۱۳/خرداد/۹۱, ۱۳:۱۶
به نام خدا
با سلام به دوستان!
این فقط یه مثال بود و حقیر قصد داشتم نسبت بین مدیر جامعه و افراد جامعه رو برای شما تبیین کنم که لزوما همه ی تقصیرها به گردن مدیر جامعه نیست!!! که اگر با عوض شدن مدیر قرار باشد جامعه بالکل اصلاح شود پس پیامبران از ابتدای تاریخ که نیکوترین مدیران جامعه بود باید می توانسته آرمانشهران را ایجاد کنند.
راه حل این نیست که مدیران صدا و سیما رو ببریم و گردن بزنیم!!! راه حل این نیست که سینماگرها رو از دم تیغ بگذرونیم. دوست من! این نیاز به یک فهم همگانی داره که کل جامعه در لایه های مختلف باید بهش برسن و به مرور زمان ایجاد میشه!
بهترین حکومت اسلامی ای که در تاریخ رسالت انبیاء و امامان معصوم بوده است، همین جمهوری اسلامی است!!!
شما متاسفانه منظور حقیر از این مثال رو متوجه نشدید!!! بنده گفتم که حد و حدودی برای مدیر و افراد جامعه باید قائل شد و نمیشه زمانی که نوح تعداد اندکی از افراد زمان خودش رو جذب کرده بود بگیم در کارش ناموفق بوده!! این نتیجه ی یه تعامله که بین افراد عادی جامعه و مدیران جامعه اتفاق میفته!!
مدیران چه کار باید بکنن دوست من؟؟؟ باید کل صدا و سیما رو تعطیل کنن و همه ی فیلم سازها رو بیرون بریزن؟؟؟ همین وزارت ارشاد که اینقدر فی*ل*تر سبکی برای فیلم ها اعمال می کنه صدای آقایون در اومده که اینجا دیکتاتوری است و اینجا استبداد است خفقان!!! دوست من!! فیلم سازهای جامعه ی ما باید به اون حدی از شعور برسن که خودشون به صورت خودجوش فیلم انقلابی بسازن و این با اعمال زور و اجبار از سوی مدیران قابل پیاده سازی نیست!!! اصلا اگر قرار بر درست شدن کار با اجبار بود که تا به امروز بشریت باید به سطح آرمانی مد نظر معصومین می رسید!!!
برادر عزیزم!!! حقیر از شما خواهش و تمنا می کنم که فقط به همین یه سوال جواب بده!!
باور بفرما که کل مساله براتون حل میشه!!! هر گاه که فلسفه ظهور و غیبت امام معصوم رو متوجه شدید معنای حرف حقیر رو می فهمید!!! من التماس می کنم که در پست بعدی به این سوال پاسخ مبسوطی بدید!!
جواب این مساله رو هم پیشتر دادم!! از دست مدیران کاری بر نمیاد و این نیاز به یه تحول فکری در همه ی مردم جامعه داره!! همانطور که قبلا هم گفتم مدیر جامعه هم یه زمانی از افراد عادی بوده! مثل من و شما! فیلم ساز ما هم الان داره توی همین پاردایم گذر می کنه! مثل من و شما! وقتی یه فیلم ساز بلد نیست فیلم انقلابی بسازه نمیشه سرش رو برید!!! باید کم کم به فکر جهت داد تا بتونه فیلم درست بسازه!! و این راز رسالت انبیاست که اجباری در کارشون نداشتن!!
ضمن این که حتما و حتما نظرت رو راجع به این دو تا داستان برای من بگو :
1. ماجرای مشورت پیامبر در جنگ احد که منجر به شکست مسلمانان شد! ( که طبق گفته های شما الان پیامبر مرتکب اشتباه شدن! )
2. ماجرای فرستادن خالدبن ولید برای گرفتن مالیات از رئیس قبیله از سوی پیامبر که خالد رئیس قبیله رو می کشه و پیامبر از این ماجرا بسیار ناراحت میشن و طلب استغفار می کنن! ( طبق گفته های شما پیامبر در فرستادن ایشون برای گرفتن مالیات اشتباه کردن و باید مجازات بشن! )
یا علی
با سلام به دوستان!
(۱۲/خرداد/۹۱ ۲۳:۲۲)soshiant نوشته است: [ -> ]سلام .
حرف شما کاملا درسته اما صحبت از خانواده با صحبت از ملت کاملا جداست !!
فرزند کسیه که پاره تنه و اگر افتضاحی بوجود آور این رسوایی دامن یک یا نهاتا 5 خانواده رو میگیره اما در مورد مسائل مملکتی ما با جمعیت ملیونی و حیثیت مردم طرفیم .
درسته ارشاد تا حد مشخصی تاثیر گذاره ولی وقتی بحث امنیتی جامعه مطرحه باید و باید عضو رو کاملا کنار گذاشت و این جدای از مسئله خانوادست !!!
( جامعه با خانواده قابل قیاس نیست و مدیران فرزندان امام نیستن !!)
طبق حرف شما الان که به نهایت رسیدیم شخص مسئول صدا و سیما ( مثلا ) مسئول سرنوشت خودشه ؟!!!
خیر . مدیر صدا و سیما مسئول سرنوشت یک امته و این مسئله بسیار بزرگیه .!!!
این فقط یه مثال بود و حقیر قصد داشتم نسبت بین مدیر جامعه و افراد جامعه رو برای شما تبیین کنم که لزوما همه ی تقصیرها به گردن مدیر جامعه نیست!!! که اگر با عوض شدن مدیر قرار باشد جامعه بالکل اصلاح شود پس پیامبران از ابتدای تاریخ که نیکوترین مدیران جامعه بود باید می توانسته آرمانشهران را ایجاد کنند.
(۱۲/خرداد/۹۱ ۲۳:۲۲)soshiant نوشته است: [ -> ]برای من تعجبه که چرا شما سعی دارید مردم رو در مورد افتضاح صدا و سیما دخیل بدونید ؟
دوست عزیز اگر توی صدا و سیمای ما فیلمی پخش میشه که با اون مسئله امنیت ملی زیر سوال میره مقصر مردم و کسی که فیلمنامه رو نوشته نیست ، چون اون شخص به عنوان یک شخص عادی توی جامعه که کاری رو انتخاب کرده طرز فکرش رو بیان میکنه و اگر اشتباهی کرده باید توسط ناظرین بخش صدا و سیما تکمیل بشه .
اگر قرار باشه اشتباهاتی که فیلمنامه نویسها و مردم عادی ( که به قول شما از خود ما هستن ) انجام میدن ، مدیران و مرتبه داران دستگاه های نظارتی هم مرتکب بشن پس فرق من با اونها چیه ؟؟؟
اشتباه من قابل پوششه اما اشتباه اونها چطور ؟
اگر بگیم اشتباهی بوده و رخ داده اما دوباره با گوشزد ( همان مردم عادی ) تکرار نشد ، خوب میتونیم بگیم صداو سیما هم اشتباه میکنه ( در نهایت امر ) .اما اینکه این اشتباه تکرار بشه چه توجیهی داره ؟
راه حل این نیست که مدیران صدا و سیما رو ببریم و گردن بزنیم!!! راه حل این نیست که سینماگرها رو از دم تیغ بگذرونیم. دوست من! این نیاز به یک فهم همگانی داره که کل جامعه در لایه های مختلف باید بهش برسن و به مرور زمان ایجاد میشه!
(۱۲/خرداد/۹۱ ۲۳:۲۲)soshiant نوشته است: [ -> ]دوست عزیز این حقیر مثالی از بزرگان دین میزنم تا قضیه جا بیفته اما شما روی مثالها دنبال استثناء میگردید !!
از داستان بزرگان دین به این نتیجه میرسیم که در جاهلیتی که مردم زمان انبیاء زندگی میکردن باز این انبیاء بودن که موفق با پیروانی بیرون آمدن .
قوم لوط ارشاد نشدن ، درست اما آیا مردم زمان انبیاء و حضرت نوح با مردم زمان ما قابل قیاس هستن ؟
زمان قدیم انبیاء بودن که مردم رو راهنمایی میکردن اما توی زمان ما برعکس این قضیه صدق میکنه ولی باز میبینیم کم کاریهایی وجود داره !!
نمیدونم دلیل این قیاس چیه اما درست نیست که بگیم چون انبیاء هم در زمان قدیم افراد کمی رو تونستن جذب کنن و کامل موفق نبودن پس توی این زمان هم احتمال داره موفق نباشن !!!
واقعا نمیدونم چطور منظورم رو برسونم که اشتباه برداشت نکنید !!
بهترین حکومت اسلامی ای که در تاریخ رسالت انبیاء و امامان معصوم بوده است، همین جمهوری اسلامی است!!!
شما متاسفانه منظور حقیر از این مثال رو متوجه نشدید!!! بنده گفتم که حد و حدودی برای مدیر و افراد جامعه باید قائل شد و نمیشه زمانی که نوح تعداد اندکی از افراد زمان خودش رو جذب کرده بود بگیم در کارش ناموفق بوده!! این نتیجه ی یه تعامله که بین افراد عادی جامعه و مدیران جامعه اتفاق میفته!!
(۱۲/خرداد/۹۱ ۲۳:۲۲)soshiant نوشته است: [ -> ]حرف من اینه که مدیران باید بالاتر از جامعه فکر کنن . سالهاست جنبشهایی شکل گرفته که افتضاح صدا و سیما رو باز کرده و گوشزد .
قرار نیست مدیران آگاه بشن ؟؟؟ یعنی افراد تالار بیداری اندیشه از مدیران درجه بالای صدا و سیما بیشتر میدونن که چه فیلمی برای جامعه مفید نیست ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
مدیران چه کار باید بکنن دوست من؟؟؟ باید کل صدا و سیما رو تعطیل کنن و همه ی فیلم سازها رو بیرون بریزن؟؟؟ همین وزارت ارشاد که اینقدر فی*ل*تر سبکی برای فیلم ها اعمال می کنه صدای آقایون در اومده که اینجا دیکتاتوری است و اینجا استبداد است خفقان!!! دوست من!! فیلم سازهای جامعه ی ما باید به اون حدی از شعور برسن که خودشون به صورت خودجوش فیلم انقلابی بسازن و این با اعمال زور و اجبار از سوی مدیران قابل پیاده سازی نیست!!! اصلا اگر قرار بر درست شدن کار با اجبار بود که تا به امروز بشریت باید به سطح آرمانی مد نظر معصومین می رسید!!!
(۱۲/خرداد/۹۱ ۲۳:۲۲)soshiant نوشته است: [ -> ]دوست عزیز این چه دخلی به بحث ما داره ؟!!!
من میگم مدیران فعلی کارشون درست نیست و باید آگاه باشن ، اونوقت شما میگی چرا خدا مدیری نمیفرسته که قدرت ماورائی داشته باشه و یه تنه جامعه رو اصلاح کنه ؟؟
هیچ انسانی بی عیب نیست اما چرا با وجود آگاه سازی چند ساله اخیر باز این افتضاحات رو داریم ؟؟
کسی دنبال مدیر با قدرت ماورائی نیست ، دنبال این هستیم که مدیر فعلی اصلاح بشه و اگر نشد از مدیریت کنار بره تا بیش از این افتضاح به بار نیاورده ..!!!!
برادر عزیزم!!! حقیر از شما خواهش و تمنا می کنم که فقط به همین یه سوال جواب بده!!
باور بفرما که کل مساله براتون حل میشه!!! هر گاه که فلسفه ظهور و غیبت امام معصوم رو متوجه شدید معنای حرف حقیر رو می فهمید!!! من التماس می کنم که در پست بعدی به این سوال پاسخ مبسوطی بدید!!
(۱۲/خرداد/۹۱ ۲۳:۲۲)soshiant نوشته است: [ -> ]اولا پیشتر گفتم اشتباه افراد عادی با مسئولین قابل قیاس نیست .
دوما اگر من نمیتونم فیلم درست بسازم صدا و سیما نباید اجازه بده پخش بشه .
سوما ما محصولات خوب هم داشتیم و این نبوده که همه کارهای ما افتضاح باشه .
پس کسانی رو داریم که بتونیم الگو قرار بدیم و اگر صدا و سیما فی*ل*ترینگ پخش فیلم رو بالا ببره هر کارگردانی به خودش اجازه نمیده هر فیلمی که خواست رو بسازه . در نتیجه حرکت رو به پیشرفت کارگردانها هم قطعا برای مطرح کردن خودشون بالا میره .
دوست عزیز تا زمانی که کسی به من نگه دارم اشتباه میکنم و الگویی نداشته باشم کارهای قبلی خودم رو با حمایت دیگران انجام میدم و این کاریه که کارگردانهای ما دارن میکنن .
حالا الگو رو میزاریم هالیوود اما مفهوم فیلم رو عوض میکنیم. ما که میدونیم پیامهای ناخود آگاه چیه ،
ما که میدونیم ترکیب نمادها تو فیلم چیه ، ما که میدونیم وارد کردن عقاید دینی در بطن فیلم چطوری میشه انجام بگیره پس چرا کاگردانها و فیلمنامه نویسها این کاها رو انجام نمیدن ؟؟
من به شما میگم چون هر فیلمی که ساختن صدا و سیما گفته احسنت میزاریم مردم ببینن و در نتیجه دیگه کسی به خودش زحمت نمیده پیشرفت کنه .
نتیجه کلی هم این میشه که وقتی میشینیم فیلم -18 رو میبینیم 3 بار بلندگو از بالای فیلم میاد رو صحنه و بر میگرده .![]()
جواب این مساله رو هم پیشتر دادم!! از دست مدیران کاری بر نمیاد و این نیاز به یه تحول فکری در همه ی مردم جامعه داره!! همانطور که قبلا هم گفتم مدیر جامعه هم یه زمانی از افراد عادی بوده! مثل من و شما! فیلم ساز ما هم الان داره توی همین پاردایم گذر می کنه! مثل من و شما! وقتی یه فیلم ساز بلد نیست فیلم انقلابی بسازه نمیشه سرش رو برید!!! باید کم کم به فکر جهت داد تا بتونه فیلم درست بسازه!! و این راز رسالت انبیاست که اجباری در کارشون نداشتن!!
ضمن این که حتما و حتما نظرت رو راجع به این دو تا داستان برای من بگو :
1. ماجرای مشورت پیامبر در جنگ احد که منجر به شکست مسلمانان شد! ( که طبق گفته های شما الان پیامبر مرتکب اشتباه شدن! )
2. ماجرای فرستادن خالدبن ولید برای گرفتن مالیات از رئیس قبیله از سوی پیامبر که خالد رئیس قبیله رو می کشه و پیامبر از این ماجرا بسیار ناراحت میشن و طلب استغفار می کنن! ( طبق گفته های شما پیامبر در فرستادن ایشون برای گرفتن مالیات اشتباه کردن و باید مجازات بشن! )
یا علی

![[تصویر: smile.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/smile.gif)
![[تصویر: huh.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.gif)
)![[تصویر: wink.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.gif)

![[تصویر: blush.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.gif)
بال در آوردم. یک سمن(سازمان مردم نهاد، NGO) پیدا کنیم که مجوز راهپیمایی بگیرد، و دیدهام هستند سمنهای مؤمن که طرفدار اینجور قضایایند. ناظر محترم، حتماً استحضار دارید این دعوت کاملاً قانونی است، و اگر تظاهرات بدون مجوز باشد غیرقانونی و حتی حرام است. من برای سمن میگردم توی نت ببینم چه میکنم. شما هم لطفاً بگردید. به امید خدا