تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: قدم بعدی (چهارم) مراتب توحید، توحید افعالی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
سلام آقا ابراهیم
منتظر ادامه مطالب خوبتون هستیم.
این بحث هم جا داره مهم بشه.
ممنون
(۲۵/آذر/۹۱ ۱۲:۱۴)فرهاد55 نوشته است: [ -> ]این شبهه در همان متن بالا پاسخ داده شده است:

بنابراین می بینیم که چنین استدلالی نادرست است. و فرقی هم نمی کند که برای رد عقاید شیعه مورد استفاده قرار گیرد، یا عقاید مکاتب دیگر.
موفق باشید

گویا شما اطلاعات حداقلی در مورد اسلام و تشیع و ولایت تکوینی هم ندارید
اولاً پاسخ به این مبحث قبلاً در این تاپیک داده شده است:

چند وقت پیش از کسی شنیدم که می گفت معصومین مانند خدا هستند!#

شما فرق اله و ولیُ الله را میدانید چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تا ببینیم بعد آیا می شود به قول شما همان اشکال بر مشرکان و فرقه هایی چون فالون دافو مه معتقد به وجود اله ها و خدایان هستند را به مذهب تشیع هم وارد کرد یا نه!!!!!!
سلام خدمت شما
خب اون استدلال در مورد رد امکان وجود موجوداتی غیر از واجب الوجود، اما دارای اختیارات زیاد مطرح شده.

فکر می کنم منظور از "اله" موجودی است که قائم به ذات است.

همان طور که شما اشاره فرمودید اگر ما اطلاعاتی در مورد تشیع داشته باشیم، می بینیم که خیلی از تناقضهای عقلی که مطرح میشه قابل حل اند.
این شاید در مورد سایت مکاتب هم صدق کنه.
(۱/اسفند/۹۱ ۹:۵۴)فرهاد55 نوشته است: [ -> ]همان طور که شما اشاره فرمودید اگر ما اطلاعاتی در مورد تشیع داشته باشیم، می بینیم که خیلی از تناقضهای عقلی که مطرح میشه قابل حل اند.
این شاید در مورد سایر مکاتب هم صدق کنه.

در مورد کدوم مکتب صدق میکنه ؟ تو نتونستی با تمام ادعاهات در مورد مکتب کاذب و منحرف فالون گونگ , دفاع ارائه کنی.

فقط با کلمات بازی میکنی .
من از اقای فرهاد55 خواهش می کنم اعتقادات وآداب این مکتبشونو برای من ایمیل کنن
این مکتب چیه که شما می خواهید از طریق چسباندن آن به شیعه و دفاعیات که شیعیان از شریعتشون می کنن رو بسط بدید به آن و مکتب خودتون رو توجیه کنید ؟؟؟ ظاهرا انتقاد و ایرادات زیادی به مکتب شما وارده (از رفتار شما شخصا احساس میکنم حتی این ایرادات در سطوح ساده و مقدماتی ام وارده) که سعی دارید از به هم زدن فلسفه و عرفان و سرهم کردن موضاعاتی متفاوت و ایجاد یه نظم از دل آشفتگی که ایجاد میشه راهی برای اثبات آیین خودتون پیدا کنید
هدف از طرح شبهاتی که خود شما پاسخ آنهارا می دانید و سپس در انتهای هر نظری همانطور که میگویید "نمی توان شیعه را رد کرد" بلافاصه میگویید "شاید مکاتب دیگه رو هم نشه رد کرد" مطرح می کنید چیست ؟؟؟
صریحا از چیزی دفاع نمی کنید اما برخی رفتارهای شما حاکی از تعصب شما و چشم بستن روی پاسخ های دریافتی از طرف سایر دوستانه
سلام آقا حسين
درباره نادرستي عقايد اين مكتب، در اينجا صحبت كرده ام:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-23...#pid300295

دوست عزيز، منظور من اين بود كه اعتقاد به وجود موجودات متعدد داراي اختيارات زياد، تناقضي با عقل نداره.
ممنون
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع