۲۷/اسفند/۸۹, ۱۲:۵۲
(۲۷/اسفند/۸۹ ۱۱:۵۱)chelcheleh نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیمسلام دوست عزيز از اينكه در مورد نظريه داروين بحث علمي مي كنيم خوشحالم.
...
تکامل در گونه ها امری طبیعی و در عین حال شگفت انگیز است. اما این که بگوییم فیل از نهنگ بوجود آمده یا پرندگان از خزندگان یا انسان از میمون قدرت الهی را زیر سوال می بریم. آیا خداوند نمی توانست موجودات را با تمام خصوصیات منحصر به فردشان در هنگام آفرینش زمین خلق کند.
تمام اصرار داوینیست ها بر نظریه تکامل انواع این هدف را نشانه رفته است که انسان به تدریج به شکل کنونی خود تبدیل شده و هیچ خالق هوشمند و توانایی در پس این آفرینش وجود ندارد.
این گردنکشی آشکار انسان در برابر خالق خود است. همانطور که قبلا گفتم حتی اگر جناب آقای داروین و دیگر دانشمندان فقط به قصد اعلام یک نظریه علمی چنین مطالبی را منتشر کرده باشند با این حال شیطان بیشترین سوء استفاده خود را از این موضوع کرده است.
در حال حاضر در مجامع علمی و همینطور مذهبی امریکا جنگی بزرگ بین داروینیست ها و خلقت گراها وجود دارد. در دانشگاهها خلقت گرا و کسانی که بر علیه داروینیسم حرف می زنند در قرنطینه قرار می گیرند و این شک برانگیز است. چه اصراری وجود دارد تا این فرضیه شکلی مقدس پیدا کند؟! (من خودم آن را با هولوکاست مقایسه می کنم.!!!)
...
ومن الله توفیق
پاراگراف اول : موجوداتي كه شما بيان كرده ايد همگي جانوران كنوني هستند. نظريه داروين بر اجداد اينهاست. مثلا فيل با چندين حلقه به يك فسيلي مي رسد ( بر فرض 20 حلقه) كه نهنگ پستاندار هم (مثلا با 30 حلقه) به همان مي رسد. پس اجدادشان يكي است. انگار مي گوييم جد تمامي انسانها از هر رنگ پوستي با هر تعداد انگشتي ( پنج يا شش انگشتي) همه به آدم مي رسد. انسانها از ميمون نيست. داروين مي گويد اجدادشان يكي است.
پاراگراف دوم و سوم : اينكه از اين نظريه علمي چه استفاده و چه سوء استفاده هايي بكنند آيا دليل بر رد يك نظريه علمي مي شود؟ اينكه چه استفاده سياسي بكنند ربطي به زيست شناسان ندارد. روشي در جادوگري است كه از قرآن استفاده مي كنند. بنظر شما بايد قرآن را دور بيندازيم. اين حرف اشتباهي است. حالا اگر از جادوگران بپرسي روش خوشان را هم مقدس مي دانند چون از آن سود مي برند.
باز تاكيد مي كنم خداوند در قرآن مي فرمايد خلقت عيسي مثل خلقت آدم است. من از شما مي پرسم اين آيه يعني چه؟ يا در قرآن است در زمين سير كنيد و ابتداي خلق را ببينيد اين يعني چه؟ چرا ما همه چسبيده ايم به اينكه خداوند در سوره بقره مي فرمايد ما آدم را از خاك آفريديم. مگر به ما در آيه هاي ديگر نمي فرمايد ما شما را از خاك آفريديم. آري اين قدرت خداست كه از خاك بي مقدار- از كمي آب به ظاهر ناچيز ، من و شما را آفريد. حالا بنظر شما اگر بگوييد يك دفعه آفريدن از خاك قدرت خدا را مي رساند يعني مي گوييد كه از آب مني آفريدن قدرت خدا را نمي رساند؟ حالا داروينسيتها بيايند از آن سوء استفاده بكنند و مخالفان را در قرنطينه نگه دارند هيچ مشكوك نيست. چون از آن مي ترسند كه قدرت خود را از دست بدهند. همانطور كه در مورد گاليله از آن مي ترسيدند.
البته اين نكته را هم متذكر بشوم. دليل اينكه اجماع قول در آن نيست و در نظريه يا تئوري مانده است و به فرضيه و اصل و قانون نرسيده است اين است كه شواهد كمي برايش است. چون يافتن شواهد برايش بسيار مشكل است. (بعضي ها پيدا شده است) برايش بايد سالها تلاش كرد تا بتوان فسيلها را دنبال هم چيد.
ممنون