ناظر محترم اگر صلاح میدانند، لطفاً به تاپیک مهریه منتقل کنند.
(۳/بهمن/۹۱ ۲۱:۴۴)ایرانی نوشته است: [ -> ]آقای محترم!
اگر کسی بتواند پاسخ منطقی و مستند بدهد بنده قبول می کنم. اما توقع نداشته باشید اشتباهی را که حتی احتیاج به توضیح هم ندارد بپذیرم!!!
یعنی از اون همه پافشاری که برای گرفتن توضیح در تاپیک مهریه کردم معلوم نبود که احتیاج به توضیح داره؟
(۳/بهمن/۹۱ ۲۱:۴۴)ایرانی نوشته است: [ -> ]من گفتم مهریه در کشورهای پیشرفته وجود ندارد و شما می گویید وجود دارد. به نظر من شما به جای اینکه دنبال پاسخ باشید همانطور که یکی از دوستان گفتند فقط به دنبال ابراز وجود و با عرض معذرت خودنمایی هستید که البته راهتان کاملا غلط است.
به نحوی که حتی روی اشتباهتان هم پافشاری می کنید!!!
خانم آرین فکر میکردند بهشون ظلم شده، و به همین خاطر نمیشه از لحن تندشون اشکال گرفت.
البته من فکر نمیکردم ارسالم واضح نباشه، ولی سوءتفاهم تا حدی بود که از عبارات "معذرت میخوام" که برای رعایت ادب به کار رفته بود، کنایه و تمسخر برداشت شدهبود.
ولی شما، چندین بار این حرف رو به صورتهای مختلف به من زدین.
من اصلاً بیرحم و بیانصاف نبودهام که هر چیزی که از رفتار یک نفر "به نظر میاد" رو بهش نسبت بدم، و در مقابل این رفتار، در مورد هرکسی که بوده، واکنش هم نشان دادهام.
و همیشه کاملاً ثابت کردهام که چیزی که به نظرم برسه رو میگم و برام مهم نیست که ممکنه احمق به نظر برسم.
(۳/بهمن/۹۱ ۲۱:۴۴)ایرانی نوشته است: [ -> ]اما چون تصور می کنید اشتباه بزرگی از من کشف کرده اید! ناچارم باز هم توضیح بدهم:
نه خیر،
من اصرار بر گرفتن توضیح کردم و شما فقط جمله خودتون رو تکرار کردید. پس این شما بودید که ادای فرار کردن رو در آوردید.
من باید به غیر از این فکر که "خودتون رو به ندیدن زدید" چی فکر میکردم؟
میشد گفت واقعاً ندیده بودید؟
یا میشد گفت نظرتون این بوده که احتیاج به توضیح نداره؟
من اصلاً بیرحم و بیانصاف نیستم که هر چیزی که از رفتار یک نفر "به نظر میاد" رو بهش نسبت بدم.
و حالا هم فرض رو بر این میذارم که
زمانی که میگفتید "شما چگونه توانستید این را رد کنید که من ندیدم" واقعاً ندیده بودید،
و حالا که میگویید "حتی احتیاج به توضیح هم ندارد" واقعاً نظرتون این هست.
(۳/بهمن/۹۱ ۲۱:۴۴)ایرانی نوشته است: [ -> ]در کشورهای غربی مهریه وجود ندارد. در ابتدای ازدواج مرد هیچ مبلغی بابت پرداخت به زن متعهد نمیشود. بلکه در هنگام طلاق دارایی مرد بین زن و مرد تقسیم می شود.
تقصیر من چیه، خودتون اشتباه میکنید.
در هنگام طلاق فقط دارایی مرد تقسیم نمیشود، بلکه دارایی هر دو با هم تقسیم میشود، یعنی اگر دارایی زن بیشتر از مرد باشه، مرد هست که چیزی از اون رو صاحب میشه(البته قانون بعضی کشورها، بعضی داراییها مثل ارث رو مستثنی کردهاند). البته اگر قرارداد پیش از ازدواج نداشته باشند، و خودشون هم به توافق نرسند.
"در ابتدای ازدواج مرد هیچ مبلغی بابت پرداخت به زن متعهد نمیشود" ؟
چطور این رو میگید؟
مرد و زن هر دو متعهد پرداخت مبلغی مبهم به هم میشوند.
پس،
هم هدیه نیست(برخلاف مهریه که زمان پرداخت مهریه، بعد از ازدواج و در زمان شادی است، نه در زمان طلاق)،
هم به ضرر زن یا مردی هست که دارایی فراوانی داره.
منظور من در اون ارسال هم این بود که بله، اونجا مهریه نیست، بدتر از مهریه هست، و گلایه داشتم از اینکه نبود مهریه در سرزمینی که قانونی بدتر از اون داره رو نقص مهریه دونسته بودید.
(۳/بهمن/۹۱ ۲۱:۴۴)ایرانی نوشته است: [ -> ]حال در ایران در ابتدای ازدواج مرد مبلغی را متعهد می شود که بپردازد. اما از آنجا که 90 درصد قوانین به نفع آقایان است و .مهریه با تعیین سقف و .... غیرقابل دریافت شده
مگر قبلاً سقف وجود داشت؟
دیدند که جوانهای زیادی هستند که به شماره سال تولد مهریه قبول میکنند، و بعد از اینکه نتونستند در زندگی مشترک احساس خوشبختی کنند، در زمان طلاق به بدبختی و فلاکت میافتند.
دیدند که خیلی مردها وجود دارند که عواطف افسار گسیختهشون 100% به نفع خانمهاست، و حتی اجازه فکر کردن را هم از آنان میگیرد. اینکه امکان مفلوک شدن از یه سری گرفته بشه بده؟
(۳/بهمن/۹۱ ۲۱:۴۴)ایرانی نوشته است: [ -> ]پس ایرانیان به تقلید از کشورهای پیشرفته شرط ضمن عقد گذارنده اند. یعنی طبق شرط ضمن عقد میتوان هنگام طلاق دارایی مرد را نصف کرد و نیمی را به زن پرداخت!
1. ایرانیان یعنی همه، باید بگید بعضی از ایرانیان.
2. در صورت تقلید، باید دارایی هر دو با هم تقسیم شود، پس در اینجا در هنگام تقلید در حق مردان ظلم روا داشتهاند!
(۳/بهمن/۹۱ ۲۱:۴۴)ایرانی نوشته است: [ -> ]این چیزی که شما تصور می کنید کشف کرده اید
چیزی که شما تصور میکنید که من تصور میکنم کشف کردهام رو فکر میکردم خیلی وقته همه میدونن.
(۳/بهمن/۹۱ ۲۱:۴۴)ایرانی نوشته است: [ -> ] در ایران به نام شرط ضمن عقد اجرا می شود و اگر معنای آن مهریه باشد پس برخی زنان ایرانی دو مهریه دریافت می کنند!!!!
ظلمی دیگر در حق مردان!
حتماً باید زنها کمربند دستشون بگیرند و شوهرهاشون رو سیاه و کبود کنند؟
نه خیر، این مهریه ها رو طلب میکنند، و شوهرهاشون برای جور کردنش خودشون بطور خودکار سیاه و کبود میشن.
(۳/بهمن/۹۱ ۲۱:۴۴)ایرانی نوشته است: [ -> ]پس لطفا این قدر اشتباهتان را تکرار نکنید. چون کاملا مشخص است که یک نوجوان که تابحال یک عقدنامه هم ندیده داردچنین سخنانی را میگوید! برای نشان دادن خودتان راههای دیگری هم وجود دارد. موفق باشید!
لطفاً از روی چیزی که "به نظر میاد" به افراد چیزی نسبت ندین.
من "اشکال گرفتن" رو، چه از خودم باشه، چه از دیگران میپسندم، چون باعث درست شدن همهچیز میشود.
شما هم اگر به درستی همهچیز علاقهمندید، حتماً از اشکال گرفتن خوشحال میشوید.