تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بررسي گفته هاي راجر در مورد نظريه تكامل چالرز داروين در فيلم مستند ظهور
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
دوست عزیز شما این نظریه و اعتقادات اسلامی را با هم امیخته اید و نظریه خود را دارید .
بنده با نظریه شما مشکلی ندارم .
داوکینز که مبلغ این نظریه است گفت که موجوداتی مثل روح و ... را قبول ندارد چون تکامل هیچ توضیحی برای ان ندارد
در واقع بحث بنده با شما بی فایده است چون نظر مخالف شدیدی نداریم .
روح در فرضیه تکامل جایی ندارد .بنابرین قبول روح و دیگر موجودات غیر مادی خط بطلانی میشود بر نظریه .
موفق باشی برادر
دوست عزیز اون مطلبی که در تاپیک قبل گذاشتید که عذر بدتر از گناهه! یعنی چی که نظریه ایشون تکامل میمون و تبدیل شدن بع انسان نیست اما چندتا حلقه اون طرف تر پدر بزرگه اینا یکیه؟ یعنی میمونه انسان بوده یا انسانه میمون بوده بلاخره؟Huh به نظر من اینا همش بازی با کلماته اصل کار همونه که همه جا آشکاره
بله تفسیر آیه سوره عنکبوت هم میگه که(( در زمین و آسمان بنگرید و ببنید که خلقت را از کجا آغاز کردیم)) اما این معنی رو نمیده که حتی نظریه غیر میمونی داروین در مورد آفرینش انسان درسته!!جستجو در خلقت آفرینش اول و آخرش فقط به یک جا میرسه اون هم فقط و فقط قادر مطلق و بی همتاست.نظره دیگه ای دارید؟ یا منظورتون اینه که چون گفته شده ببنید خلقت از کجا شروع شده پس در قرآن هم تایید شده که سر هر چی رو بگیری به یک موجود مشترک و پست تر(یه پدر بزرگه مشترک با میمونا) میرسی که تو از اونی؟ حتی انسانهای نخستینی که قبل از خلقت حضرت آدم روی زمین زندگی می کردن و بعد از بین رفته اند هم از حلقه چندم به یک حیوان پست نخواهند رسید که اگر این طور بود الان میمونی روی کره زمین وجود نداشت چون همه انسان شده بودن. حتی از نظر علمی مگر میشه وقتی یک گونه ای تغییر ماهیت داد و به تعالی رسید دوباره هم گونه پست تر و هم گونه عالیتر در کنار هم به موازات زندگی کنن؟ در ضمن اون مثال قاطر شما که یک گونه نازاست اگر اعتقاد به وجود خدا هست که اگر خدا بخواهد زایا خواهد پس معیار و ملاک ما چیزی جز آیات صریح و قاطع قرآن نخواهد بود این داروین هم نظریات و برای خودش نگهداره بهتره چون باعث انحراف فکریه خیلی از انسانها شده است، حداقل اینکه حرفش رو نتونسته درست بیان کنه تا کسی از این نظریه سو استفاده نکنه، چرا در مورد نظریه گالیله این اتفاق نیفتاد؟(اینکه مثلا همه از یک آمیب تک سلولی بوجود اومدن و به تکامل فکری و جسمی رسیدن در حد خودشون این وسط زمین هم بدور خورشیدمی چرخد) و اگر همه چیز بدون اراده و وجود خدا بر حسب اتفاق و جهش ژنی رخ می دهد که تاحالا 100000000000 بار نسل میمون و اسان منقرض شده چون اون پدر بزرگه دیگه نیست که سر حلقه رو دوباره به هم ربط بده.طبیعت زندگی حیوانی کنار آمدن با طبیعت خداست طبق قانون آفرینش الهی قرار نیست چیزی غیر از این باشد همانطور که همه حیوانات آبزیان پرندگان و حتی موجودات ارگانیزمی این کار را انجام می دهند پس میمونها هنر نکردن! اما انسان باید طبیعت را تغییر دهد تاثابت کند که موجود متعالی است و با حیوانات متفاوت است.این سوال شما تایید است یا انکار؟
با تشكر
1- در قرآن هست " قل سيروا في الارض فانظرو كيف بدألخلق" داروين يهودي سير كرد در زمين و نظاره كرد "كيف بدألخلق" را.
وقتي خداوند مي فرمايد در زمين سير كرده و ببينيد و داروين اين كار را كرد و ديد چگونه خدا خلقت را آغاز كرد چرا با او مخالفيد؟ راستي خدا چگونه خلقت را آغاز كرد؟ پس جوابش در زمين هست. جوابش را در فسيلها بايد يافت. نظريه داروين نه فقط براي انسان بلكه براي حيوانات و گياهان و قارچها و باكتريها هم صادق است.
2- شما مي فرماييد :"حتی از نظر علمی مگر میشه وقتی یک گونه ای تغییر ماهیت داد و به تعالی رسید دوباره هم گونه پست تر و هم گونه عالیتر در کنار هم به موازات زندگی کنن؟". ببخشيدا آخه اينم شد سوال؟ با يك مثال ساده جواب شما را پاسخ مي دهم. يكي برادرش مي شه دكتراي فيزيك و ديگري مي شه كودن. هر دو از يك پدرند. بعد بچه دكتره مدارج بالاتر را طي مي كنه و بچه كودنه باز مي شه كودن. همه در روي زمينند و به موازات هم زندگي مي كنند.
3- شما مي فرماييد :"اگر همه چیز بدون اراده و وجود خدا بر حسب اتفاق و جهش ژنی رخ می دهد که تاحالا 100000000000 بار نسل میمون و اسان منقرض شده چون اون پدر بزرگه دیگه نیست که سر حلقه رو دوباره به هم ربط بده."
اگر خلقت تصادفي را در نظر بگيريم شما راست مي گوييد ولي اگر تكامل را با هدايت خدا در نظر بگيريم حرف شما غلط است. در ثاني در سلول سيستمي وجود دارد كه به اين راحتي رمزهاي ژني تغيير پيدا نمي كند و ميليونها سال بايد صبر كرد تا تغيير محسوسي را ديد.
-------------------------------------------------
ما همه از خاكيم. از خاك آفريده شده ايم. يعني جنس تن ما از خاك است. كودكي كه از مادر خلق مي شود او هم جنسش از خاك است هرچند ما خاكي در ميان نبينيم. عين آدم (علیه السلام).
خدا در قرآن مي فرمايد ما عيسي (علیه السلام) را مثل آدم (علیه السلام) خلق كرديم. آيا خداوند عيسي (علیه السلام) را از گل آفريد؟ جنس عيسي (علیه السلام) و آدم (علیه السلام) هردو از خاك است.
سوء استفاده از يك بحث علمي ربطي به خود علم ندارد.
در يكي از پستها آورده ام كه نظريه تكامل داروين الان آنقدر پيشرفت كرده و در ژنتيك و سيستماتيك و غيره در هم ادغام شده كه الان تكامل داروين يك بحث پيش پا افتاده است. همانطور كه ژنتيك آنقدر پيشرفت كرده كه ژنتيك مندل يك بحث پيش پا افتاده است.
با اين اساس آيا حرف راجر درست است يا غلط. راجر ماسون بود يا باز هست؟ هدفش از گفتن خير بود يا شر؟ آيا از بعد از طي مدارج بالاي ماسوني توبه كرده و از ماسونها جدا شده يا پروتكل شماره 9 را عملي مي كند؟ الله اعلم.
با سپاس از همه دوستان.
معذرت می خواهم که مرد بزرگی مثله داروین زیر سوال رفت، جدا نمی دونستم که باید داروین رو الگوی نگرش در زمین قرار بدم؟ چون اینقدر با دقت نگریسته به داستان خلقت که سر از ناکجا آباد در آورده..........
کسی منکر تکامل در طول زمان برای تمامی موجودات نیست شما از نظر تکاملی ضریب هوشی و حتی جسمانی با 10 نسل قبل تر از خودتان خیلی متفاوتید همه ماهم این رو میدونیم. انسانهای نخستین با منو شمای کنونی خلیل فرق داشتن ولی اگر سعی دارید توجیه کنید که هدایت تکاملی خداوند بر این مبنا بوده که حیوانات تبدیل به انسان بشن شرمنده من نمی تونم از داروین پیروی کنم. الگوی اعتقادی فلسفی و علمی ما کسان دیگری به جز این اسان مجهول الحال است. من برای نگریستن به آیات خدا در زمین نیازی نمی بینم از داروین کمک بگیرم افراد خیلی خیلی برجسته تری هم هستن. در ضمن از مثالهای جالب تری استفاده کنید که قابل لمس تر باشد من بابام دیپلمه من لیسانسم که نشد نظریه تکامل از حیوان به انسان برادر من!!خوش به حال آقای داروین که تونستن اینقدر عمیق به خلقت بنگرن فقط احیانا ندیدن که روح انسانی کجا و روح میمونها؟؟؟ شما فقط در مبحث جسم سیر و سلوک می کنید در حالیکه این روح انسانهاست که اونها رو متفاوت تر از بقیه مخلوقات کرده. بله من هم می دونم که حتی باکتریها هم طی دوران زندگی و قرار گرفتن در شرایط خاص برای کنار آمدن با آنها تغییر ژنتیک می دهند چه برسه به انسان و این خلقت عظیم الهی ولی اما این کجا و آن نظریه کذایی کجا.بدن انسان به کمترین مقدار سرب حساس است ان شاءالله می دونید،هموگلوبینهای انسان در حالت نرمال فقط فلزبا آهن اتصال برقرار میکنن در غیر این صورت انسانی که چند روز در معرض تنفس سرب قرار بگیرد کارایی سلولها را از دست داده و دچار سرطان می شود اما چگونه است که با وجود تنفس هر روزه سرب من و شما خفه نمی شویم یا همه سرطان نمی گیریم؟ خوب معلومه که در اثر جهش ژنی و کنار آمدن با طبیعت و شرایط دچار چنین تغییری شده ایم اما این رو قبول ندارم که نسل من یک حیوان بوده و طی تکامل به این نتیجه رسیده است.
آقای راجر نیت خیر داشته یا شر خودش می دونه و دوستان ماسونش، اگر از یک بحث سواستفاده میشه حتما نقصی داره که شیطان می تونه اون رو بازیچه قرار بده یک نظریه اگر نظریه باشه با پیشرفتهایی که در علم تاکنون شده 150 سال وقت نمی بره تا اثبات بشه. باز هم تاکید میکنم که من تکامل رو قبول دارم اما هر موجودی در نوع خودش و جای خودش نه دایناسوری که موش شده موشی که گاو شده، گاوی که میمون شده و ....
اعتقاد من الگوی من علم من به من میگه حضرت علی من، امام زمان من، تمامی پیامبران الهی من همه و همه ما از ابتدا با خلقتی خاص فقط و فقط منحصرا انسان خلق شدیم بدون تکامل گرفتن از هر موجود پست تری شاید ما از نظر ظاهری با انسانهایی در زمان حضرت آدم متفاوت باشیم اما هیچ وقت میمون نبودیم پدر بزرگامون میمون نبودن و نخواهند شد حالا اگه جناب داروین بهتر از اینا در زمین و زمان سیاحت کرده خوش به حالش................
با سلام خدمت تمامی دوستان شرکت کننده در بحث و خوانندگان گرامی

همانطور که می دانید یکی از دلایل مخالفان دارونیسم حلقه مفقوده است.
میان حیواناتی که فسیل‌ها گواه بر وجود آنها هستند، و حیوانات همنوعشان در عصر ما،
هیچ فسیلِ میانی وجود ندارد، گویی حیوانات اولیه ناگهان به‌صورت حیوانات امروزی تحول و تکامل یافته‌اند.
داروین نیز خود متوجه این نقصان در فرضیه خود بود،
اما بر این باور بود که یک روز فسیل‌های میانی یافت خواهند شد.

و بالاخره پس از 150 سال و جستجوهای بسیار یک نمونه از این حلقه مفقوده و فسیل میانی کشف شد.

سال 2009 فسیل ۴۷ میلیون ساله موجودی شبیه به میمون پوزه دار ماداگاسکار که به طرز خارق العاده ای سالم باقی مانده است در آمریکا رونمایی شد.این فسیل به قدری سالم مانده که می توان رد به جا مانده از پوستش بر سنگ را دید و حتی آثار آخرین غذایی که خورده پیداست.

رسانه ها با حجم بسیار بسیار وسیعی به پوشش این خبر پرداختند و در این میان تیتر اکثر رسانه های داخلی ما
چنین بود:
حلقه مفقوده نظریه تکامل داروین کشف شد فسیل 47 میلیون ساله از یک پستاندار نخستین

اهمیت این موضوع چنان زیاد بود که آنروز حتی گوگل لوگوی خود را به این مناسبت تغییر داد :

[تصویر: missinglink.gif]

و عبارت ! Missing Link found را در صدر اخبار علمی قرار داد .

گروهی از دانشمندان برای دو سال به طور محرمانه در حال انجام تحقیقات و بررسی هایی بودند که نتیجه آن در آن روز دنیا را شگفت زده کرد. مدت زمان زیادی است که محققان و دانشمندان به دنبال یافتن این موجود در جستجو بوده اند و آن را در چرخه تکامل، حلقه مفقوده بین انسان و میمون می دانسته اند و حتی به افتخار چارلز داروین آن را Darwinius masillae نامیده بودند.

این موجود ظاهری مانند لمور دارد، اما انگشتان آن بسیار شبیه انگشتان انسان هستند و در عوض ناخن هایی مانند پنجه جانوران دارد و نام آن را آیدا نهادند. دانشمندان این فسیل (آیدا) را جام مقدس تکامل انسانی نامیده اند. آنها می گویند پاهای عقبی این جانور گربه-جثه شاهدی برای تایید تغییرات تکاملی نخستین یان است که به آنها اجازه داده بر روی دو پا بایستند و این کشف سرانجام می تواند تئوری تکامل داروین را ثابت نماید.

تصویر آیدا:

[تصویر: darwinsiusx-wide-community.jpg]

اما این پایان ماجرا نبود و در سال 2010 مجله معتبر علمی newscientist اعلام کرد که:

نتیجه تحقیقات: فسیل آیدا جد انسان نیست
Confirmed: Fossil Ida is not a human ancestor

اعتقاد بر این بود که این فسیل حلقه گمشده نظریه تکامل داروین است و در واقع جد انسان محسوب می شود. به همین دلیل نام کامل آن را داروینیوس گذاشتند. شگفتی ایجاد شده بر سر این فسیل به حدی بود که روزنامه گاردین آن را به لیست عجایب دنیا اضافه کرد و آن را ‏ هشتمین مورد نام گذاری کرد. ‏ ‏

About a year ago we were stunned in the New Scientist offices to learn of a beautiful, 47-million-year-old primate fossil which was being hyped as the ancestor to all humans. Nicknamed "Ida", The Guardian newspaper hailed it as "the eighth wonder of the world".

طی این مدت بعد از کشف فسیل دو تیم مستقل علمی روی آن کار کرده و سرانجام نتایج تحقیقات که در مجله Human Evolution منتشر شده نشان می دهد که این فسیل به احتمال بسیار قوی جد انسان نیست. آقای کریس کرک انسان شناس دانشگاه تگزاس می گوید که بررسی ها نشان می دهد که این فسیل متعلق به پریمات هایی از نوع wet nose است که شامل انسان ها نمی شود و در واقع به دسته لمورها تعلق دارد. در حالی که قبلا ادعا شده بود این فسیل از دسته dry nose است که احتمالا جد انسان را تشکیل می دهند. ‏

تمام این ماجراها سبب شده که انتقادهای مختلفی نسبت به جار و جنجال های رسانه ای بر سر کشف این فسیل به وجود بیاید. چرا که برخی محققان اعتقاد دارند که نباید قبل از بررسی های لازم علمی، در مورد این کشف اینقدر بزرگنمایی می شد. ‏

اما جالب تر اینجاست که خبر عدم تائید آیدا هیچگاه به مانند خبر کشف آن رسانه ای نشد!!!

و در ذهن میلیون ها انسان ثبت شد که نظریه داروین درست است!!

مطلبی مفصل و دلایل نقد قاطعانه دانشمندان در مورد داروینیسم را در
اینجا بخوانید.
با تشكر بحث جالبي بود. اميدوارم همانگونه كه خداوند بدن ما را از سلول آفريد و آنرا متكامل آفريد فكر ما و دانش ما را كامل گرداند و از تعصب نا به جا محفوظ دارد.
ممنون
سلام دوست عزیز وحید110 می خواستم بدونم که شما قائل به ثبات انواعید یا تبدل انواع؟
1. اگر ثبات انواع را قبول دارید پس ضرورتا باید اون رو محدود به حدوث انواع کنید
2. یا اینکه تبدل انواع رو قبول دارید و قبول دارید که آفرینش اللهی شکل تکوینی داشته است
اما دوستان عزیز roohi_issa ، وحید110 ، am_po و دوستان عزیز دیگرم
لطفا کمی ریشه ای تر این موضوع تبدل و ثبات رو بررسی کنیم
من خودم زیست شناسی می خونم و تاثیر تفکرات تکاملی رو روی ذهن زیست شناسان می بینم. بحث تبدل انواع مسئله ای نیست که بخواد بواسطه اون بحث اعتقاد توحیدی زیر سؤال بره. آفرینش خداوند ازلی است و نمی توان اونو محدود به زمان و مکان کرد.
دانش بشری اثبات کرده که انواع بر اثر سیر تکوینی تغییر و تبدل پیدا کرده اند و تا اینجا هیچ منافاتی با اسلام و اعتقاد توحیدی و نص قرآنی ندارد.
اما بحث داروینی و داروینیسم جریان تفکری جدایی رو می طلبه. اول از همه باید گفت که داروین اولین کسی نبوده که مفهوم تکاملی رو وارد علم کرده. از قبل از میلاد مسیح بین علما سه نوع تفکر برای آفرینش انواع وجود داشته
1. ثبات انواع بر اساس حدوث انواع: که به آنها اصطلاحا خلقت گرا گفته می شود
2. دومین نظریه که وجود داشته همین بحث "تبدل انواع" بوده که تاریخچه 2500 ساله داره
3. سومین نظریه که وجود داشته که نظریه ای منسوخ و غلطی بوده که ارسطو و ابن سینا خودمون نیز به اون قائل بودند "ثبات انواع نه بر اساس حدوث انواع" بوده است. یعنی اینها قائل به ثبات انواع از منظری بودند که همیشه بودند و همیشه خواهند بود و اینان تا بی نهایت ثبات داشته اند و قائل به مبدأ و انتهایی برای انواع نبودند.
پس اینجا معلوم شد که داروین نقطه عطفی در مورد نظریه تبدل انواع نبوده و این مسئله بسیار بودار است که چرا داروین اینقدر بزرگ شده است.
پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بزرگ خودمون همیشه سفارش اکید بر فراگیری علوم روز دنیا را برای مسلمانان داشتند تا بدین سبب اوج نقطه علمی دانش بشری در دست مسلمان بیافتاد تا از آنجا به بعد علم تولیدی بشری، علمی توحیدی باشد. به جرأت می توان گفت از زمان انقلاب علمی امام صادق در جهان اسلام تا حمله مغول، پیشرو علم مسلمانان بوده اند که این علم تولیدی همواره در جهت توحیدی بوده است و از زمان حمله مغول و فروپاشی ساختارهای علمی جهان اسلام و به غارت رفتن این علوم به غرب، علم روز دنیا از دست مسمانان به دست غیر مسلمانان افتاده است.
مسئله تبدل انواع هم مسئله ای مطرح در دانش اسلامی بوده است. و جالبه بدونید که نظریات تکاملی داروین عیناً نظریات دانشمندی مسلمان بنام "الجهیز" بوده است. داروین بدون آنکه اسمی از الجهیز حتی بعنوان ذکر منبع بیاورد نظریات وی را وارد تفکرات خود کرد. مهمترین و کلیدی ترین تفاوت بین الجهیز و داروین این بوده است که مبانی فکری داروین غیر توحیدی و یا سکولاری بوده است. نظریه داروین مفهومی غیر توحیدی داشت و خود این نظریه مبانی سکولاریسم در دنیا را سبب شد. ارنست مایر به عنوان بزرگترین تکاملدان پس از داروین و بزرگترین صحابه داروین در آخرین کتاب خود "چه چیزی زیست شناسی را بی همتا می سازد" (2005) داروین رو بعنوان پدر علم سکولار معرفی می کند. با خوندن این کتاب شما متوجه روح سکولاری در نظریات داروین میشوید چون همیشه حرف از طبیعت و تصادف زده می شود.
علم سکولار قائل به این است که طبیعت همواره خود مسیر تکاملی خودرا پیدا میکند، خودش دست به آفرینش می زند و هر کس با نظریات علمی داروین آشنا باشد به شباهتهای علم سکولار و داروین پی خواهد برد.
پس جرم داروین حذف خدا از تفکرات آدمی است.
خدای داروین طبیعت است نه خالق بی همتا
خدای داروین تصادف است نه آن رب العالمین
مبحث تبدل انواع منافاتی با علم توحیدی ندارد اما تفکرات داروینی نه تنها غیرتوحیدی است بلکه ضدتوحیدی است
پس ما نباید "تبدل انواع" و یا به قولی تکامل را به حساب تفکرات سکولاری داورین و داروینیست ها بنویسیم. چه طرفداری متعصبانه از داروین و چه مخالفت های متعصبانه با مبحث تبدل انواع کار خطایی است.
سلام
از اينكه مطلب يك هم رشته اي خودم را خواندم خوشحالم.
قسمت اول متن شما بررسي تاريخچه بود.
قسمت دوم كه از تاريخچه آمد راجع به الجهيز است.
(۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۲۱:۵۱)janali نوشته است: [ -> ]مسئله تبدل انواع هم مسئله ای مطرح در دانش اسلامی بوده است. و جالبه بدونید که نظریات تکاملی داروین عیناً نظریات دانشمندی مسلمان بنام "الجهیز" بوده است. داروین بدون آنکه اسمی از الجهیز حتی بعنوان ذکر منبع بیاورد نظریات وی را وارد تفکرات خود کرد. مهمترین و کلیدی ترین تفاوت بین الجهیز و داروین این بوده است که مبانی فکری داروین غیر توحیدی و یا سکولاری بوده است. نظریه داروین مفهومی غیر توحیدی داشت و خود این نظریه مبانی سکولاریسم در دنیا را سبب شد.
مي توانيد نظر الجهير را كه اسلامي بود و خدا را هم ثابت مي كرد را بفرماييد؟ چيزي كه سكولاريسم را در دنيا سبب نشود؟

قسمت سوم
(۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۲۱:۵۱)janali نوشته است: [ -> ]ارنست مایر ... داروین رو بعنوان پدر علم سکولار معرفی می کند. با خوندن این کتاب شما متوجه روح سکولاری در نظریات داروین میشوید چون همیشه حرف از طبیعت و تصادف زده می شود.
علم سکولار قائل به این است که طبیعت همواره خود مسیر تکاملی خودرا پیدا میکند، خودش دست به آفرینش می زند و هر کس با نظریات علمی داروین آشنا باشد به شباهتهای علم سکولار و داروین پی خواهد برد
قسمت سوم نشان مي دهد شما در ژنتيك ممكن است از فرمولهاي احتمالي استفاده نكنيد. اگر استفاده نكنيد همه چيز غلط مي شود.

قسمت چهارم
(۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۲۱:۵۱)janali نوشته است: [ -> ]مبحث تبدل انواع منافاتی با علم توحیدی ندارد اما تفکرات داروینی نه تنها غیرتوحیدی است بلکه ضدتوحیدی است
پس ما نباید "تبدل انواع" و یا به قولی تکامل را به حساب تفکرات سکولاری داورین و داروینیست ها بنویسیم. چه طرفداری متعصبانه از داروین و چه مخالفت های متعصبانه با مبحث تبدل انواع کار خطایی است.
در قسمت چهارم شما مي توانيد نظري را بدهيد كه "تبدل انواع" را هم ثابت بكند طوري كه بقول آقاي راجر وزير اين تفكر سكولاري نشويد و هم خدا را ثابت بكند؟ يا به نقلي ديگر اين نظر طوري باشد كه با اينكه از نظر آقاي الجهيز استفاده مي كنيد ولي بي خدايي را تبليغ نكنيد.(دچار اشتباه داروين نشويد)
----------
دوران دبيرستان كه بودم معلم زيست شناسي ما مي گفت : داروين در موقع مرگش كتاب آسمانيشان را در سينه گذاشته بود و همش خدا را ياد مي كرد. البته او هم از يك كتابي كه نشانمان داد ، مي گفت كه حتما نويسنده اش ارنست ماير نبود.
بنظرم درست نيست چون داروين يهودي بود او را سكولار و چون الجهيز مسلمان بود او را خداپرست بناميم.
در كل داروين يا الجهيز يا هر كس ديگري كه به پيشرفت علم زيست شناسي بعنوان يكي از علوم پايه كمك كردند درود بفرستيم و از خدا برايشان طلب مغفرت بكنبم.
ممنون
در مقابل نظریه تصادف که الحادی است نظریه انتخاب هوشمند بیان شده است
به هر حال نظریه داروین یک نظریه است و طبیعی است بحث روی ان زیاد باشد .مهم همان منبع ایجاد است که داروین و پیروانش توضیحی برایش ندارند .
ممکن است چیزی بینابین این نظریات باشد یعنی خداوند یک سری موجودات خلق کرد که ممکن است همراه با طبیعت عوض شوند.
موفق باشی
با عرض سلام و معذرت،من اصلا منظور شما ور از مطرح کردن این بحث نفهمیدم مخصوصا بعد از دفاعیات Roohi_issa از داروین!!شما می خواستید داروین رو بر حق جلوه بدین یا راجرز رو بکوبید؟!یا برعکس یا هیچ کدوم؟
دوست عزیز یک بار گفتم آقای داروین اصلا خیلی انسان وارسته، کسان دیگری هم بودن که از داروین بدتر بودن و این نظریه یا شاید بدتر از این رو هم داشتن و دارن، اما من اصلا راستش شما رو درک نمی کنم از طرح این تاپیک و دفاعیات بی بدیلتون! اینکه انسانهایی قبل از ما بودن و طبق نظریه تکامل تغییر ماهیت دادن این رو ثابت نمی کنه که من و شما هم از اونها بودیم خلقت ما انسانهای کنونی از حضرت آدم و حوا شروع شده که اونها هم منحصرا انسان آفریده شدن و چه بسا متکاملتر از هر انسان دیگری که قبل از آنها در روی زمین زندگی می کرده گرچه این رو هم متذکر می شوم که ما انسانهای کنونی از لحاظ ژنتیکی تفاوتهایی با آنها داریم از جمله اینکه اونها عمرهایی بالاتر از 300 سال داشتن ولی برای ما اگر کسی به 80 سالگی برسه الان انگار به اندازه 100 سال زندگی کرده پس این یعنی جهش ژنتیکی و تغییر.منطقه اندمیک افریقا و حتی مناطقی از کشور خودمون مقاوم به مالاریا از لحاظ ژنتیکی ولی اگر سفید پوست یا ساکن شمال کشور به این مناطق سفر کنه حتما در معرض ابتلا خواهدبود،پس این یعنی سازش با محیط برای بقا به لطف خدا اما حالا طرح این مسئله که انسانهای قبل از این نسل بر روی زمین به طور ذاتی حیوانی بودن که تبدیل به انسان شدن یا برعکس چه دردی از من و شما دوا میکنه جز اینکه یک نظریه با تفکر انحرافی در جامعه و دنیا در حال شکل گرفتن و اون چیزی که داره پایمال میشه روح بلند انسانیه نه موجودیت میمونهاHuh داروین یا هر کس دیگری حتی ابن سینا به قول شما وقتی نتونستن مسئله ای رو باز کنن و رفع شبهات پس لایق دفاع کردن نیستن تا زمانیکه یک نفر پیدا بشه و این بار سنگین رو به زمین بزاره......
به امید روزی که صاحب همه علوم از جانب خدا بر زمین حکمرانی کند ان شاء الله و ما هم به درک و بینش حضور ایشان برسیم. التماس دعا
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع