تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: من یک زن هستم!(بیایید گفتگو کنیم)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
(۲۹/مهر/۹۱ ۱۱:۵۹)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]ببخشید من دو روزی نبودم از بحث کمی ماندم.... سوالی کردم که درست و درمون قانع نشدم....

یعنی خواهر مشکات گرامی، شما کار زن را در خارج از خانه تقبیح می کنید و آن را نشانه هوس بازی و ارضاء نفس او می دانید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!

نه هرکاری و نه هر زنی!

گروه هایی هستند که مسلما از این قاعده مستثنی هستن:

1- زنان بی سرپرست و بد سرپرست،در کل زنان سرپرست خانوار که مجبورن کار کنن.

2-یه سری مشاغل هستند که حتما خانم ها باید توشون حضور داشته باشن مثل:پزشکی،پرستاری،بهیاری،معلمی و...
که جامعه نیاز مبرم به خانم داره.البته این دسته هم باید تعیین ارزش کنن وبدونن اول یک همسرن بعد یک مادرن و بعد مثلا یه پزشک تا به مشکلات خانوادگی برنخورن.

بحث این تاپیک من بیشتر سر اینه که خانم ها جایگاهشون رو بدونن نه سر تقبیح کار کردن.
مثلا چه نیازی ما داریم به راننده اتوبوس زن یا به مهندس مکمانیک زن یا به مهندس معدن زن و و و؟اگه خانم ها وارد این مشاغل نشن آقایون از پسشون بر نمیان؟
حرف سر تشخیص مهم و اهمه.
بله جامعه همواره احتیاج به ماما زن داره و این کاری نیست که آقایون از پسش بر بیان پس یه عده از خانم ها موظفن به این که وارد این شغل بشن.

ولی ایندر مورد تمام خانم ها صدق نمیکنه.

من خودم هم شاغل بودم اما دیدم کسانی هستند که بتونن کار منو انجام بدن پس خودم رو درگیر کار نکردم ولی هر زمان نیاز کنم که جامعه به حضور من نیاز داره دوباره برخواهم گشت سر کارم.
بحث سر این تشخیصه س که ما زن ها بتونیم تشخیص بدیم چه چیزی مهم تره.
سلام خدمت بزرگواران
من خیلی علاقه ای به بحث های اینترنتی ندارم ، به دلایل خودم ، ولی این موضوع برام خیلی جالبه و اینکه سوالاتی دارم که هیچوقت پاسخ درست و حسابی از کسی نشنیدم ، امیدوارم که از دنیا نرفته به جوابهای معقول و حقیقی برسم.
جسته و گریخته مطالب دوستان را خوندم ، بعضی گفته ها و مضامینشون برام جالبه. هم مطالبی بگم هم سوالاتی بپرسم که البته جوابهاشون برای من در راستای موضوع صحبت با ارزشه.
در مورد مورد کلفتی و این قبیل کلمات و مضامین ، طبق تجربیات نه چندان اندک خودم ( تجربه به معنی عام ) هیچ مردی رو پیدا نمیشه کرد که از خانه داری زن یا اصطلاحا کدبانویی بدش بیاد یا نگاه حمالی و کلفتی داشته باشه ( در مورد مرد های نرمال روانی-شخصیتی و نرمال مذهبی ) بلکه مرد به این زن افتخار میکنه و حتی چه بسا جلوی مردهای آشنا مباهات میکنه به این زن ، در ضمن این مردها نوعی راحتی خیال هم دارن. حالا چرا خود زنها به کار خانه نگاه حمالی دارن نمیدونم چرا؟!!!!! قابل ذکر اینکه من بسیار به صحبت زن و مردها گوش دادم چه در جشن و خوشحالی چه در اختلاف و دادگاه و بدحالی.
در مورد انتخاب زن شاغل هم مسایلی هست ، مسلم اینکه بیشتر مردها دوست دارن خونه و زندگی ، روتین بدون دردسر باشه پس زن خانه دار اولویت حقیقی داره ولی به دلایل اقتصادی ، مردهای جوان سراغ زن های شاغل میرن. یه دلیل دیگه هم داره اون هم اینه که به نحو جالبی اثبات تجربی شده که دخترهای امروزی که شاغل نیستن متوجه سختی پول درآوردن نیستن و باعث آزار مرد میشن پس دختری انتخاب میشه که سختی معاش رو درک کنه.
در مورد زیبایی زن هم که حرفی نمیمونه زن باید زیبا باشه و هست ، تازه قطعا باید جذاب هم باشه و هست ، مسلما دست خلقت خداوندی در انجام این کار اشتباه نکرده هر چند رفیق شفیق یعنی شیطان رجیم در طول تاریخ بهترین و خطرناکترین حربش همین بوده و هست ، نکته جالب اینکه زن رو اینقدر خداوند باری تعالی زیبا و جذاب آفریده که اول خود زن فریب زیباییش و جذابیتش رو میخوره بعد مرد یا مردها!!! نگران هم نباشیم دوستان باهوش غربی هم خوب میدونن روی چه چیزهایی دست بزارن و تازه کار بلد هم هستن هم زن فریفته ی خودش میخواد خود نمایی کنه و هم مرد جذب این خودنمایی میشه که به نظر من کار زن خیلی عجیب تره ( به دلایل گوناگون ) تا مرد چون مردی که جذب نشه ایراد داره نه اون مردی جذب بشه ( این حرف سوای دینداری در تشیع یا اخلاق در انسانیته چون به هرحال باید برای دیندار هم جلب و جذبی باشه تا ترمز تقوی معنی پیدا کنه ) تازه موارد امتحان و غیره هم مطرح میشه که همه میدونن.
در مورد انتخاب زن های خودنما توسط مردها ، اتفاقا نکته اینه که مطمئن باشین که حتی مردهایی با مشکل اخلاقی برای ازدواج دنبال زن های سالم و صالح میرن ( این هم اگر خواننده مرد باشد درکش براش سخت نیست ) اتفاقا این هم بدونیم که متاسفانه به دلایلی ، دیگه مثل سابق نمیشه جلوی این قبیل کارهای زنها رو گرفت خیلی از مردهایی که زن هاشون ظاهر به اصطلاح up to date دارن برای مصالحی صداشون در نمیاد و گرنه رضایتی در کار نیست. این هم بگم که بر خلاف تصور خانمها مخصوصا جوانهاشون در حقیقت اکثر مردها به دیده ی احترام به این قبیل زنها نگاه نمیکنند و مسایل جور دیگریست متاسفانه ، ولی چه کنیم که هیچ جوره و با هیچ ایما و اشاره ای خانمها نمیفهمند یا اثیر زیبایی و جذابیت خودشان هستند!!!!!Sad
در مورد حدیث قدسی لولاک لما خلقت الافلاک ... هم بد نیست دوستان به مطالب پیرامونی آن و مطالب دیگر نگاهی بیندازند تا از نقل این حدیث اینطور برداشت نشود که شان بانوی اهل بیت از پیامبر اسلام و نفسش بالاتر است بلکه مطلب جور دیگریست.
در مورد مثل ها و جملات قدیمی هم دعوا کردن بی نتیجه است ، تجربیات چندین میلیارد بشر در طول تاریخ موید این ضرب المثل ها و جملات حکیمانه است پس مثل [b]مرد[/u] بپذیریم!!!!Wink
در مورد شناختن هم نمیدونم چرا شناخت مردهای ما و زنهای ما از خودشون و دیگران به دعوا و کتک کاری و پس زدن و ... منتهی میشه ، مطلب بسیار سادست به نظر من زن یک چیزیست و یک خلقتی داره و برای کارهایی ساخته شده و آفرینشش از بدو تشکیل 23 جفت کروموزومش با مرد فرق میکرده و مرد هم همینطور درسته که هر دو انسان هستن و مراتب انسانیشون یکیه ولی انصافا وسع خلقت دوتاشون فرق میکنه پس تکالیفشون هم فرق میکنه پس اینهمه کتک کاری از شروع بحثهای مدرنیته برای چیه نمیفهمم !!!!!
کلا هم باید بگم زنهای ما به یه خودشیفتگی رسیدن ( چرا؟ نمیدونم ) این هم از اولین برخورد شرعی و عرفی زن ها و مردامون یعنی مراسم معظم خواستگاری مشخصه!!!!! اینهم بگم که مردامون هم از مردی چیز زیادی نفهمیدن !!!!! این مراسم مثل رجز خونی قبل حمله هستش ، به نوعی طرفین شمردن دندونای همدیگه رو آغاز میکنن، در طول این جنگ بینهایت یعنی زندگی هم آتش بس دارن ولی معاهده ی صلح نه . من موندم با این تفسیر اخیر ( که مبتنی بر آمارهای شخصی هست و نه آمار رسمی) ادعای محبت بی غل و غش و کوه چنین و چنان کجاست ؟ این خودشناسی و دیگرشناسی به چه درد ما خورد؟Huh
سلام به تمام خانمها و آقایان، برای اینکه سوالاتتون رو درباره زن جواب بدهید کتابهای زیادی وجود دارد که متاسفانه بعضی اشتباهات در برداشها و تفاسیر از روایات در آنها کپی شده و متاسفانه نویسندگان کورکورانه آنها را منتشر کردند. اما جدیدا کتابی دیدم که مجموعه بنایات مقام معظم رهبری است به نام (( زن ریحانه آفرینش)) که توصیه میکنم تمام زنان ومردان خوشفکر و مسلمان بخونند.با خواندن این کتاب واقعا مفیده. مقام معظم رهبری در بیاناتشون میفرمایند که زن باید در سه حوزه فعالیت داشته باشه:1-خود و خدای خود 2-حوزه اجتماعی3- مادری و همسری که در حالت اول و دوم هیچ تفاوتی بین زن و مرد نیست... از تمام شما خواهران و برادران و بویژه خواهران خوبم خواهش میکنم بیشتر فکر کنید و همیشه حرفها را بدون فهمیدن قبول نکنید به قلب و روحتون مراجعه کنید و اگر دیدید حرفی به عقلتون و احساستون نمینشینه کورکورانه اون رو قبول نکنید حتی اگر به ظاهر تفسیر قران باشه دنبالش باشید تا حقیقت رو کشف کنید و به اون عمل کنید. اگر زنها قدر و منزلتشون رو میدونستند هرگز پسراشون طوری تربیت نمیکردند که به زنی توهین کنه یا زور بگه. لطفا در تربیت پسراتون تجدید نظر کلی کنید چون اونها در آینده میتونن تبدیل یه مردی شن که به مقام زن احترام بگذاره یا آون رو له کنه. در نهایت شما خانمها هستید که همه چیز رو میسازید و مردها همیشه تربیت شده یک زن هستند.Rose
تمام پستها را مطالعه نکردم. ولی میتوانم بگویم با 90 درصد آن مخالفم.

در این تاپیک جوری وانمود شده که انگار هدف از آفرینش زن، فرزند آوری و بزرگ کردن آن و خدمت به شوهر است و دیگر هیچ!
یعنی گویی زن به خودی خود و مستقل و مجزا از شوهر و فرزند، دلیلی برای وجود داشتن ندارد.
آیا مرد هم بدون فرزند و زن، دلیلی برای وجود دارد یا خیر؟

زن انسان است و حق دارد به کمالات بالا برسد. باید بتوانیم زن را فارغ از کلمه مادر و همسر هم تعریف کنیم.
واقعا از دید نویسندگان این تاپیک اگر دو این واژه از زن گرفته شود زن دیگر وجود خارجی دارد یا خیر؟

اصولا چرا حضرت زینب پس از شهادت امام حسین در بین دشمنان به سخنرانی پرداخت؟ چرا این وظیفه را به مردان نسپرد؟
چرا حضرت فاطمه با کسانی که حق شوهرش را در خلافت غصب کرده بودند و فدک را از او گرفته بودند مخالفت کرد؟

چرا حضرت سکینه دختر امام حسین شاعر و زنی فرهیخته بود که مجالس هنری هم ترتیب میداد و از جمله روشنفکران عرب محسوب می شد؟

حتی در جنگهای اعراب زنان نیز هم به تشویق مردان و هم گاهی به جنگ می پرداختند.

پس درستش این است که بگوییم زن یک انسان است و مستقل از تعاریفی که جزء مسئولیتهایش هست می تواند در اجتماع هم به فعالیت بپردازد. مادر بودن و همسر بودن جزء وظایفی است که میتواند (اجباری نیست) به زن محول شود اما این تنها دلیل وجود یک زن نیست. همانطور که شوهر بودن و پدر بودن تنها دلیل وجود یک مرد نیست که بگوییم مردان فقط باید کار کنند تا مخارج زن و فرزندان را تقبل کنند و دیگر هیچ!
فقط یک کلام:

مهم ترین وظیفه یک زن انسان سازی است.
(۳۰/دی/۹۱ ۲۲:۱۹)meshkat نوشته است: [ -> ]فقط یک کلام:

مهم ترین وظیفه یک زن انسان سازی است.

این نظر شماست و بهتر است آن را به این شکل به دیگران تحمیل نکنید. "فقط یک کلام"

مگر شما خدا هستید که حرف آخر را می زنید؟ تازه اگرخدا هم باشید ما شیعه هستیم و به تفسیر معتقدیم آن هم تفسیر صحیح. نه یک جانبه.
پس لطفا بگویید به نظر من. نه اینکه جوری صحبت کنید گویی نظر شما غیرقابل تردید و وحی منزل است و حرف آخر را زده اید!
طبق این نظر شما پس زنان به خودی خود فاقد ارزشند و فقط یک پرستار بچه یا کلفت برای شوهر هستند.
حالا به مخالف بودن نظرتان با نظر حضرت زهرا و حضرت زینب و حضرت سکینه کار ندارم. چون حتما نظر این بانوان برای شما ارجح نیست و خوب به من ارتباطی ندارد که بخواهم مانند برخی به تفتیش عقاید و نامسلمان خطاب کردن دیگران بپردازم.
به نام خدا
سلام علیکم

بانوی ایرانی،شما راست می گویید،اما یادمان باشد زن مرد شده یعنی زن له شده.
شرایط حضرات عالیه متفاوت است با شرایط زنان امروز که با بی شرمی تمام ،با هفتاد قلم آرایش،به کار کردن در فروشگاه های مختلف،با ناز و کرشمه و الحان خاص می پردازند و با مردان نا محرم می خندند و به معنویتی کاذب می رسند!!!

به نظر من،جایگاه زنان در خانه است نه در بیرون.
هر زمان که در کشور ما ین فرهنگ جا افتاد که زن کار کند و مرد بچه داری و خانه داری،آن موقع می توان مناسب دید کار زن را اما اینکه زنان در جامعه شغل هایی که یک مرد می تواند خرج یک خانواده را با آن تامین کند اشغال کند،کمال نامردی است.
یک خانواده از دو جا نان می خورند خانواده ی دیگر از هوا باید بخورند!!!!!!
این انصاف است؟؟؟

خانواده ای مادر آن کار کند،کی به فرزند خویش برسد؟؟؟
زنان امروز حتی حاضر نیستند به جگرگوشه های خود شیر بدهند!!!حتی حاضر نیستند آنان را در رحم خود نگهدارند،که خدایی نکرده تیپ شان به هم نخورد و خانوم باربی ناراحت نشود!!!!

کودکی که آغوش مادرش می شود اتاق مهد کودک و غذایش می شود شیر خشک،می شود همین هایی که در غرب می بینید.

فی امان الله
(۳۰/دی/۹۱ ۲۲:۵۲)ایرانی نوشته است: [ -> ]این نظر شماست و بهتر است آن را به این شکل به دیگران تحمیل نکنید. "فقط یک کلام"

مگر شما خدا هستید که حرف آخر را می زنید؟ تازه اگرخدا هم باشید ما شیعه هستیم و به تفسیر معتقدیم آن هم تفسیر صحیح. نه یک جانبه.
پس لطفا بگویید به نظر من. نه اینکه جوری صحبت کنید گویی نظر شما غیرقابل تردید و وحی منزل است و حرف آخر را زده اید!
طبق این نظر شما پس زنان به خودی خود فاقد ارزشند و فقط یک پرستار بچه یا کلفت برای شوهر هستند.
حالا به مخالف بودن نظرتان با نظر حضرت زهرا و حضرت زینب و حضرت سکینه کار ندارم. چون حتما نظر این بانوان برای شما ارجح نیست و خوب به من ارتباطی ندارد که بخواهم مانند برخی به تفتیش عقاید و نامسلمان خطاب کردن دیگران بپردازم.

سرکار خانم ایرانی این برداشت شما منو شگفت زده میکنه!
منظور از فقط یک کلام اینه که من فقط همین جمله رو میگم و منظور من که ایجاد کننده تاپیک هستم این بوده چون شما گفتید کل تاپیک ر نخوندم این جمله رو نوشتم که منظورم کاملا دستتون بیاد.حالا شما میتونید قبول کنید یا نکنید.

نقل قول:طبق این نظر شما پس زنان به خودی خود فاقد ارزشند و فقط یک پرستار بچه یا کلفت برای شوهر هستند.

سرکار خانوم انسان ساز بودن یعنی فاقد ارزش انساننی بودن زنان!
از کی تا حالا مادری اسمش شده پرستاری بچه و همسری شده کلفتی شوهر!؟
بعد هم بنده گفتم انسان سازی.حرفی از مادر بودن نزدم.گفتم وظیفه اصلی زن انسان سازی است.همانطور که حضرت زهرا(سلام الله علیها) و حضرت زینب انسان سازی کردند و تاریخ رو مدیون خودشون کردن.
همونطور که حضرت معصومه(سلام الله علیها)انسان سازی کرد.
همانطور که دختر سه ساله امام حسین انسان سازی کرد.
مخالف بودن نظرم با نظر حضرات؟!یعنی بانوان بزرگ اسلام انسان سازی نکردند؟
کلا شما علاقه دارید که فقط مخالفت بفرمایید حالا به هر نحوی که شده.
جایی تفسیر رو قبول دارید و جایی ندارید!
جایی از کرامت زن حرف میزنید و جایی از تساوی حقوق زن و مرد!
جایی از معلم قرآن بودن سخن میگید و جایی مادر بودن و همسر بودن رو اینچنین بی ارزش میکنید!
نقل قول:یادمان باشد زن مرد شده یعنی زن له شده.

بنده کی و کجا گفتم زن باید مرد شود؟
این گفته شما ناشی از این است که مردان تمامی حقوق انسانی را به انحصار خود در آورده اند و حال اگر ما آن حقوق را بخواهیم به مرد بودن متهم میشویم. در حالی که آن حقوق از اصل متعلق به مردان نبوده که اگر ما آن را ادعا کنیم به مردان شبیه شویم. بلکه مردان با ظلم و ستم زنان را از حقوق طبیعی خود محروم کرده اند.

نقل قول: به نظر من،جایگاه زنان در خانه است نه در بیرون.

به نظر من هم جایگاه زن جایی است که خودش تشخیص می دهد و هیچکس حق ندارد آن را به زن تحمیل کند که کجا باشد یا نباشد.
نظر شما محترم. اما نظر شماست و قرار نیست زنان را مجبور کنیم آن را بپذیرند. همانگونه که زنان نمی توانند برای مردان جایگاه تعریف کنند. بنده تعجب می کنم مردان بر چه اساس به خود جرات می دهند اینگونه برای زنان تصمیم بگیرند و نظر بدهند؟ مگر زنان خود عقل و شعور ندارند که صلاح خود را تشخیص بدهند؟

نقل قول: زنان امروز حتی حاضر نیستند به جگرگوشه های خود شیر بدهند!!!حتی حاضر نیستند آنان را در رحم خود نگهدارند،که خدایی نکرده تیپ شان به هم نخورد و خانوم باربی ناراحت نشود!!!!

شیر مادر فقط تا سه یا حداکثر چهارماه برای کودک الزامی است. پس از آن باید از غذای کمکی استفاده کرد. پس اگر کسی نخواست به بچه اش شیر بدهد گناه نکرده.
شما میدانید درد زایمان فراتر از قدرت تحمل انسانی است؟ تابحال تجربه کرده اید که اینگونه با خشونت میگویید زنان حاضر نیستند بچه را در رحم خود نگه دارند؟ میدانید نه ماه یک موجود دیگر را در بدن خود نگه داشتن یعنی چه و چه سختی دارد؟ خیر نمی دانید و فقط یک جانبه سخن می گویید.

نقل قول:چون شما گفتید کل تاپیک ر نخوندم این جمله رو نوشتم که منظورم کاملا دستتون بیاد.حالا شما میتونید قبول کنید یا نکنید.
ممنون از توضیح شما خواهر عزیز. امیدوارم اسائه ادب نشده باشد.

نقل قول: کلا شما علاقه دارید که فقط مخالفت بفرمایید حالا به هر نحوی که شده.
جایی تفسیر رو قبول دارید و جایی ندارید!
جایی از کرامت زن حرف میزنید و جایی از تساوی حقوق زن و مرد!
جایی از معلم قرآن بودن سخن میگید و جایی مادر بودن و همسر بودن رو اینچنین بی ارزش میکنید!

خیر اینگونه نیست که من علاقه به مخالفت داشته باشم (البته علاقه به شیطنت و سربسر عزیزان مدیر و ناظر گذاشتن دارم ولی نه تا این حد ...)
تفاسیر را به شکل مطلق قبول ندارم. یعنی چون مراجع معصوم نیستند پس قابل نقد هستند.

من میگویم برای زنان نسخه نپیچیم. نگوییم که زن این است و زن آن نیست. زن باید اینکار را بکند و آن کار را نکند.
این صحیح نیست. زن انسان است و باید آزادی انتخاب داشته باشد. باید بتواند خودش برای خودش تصمیم بگیرد. باید وجودش به تنهایی (همانند مرد) ارزشمند باشد نه اینکه فقط در حالتی که به مرد وابستگی دارد ارزش داشته باشد.

بهترین جمله ای که میتواند نظرم را کمی واضحتر بیان کند این است:

من اگر در بهشت باشم اما به من بگویند تو حق نداری جهنم را به این بهشت ترجیح بدهی از بهشت خارج می شوم.

این یعنی داشتن حق انتخاب و همان چیزی که زنان به آن نیازمندند. نه محصور بودن در بین تعدادی فرامین باید و نباید .......
به نام خدا
سلام علیکم

بانو ایرانی همه چیز آنطور که از دور به نظر می رسد نیست.
گاهی باید بعضی چیز هارا تجربه کرد تا حقیقت را فهمید.
یعنی بعضی ها این گونه اند.
امیدوارم در آینده با حقیقت برخورد کنید.

فی امان الله
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع