تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا حذف ماهواره از منزلمان ممکن است ؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
(۱۶/خرداد/۹۱ ۰:۰۷)یار کوچک نوشته است: [ -> ]منم یه سوال از دوستان دارم اگه ایرادی نداشته باشه.اطرافیان معتقدند که نداشتن تلویزیون برای پسرم مناسب نیست. ازاین بابت که در بقیه منازل می بینه و یه مقایسه ای با وضعیت فعلی خودمون میکنه و اینکه صاف و ساده بزرگ میشه و مثل بچه های دیگه که همه جور برنامه رو با بزرگترها می بینن یاد نمی گیره. البته من براش کارتونهای فی*ل*تر شده میذارم و ماهی 2 تا 3 بار میریم سینما. به نظر شما نداشتن تلویزیون ایرادی داره یا نه؟
ببینید، تمام چیزهای بد تلویزیون، فقط در تلویزیون نیستند. به سخنان دکتر حسن عباسی در مورد تلویزیون گوش بدید(البته سخنان ایشون راجع به هر موضوعی رو قبول ندارم!). بسیاری از برنامه‌ها(فیلم، کارتون، سریال و . . .) ماهیت پاکی ندارند، یعنی اگر برنامه طبق خواست سازنده در آمده‌باشد، و می‌دانسته چه می‌کند، می‌توانیم بگوییم نیت سازنده پاک نبوده‌است.

کارتونها هم می‌توانند تأثیر بد بگذارند، با این حال بعضی کارتونها وجود دارند که به نظر بهترند. ولی در مورد سینما، من فکر نمی‌کنم هیچ گونه مرضی در تلویزیون باشد، که در فیلمهای سینما(به جز استثناهایی مثل طلا و مس) وجود نداشته‌باشد. اگر شما به سینما می‌روید، یعنی فقط برای تلف نشدن وقتتان از تلویزیون استفاده نمی‌کنید. ولی همین طور که می‌توان یاد گرفت از اینترنت خوب استفاده کرد، و مثلاً یک کارتون را ده بار تماشا نکرد، می‌شود به همان راحتی از محتوای مضر یا بی‌مصرف تلویزیون هم گذشت. در ضمن در تلویزیون، به غیر از تقریباً تمام فیلمها و سریالها، برنامه‌های خوب یا نه‌چندان بی‌مصرف زیادی وجود دارد. وقتی محتوای تلویزیون به شدت ماهواره مسموم نیست، نباید از خیر محتوای مناسبش گذشت. تا موقعی که نزدیک شدن به حدود الهی نباشد(آنگونه که ماهواره است)، خواستن خوبیهایش مجاز است، و با توکل بر خدا و اراده راستین نباید از سست شدن ترسید.
(۱۵/خرداد/۹۱ ۲۳:۰۴)درست پسند نوشته است: [ -> ]نه، مسلماً مسئولند. کی گفت نیستند. اصلاً اسمشون هم مسئولهSmile. ما هم می‌گیم باید درست کار کنه، وگرنه باید عوض بشه، فقط می‌گیم قبل از اون درست بشو نیست، یا عوض بشو نیست. با عرض معذرت از بحث کردن بعد از سوت پایانBlush

بسم الله الرحمن الرحیم
اما با توجه به تعریف منجی گرایی در اسلام ما در صورت بروز مشکل کسی رو جوابگو نمیدونیم و معتقدیم تمام مردم مقصر هستند و تا درک مردم بالا نره تمام مشکلات توجیه دارن !!!!!!!!!!
مگر اینگه منجی گرایی در اسلام تعریف دیگه ای داشته باشه !!

(۱۵/خرداد/۹۱ ۲۳:۰۴)درست پسند نوشته است: [ -> ]من رفتم قوانین گرفتن مجوز برای راهپیمایی رو هم دیدم. سمن (سازمان مردم نهاد) نمی‌تواند سیاسی باشد، پس اگر هیچ گونه جنبه سیاسی(حزبی، جناحی و . . .) در راهپیمایی نباشد، فکر کنم سمن هم بتواند برگزارش کند.

اصلاً بیاین خودمون یه حزب تأسیس کنیم.Big Grin به سه نفر بالای 25 سال برای معرفی به وزارت کشور به عنوان رهبری حزب نیازمندیم، که خودم یه نفرشمBi Dandoon

نفر دوم میتونی رو من حساب کنی . بالای 25 سال هستم.[تصویر: cool.gif]

(۱۶/خرداد/۹۱ ۰:۰۷)یار کوچک نوشته است: [ -> ]منم یه سوال از دوستان دارم اگه ایرادی نداشته باشه.اطرافیان معتقدند که نداشتن تلویزیون برای پسرم مناسب نیست. ازاین بابت که در بقیه منازل می بینه و یه مقایسه ای با وضعیت فعلی خودمون میکنه و اینکه صاف و ساده بزرگ میشه و مثل بچه های دیگه که همه جور برنامه رو با بزرگترها می بینن یاد نمی گیره. البته من براش کارتونهای فی*ل*تر شده میذارم و ماهی 2 تا 3 بار میریم سینما. به نظر شما نداشتن تلویزیون ایرادی داره یا نه؟

به نظر من نداشتن تلوزیون ایراد داره . چون شما از خطر کارتونها ایشون رو در امان گذاشتید اما از لحاظ همسان پذیری بچه رو دچار فقر کردید . به این فکر کنید دوستانش بپرسن چرا شما تو خونتون تلوزیون ندارید ؟ بچه شما چه جوابی داره بده ؟ آیا میتونه خطرات تلوزیون رو توضیح بده ؟؟ تو فکر فرو میره و خلاء نبودش همیشه اذیتش میکنه .
چون واقعا تو خونه همه وجود داره .
در ضمن شما میتونید با برنامه ریزی که واسه بچه میکنید خطرات کارتون ها رو به راحتی خنثی کنید . جنگ نامتقارن .
حتی اگر بچه شما قدرت تشخیص نداره میتونید براش از تلوزیون ( با دستگاه ) کارتون پخش کنید و بگید کارتون تلوزیونه .[تصویر: biggrin.gif]

(۱۶/خرداد/۹۱ ۰:۴۵)عبداللهی نوشته است: [ -> ]یا اینکه جایگزینی مناسب بجای آن به مردم معرفی کنید .

اگر شما بودید چه چیزی رو پیشنهاد میکردید ؟؟
(۱۷/خرداد/۹۱ ۲۰:۰۵)soshiant نوشته است: [ -> ]
(۱۵/خرداد/۹۱ ۲۳:۰۴)درست پسند نوشته است: [ -> ]نه، مسلماً مسئولند. کی گفت نیستند. اصلاً اسمشون هم مسئولهSmile. ما هم می‌گیم باید درست کار کنه، وگرنه باید عوض بشه، فقط می‌گیم قبل از اون درست بشو نیست، یا عوض بشو نیست. با عرض معذرت از بحث کردن بعد از سوت پایانBlush

بسم الله الرحمن الرحیم
اما با توجه به تعریف منجی گرایی در اسلام ما در صورت بروز مشکل کسی رو جوابگو نمیدونیم و معتقدیم تمام مردم مقصر هستند و تا درک مردم بالا نره تمام مشکلات توجیه دارن !!!!!!!!!!

(۱۵/خرداد/۹۱ ۲۳:۰۴)درست پسند نوشته است: [ -> ]من رفتم قوانین گرفتن مجوز برای راهپیمایی رو هم دیدم. سمن (سازمان مردم نهاد) نمی‌تواند سیاسی باشد، پس اگر هیچ گونه جنبه سیاسی(حزبی، جناحی و . . .) در راهپیمایی نباشد، فکر کنم سمن هم بتواند برگزارش کند.

اصلاً بیاین خودمون یه حزب تأسیس کنیم.Big Grin به سه نفر بالای 25 سال برای معرفی به وزارت کشور به عنوان رهبری حزب نیازمندیم، که خودم یه نفرشمBi Dandoon

نفر دوم میتونی رو من حساب کنی . بالای 25 سال هستم.[تصویر: cool.gif]

به نظر من نداشتن تلوزیون ایراد داره . چون شما از خطر کارتونها ایشون رو در امان گذاشتید اما از لحاظ همسان پذیری بچه رو دچار فقر کردید . به این فکر کنید دوستانش بپرسن چرا شما تو خونتون تلوزیون ندارید ؟ بچه شما چه جوابی داره بده ؟ آیا میتونه خطرات تلوزیون رو توضیح بده ؟؟ تو فکر فرو میره و خلاء نبودش همیشه اذیتش میکنه .
چون واقعا تو خونه همه وجود داره .
در ضمن شما میتونید با برنامه ریزی که واسه بچه میکنید خطرات کارتون ها رو به راحتی خنثی کنید . جنگ نامتقارن .
حتی اگر بچه شما قدرت تشخیص نداره میتونید براش از تلوزیون ( با دستگاه ) کارتون پخش کنید و بگید کارتون تلوزیونه .[تصویر: biggrin.gif]

(۱۶/خرداد/۹۱ ۰:۴۵)عبداللهی نوشته است: [ -> ]یا اینکه جایگزینی مناسب بجای آن به مردم معرفی کنید .

اگر شما بودید چه چیزی رو پیشنهاد میکردید ؟؟

یک صدا و سیمای خوب که در آن نه اهانتی به نژادی دیده بشه و نه مخالفی کوبیده بشه . شبکه های مختلف برای زائقه های متفاوت .
در کل پیشنهاد من : اصلاح صدا و سیما
(۱۷/خرداد/۹۱ ۲۰:۰۵)soshiant نوشته است: [ -> ]اما با توجه به تعریف منجی گرایی در اسلام ما در صورت بروز مشکل کسی رو جوابگو نمیدونیم و معتقدیم تمام مردم مقصر هستند و تا درک مردم بالا نره تمام مشکلات توجیه دارن !!!!!!!!!!
تعریف دیگری داردWink. توجیه مشکلات، غفلت توجیه‌ناپذیر مردم و مدیران است. مثلاً امثال نامه ی استاد ابوالفضل بهرام پور به ضرغامی و حسینی وزیر ارشاد از سوی صاحب‌نظران دینی کم بوده است، و همینطور که ایشان در نامه‌شان گفته‌اند، طلبه‌ها هیچ اقدامی علیه ضایع شدن کار تبلیغیشان نمی‌کنند. اصلاً چرا مدیر کمی تا قسمتی قحط است؟ چون ما(یا امثال ما) هنوز وارد این امور نشده‌ایم.

(۱۷/خرداد/۹۱ ۲۰:۰۵)soshiant نوشته است: [ -> ]نفر دوم میتونی رو من حساب کنی . بالای 25 سال هستم.[تصویر: cool.gif]
بنده بطور جدی دنبال برگزاری راهپیمایی قانونی خواهم رفت. انشاءالله بزودی برگزار می‌شه، یا از طریق سمن، یا از طریق خفن. چه حزبی بشهBig Grin
(۱۸/خرداد/۹۱ ۲:۲۵)درست پسند نوشته است: [ -> ]تعریف دیگری داردWink. توجیه مشکلات، غفلت توجیه‌ناپذیر مردم و مدیران است. مثلاً امثال نامه ی استاد ابوالفضل بهرام پور به ضرغامی و حسینی وزیر ارشاد از سوی صاحب‌نظران دینی کم بوده است، و همینطور که ایشان در نامه‌شان گفته‌اند، طلبه‌ها هیچ اقدامی علیه ضایع شدن کار تبلیغیشان نمی‌کنند. اصلاً چرا مدیر کمی تا قسمتی قحط است؟ چون ما(یا امثال ما) هنوز وارد این امور نشده‌ایم.

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام .حقیر دنبال تعریف منجی گرایی میرم حتما تا دقیقا بدونم چیه !![تصویر: huh.gif]

(۱۸/خرداد/۹۱ ۲:۲۵)درست پسند نوشته است: [ -> ]بنده بطور جدی دنبال برگزاری راهپیمایی قانونی خواهم رفت. انشاءالله بزودی برگزار می‌شه، یا از طریق سمن، یا از طریق خفن. چه حزبی بشهBig Grin

دوست عزیز میتونی توی همین تالار هم یه نظر سنجی بزاری ببینی نظر دیگر دوستان چیه ...
منظورم از میتونی اینه که اگر این کار رو بکنی خیلی خوبه ...[تصویر: blush.gif]
(۱۸/خرداد/۹۱ ۹:۲۹)soshiant نوشته است: [ -> ]دوست عزیز میتونی توی همین تالار هم یه نظر سنجی بزاری ببینی نظر دیگر دوستان چیه ...
منظورم از میتونی اینه که اگر این کار رو بکنی خیلی خوبه ...[تصویر: blush.gif]
چشم، حتماً، ولی دقیقاً متوجه نشدم چه چیزی رو به نظر سنجی بگذارم.Blush در مورد اینکه چطور راهپیمایی برگزار کنیم؟ یا اینکه کلاً چطور حرفمان را در جامعه بزنیم؟

همچنین لطفاً بگویید نظر سنجی یعنی اینکه یه تاپیک جدید درست کنم با عنوان "نظر سنجی راجع به . . ." ؟

راستی، فکر کنم حزبهایی مانند جبهه پایداری طرفدار این نوع قضایایند. به نظر شما اینکه از آنها بخواهیم چطور است؟ دیده‌ام که حاج سعید قاسمی، که این حزب را قبول دارد و آنها هم قبولش دارند، خیلی از رسانه شاکی است، و می‌گوید: "چرا رسانه ما باید غفلت آفرین باشد؟" ، و یا در مورد اینکه اکثر جوانان چیز زیادی درباره حوادث مهم انقلاب نمی‌دانند، مدام می‌گوید: "علت این، چند دهه غفلت رسانه‌ای است". نظر شما چیست؟
(۱۹/خرداد/۹۱ ۶:۱۴)درست پسند نوشته است: [ -> ]چشم، حتماً، ولی دقیقاً متوجه نشدم چه چیزی رو به نظر سنجی بگذارم.Blush در مورد اینکه چطور راهپیمایی برگزار کنیم؟ یا اینکه کلاً چطور حرفمان را در جامعه بزنیم؟

همچنین لطفاً بگویید نظر سنجی یعنی اینکه یه تاپیک جدید درست کنم با عنوان "نظر سنجی راجع به . . ." ؟

راستی، فکر کنم حزبهایی مانند جبهه پایداری طرفدار این نوع قضایایند. به نظر شما اینکه از آنها بخواهیم چطور است؟ دیده‌ام که حاج سعید قاسمی، که این حزب را قبول دارد و آنها هم قبولش دارند، خیلی از رسانه شاکی است، و می‌گوید: "چرا رسانه ما باید غفلت آفرین باشد؟" ، و یا در مورد اینکه اکثر جوانان چیز زیادی درباره حوادث مهم انقلاب نمی‌دانند، مدام می‌گوید: "علت این، چند دهه غفلت رسانه‌ای است". نظر شما چیست؟

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز .
در مورد اینکه چطور راهپیمایی برگزار میشه راستش حقیر هم اطلاعی ندارم و بهتره شخصا اقدام به تحقیق در این مورد بشه اما میشه یه نظر سنجی گذاشت که نظرتون در مورد راهپیمایی در مقابل سیاستهای صدا و سیما چیه ؟ ( مثال زدم )
اینجوری میشه محک زد چند نفر موافق این کار هستن .
البته اول اطلاعات برگزاری رو بگیرید و اگر متوجه شدید شدنیه این نظر سنجی رو بزارید .

در مورد جبهه پایداری هم باید بگم متاسفانه اطلاعاتی ندارم [تصویر: blush.gif]
اما اگر این باشه که شما میگید میشه با پرس و جو و تحقیق به نتایج جالبی رسید .
حقیقتا هر کاری زمان بره و باید طبق مراحل قانونی پیش رفت .

متاسفانه شدیدا درگیر امتحانات هستم و بعد از امتحانات قراره یه کارهایی بکنم .
خبر میدم .[تصویر: wink.gif]
سلام
به نظر من لازم نیست در مورد ماهواره این همه بحث بشه چون برنامه های ماهواره خیلی خیلی بهتر از برنامه های صداوسیمای ماست و برنامه های صداوسیما به گرد پای ماهواره هم نمیرسن
صدا و سیما عوض اینکه بیاد بستر رو فراهم کنه و برنامه هایی در سطح برنامه های ماهواره بسازه میاد از آسیب و ماهواره حرف میزنه و همش درس احکام به مردم میده از کجا معلوم آدمای به ظاهر مذهبی هم ماهواره نگاه نمی کنن؟
یه فردی هست به اسم بابک نهرین که خیلی ها اونو میشناسن دیروز به آخرین برنامش نگاه می کردم که خودش نقش یه راننده تاکسی رو بازی می کرد
یه طلبه یا همون یکی از مذهبی ها که ریش داشت از کلمات عربی استفاده می کرد و دکمه ی یقه بسته و یه تسبیح هم طوی دستش بود سوار ماشین این میشه راننده شروع میکنه با اون آقاهه به صحبت کردن که بحث ماهواره باز میشه آقای مذهبی ماهواره رو به یه چاقو تشبیه می کنه و میگه چاقو اگه طوی دست کدبانو باشه میتونه با اون سبزی گوشت خورد کنه و غذا درست کنه ولی اگه دست یه بچه باشه بچه با اون چاقو دستشو می بره یا چاقو به چشم بچه میره که یهو راننده بر می گرده میگه یعنی شما همون کدبانو هستید ما هم بچه؟
بعد راننده در مورد این سوال می کنه که اگه یکی از دیوار کسی بالا بره چه حکمی داره آقای طلبه هم جواب میده قطعا خلاف شرع هست و حرامه و راننده جواب میده پس چرا بدون اجازه از دیوار مردم بالا میرن و بشقاب ماهواره رو می ندازن پایین و خیلی سوالای جالب دیگه
(۱۹/خرداد/۹۱ ۱۶:۲۹)fire man نوشته است: [ -> ]به نظر من لازم نیست در مورد ماهواره این همه بحث بشه چون برنامه های ماهواره خیلی خیلی بهتر از برنامه های صداوسیمای ماست و برنامه های صداوسیما به گرد پای ماهواره هم نمیرسن
از چه نظر؟ چند گزینه ممکن:
از نظر سطح فنی فعلی برنامه‌ها؟ تا حدودی حق با شماست

از نظر سطح فنی ممکن (بهترین سطح دیده شده)؟ مسلماً فاصله زیادی نداریم

از نظر سطح علمی محتوا؟ اصلاً عقب نیستیم

فکر نمیکنم منظور شما این بوده‌باشد: از نظر ارائه محتوای وقت گذرانی(لهو و لعب) و خارج از شرع؟ هنوز بسیار عقب هستیم. البته در این دوره پیشرفتهای خوبی در صدا و سیما انجام شده‌است که من و دوستان در صدد پس رفت هستیم.

(۱۹/خرداد/۹۱ ۱۶:۲۹)fire man نوشته است: [ -> ]من آدم انتقاد پذیری نیستم چون خیلی ها حتی انتقاد کردن رو هم بلد نیستن
چون انتقادهایی که می کنن سازنده نیست شکننده هست
قبول دارم که من هم آدم انتقاد پذیری نیستم، و خیلی دوست دارم باشم. کتاب تصویر دوریان گری (The Picture of Dorian Gery) اثر اسکار وایلد رو خواندین؟ من هم نخوانده‌امBig Grin اما در متنی که راجع بهش بود نوشته بود: "اگر تصویر کسی با عشق کشیده شده‌باشد، شاید آن نقاشی بیشتر از فقط بیرون آن شخص را نشان دهد - شاید درون را نشان دهد." در آن کتاب، یک آقا تصویر دوستش را، که یک جوان خوش تیپ بود را می‌کشد، و تمام علاقه خود را هم در آن می‌گذارد. با گذشت زمان و تغییر روحیات آن جوان، تصویر نقاشی شده کم کم زشت می‌شود، و صد البته برای مرد جوان بسیار ناخوشایند است.

اگر انتقادی از سر علاقه و دلسوزی باشد، صد البته می‌تواند ناخوشایند هم باشد. من خودم هنوز به آنجا نرسیده‌ام که انتقادهای بسیار ناخوشایند را عملی کنم، ولی در عین حال، به نظرم اینکه شکننده بودن انتقاد، ایراد آن باشد، اشتباه است. مسلماً اگر کسی در کاری به اندازه زیادی غلط عمل کند، برای درست شدن، باید خود را بشکند و از نو بسازد. مطابق با این شعر:
آینه گر نقش تو بنمود راست / خود شکن آینه شکستن خطاست

بله، آینه شکستن فول هست و داور ممکنه کارت بده.Tongue ببخشید، اگر آن قسمت برای اظهارنظر نبود.
سلام
ببخشید یه مشکل:
این سوال های نظر سنجی گیج کننده است.
زیاد به هم ربطی ندارن.(البته ببخشید)
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
آدرس های مرجع