماهواره!

بر اساس این طرح، اهالی منطقه به صورت داوطلبانه ماهواره های خود را به مسجد آورده و تحویل می دادند و در عوض مورد تقدیر مسئولان مسجد قرار می گرفتند. بنابراین گزارش، تعداد 175 دستگاه ماهواره به علاوه دیش «به صورت داوطلبانه از اهالی منطقه تهرانپارس» تحویل گرفته شده است.

[تصویر: resized_185458_615.jpg]

[تصویر: resized_185460_706.jpg]

[تصویر: resized_185461_572.jpg]

[تصویر: resized_185447_532.jpg]

[تصویر: resized_185449_882.jpg]

[تصویر: resized_185450_811.jpg]

[تصویر: resized_185451_817.jpg]
تو پکن یه شب مهمون یکی از رفقا بودم، بعد از شام فرزند دلبندش شروع کرد به کارتون دیدن. دیدم داره شبکه چین رو میبینه، به رفیقم گفتم: "لطفی چرا ماهواره نمی خری بچه شبکه ایران رو ببینه؟" آخه اون هم مثل ما بسیجیه. گفت: "اینجا ماهواره ممنوعه." گفتم: "بابا تو که خارجی هستی، کی می فهمه یکی بخر دیگه." گفت: " اگر بفهمن یه چیزی بهت می بندن از زندگی ساقطت می کنن."

چند هفته شهرهای مختلف چین رو گشتم. یک دونه دیش ماهواره ندیدم.

نه دین دارن، نه خدا رو میشناسن، نه ... ولی وقتی قانونی رو وضع می کنن، می خوام ببینم کی جراتش رو داره خلاف اون قانون رفتار کنه. مگه اینکه از جونش سیر شده باشه.
یکی از دوستان من هم توی سیدنی / استرالیا ، زندگی میکنند، یک بار که اومده بود ایران میگفت ما نمیتونیم اخبار ایران رو ببینیم ، گفتم مگه ماهواره ندارید؟
گفت چون توی آپارتمان هستیم ، نمیتونیم داشته باشیم

علتش هم فقط این بود (یا ظاهرا فقط همین بود) که باعث خراب شدن ظاهری ساختمان میشه!
و همه این رو رعایت میکنند!

فکر میکنم یک مشکل ما این هست که فکر میکنیم ، خلاف قانون عمل کردن هنره ، زرنگیه! بهش هم افتخار میکنیم

و دوم این که خیلی راخت شایعه رو باور میکنیم اما حقیقت باید با چندین و چند تا قسم ضمیمه بشه ، شاید اون موقع تونستیم بپذیریم که ممکنه واقعیت داشته باشه!!
ایرنا، 'محمد سجادزاده' شامگاه چهارشنبه در جمع دانشجویان شركت كننده در طرح ضیافت دانشگاه كاشان و در تالار علامه فیض این دانشگاه اظهار داشت: در جهان معاصر نحوه مقابله با ارزش ها از سوی دشمنان تغییر كرده است.

وی افزود:عرصه جنگهای نظامی و لشكركشی ها جای خود را به گستره رسانه هایی داده كه تاثیر گذارترین آنها در جهان، زیر نظر سرویس های سازمان های امنیتی آمریكا، انگلیس و وابستگان به آنها فعالیت می كنند.

این جامعه شناس با اشاره به فعالیت بیش از ۱۸ هزار شبكه ماهواره ای در جهان و پنج هزار شبكه در ایران كه دو هزار و ۷۰۰ شبكه آن بصورت باز یا كد نشده در اختیار كاربران قرار دارد، تاكید كرد: مهم ترین تاثیر این شبكه ها القای نحوه سبك زندگی و تغییر الگوهای ارزشی ملت هاست.

سجادزاده تصریح كرد: دشمنان انقلاب اسلامی فهمیده اند كه رویارویی مستقیم با ملتی مانند ایران، نتیجه ای ندارد؛ پس با ساختن مستندهایی مانند 'روزی روزگاری ایران' توسط عده ای جاسوس در لباس خبرنگار، به صراحت اعلام كرده اند كه اگر با ایران مقابله كنیم، ماجرای حضرت امام حسین (علیه السلام) تكرار می شود.

وی افزود:آنها در نتیجه این باور، به تغییر رویكرد خود دست زده و سعی دارند الگوی غیرت حسینی و شجاعت و فداكاری زینبی را از جوان ها جدا كرده و از این طریق به اهداف خود برسند.

این استاد جامعه شناسی با بیان اینكه آنها با فریب افكار عمومی، حقوق بشر دولایه ای را نیز ارایه می كنند، تاكید كرد: دولت ایالات متحده و برخی از كشورهای اروپایی در بحرین، افغانستان و برخی از كشورهای مسلمان حقوق بشر را به اشكال مختلف نقض می كنند و هر جا كه منافع آنها در میان باشد، برای حقوق بشر نوحه سرایی می كنند.

سجادزاده نحوه برخورد كشورها، ملت ها و مسوولان را با این رویه با اهمیت دانست و گفت:‌ بایستی به دور از رویكرد افراطی و تفریطی به ماهواره، با هوشیاری و بصورت گزینشی به این ابزار قدرتمند رسانه ای توجه كرد.

وی بیان كرد: خانواده های مسلمان ایرانی بایستی توجه داشته باشند كه ۶۳ شبكه ایرانی ماهواره با چه هدفی الگوی خانوادگی غربی را برای آنها به نمایش گذارده و بی بند و باری، تسامح در رفتار جنسی و مسایل انحرافی را القا می كنند.

این استاد دانشگاه های تهران تاكید كرد: متاسفانه الگوگیری خانواده ها و جوانان در این زمینه علط بوده و موجب افزایش آمار طلاق، مصرف گرایی و تغییر نحوه پوشش و برخورد در میان خانوده های ایرانی شده است.

سجاد زاده، افزود: بهترین راه مقابله با این جریان، هوشیاری و بصیرانه نگاه كردن به مقوله ماهواه است؛ به طوری كه تنها گیرنده نبوده و منفعلانه تاثیرات را نپذیریم.
عزیز من، ماهواره کجاش بده!!!!!!!!!!

اگر بلد نیستی استفاده کنی نکن،
همین اینترنت که بدتره!
ماشینو که نگو، میری توی خیابون شیطون گولت میزه کار خرابی میکنی!!

من خودم ماهواره دارم، ببرند که که یکبار این کارو کردند، باز هم میخرم و باز هم نگاه میکنم! توی جامعه ای که بعضی وقتها باید یک سرگرمی باشه، نمیشه که در همه چیز را بست، همش که نمیشه جانماز آب کشید! اون جای خودش، ولی بعضی وقتها هم باید یک سرگرمی داشت! اینکه کدوم کانال را ببینید، بستگی به ذات و تربیت تو داره،

جناب بیداری اندیشه فرمودند همه نیازهای ماهواره را میشه از اینترنت تهیه کرد! باید در جواب بگم، دوست من یا شما سر شاهراه اینترنت نشستی، یا وضع مالی شما عالیه که میتونی این همه پول بالای اینترنتت بدی!

من شخصا وقتی این سریالهای ایرانی را میبینم حالم بد میشه، بیا همین ماه رمضون این سریال خدا حافظ بچه، دیگه این متن سریال تکراری و عصبی کننده است، باید حتما بالای این سریال +18 بزنند، چون بچه من که 9 سالشه وقتی قسمت دزدی بچه میرسه، حالش بد میشه و عصبی میشه، من هم برخلاف اعتراض خانوم! کانال رو عوض میکنم.

در ضمن بچه ما هم همش داره پرشین تون میبینه! حالا فکرشو کن اگر میخواستم سی دی اونها رو بگیریم، که قبلا میگرفتم چقدر باید هزینه میکردم، اونم توی این اوضاع مالی!
من خودم هم اگر کانال 20 فیلم بده نگاه میکنم، نه منو تو نگاه میکنم نه PMC , GEM و اینا.
ولی بعضی وقتا این صدا و سیما کاری میکنه که به شعور آدم بر میخوره!
این توجیه : ما کانالهای خوب ماهواره را نگاه می کنیم. جالبه ها! یا می گه: ما اخباراش را می بینیم!
-----------------
ایران اومده شبکه هاش رو از روی فکر کنم اینتلست( نمیدونم اسمش چیهBig Grin) باشه برداشته که مردم برن از این دستگاه جدیدا بخرن ، والا ما هر کسیو که میشناسیم رفته انداخته رو عربا یا هاتبرد(فکر کنم) :دی

ما هم همینطور.بازم میشینیم همون شبکه های استانی رو نگاه میکنیم. بقیش هم که نیازی نبوده بستیم. عقده ای هم که نیستیم خدارو شکر وگرنه همونطوری که دوستمون گفت کسی بخواد خلاف شرع کنه با اینترنت خیلی راحت تر میشه.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
آدرس های مرجع