۱۷/مهر/۹۱, ۱۷:۰۷
(۱۷/مهر/۹۱ ۱۴:۳۳)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]دوست عزیز، جواب شما قبلاً داده شده است. همه نوشته ها را با دقت بخوانید. مخصوصاً آنهایی که سعی در تفسیر قرآن دارند.سوال این است مگر نمی گوییم همه خواست ها به خداوند برمیگردد، پس چگونه می شود که عملی رخ می دهد که مخالف رضای الهی است؟
مثلا من با خواست خودم گناهی کبیره انجام میدهم. در این جا دو حالت متصور است:
1- این خواست من بوده است و ربطی هم به خداوند متعال ندارد. که در این جا یعنی خواست من بر خواست خدا غلبه یافته است. نعوذ بالله.
2- این خواست من هم از خواست خدا بوده است. یعنی خواست خدا بوده است که این گناه و امر پلید رخ دهد. نعوذ بالله.
خواستن و اراده و عمل به قدرت و خواست خداوند جاری است، اما خواستن و اراده و عمل ماست.
ما مانند چراغی هستیم که به نیروی خدا روشنیم.
مثال:
نعوذبالله، خداوند را مانند یک کامپیوتر در نظر بگیرید که نیروی خداوند برق آن است. پس همه چیز برنامه های درون RAM هستند که به نیروی برق موجودند.
نفس ما برنامه ای است که سخت افزار یک کامپیوتر را در نرم افزار شبیه سازی می کند(اصطلاحاً ماشین مجازی). پس تمام ادراکات و تصمیمات نفس ما پردازشهای این ماشین مجازی است، که به نیروی برق کامپیوتر اصلی و توسط کامپیوتر اصلی انجام می شود.
چون کامپیوتر اصلی خود سازنده تمام برنامه هاست و به ساختار آنها 100% آشناست، می تواند در نحوه کار آنها به دلخواه مداخله کند.
هو الحی القیوم