(۱۰/تیر/۹۱ ۱:۱۹)mohammad790 نوشته است: [ -> ]بسم الله
دوستان جمع آوری ماهواره تا حدی شاید جواب بده ولی با تفکرات ماهواره ای چیکار میکنید؟ با اینترنت چه میکنید؟ ما الان توی دنیایی زندگی میکنیم که یه خودکار حاسوسی تو جیبت با کیفیت HD فیلم میگیره همون لحظه میفرسته رو نت آنلاین دیده میشه...!!! دروغ میگم بگین دروغ میگی...
نمیشه اینطوری جلوی انتشار و گسترش باطل رو گرفت. خیلی از کانال ها که آنلاین تو اینترنت دیده میشن. سایت های خبری bbc و VoA و ... که خبر هارو لحظه ای میزارن رو سایتشون... کافیه یه فی*ل*تر شکن ساده داشته باشید... سریال های ماهواره ای هم خیلی ساده روی دی وی دی هرجا که بخوایم گیر میاد.
گیریم اصلا جمع کردند و ملت دیگه نرفتند بخرند؟ یا پارزازیت انداختند ملت دیگه ندیدند... تمام شد؟ حل شد؟ دقیقا پاک کردن صورت مسئله هست...
اونها چی دارن که اینهمه جذابند؟ کیفیت.
ولی ما نداریم. همه کارهامون ماست مالی و بیخود است... بجز اندکی! مگه نبود سریال حضرت یوسف (ع ) چقدر مخاطب داشت؟ خب خوب بود کیفیت داشت مخاطب پیدا کرد. یا مختار نامه.... اون هم همینطور. چرا نمیایم سریال شاهنامه فردوسی رو بسازیم یه بخش کوچکیش رو؟ بخدا بها داده نمیشه! فکر میکنید قبل از من به ذهن کسی دیگه نرسیده؟ ما توی ایران باستان کم اسطوره و افسانه وغول و هیولا داریم که باید هری پاتر به خورد بچه هامون بدن باهزار تا نماد و صحنه و غیره و...؟؟؟؟ بن تن به خورد بچه هامون بدن؟ اسپایدر من و بت من و شرلوک هولمز به خورد قشر جوونمون بدن؟ با افتخار هم دوبله و پخش میشه آخه اینجاش جالبه!!!!!!!!!!!!!!!
هزینه کنیم جلوه های ویژه داشته باشیم... وقتی که توی جامعه مخاطب جذب میکنه چرا روش سرمایه گذاری نمیشه؟؟؟؟؟؟ اینا همش سواله!!!
چرا واقعا؟
اینهمه مردانگی و راستی و درستی توی افسانه های باستان ایرانی هست! چرا دارن خاک میخورن؟ باور کنین بچه های الان ایران هری پاتر و اسپایدر من رو خیلی خیلی بیشتر از رستم خودمون میشناسند. بیشتر از سیاوش و کاوه میشناسند.
خدا بهمون رحم کنه بخاطر این کم کاری ها و بی مسئولیتی هامون...
از زوایای دیگه هم به قضیه نگاه کنید لطفا...
حالا اگر بخوایم از داخل خانواده یکاری بکنیم اون یه بحث دیگه.
من بحث های فیزیکی و خارجی و چکشی و فرود آمدن از آسمان با هلیکوپتر و اینها مد نظرم بود.(البته اون برخورد ها هم بجای خودش محترم...)
حرفاتون واقعا حساب شده و درست بود
یبار تو یه سخنرانی اقای رائفی پور یه حرفی زد که ازش خیلی خوشم اومد میگفت انقد نیایم بگیم اونا بدن تو سفره خودتو پهن کن خوبم درست کن ببین همه خود به خود دور تو جمع میشن!!!
اما نکته ای که شما گفتی اینکه از قصه های شاهنامه یا قصه های تاریخی ایران باشه بعله مخاطب زیاد خواهد داشت یکیشم منم که اصلا جز برنامه به سمت خدا تی وی ملی نمیبینم
اما هم داریم میان میسازن اما اینا کلا سیاستشون بر اینه که ایران جز بعد از اسلام هیچ پیشینه تاریخی نداره کلا فکر کنم زیاد خوششون نمیاد سریال بسازن یا انقد بودجه کمی قرار میدن که فیلم و سریال آبکی به خورد ملت میدن مثلا همون مختار نامه خداییش چون خوب درست شده بود همه میدیدن در صورتی که خیلی از انتظارات رو باز هم برآورده نکرد
یکی از بدی های سریال های ما هم اینه که خیلی مصنوعیه من خودم فیلم و سریال ایرانی اصلا نمیبینم و خارجی رو یکیش به این دلیل طبیعی بودنشه که دوست دارم مثلا طرف 10 ساله مادرش رو ندیده بعد میاد چادر مادرش رو بوس میکنه درسته مملکت اسلامیه نمیشه نشون داد ولی خوب میتونید نذارید اصلا
یا تو یه خونه هیچ فرقی بین رفتار یه مرد با مادر و خواهر و زنش نیست انگار 3 تا زن تو یه موقعیت جتماعی با یه مرد هستن
بگذریم کلا همه راه راحت رو انتخاب میکنن بیاین ماهواره ها رو جمع کنین تا ملت مجبور بشن سریال های شما رو ببینن اما بازم ممکن نیست فصل 3 ومپایر دیاریز با زیرنویس مفت و مجانی میرسه دستم یکی 1000 تومن میده میخره کل فک و فامیل میبینن
البته خجالت نکشین بیاین دستگاه پخش رو هم از خونه ها ببرین دو ماه بعدش هم طرح جمع آوری hdmi و کامپیوتر ها رو بذارین
والاااااا
البته من فکر میکنم بیشتر از اینکه نگران تهاجم فرهنگی و این چیزا باشن نگران اخبارهایی هستن که ما نباید بشنویم
راست و دروغش رو هم کار ندارم چون از قدیم گفتن تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها
بعد خودشون صب تا غروب بیان تو اخبار بگن مردم بحران زده اسپانیا
جنگ و خون روزی تو انگلستان
بدهی امریکا از مرز.... دلار گذشت دلار بی ارزش شد
قیمت فلان چیز و فلان چیز 5 عدد تک تومنی کاهش یافت
چون اگه به فکر چیز دیگه بودن منه بچه کند ذهن کنج خونه نشسته راه حل دارم بعد اونوقت اونا ندارن؟؟؟

نقل قول:البته من فکر میکنم بیشتر از اینکه نگران تهاجم فرهنگی و این چیزا باشن نگران اخبارهایی هستن که ما نباید بشنویم
بحث اخبار شد:
ببینید اخبار های اونطرف رو هم بنده کم و بیش دیدم BBC و VOA و اتاق خبر من و تو و هزارتا برنامه خبری و سیاسی دیگه شون... اونا بشدت سیاه نمایی میکنن تو این برنامه ها. شما که نگاه میکنید ایندفعه دقت کنید و ببینید که چقدر غرض ورزانه صحبت میکنند و موضوعات کوچیک و بزرگ رو خیلی بزرگتر از اونچه که هست نشون میدن. اینطرف هم که تعریفی نداره.
در واقع من کلا به اخبار اعتقادی ندارم چون یه ضرب و المثل قدیمی هست که میگه : هیچکس نمیگه ماست من ترشه...!!!
خب حالا شما خودتون حساب کنید هر طرف رو نگاه کنید دارید بمباران اطلاعاتی میشید و گاهی هم بمباران با اطلاعات غلط و نادرست و غرض ورزانه... اینجاست که مطلع بودن از اخبار روز دنیا فقط از یه منبع کافی نیست شما باید اخبار شبکه ها و رسانه های مختلف با جبهه گیری های مختلف رو بررسی کنید بعد بنشینید و این تضادهارو خودتون با فکر و عقل خودتون تطبیق بدید ببینید اصلا دنیا دست کیه؟ کدوم بیشتر با عقل جور درمیاد؟
ما هنوز با خودمون نمیدونیم چند چندیم... اینقدر مشغله داریم و اینقدر کار و بار داریم وقت برای اینجور تفکرات نداریم و توی این شلوغی و هیاهوی قرن بیست و یک گم شدیم رسانه ها هم خیلی راحت با جریحه دار کردن احساساتمون و یا پرده کشیدن روی حقیقت و روش ها و تکنیک هایی که بکار میگیرن ذهن مارو منحرف میکنن و به عقاید ما شکل میدن...
یکی از رفقای بنده توی رشته ارتباطات تحصیل کرده بود یکبار که باهم گفتگو میکردیم از روش هایی که رسانه ها بکار میگیرن صحبت میکرد و تحلیلشون میکرد، من واقعا وحشت زده شدم. چون واقعا نشستن پای این رسانه ها چه ماهواره ای چه سایت های خبری و چه رادیویی بدون آگاهی و با این پیش فرض که همش راست میگن واقعا یه شست و شوی مغزی خطرناک محسوب میشه...
(۱۰/تیر/۹۱ ۱۳:۰۷)mohammad790 نوشته است: [ -> ]نقل قول:البته من فکر میکنم بیشتر از اینکه نگران تهاجم فرهنگی و این چیزا باشن نگران اخبارهایی هستن که ما نباید بشنویم
بحث اخبار شد:
ببینید اخبار های اونطرف رو هم بنده کم و بیش دیدم BBC و VOA و اتاق خبر من و تو و هزارتا برنامه خبری و سیاسی دیگه شون... اونا بشدت سیاه نمایی میکنن تو این برنامه ها. شما که نگاه میکنید ایندفعه دقت کنید و ببینید که چقدر غرض ورزانه صحبت میکنند و موضوعات کوچیک و بزرگ رو خیلی بزرگتر از اونچه که هست نشون میدن. اینطرف هم که تعریفی نداره.
در واقع من کلا به اخبار اعتقادی ندارم چون یه ضرب و المثل قدیمی هست که میگه : هیچکس نمیگه ماست من ترشه...!!!
خب حالا شما خودتون حساب کنید هر طرف رو نگاه کنید دارید بمباران اطلاعاتی میشید و گاهی هم بمباران با اطلاعات غلط و نادرست و غرض ورزانه... اینجاست که مطلع بودن از اخبار روز دنیا فقط از یه منبع کافی نیست شما باید اخبار شبکه ها و رسانه های مختلف با جبهه گیری های مختلف رو بررسی کنید بعد بنشینید و این تضادهارو خودتون با فکر و عقل خودتون تطبیق بدید ببینید اصلا دنیا دست کیه؟ کدوم بیشتر با عقل جور درمیاد؟
ما هنوز با خودمون نمیدونیم چند چندیم... اینقدر مشغله داریم و اینقدر کار و بار داریم وقت برای اینجور تفکرات نداریم و توی این شلوغی و هیاهوی قرن بیست و یک گم شدیم رسانه ها هم خیلی راحت با جریحه دار کردن احساساتمون و یا پرده کشیدن روی حقیقت و روش ها و تکنیک هایی که بکار میگیرن ذهن مارو منحرف میکنن و به عقاید ما شکل میدن...
یکی از رفقای بنده توی رشته ارتباطات تحصیل کرده بود یکبار که باهم گفتگو میکردیم از روش هایی که رسانه ها بکار میگیرن صحبت میکرد و تحلیلشون میکرد، من واقعا وحشت زده شدم. چون واقعا نشستن پای این رسانه ها چه ماهواره ای چه سایت های خبری و چه رادیویی بدون آگاهی و با این پیش فرض که همش راست میگن واقعا یه شست و شوی مغزی خطرناک محسوب میشه...
حرفاتون رو قبول دارم منم یکبار گفتم طرفدار آنچنانی اخبار نیستم و فقط بخاطر اینکه اخبار دست قدرتمند هاست یا به تعبیر شما هیج ماست بندی نمیگه ماست من ترشه و گذشته از اون ما که دستمون به جایی بند نیست که بخواهیم جایی بریم پس همین اخبار خارجی ها حتی اگه درست باشه فقط تاثیر سوء داره و باعث میشه افسردگی بگیریم فقط از این لحاظ خوبه که حداقل دو تا موضوع هم اتفاق میوفته میفهمیم و انکار نمیشه که انگار نه انگار
و اگه نگرانی اینا این تاثیرات بود باز دلمون به یه چیزی خوش بود این در حالیه که فقط میخوان ما بی خبر باشیم و فقط مغز ما با خبر های اونا پر بشه
در ضمن یورونیوز رو دوس دارم خیلی جالب تر میگه
اما یورو نیوز خیلی به سوریه گیر میده

(۱۰/تیر/۹۱ ۲۱:۳۹)yashar1374 نوشته است: [ -> ]اما یورو نیوز خیلی به سوریه گیر میده 
خوب گیر بده خواهش میکنم انقد تعصبی فکر نکنید
(۱۲/تیر/۹۱ ۳:۵۶)soshiant نوشته است: [ -> ] (۱۰/تیر/۹۱ ۸:۲۸)M912 نوشته است: [ -> ]کلا همه راه راحت رو انتخاب میکنن بیاین ماهواره ها رو جمع کنین تا ملت مجبور بشن سریال های شما رو ببینن اما بازم ممکن نیست فصل 3 ومپایر دیاریز با زیرنویس مفت و مجانی میرسه دستم یکی 1000 تومن میده میخره کل فک و فامیل میبینن
البته خجالت نکشین بیاین دستگاه پخش رو هم از خونه ها ببرین دو ماه بعدش هم طرح جمع آوری hdmi و کامپیوتر ها رو بذارین
والاااااا
سلام به همگی.
دوست عزیز تو پست اول من نگفتم چیکار کنیم جوونایی مثل من و شما نشینن پشت ماهواره!!!!!
گفتم خانواده...
به نظر شما مادر 50 یا 60 ساله من و شما پول میده ازبیرون cd میگیره ؟؟؟؟؟
تو اولین پست گفتم :
نقل قول:حالا مشکل اینجاست که نمیتونیم خانواده رو ( از پدر و مادر تا ... ) قانع کنیم که این ماهواره میتونه خیلی خطر ساز باشه برای ما !!
چون طبیعتا اینها سالیان دراز به زندگی با ماهواره عادت کردن و تقریبا همه پیگیر فیلمهای فارسی 1 یا زمزمه و ... هستن متاسفانه .
مشکل سر جوون دانشجوی ما نیست .... ( چون میشه با منطق و علم بهش خیلی مسائل رو ثابت کرد ) . مشکل پدر و مادر و افرادی هستن که سنی ازشون گذشته و از بیکاری دارن به ماهواره روی میارن ...
عزیزم چرا انقد سخت میگیرین؟؟؟ یعنی خانواده فقط همون بافت قدیمی رو داره؟؟؟ حالا ما یه خانواده دو نفره هستیم!!! هر دو جوون!!! خواهرم و شوهرش و بچه اش هم یه خانواده جوون هستن
به هر حال اونا هم خانواده حساب میشن یا خاله 35 ساله من که هم جوونه هم بچه هاش جوونن و این سریال ها رو میبینن!!!
الان مامان من و دوستاش که سنی ازشون گذشته و 50 سال رو دیگه دارن کلا نمیتونی پیداشون کنی از مسجد به کلاس قرآن از کلاس قرآن به فلان مجلس همه سریال های ماهواره رو نگاه میکنن چون بچه که تو خونه ندارن بهترین ساعت هم پخش میکنه همه داستان هاشم مخصوصا که ما جم تی وی رو میبینیم ترکیه ای هست و خیلی شبیه ایرانی ها هستن
همه مدل خانواده رو در نظر بگیر شما
بنظرتون چند درصد ماهواره ندارن؟
بین 10 تا 30 درصد
موقع اذون همه کانالا اذون میگه بعدش همه کانالا نماز بابا شاید یکی دوس نداشته باشه
موقع اخبار:نشست 5+1 شکست خورد آمریکا وضع اقتصادیش خرابه بشار اسد آدم خوبیه مردم آلمان بی کار اند آنگرلا مرکل با همه دعوا داره ایران بهترین کشوره.یه گاو تو چین دو فلو زایید دستش درد نکنه
موقع فیلم و سریال:نصف فیلم که سانسوره بعضی تیکه هاش هم دوبلش درست نیست.سریال های آت آشغال کره ای میذارن میبینیم
موقع فوتبال:تا بیخ فوتبال پیام بازرگانی نشون میده وسط بازی یه بند زیر نویسه اگه توپ بیاد گوشه نمیشه دید
شبگه های شهرستان هم که تعطیله
حالا ماهواره نداشته باشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

والا ما ماهواره نداریم علاقه ای هم به داشتنش ندارم چون حرمت ها رو میشکنه (نظرات قبل رو نخوندم نمی دونم بحث چیه)
چیزایی که تو ماهواره نشون میده و من لازم دارم قبل این که فرستاده بشه به شبکه ها برای پخش من دارمشون

هیچ نیازی هم نیست