تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بررسي گفته هاي راجر در مورد نظريه تكامل چالرز داروين در فيلم مستند ظهور
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
(۲۲/اردیبهشت/۹۰ ۰:۳۳)roohi_issa نوشته است: [ -> ]خطاب به janali: ارنست ماير را بعنوان بزرگترین تکاملدان پس از داروین در عصر حاضر مطرح مي كنيد
سلام به دوست عزیزم آقا عیسی
ارنست مایر به گواهی همکارانش "استفن جی گولد" و "ادوارد ویلسون" در دانشگاه هاروارد بعنوان بزرگترین تکاملدان قرن بیستم مطرح بود.

(۲۲/اردیبهشت/۹۰ ۰:۳۳)roohi_issa نوشته است: [ -> ]خطاب به janali: او(مایر) را حواري او(داروین) مي پنداريد
ارنست مایر به خاطر ترویج و انتشار فرضیه های داروین در سرتاسر قرن گذشته به "حواری" یا "صحابه" داروین و حتی "داروین قرن بیستم" مورد خطاب قرار می گرفت.

(۲۲/اردیبهشت/۹۰ ۰:۳۳)roohi_issa نوشته است: [ -> ]خطاب به janali: بفرماييد ببينم ايشان(مایر) تكامل را چگونه تدريس مي كنند؟ چه نظري در اين مورد دارند؟
آنچه بدیهی است در حال حاضر ما هر آنچه از نظریات داروین می دانیم طبق اصولی است که ارنست مایر تفسیر و طبقه بندی کرده است. داروین بزرگ شدنش را بیش از همه به ارنست مایر مدیون است.

(۲۲/اردیبهشت/۹۰ ۰:۳۳)roohi_issa نوشته است: [ -> ]از اين فصل كتابشان بيشتر خود را شبيه به منتقد تكامل نشان مي دهند و بيشتر به استاد علوم انساني مي مانند تا استاد تكامل.
هدف کلی ارنست مایر از نوشتن این کتاب آن بود که با بحث روی فلسفۀ علم خودمختاری علم زیست شناسی را اثبات کند. و داروین شاخصۀ بحث وی نیست. وی اعتقاد دارد که تا قبل از داروین چون تفکر فیزیک باورانه نیوتنی و منطق و ریاضی حاکم بر علم بود هیچگاه زیست شناسی بعنوان یک علم خودمختار نمی توانست عرض اندام کند و همواره بانیان علم فیزیک سعی در تفسیر علوم زیستی بر مبنای قوانین نیوتنی بودند. یکی از این تفکرات فیزیک باورانه که در تفسیر زیست شناسی به آن متوسل می شدند "فروکاست" بود. در فروکاست باوری اعتقاد بر این است که با پی بردن و تجزیه و یا بقولی فروکاست اشیاء و پدیده های مختلف می توان ماهیت آن پدیده یا شئ را توصیف کرد. ارنست مایر در واقع در این کتاب این نظریه را به چالش می کشد و انطباق ناپذیری آنرا با زیست شناسی اثبات می کند. وی برای اثبات گفته خود در فصولی متوسل به داروین می شود و او را نقطه عطفی در جدایی علم زیست شناسی از علوم فیزیکی می پندارد.
در واقع همانطور که از عنوان فصل بر می آید مایر سعی دارد تأثیر گفته های داروین بر اندیشه عموم انسانی را نشان دهد.
گفته های داروین قبل از آنکه محدود به علم زیست شناسی باشد، بیشتر نظریاتی فلسفی است که سعی در تفسیر آفرینش دارد.

(۲۲/اردیبهشت/۹۰ ۰:۳۳)roohi_issa نوشته است: [ -> ]نهمين مبحثش به راحتي مي توان فهميد كه ايشان اصلا در دروس اكولوژي و رفتارشناسي حيوانات تبحري ندارند !!!!!!
کمی تحقیق کنید
سلام . خوب من و هركس ديگري كه زيست شناسي و تكامل را خوانده مي داند كه تكامل امروزي آن چيزي نيست كه داروين گفته است. حتي در پستهاي گذشته هم آورده ام كه اگر داروين بيايد و مطالب جديد را ببيند از پيشرفت و تغيير و تحول در آن متعجب خواهد شد. در عين حال كه با اينكه تغيير كرده نبايد زحمات او را ناديده بگيريم. در آينده شايد از اين هم پيشرفته تر بشود و كس ديگري به ارنست ماير ايراد بگيرد. مثلا اخيرا پزشكي هوميوپاتي با فلسفه مستقل به خود درمان بيماري مي كند بدون كوچكترين استفاده از قوانين فيزيكي. يا طب سوزني هيچ ربطي به فيزيك ندارد.
جهت اطلاع بعضي از افرادي كه داروين را با داروينيسم يكي مي گيرند برسانم كه داروينيسم يك مكتب است. تفكرات آنها ، فلسفه آنها و جهان بيني آنها هيچ ربطي به داروين ندارد.
بعضي علي الله هستند . با اينكه امام علي (علیه السلام) يك انسان كامل و از معجزات الهي بودند ، اين انحراف آنها هيچ ربطي به امام علي (علیه السلام) ندارد.
(۲۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۶:۱۱)janali نوشته است: [ -> ]
نقل قول:am_po نوشته است
خداوند برای قابیل همسری از اجنه و برای هابیل همسری از جنس فرشتگان به زمین می فرستد که همین امر شروع حسادت قابیل به هابیل میشود....این داستان ازدواج ضربدری فرزندان آدم یکی از آن توطئه هایی است که سر زبانها انداختن تا اهداف خودشون رو پیش ببرند( توضیح کامل در کتاب قصص الانبیاء حسین عمادزاده اصفهانی )
بهتره به چیز معتبرتری استناد می کردید قصص النبیاء کتابی تاریخی آمیخته با افسانه است نه تفسیر معتبر قرآنی

به آیه 27 سوره المائده کمی توجه کنیم

وَاتْلُ عَلَيْهِمْ نَبَأَ ابْنَيْ آدَمَ بِالْحَقِّ إِذْ قَرَّبَا قُرْبَانًا فَتُقُبِّلَ مِن أَحَدِهِمَا وَلَمْ يُتَقَبَّلْ مِنَ الآخَرِ قَالَ لَأَقْتُلَنَّكَ قَالَ إِنَّمَا يَتَقَبَّلُ اللّهُ مِنَ الْمُتَّقِينَ
و داستان دو پسر آدم را به درستى بر ايشان بخوان هنگامى كه [هر يك از آن دو] قربانيى پيش داشتند پس از يكى از آن دو پذيرفته شد و از ديگرى پذيرفته نشد [قابيل] گفت‏حتما تو را خواهم كشت [هابيل] گفت‏خدا فقط از تقواپيشگان مى‏پذيرد
دوست عزیز اگر معتبر نبود اسم نمی بردم چون این کتب هیچ شباهتی به دیگر کتابهای قصه های قرآنی نداره و با استناد به تفاسیر واحادیث از ائمه اطهار مسائل را عنوان می کند. در ضمن من نگفتم حتمیه اما در جواب اینکه نجمه گفته بود احتمال ازدواج خواهر و برادر وجود دارد می خواستم تاکید کنم که درسته که قوانین رو خداوند تعیین می کنه اما به نظر شما ممکنه پیامبرزادگان رو دعوت به چنین کار حرامی بکنه بعد دستور بده از اینجا به بعد هر کی این کار رو کرد حکم قصاص داره و جز گناههان کبیره در همه ادیان محسوب بشه؟!مگر خداوند(پناه می برم به خدا از شر شیطان) عاجز بوده از آفرینش و راه حل منطقی برای این مسئله ازدیاد جمعیت؟
نقل قول: am_po نوشته است
شما دارید در مورد برترین آفریده خداوند صحبت می کنید نه درباره اسب و قاطر و میمون..... شاید شاید حتی تا 80% از لحاظ بررسی ژنتیکی به توان به این نتیجه رسید که شباهتهای زیادی بین انسان و میمون وجود دارد اما هیچ گاه داروین و داروینیسم به اون نتیجه دلخواه نخواهند رسید...
من منتقد فلسفه تکاملی داروینم اما با همه این تفاسیر فکر نمی کنم هر چند انسان با میمون دارای جد مشترکی باشه مقامش بعنوان اشرف مخلوقات و خلیفـة الله زیر سوال بره.

به آیه 38 سوره انعام کمی فکر کنیم

وَمَا مِن دَآبَّةٍ فِي الأَرْضِ وَلاَ طَائِرٍ يَطِيرُ بِجَنَاحَيْهِ إِلاَّ أُمَمٌ أَمْثَالُكُم مَّا فَرَّطْنَا فِي الكِتَابِ مِن شَيْءٍ ثُمَّ إِلَى رَبِّهِمْ يُحْشَرُونَ
و هيچ جنبنده‏اى در زمين نيست و نه هيچ پرنده‏اى كه با دو بال خود پرواز مى‏كند مگر آنكه آنها [نيز] گروه‏هايى مانند شما هستند ما هيچ چيزى را در كتاب [لوح محفوظ] فروگذار نكرده‏ايم سپس [همه] به سوى پروردگارشان محشور خواهند گرديد
من نگفتم چون میمون شبیه انسانه پس انسان زیر سوال میره اتفاقا برعکس این تماما قدرت مطلق خداوند رو در آفرینش موجودات ثابت میکنه که موجودات با تنوع،شباهتها و تکاملهای مختلف در این جهان وجود دارند مشکل من با این مسئله است که انسان رو با درجه ای از تکامل به جد یکسان با میمونها نسبت میدهند!!!
(۲۲/اردیبهشت/۹۰ ۱۸:۱۸)am_po نوشته است: [ -> ]مشکل من با این مسئله است که انسان رو با درجه ای از تکامل به جد یکسان با میمونها نسبت میدهند!!!
این موضوع هر چند هم اثبات شدنی باشه بازهم چیزی از مقام انسانیت کم نمیکنه. درسته که داروینیسم و سکولاریسم این موضوع را دست آویزه ای برای حذف خدا از ذهن ها قرار داده اند اما ما باید آگاهانه با آن برخورد کنیم. در کتاب توحید شهید مرتضی مطهری ایشان مباحثی رو تحت عنوان توحید و تکامل قرار داده اند که خوندن اون خالی از لطف نیست.
اگر ما شاهد تکاملی رو شباهت های ژنتیکی در نظر بگیریم انسان با شامپانزه 98 درصد دارای قرابت ژنومی است.
همه اینها نشانه هایی است قابل تأمل برای گروهی که فکر می کنند.

سوره الجاثية آيه 4
وَفِي خَلْقِكُمْ وَمَا يَبُثُّ مِن دَابَّةٍ آيَاتٌ لِّقَوْمٍ يُوقِنُونَ
و در آفرينش خودتان و آنچه از [انواع] جنبنده[ها] پراكنده مى‏گرداند براى مردمى كه يقين دارند نشانه‏هايى است
ارتباط داروین و فراماسونری

[تصویر: 315356.jpg]

در جلد دوم کتاب اسکارلت اند بست نوشته "جان دانیل" به نقل از دایره المعارف فراماسونری از "آلبرت ماکی" اذعان دارد که:

[تصویر: 320][تصویر: albert-c-mackey.jpg]

[Erasmus Darwin] اراسموس داروین پدربزرگ چارلز داروین
[تصویر: ErasmusDarwin.jpg]
فیزیکدان برجسته ای بود که در سال 1778 در لژ بسیارقدیمی و مشهور "Cannongate Kilwinning"، به شماره دو در اسکاتلند ماسون شده است.

[Sir Francis Darwin] سر فرانسیس داروین پسر اراسموس داروین و عموی ناتنی چارلز داروین
[تصویر: Francis_S_Darwin_s.jpg]
که او نیز فیزیکدان بود در سال 1807 یا 1808 در لژ Tyrian در دِربی به شماره 253 ماسون شده بود.

[Reginald Darwin] رجینالد داروین پسر سر فرانسیس داروین
را نیز بعنوان عضو ماسنری لژ Tyrian یاد می کند.

در این کتاب نشانی از نام چارلز داروین در اسناد مربوط به لژهای نام برده وجود ندارد اما ممکن است که او همچون پدربزرگ و عموی خود اراسموس و فرانسیس ماسون بوده باشد. مسلم است هر چند اگرهم اسنادی مبنی بر ماسونری بودن چارلز داروین پیدا نشود اما بدلیل آنکه اطرافیان، دوستان و همکاران وی غالباً ماسون بودند و یا گرایش های فراماسونری داشته اند بدیهی است که افکار وی به شدت تحت تأثیر افکار فراماسونری با محوریت سکولاری قرار گرفته باشد هر چند وی در آثار خود هیچگاه از فراماسونری نامی نبرده است.
خدا داند
اگر سند جدیدتری پیدا کنم قطعاً آنرا ارائه خواهم داد.
(۲۳/اردیبهشت/۹۰ ۱۷:۳۷)janali نوشته است: [ -> ]
ارتباط داروین و فراماسونری
در این کتاب نشانی از نام چارلز داروین در اسناد مربوط به لژهای نام برده وجود ندارد اما ممکن است که او همچون پدربزرگ و عموی خود اراسموس و فرانسیس ماسون بوده باشد. مسلم است هر چند اگرهم اسنادی مبنی بر ماسونری بودن چارلز داروین پیدا نشود اما بدلیل آنکه اطرافیان، دوستان و همکاران وی غالباً ماسون بودند و یا گرایش های فراماسونری داشته اند بدیهی است که افکار وی به شدت تحت تأثیر افکار فراماسونری با محوریت سکولاری قرار گرفته است هر چند وی در آثار خود هیچگاه از فراماسونری نامی نبرده است.
سلام بلي راست مي فرماييد.
عموي حضرت ابراهيم (علیه السلام) خودش بت ساز معروفي بود و حضرت ابراهيم (علیه السلام) موحديشان را از القاي عموي خود گرفتند. !!!
عموي پيامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ، ابولهب بود كه در قرآن و يك سوره منحصرا به نفرينش نازل شده و ابوجهل هم يكي ديگر از عموهايشان كه حتي او از سران قريش بود و پيامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) امكان دارد تحت تاثير آنها يكي از پيامبران اولوالعظم شده است. !!!
شما اگر از نظر علمي يا نقدي داريد بفرماييد. شما چه كاري به قوم و خويش داريد؟ به قول امام علي (علیه السلام) شما سخن را بنگريد نه گوينده آنرا.
من از شما دو تا سوال پرسيدم تا حالا بدون جواب بوده؟
شما يكبار مي فرماييد داروين از الجهيز گرفته. خوب سخن الجهيز چه بوده كه هم سكولار نباشد و هم تكامل را ثابت بكند تا اينكه همه موحدين قبول بكنند و الجهيز را تكفير نكنند ؟ و من هنوز هم منتظر جوابتونم.
ديگر بار از انتقادات ارنست ماير مي گوييد. و من از شما پرسيدم نظر ماير چيست كه خودش هم استاد تكامل است؟ و تا الان پاسخي نديدم.
لطفا علمي صحبت بكنيد و مستند.
ممنون
سلام . يادمه در اوايل انقلاب سخني در پيش مردم به راه افتاد كه گفتند آيا غير مسلماناني مثل اديسون كه با اختراعاتشان بشريت را از مشكلات نجات مي دهند به بهشت مي روند؟ چون آنها نماز نمي خوانند پس به بهشت نخواهند رفت. اي كاش بجاي اين همه اختراعات و اكتشافات دو ركعت نماز مي خواندند.
جالبه اخيرا مطالب مشابه اون مي بينم. اينكه اين دانشمند ، آن فرد متفكر ، آن زحمتكش و نجات دهنده بشر از مشكلات ، آن فرد سياسي ماسونه. يكي مياد ميگه پس اين چه مكتب بزرگي است كه پيروانش همه خادمان بشريتند همه هنرمند و نخبه هاي جامعه اند. مگر مي شود نخبه راه را نسبت به يك عامي اشتباه برود؟ و مايي كه دو ركعت كه چه عرض كنم هزاران ركعت مي خوانيم همه حتي توانايي كشف فرمول انرژي انيشتين را نداريم يا يك سيب كه نه هزاران تن سيب سر ما بريزند ما جاذبه را نخواهيم فهميد.
حالا اين ضعف از مكتب ماست يا خود ما؟ اين تفكرات ، آفت جامعه است.
البته جواب ها را مي دانم و حتي نمي خواهم بحث عوض بشود ولي بهتر است ديدمان را به دنيا ،به اسلام بعنوان كاملترين دين عوض بكنيم و به فكر تهمت و ... نباشيم كه وظيفه ماست آموختن علم حتي در چين كه مردمانش مشركند . چون صاحب دانش اند از آنها خواهم آموخت كه اين دستور پيامبرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است.
این شبهه در مورد ادیسون رو خیلی جاها دیدم که باهاش دین رو مسخره میکنند
اعمال با نیتشان سنجیده میشوند .مهم نیت است .عمل هر چقدر هم بزرگ و تاثیر گذار باشد با نیت ان سنجیده میشود .نیت ادیسون را هم خدا میداند .ممکن است نیت او به بهشتش بکشاند یا بر عکس.
یا حق
با سلام

امام علی علیه السلام می فرماید: «الحکمة ضالة المؤمن فاطلبوها و لو عند المشرک تکونوا احق بها و اهله»؛ حکمت گمشده مؤمن است؛ پس او را بجوئید و بیابید، هر چند نزد یک نفر مشرک باشد. شما که مؤمن هستید، به آن علم و حکمت سزاوارترید و شایسته آن می باشید.
از همان حضرت نقل شده است: «الحکمة ضالة المؤمن فخذ الحکمة ولو من اهل النفاق» (نهج البلاغه، حکمت 80)؛ حکمت گمشده مؤمن است؛ آن را بگیر ولو از اهل انفاق.

(البته دوستان بي انصافي نكنند و بگن اين جا گفته حكمت نه علم زيرا حكمت دانش نيز ترجمه مي شود)

با توجه به اين دو حديث گرانبها از امام علي (علیه السلام) نه مي توان گفت نظريه داروين رد مي شود و نه مي توان گفت اديسون حتما اهل نجات و سعادت است!
(۲۳/اردیبهشت/۹۰ ۲۰:۵۷)roohi_issa نوشته است: [ -> ]عموي حضرت ابراهيم (علیه السلام) خودش بت ساز معروفي بود و حضرت ابراهيم (علیه السلام) موحديشان را از القاي عموي خود گرفتند. !!!
عموي پيامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ، ابولهب بود كه در قرآن و يك سوره منحصرا به نفرينش نازل شده و ابوجهل هم يكي ديگر از عموهايشان كه حتي او از سران قريش بود و پيامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) امكان دارد تحت تاثير آنها يكي از پيامبران اولوالعظم شده است. !!!
آفرین: حضرت ابراهیم (علیه السلام) پیامبر بزرگ الهی بخاطر امتحانات سخت و رشادتهایش خداوند والاترین صفات را به ایشان عطا می کنند و به درجه والای امامت و ولایت امری زمان می رسند --- نه آن داروینی که پیامبر قوم ظالمین شده است و تنها چیزی که برای دنیا ثمر داشت گسترش تفکر سکولاری بود

حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پیامبر خاتم، بهانه خلقت، مقربترین فرد به پروردگار در عالم که فرشته ای چون روح را نیز در برگرفته است --- نه آن داروینی که تصادف را معبود خود قرار داده و برای عالم اثبات کرده که این خود طبیعت است که می آفریند. شما اونو با پیامبر اعظم قیاس می کنید؟

(۲۳/اردیبهشت/۹۰ ۲۰:۵۷)roohi_issa نوشته است: [ -> ]شما اگر از نظر علمي يا نقدي داريد بفرماييد. شما چه كاري به قوم و خويش داريد؟ به قول امام علي (علیه السلام) شما سخن را بنگريد نه گوينده آنرا.
آفرین: شما برای نشان دادن عظمت پیامبران بزرگ الهی به قوم و خویش ایشان متوسل شدید و بدین واسطه سعی در اثباتشان داشتید اما اگر دنبال ریشه های تفکری داروین باشیم کار خطایی کرده ایم.
ما داریم نشانه ها را بررسی میکنیم تا به حقیقت پی ببریم(شاید پیامبری داروین هم اثبات شد) بله اگر داروین نظریه ای محدود به علم هرچند در سایه سکولار داشته باشد حرفی نخواهد بود. نظریات وی هر چند علمی باشد اما در خدمت سکولار قرار دارد. چرا؟؟؟
فرضیه داروین نظریه فراگیری شد که اعقاید را نشانه رفت (آگاهانه یا غیرعامدانه). چرا؟؟؟

(۲۳/اردیبهشت/۹۰ ۲۰:۵۷)roohi_issa نوشته است: [ -> ]شما يكبار مي فرماييد داروين از الجهيز گرفته. خوب سخن الجهيز چه بوده كه هم سكولار نباشد و هم تكامل را ثابت بكند تا اينكه همه موحدين قبول بكنند و الجهيز را تكفير نكنند ؟ و من هنوز هم منتظر جوابتونم.
با کمی دقت به مطالب ارائه شده این چنین سؤالاتی اساساً نباید شکل می گرفت.
اذعان داشتم داروین نقطه عطف تفکر تکاملی در عالم نبوده است اما این مفهوم بعنوان یک تفکر غالب همواره مطرح است. چرا؟؟؟
چرا پیرامون ظلمی که به اسلام شده است کمی فکر نمی کنیم
اذعان داشتم دانشمندان مسلمان در نظریات علمی خود قائل به این تفکر بودند.
اذعان داشتم داروین نظریات خود را از الجهیز گرفته است و در کتاب خود مورد بسط قرار داده است. اما هیچگاه در میداین علمی از آنها یاد نمی شود. چرا؟؟؟
چراهایی که مارا کنجکاو می کند!!!
لطفا مسائلو باهم قاطی نکنید ما روح حاکم بر تفکر داروین رو مورد نقد قرار می دهیم(با سند و تفکر)
شاید آینده بیشتر در مورد الجهیز گفتم

(۲۳/اردیبهشت/۹۰ ۲۰:۵۷)roohi_issa نوشته است: [ -> ]از انتقادات ارنست ماير مي گوييد. و من از شما پرسيدم نظر ماير چيست كه خودش هم استاد تكامل است؟
روی مطالبی که قبلاً گفتم کمی فکر کنید تصور می کنم که جوابتونو بدست بیارین، منو مجبور به تکرار نکنید.
همونطور که از لقب اعطایی ارنست مایر برمی آید وی صحابه داروین بوده نه منقد داروین.
و این مطلبو رسوندم که وی بعنوان تکاملدان برجسته عصر بیش از همه نظریات داروین رو مورد بسط قرار داده.
(این جمله من اینو میرسونه که وی نه تنها منتقد داروین نبوده بلکه مروج تفکرات داروین بوده)
امیدوارم که جوابتونو گرفته باشید چون من نمی تونم کتب مایر رو براتون تدریس کنم.
وظیفه من اشاره به نشانه هاست.
کمی مطالعه کنید و ریشه ای تر فکر کنید.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع