تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: من یک زن هستم!(بیایید گفتگو کنیم)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
والله هر چه ارزش مثبت هست در تعالیم اسلام برای زنان ، توسط دوستان دارد منفی معرفی می شود !
در عوض هر چه منفی هست تبلیغ می شود !
می گذاریم ببینیم آخرش چه نتیجه از ضد ارزش معرفی کردن ارزشها نصیب دوستان می شود!
دنبال چه هستید واقعا؟!!
نقل قول: در ضمن اونی که تشخیص میده حدیث کی و چطوری تفسیر بشه تخصص داره

الان تو کدومیک از اعضای تالاری که با آیدی جدید اومدی؟ کاملا معلومه آقای فلان هستی!! از کینه و عداوت شدیدی که داری مشخصه. بیسوادیت هم مشخصه .در حدی نیستی که من بخوام برات وقت بذارم و جوابت را بدم.
پروفایل قبلی ات را مسدود کردم رفتی پروفایل جدید ساختی؟

صد تا پروفایل هم بسازی مسدودت می کنم. برو خدا شفات بده
بله وقتی مدیران و ناظران و.... به من اهانت می کنند و از اهانت کنندگان حمایت می کنند من شخصا از خودم دفاع می کنم. خیال کردی نگاه می کنم؟
باز ناظران مرد یه معلوماتی دارند. زنهای ناظر که صفر صفراند!!!!!!!!!! و هنوز یک دور هم قرآن را نخوانده اند!!!!!!!!! و میخواهند مرا به چالش بکشند!!!!!!!!!

نقل قول: در ضمن اونی که تشخیص میده حدیث کی و چطوری تفسیر بشه تخصص داره

اعضای این تالار کی تخصص تفسیر داره که تاپیک می زاره؟ کسی که تخصص نداره از کجامیدونه یه حکم صحیح یا غلطه که بخواد ازش دفاع کنه و به درستی اش حکم بده؟ حق نداره تاپیک بذاره. از کجا و بر چه اساس میدونه حکم یه انسان غیرمعصوم درسته که ازش دفاع میکنه؟ بر اساس کدام سواد؟
کلا معرکه گیری دیگه!
نقل قول: الان تو کدومیک از اعضای تالاری که با آیدی جدید اومدی؟ کاملا معلومه آقای فلان هستی!! از کینه و عداوت شدیدی که داری مشخصه. بیسوادیت هم مشخصه .در حدی نیستی که من بخوام برات وقت بذارم و جوابت را بدم.
پروفایل قبلی ات را مسدود کردم رفتی پروفایل جدید ساختی؟

سفسطه توسل به شخص ... و چند تا دیگه

نقل قول: صد تا پروفایل هم بسازی مسدودت می کنم. برو خدا شفات بده

ان شاالله که شفا بده

اصولا بنده علاقه ای به نامه دادن به شما ندارم که مسدود کردن تاثیری داشته باشه . اونم با این ادب و متانت شما
نقل قول:باز ناظران مرد یه معلوماتی دارند. زنهای ناظر که صفر صفراند!!!!!!!!!! و هنوز یک دور هم قرآن را نخوانده اند!!!!!!!!! و میخواهند مرا به چالش بکشند!!!!!!!!!

بازم سفسطه توسل به شخص و بیسواد خواندن طرف

نقل قول: اعضای این تالار کی تخصص تفسیر داره که تاپیک می زاره؟ کسی که تخصص نداره از کجامیدونه یه حکم صحیح یا غلطه که بخواد ازش دفاع کنه و به درستی اش حکم بده؟ حق نداره تاپیک بذاره. از کجا و بر چه اساس میدونه حکم یه انسان غیرمعصوم درسته که ازش دفاع میکنه؟ بر اساس کدام سواد؟

فعلا اثبات ادعا با مدعیه
شما هم الان مدعی هستی و داری روی حرف متخصص حرف میزنی که اصلا ارزشی نداره
کلا یا برو دانش کسب کن
یا با خودت کنار بیا ببین شیعه هستی یا نه
بحث هم با امثال شما باید ریشه ای باشه . البته اگه غرور تکبرتون بزاره
4 تا وبلاگ جوجه فمنیستها را خوندین فکر کردین خیلی واردین
نقل قول:بر اساس کدام سواد؟

واقعا کدام سواد
در بحث ها یک چیز خیلی مشخص است ... وقتی یک فرد مدام من من میکند باید خیلی چیز ها رو فهمید ...
"من هم معلومات و هم قدرت استدلال بالایی دارم." "من کرور کرور خواستگار دارم" من .... من فلانم ... من بهمانم ... و ...
در مقابل همون فرد به مخاطبینش مرتب توهین میکند و میگوید چیزی بلد نیستند ...
مثلا "زنهای ناظر که صفر صفراند!!!!!!!!!! " و ....
و در برابر استدلال های منطقی در تاپیک ها حرفی جز مظلوم نمایی و مغلطه ندارند ....
خیلی چیزها از همین رویه مشخص است ... کسی معلوماتش بالا باشد همیشه تواضعش دو چندان است ....
معمولا کسانی که کمبود بیشتری دارند تظاهر بیشتری هم خواهند داشت و می توان برایشان تنها متاسف بود ...
نقل قول:فعلا اثبات ادعا با مدعیه

میخوای از روشهای اثبات کردن باندتون استفاده کنم:

سوال: صیغه را اثبات کنید
- نمی توانیم

سوال: امام زمان را اثبات کنید
-نمی توانیم

سوال:
-وحیانی بودن قران را اثبات کنید
- نمی توانیم

سوال: پس چه ادعایی بر دین دارید؟
پاسخ: شما فمنیستی - ضد اسلامی - ابلیسی - از سران 88 هستی- عقل و شعور نداری- متکبری

واقعا اثبات های شگرفی بود!!!!!!!
حاضرم سر تک تک اینها باهاتون مناظره کنم
البته مناظره های زیادی در اثبات این امور وجود داره در همین تالار .
اگر در مورد اینها مناظره ای نشده چون از طرفی میگید شیعه هستم و قبول دارم
از طرفی میگید قبول ندارم

بازم سفسطه و دروغ اتفاقا باید با شما ریشه ای بحث کرد
دوستان همون روز اول گفتند بیا ببینیم چی قبول داری تا از همون جا شروع کنیم کلی ننه من غریبم بازی در اوردی که تفطیش عقاید میکنید و ...

در مورد اثبات این ها هم توی تالار بگردید فراوان مطلب یافت میشود
نقل قول: دوستان همون روز اول گفتند بیا ببینیم چی قبول داری تا از همون جا شروع کنیم کلی ننه من غریبم بازی در اوردی که تفطیش عقاید میکنید و ...

منظورتون تفتیش عقایده؟؟؟؟؟؟؟

شما می خواهی با من مناظره کنی؟!!!!!! Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

برو بذار علی 110 و بیداری و .... صحبت کنند جانم.
بچه ای شما عزیزم. برو بازی کن
خوب حالا من این کلمه رو اشتباه نوشتم
این که همین رو توی همه حرف ها توجه کردید و میخواهید باهاش یک کل رو ثابت کنید هم میشود سفسطه
البته بعید میدانم متوجه باشید که چقدر سفسطه میکیند . برای همین هم فکر کرده اید به قول خودتان هیچ کس نمیتواند با من مناظره کند . چون منطق با کل کل کردن فرق داره
Wink
ببینید همین تاپیک هم تا کم اوردید مثل همیشه شروع کردید به معرکه گیری که جواب ندید .
البته خواننده متوجه میشه ولی خودتونم بدونید بد نیست
اگر با یکی از همان کرور کرور (لشکر) خواستگار ها ازدواج کردید یا همان کارگر خارجی . این اخلاقیاتتان باعث میشه سریع پستون بدن
نقل قول: این که همین رو توی همه حرف ها توجه کردید و میخواهید باهاش یک کل رو ثابت کنید هم میشود سفسطه

کاملا مشخصه پروفایل دوم کسی هستی که برای اهانت به من و به حاشیه بردن تاپیکها درست شده ای!!!!!

به جای اینهمه پست اسپم که داری میدی برو تاپیک صیغه و امام زمان و جاهای دیگه که صحبت کردم به ایراداتم جواب بده

اگر هم نمیتوانی که لازم نیست برای اعتبار و تشکر گرفتن به من فحاشی کنی.

دیگه هم پاسخ اسپم هایت را نمی دهم.
یک ساعته دارم وقت تلف می کنم.
خیلی دلت میخواد با من حرف بزنی حتی اگه چرت و پرت باشه ولی من حالم داره ازمزخرفاتت به هم میخوره.
بسم الله الرحمن الرحیم

ساخت آی دی به منظور اهانت به شما؟؟

این هم یک ادعای جدید.

کاملا مشخصه که آی دی
fighters
یک سالی هست که ثبت نام کرده.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع