تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: من یک زن هستم!(بیایید گفتگو کنیم)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
(۳/بهمن/۹۱ ۲۱:۵۸)UNNAMED نوشته است: [ -> ]من کی گفتم 20 سال پیش!!

اتفاقا وضع بیست سال پیش ما با الان قابل مقایسه نیست!!!!!

نه فقط خانواده خودم بلکه تمام آشنایان و اطرافیان!!

ماشاالله الان همشون از مستاجری در اومدن و صاحب خونه شدن

اکثرا ماشین دارن، دختر شوهر دادن و....

----------------------------------------------------------------

برو از فلانی بپرس تو از همون اول به بچه هات کباب میدادی؟

یا جون دادی، زحمت کشیدی، نون پنیر خوردی، این شدی!
الان شمااگه پدرومادرت بهت کمک نکنن میتونی واسه خودت زندگی درست کنی؟؟

میتونیدازدواج کنید؟؟؟؟میتونیدازپس خرج ومخارج زندگیتون بربیایدبله قدیمامردم زحمت میکشیدندنون بازوشونومیخوردندولی

خرجامثل الان بالانبود....یه چندوقت بعدش قانون استخدامی باحقوق ومزایاوجودداشت...الان چی؟؟؟یه روزسرکارنروببینم صاحب

کارخونه قبولت میکنه؟؟؟اگه نمیدونیدبهتره بدونیدحقوق یه کارگر300تومن نهایت400تومنه....این کارگراگه خودش بخوادازدواج کنه

خرج ومخارجشودربیاره ....میتونه.....چقدربایدکرایه ی منزل بده؟؟؟؟؟چقدربایدپول برق وگازواین چیزاروبده؟؟؟؟

میتونه نده؟؟؟؟آخرایناتهش چقدرمیمونه براش؟؟؟اگه شمابه جایی رسیدی توزندگیت خب خداروشکر.....ولی حتم بدون باکمک

پدرومادرت بوده....الان اگه خودت بخواه به تنهایی تلاش کنی چقدروتاچندسال دیگه میتونی ازعهده ی مخارج زندگیت بربیای

....خونه بخری ....ماشین بگیری...مردم هم واسه همین چیزاس که نه ازدواج میکنن نه بچه دارمیشن....همه که مرفه نیستن

یه درصداونم اقلیت هستن که پولدارن دارن راحت زندگی میکنن......
(۳/بهمن/۹۱ ۲۲:۴۳)moude49 نوشته است: [ -> ]الان شمااگه پدرومادرت بهت کمک نکنن میتونی واسه خودت زندگی درست کنی؟؟

میتونیدازدواج کنید؟؟؟؟میتونیدازپس خرج ومخارج زندگیتون بربیایدبله قدیمامردم زحمت میکشیدندنون بازوشونومیخوردندولی

خرجامثل الان بالانبود....یه چندوقت بعدش قانون استخدامی باحقوق ومزایاوجودداشت...الان چی؟؟؟یه روزسرکارنروببینم صاحب
کی گفته قدیما بهتر بوده؟!!
الان هم توقعت مثل قدیمی ها باشه صد برابر بهتر می تونی زندگی کنی. الان توقعات بالاست. خونه پایین شهر و شهرستان و ماشین پیکان 47 (تازه مال پولداراس) و نشستن روی موکت های ارزون توی کت هیچ کس نمی ره.

قدیما ملت توی خونه عروسی می گرفتن، با حقوق کارگری یه اتاق اجاره می کردن و زندگی شونو ذره ذره راه می بردن. دیگه در مورد مریخ صحبت نمی کنی که ما ندونیم چه خبر بوده. والا
(۳/بهمن/۹۱ ۲۲:۴۳)moude49 نوشته است: [ -> ]کارخونه قبولت میکنه؟؟؟
برو توی یه رشته حسابی درس بخون سوادت که بالا رفت روی دست می برنت.
توی هر جای دنیا هم که باشی بدون سواد یک کارگر ساده بیشتر نمی شی.
و توی همه جای دنیا (حتی اروپا و آمریکا) پدر و مادر بچه شونو تا وقتی که بتونه روی پای خودش وایسه پشتیبانی می کنن.
(۳/بهمن/۹۱ ۲۲:۴۳)moude49 نوشته است: [ -> ]اگه نمیدونیدبهتره بدونیدحقوق یه کارگر300تومن نهایت400تومنه....این کارگراگه خودش بخوادازدواج کنه

خرج ومخارجشودربیاره ....میتونه.....چقدربایدکرایه ی منزل بده؟؟؟؟؟
توی تهران نمی شه ولی خونه های روستایی قدیمو هر کس بخواد می تونه بخره یا اصلا خودش بسازه. الان همه دنبال ویلایی توی بهترین نقطه شهرن. والا مردم قدیم همه قانع بودن.
بعدشم 400 تومن مال پارسال پیرالسال بود. الان برو سر میدون ببین کارگر ساده روز مزد چقدر می گیره.
(۳/بهمن/۹۱ ۲۲:۴۳)moude49 نوشته است: [ -> ]چقدربایدپول برق وگازواین چیزاروبده؟؟؟؟

میتونه نده؟؟؟؟آخرایناتهش چقدرمیمونه براش؟؟؟
آب و برق یارانه ای و تازه کنار یارانه ماهانه کجای دنیا وجود داره؟!! همه جای دنیا این مشکلات هست این دیگه سیاه نمایی محضه.
(۳/بهمن/۹۱ ۲۲:۴۳)moude49 نوشته است: [ -> ]اگه شمابه جایی رسیدی توزندگیت خب خداروشکر.....ولی حتم بدون باکمک

پدرومادرت بوده....الان اگه خودت بخواه به تنهایی تلاش کنی چقدروتاچندسال دیگه میتونی ازعهده ی مخارج زندگیت بربیای

....خونه بخری ....ماشین بگیری...مردم هم واسه همین چیزاس که نه ازدواج میکنن نه بچه دارمیشن....همه که مرفه نیستن

آخه این حرفای سطحی چه ربطی به مملکت دارن. برو از خدا بترس این همه تهمت به مملکت اسلامی می زنی.
خودت باید چیزی باشی تا بتونی زندگی تو سرو سامان بدی. کجای دنیا دولت می یاد لقمه دهن مردم کنه؟ انگار کشورای دیگه فقیر بیچاره ندارن و این چیزا فقط مختص ایرانه.
اگه پست های من پاک نمیشد یا تضمینی بود که بعد ها برام مشکلی ایجاد نشه کاملا براتون توضیح میدادم اما الان فقط میتونم بگم کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد کسی که خودشو زده به خواب رو نه
مملکت اسلامی ما هم عالیه توبه میکنم که یه لحظه تهمت زدم به این سرزمین آسمانی خدایا مرا ببخش
کاملا حق باشماست

خدافظ
نقل قول:الان شمااگه پدرومادرت بهت کمک نکنن میتونی واسه خودت زندگی درست کنی؟؟

کوتاه: بله!

خودمو باور دارم، تلاش می کنم زحمت میکشم و به آینده امیدوارم!

نقل قول:میتونیدازدواج کنید؟؟؟؟میتونیدازپس خرج ومخارج زندگیتون بربیایدبله قدیمامردم زحمت میکشیدندنون بازوشونومیخوردندولی

خرجامثل الان بالانبود

راست میگید اون موقع گاز، و در بعضی نقاط برق هم نبود و ما پول گاز و... نمیدادیم!

خب الانم مردم باید زحمت بکشن

شما انتظار دارید یکی سر ماه دره خونتون رو بزنه بگه حقوقتون رو آوردم؟!

جوونی که 24 ساعت در حال گردش و تفریح ست و دنبال کار نمیگرده حقش تو بدبختی بیچاره گی زندگی کنه!

نقل قول:....یه چندوقت بعدش قانون استخدامی باحقوق ومزایاوجودداشت...الان چی؟؟؟یه روزسرکارنروببینم صاحب

کارخونه قبولت میکنه؟؟؟

بلاخره شرکت ها و کارخونه ها برای خودشون قوانینی دارن!!! منظورتان چیست؟!

نقل قول:اگه نمیدونیدبهتره بدونیدحقوق یه کارگر300تومن نهایت400تومنه....این کارگراگه خودش بخوادازدواج کنه

خرج ومخارجشودربیاره ....میتونه.....چقدربایدکرایه ی منزل بده؟؟؟؟؟چقدربایدپول برق وگازواین چیزاروبده؟؟؟؟

حداقل حقوق یک کارگر
390000 تومان است!

نمیگم زیاده ها!

ولی لطفا آمار درست بدید!!!

مردم همه ی کشور ها با این مشکلات رو به رو هستند!

شما جوری صحبت می کنید که انگاری بقیه جاها گل و بلبله فقط تو ایران وضعیت خرابه!

یادم داشتم مصاحبه یک شهروند امریکایی رو گوش میدادم

بنده خدا میگفت من ماهی 2000 دلار درآمد دارم که فقط 1600 دلارش رو کرایه خونه میدم!!! (خونش هم دقیق نمیدونم

چند متر بود یعنی گفت من یادم رفته اما متراژش خیلی کم بود!)

حالا خوراک و پوشاک و پول آب ، برق و گاز به کنار!

دیگه ببین چه خبره!

نقل قول:میتونه نده؟؟؟؟آخرایناتهش چقدرمیمونه براش؟؟؟اگه شمابه جایی رسیدی توزندگیت خب خداروشکر.....ولی حتم بدون باکمک

همونطور که گفتم شما هیچ کشوری رو پیدا نمی کنید که مردمش دچار این مشکلات نباشن

اما به نظر من ایران وضعیت بهتر و البته رو به رشدی دارد

حالا اونا دولت هاشون با تحریم و ... روبه رو نیستند! به این وضع افتادن که مردمشون میان تظاهرات میکنن که ما 99% هستیم و 1% سرمایه دار دارن حق ما رو میخورن!

بله! مسئولان باید تلاش کنند که انشاالله وضع اقتصادی و رفاهی مردم بهبود پیدا کنه و از اینی که هست بهتر بشه

البته از حق نگذریم انصافا هم دارن تلاش میکنند!!!

همین هدفمند کردن یارانه ها گام موثری ست به سوی تحقق عدالت اجتماعی!

باید به آینده امیدوار بود

شما هنوز سوزن به دستت نخورده داری داد میزنی!

بلند شو و به خودت بگو که من میتونم!

زیاد سخت نگیر
من خسته ام برم استراحت کنمBig GrinBi Dandoon
دوستان لطفا حول موضوع تاپيك بحث كنيد تا نيازي به حذف پست نباشه.
كلا تاپيك رو منحرف كرديد.
به زودی پست های نامربوط حذف خواهند شد.
شمابهتره اول تکلیفتونوباخودتون روشن کنیدتامعلوم کنیدبلاخره قدیم بهتربوده یاالان!طبق گفته های خودتون بهتون جواب میدم تابلاخره تکلیفتون معلوم بشه...قدیما ملت توی خونه عروسی می گرفتن، با حقوق کارگری یه اتاق اجاره می کردن و زندگی شونو ذره ذره راه می بردنعین گفته ی خودتونه دیگه ...درسته؟؟؟خیلی خب الان کسی حاضرمیشه توی خونه عروسی بگیره یایه اتاق اجاره کنه واسه زندگی؟؟؟برو توی یه رشته حسابی درس بخون سوادت که بالا رفت روی دست می برنت.
یعنی الان تمام تحصیلکرده های مملکت رفتن سرکارمرتبط بارشته شون؟؟؟؟پس چرااین همه بیکارتحصیلکرده تومملکت داریم؟؟؟ضمن اینکه شمانگران سطح تحصیلات من نباشیدخداروشکرتودانشگاهی درس میخونم که خیلی آرزودارندنگاش کنن!!!ولی بااین وجودامیدبه پیداکردن کارمرتبط باتحصیلاتم ندارم!شمابهتره یه کم تواجتماع بگردی تاببینی اوضاع کارچطوریه...
توی تهران نمی شه ولی خونه های روستایی قدیمو هر کس بخواد می تونه بخره یا اصلا خودش بسازه. الان همه دنبال ویلایی توی بهترین نقطه شهرن. والا مردم قدیم همه قانع بودن.
یعنی به نظرشماهمه ی مردم بایدبرن توروستازندگی کنن....یعنی الان خودشماحاضری بری توروستازندگی کنی ؟؟؟
آخه این حرفای سطحی چه ربطی به مملکت دارن. برو از خدا بترس این همه تهمت به مملکت اسلامی می زنی.
خودت باید چیزی باشی تا بتونی زندگی تو سرو سامان بدی. کجای دنیا دولت می یاد لقمه دهن مردم کنه؟ انگار کشورای دیگه فقیر بیچاره ندارن و این چیزا فقط مختص ایرانه.

بله این حرفاهیچ ربطی به مملکت نداره...فقط تقصیرمردمه که همه چیز گرونه تقصیرمردمه که اجاره خونه هابالاس...تقصیرمردمه که با12ساعت کاردرروزساعتی1000تومن میگیرن...تمام دولت نظارت دارن روی زندگی مردم فقط من نمیدونم چراالان وضع مملکت مااینه ...انگارمردم بدشون میادتوی خوشی زندگی کنن....نه خیرجناب...این حرفانیست...بله سطح توقع مردم رفته بالاولی اینکه یه کارگربتونه یه حقوق بالای 500تومن داشته باشه که زیریک میلیون وهشتصدتومنش زیرخط فقره اینکه بایدازحداقل معیشت زندگی مثل کار،ومسکن برخوردارباشه توقع نیست

یه حقه...

خیلیها به خیلی چیزا،مدارک تحصیلی وسوادبالاتوزندگی رسیدن که بعدش هیچی نتونستن بشن....نکته ی قابل توجه اگه یه دانشجویی الان دکتراداشته باشه بخواداستاددانشگاه بشه بازم بایدبره حق التدریس درس بده...

درآخرمن هیچ تهمتی به مملکت به قول شمااسلامی نزدم اگه این اسلامی هست که داره تومملکت ماپیاده میشه که من فاتحه ی این اسلاموازالان خوندم....بهتره بگم شمابااین حرفتون به من تهمت زدیداین واقعیت جامعه ی ماست...میخوای قبول کن میخوای نکن...هیچ وقت هم کسی نمیادبگه دولت لقمه کنه توحلق ملت....خیر!

حداقل شرایط زندگیو بایدووظیفشه که برای من ایرانی فراهم کنه...فکرنمیکنم داشتن یه خونه،بیمه ،واستخدامی الان یه توقع اضافی مردم باشه این الان یه حقه که بایدبه من داده بشه...راستی این جمله ی شمامتعجبم کرد:

خونه پایین شهر و شهرستان و ماشین پیکان 47 (تازه مال پولداراس) و نشستن روی موکت های ارزون توی کت هیچ کس نمی ره.

واقعا؟؟؟؟؟ازکی تاحالاپولدارجماعت سوارپیکان47میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
[quote='meshkat' pid='154283' dateline='1350537270']
دوستان از اونجایی که قراره تو این موضوع با هم به تبادل نظر بپردازیم اجازه بدید برای مشخص شدن مسیر بحث بنده یک سوال مطرح کنم :

به نظرتون چی باعث شد ما زن ها از زنانگی خودمون فاصله بگیریم؟

تبیین بد زن
وقتی از ی طرف افراط بشه از طرف دیگه افراط میشه وبالعکس
(۴/بهمن/۹۱ ۰:۰۲)moude49 نوشته است: [ -> ]شمابهتره اول تکلیفتونوباخودتون روشن کنیدتامعلوم کنیدبلاخره قدیم بهتربوده یاالان!طبق گفته های خودتون بهتون جواب میدم تابلاخره تکلیفتون معلوم بشه...قدیما ملت توی خونه عروسی می گرفتن، با حقوق کارگری یه اتاق اجاره می کردن و زندگی شونو ذره ذره راه می بردنعین گفته ی خودتونه دیگه ...درسته؟؟؟خیلی خب الان کسی حاضرمیشه توی خونه عروسی بگیره یایه اتاق اجاره کنه واسه زندگی؟؟؟برو توی یه رشته حسابی درس بخون سوادت که بالا رفت روی دست می برنت.
یعنی الان تمام تحصیلکرده های مملکت رفتن سرکارمرتبط بارشته شون؟؟؟؟پس چرااین همه بیکارتحصیلکرده تومملکت داریم؟؟؟ضمن اینکه شمانگران سطح تحصیلات من نباشیدخداروشکرتودانشگاهی درس میخونم که خیلی آرزودارندنگاش کنن!!!ولی بااین وجودامیدبه پیداکردن کارمرتبط باتحصیلاتم ندارم!شمابهتره یه کم تواجتماع بگردی تاببینی اوضاع کارچطوریه...
یعنی به نظرشماهمه ی مردم بایدبرن توروستازندگی کنن....یعنی الان خودشماحاضری بری توروستازندگی کنی ؟؟؟

بله این حرفاهیچ ربطی به مملکت نداره...فقط تقصیرمردمه که همه چیز گرونه تقصیرمردمه که اجاره خونه هابالاس...تقصیرمردمه که با12ساعت کاردرروزساعتی1000تومن میگیرن...تمام دولت نظارت دارن روی زندگی مردم فقط من نمیدونم چراالان وضع مملکت مااینه ...انگارمردم بدشون میادتوی خوشی زندگی کنن....نه خیرجناب...این حرفانیست...بله سطح توقع مردم رفته بالاولی اینکه یه کارگربتونه یه حقوق بالای 500تومن داشته باشه که زیریک میلیون وهشتصدتومنش زیرخط فقره اینکه بایدازحداقل معیشت زندگی مثل کار،ومسکن برخوردارباشه توقع نیست

یه حقه...

خیلیها به خیلی چیزا،مدارک تحصیلی وسوادبالاتوزندگی رسیدن که بعدش هیچی نتونستن بشن....نکته ی قابل توجه اگه یه دانشجویی الان دکتراداشته باشه بخواداستاددانشگاه بشه بازم بایدبره حق التدریس درس بده...

درآخرمن هیچ تهمتی به مملکت به قول شمااسلامی نزدم اگه این اسلامی هست که داره تومملکت ماپیاده میشه که من فاتحه ی این اسلاموازالان خوندم....بهتره بگم شمابااین حرفتون به من تهمت زدیداین واقعیت جامعه ی ماست...میخوای قبول کن میخوای نکن...هیچ وقت هم کسی نمیادبگه دولت لقمه کنه توحلق ملت....خیر!

حداقل شرایط زندگیو بایدووظیفشه که برای من ایرانی فراهم کنه...فکرنمیکنم داشتن یه خونه،بیمه ،واستخدامی الان یه توقع اضافی مردم باشه این الان یه حقه که بایدبه من داده بشه...راستی این جمله ی شمامتعجبم کرد:

خونه پایین شهر و شهرستان و ماشین پیکان 47 (تازه مال پولداراس) و نشستن روی موکت های ارزون توی کت هیچ کس نمی ره.

واقعا؟؟؟؟؟ازکی تاحالاپولدارجماعت سوارپیکان47میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیز من نمیخواد خودت رو خسته کنی اینجا هر چقدر هم توضیح بدی ایران و مسئولینش آسمانی هستن و کشورهای دیگه جهنم
من که کلا بیخیال بحث با بچه های اینجا شدم چون چیزی رو قبول نمیکنن یا شاید چون تو دنیایی زندگی نمیکنن که ما زندگی میکنیم این آدما فقر رو ندیدن و با پارتی های خوب و مقدسی که دارن بعد از فارغ التحصیلی بهترین شغل ها گیرشون میاد نه امثال ما که انتطار زیادی نداریم حتی حاضریم با مدرک بالا کارگری کنیم اما وقتی میایم خونه دیگه زندگی کنیم
ما میگیم ایران اینطوریه اون یه مثال از آمریکا میاره که فلانی همچین خونه ای داره که معلوم نیست اصلا این برنامه کجا پخش شده (جایی غیر از تی وی ملی آیا؟؟؟)
راه حل این استاد این بود که برین تو روستا زندگی کنین انگار زمین خدا همینطوری مفته در ضمن این همه شلوغی تو تهران و خونه های گرون واسه چیه من خودم به شخصه تمام تلاشم رو کردم تو شهرستان بمونیم تا بعد از چند سال با 40 یا 50 میلیون یه خونه بخریم ولی آیا غیر از اینه که شهرهای دیگه جز تهران عملا اکثر مردم بیکارن؟؟؟ اصلا برادر من خونه هم داشت مجبور شد بره جای دیگه چون وقتی کار نباشه هزار تا گرفتاریه الان تو تهرانیم حتی نمیتونیم یه خونه اجاره کنیم چون شوهر من حقوقش 500 هزار تومنه و هزار تا مشکل دیگه که اصلا حوصله تایپ کردن ندارم

بیخیال ایران خوبه بهشته کشورهای دیگه جهنم ولی ای کاش من تو جهنم به دنیا میومدم گاهی میگم نکنه بهشت و جهنم هم همینطوری باشه وقتی مردیم ببینیم کلاه سرمون رفته!!!
(۳/بهمن/۹۱ ۲۳:۴۵)meshkat نوشته است: [ -> ]دوستان لطفا حول موضوع تاپيك بحث كنيد تا نيازي به حذف پست نباشه.
كلا تاپيك رو منحرف كرديد.
به زودی پست های نامربوط حذف خواهند شد.
دست شما درد نکنه، ما که رسیدیم موضوع بحث عوض شد

(۴/بهمن/۹۱ ۰:۰۲)moude49 نوشته است: [ -> ]شمابهتره اول تکلیفتونوباخودتون روشن کنیدتامعلوم کنیدبلاخره قدیم بهتربوده یاالان!طبق گفته های خودتون بهتون جواب میدم تابلاخره تکلیفتون معلوم بشه...قدیما ملت توی خونه عروسی می گرفتن، با حقوق کارگری یه اتاق اجاره می کردن و زندگی شونو ذره ذره راه می بردنعین گفته ی خودتونه دیگه ...درسته؟؟؟خیلی خب الان کسی حاضرمیشه توی خونه عروسی بگیره یایه اتاق اجاره کنه واسه زندگی؟؟؟
خوب! نکته دقیقا همینه. قدیما این جوری زندگی می کردن که می شد. علان پر توقعن که نمی شه.
الان بد مچمو گرفتی با این تکنیک منطقیت.Wink
(۴/بهمن/۹۱ ۰:۰۲)moude49 نوشته است: [ -> ]برو توی یه رشته حسابی درس بخون سوادت که بالا رفت روی دست می برنت.
من که توی بازار کار هستم. و دارم می بینم که بازار کار واسه کسایی که کاربلدن چه قدر خوبه.
شما چند تا دکتر مهندس بی کار به من نشون بده. آخه فوق دیپلوم ادبیات و زبان عربی هم رشته هست که بخواد کار اون هم توی رشته خودش گیرش بیاد. والا به دیپلم هم می گن مدرک. شما منظورت از این همه تحصیل کرده کدوماست.
خوب شما از درس و دانشگاهت راضی هستی خدارو شکر.(گرچه ربطشو به بحث متوجه نشدم.)

شما بگو این حرفارو از کی شنیدی. آمارتم که خودت می دی ما باید قبول کنیم دیگه.
(۴/بهمن/۹۱ ۰:۰۲)moude49 نوشته است: [ -> ]توی تهران نمی شه ولی خونه های روستایی قدیمو هر کس بخواد می تونه بخره یا اصلا خودش بسازه. الان همه دنبال ویلایی توی بهترین نقطه شهرن. والا مردم قدیم همه قانع بودن.
بحث مقایسه قدیم و جدید بود برادر. چرا این قدر سفسطه می کنی. قدیمی ها این جوری زندگی می کردن که می شد.
شما باید در سطح توقعت تلاش کنی. حالا هر جای دنیا می خوای باش. اون هایی که خونه بالا شهر دارن نیومدن خونه شمارو بزنن که. رفتن کار کردن پول در آوردن. توی همین وضعی که شما هی بحونه می تراشی.
می خوای با عوض کردن بحث بگی منطقی هستی؟!!
(۴/بهمن/۹۱ ۰:۰۲)moude49 نوشته است: [ -> ]آخه این حرفای سطحی چه ربطی به مملکت دارن. برو از خدا بترس این همه تهمت به مملکت اسلامی می زنی.

یه حقه...

بله بیشترش تقصیر مردمه. چون خریدار مردمن و فروشنده هم مردمن. اگه کسی به فکر کلاه برداری و گرون فروشی نبود که دیگه گرونی نبود.
توی هم جای دنیا مردم خودشون شغل ایجاد می کنن. نمونش انگلیش. کجای دنیا شما باید بخوابید توی خونه و دولت بیاد واسه کار التماستون کنه؟!!
حق هر فرد در حد تلاششه. توی کشورای دیگه هم این حرفو می زنن که خونه و ماشین و غذا حقه، دولت باید بیاد خونه بهت بده و ماشین بزار زیر پات و لقمه دهنت کنه؟ نه داداش من. واسه روزی که خدا مقرر کرده هم باید تلاش کنی. چه برسه به خونه و ماشین و ...
اول تحقیق کن بعد حرف بزن.
(۴/بهمن/۹۱ ۰:۰۲)moude49 نوشته است: [ -> ]واقعا؟؟؟؟؟ازکی تاحالاپولدارجماعت سوارپیکان47میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
تا قبل از انقلاب بله. هر کسی نمی تونست پیکان 47 بخره. جدیدا وضع خوب شد همه ماشیندار شدن شما روت نمی شه بگی پیکان ماشینه.
من حرف الانو زدم که شما باز می خوای مچ بگیری؟!! عوض کردن حرف دیگران کار خیلی زشتیه.

(۴/بهمن/۹۱ ۸:۴۹)M912 نوشته است: [ -> ]عزیز من نمیخواد خودت رو خسته کنی اینجا هر چقدر هم توضیح بدی ایران و مسئولینش آسمانی هستن و کشورهای دیگه جهنم
من که کلا بیخیال بحث با بچه های اینجا شدم چون چیزی رو قبول نمیکنن یا شاید چون تو دنیایی زندگی نمیکنن که ما زندگی میکنیم این آدما فقر رو ندیدن و با پارتی های خوب و مقدسی که دارن بعد از فارغ التحصیلی بهترین شغل ها گیرشون میاد نه امثال ما که انتطار زیادی نداریم حتی حاضریم با مدرک بالا کارگری کنیم اما وقتی میایم خونه دیگه زندگی کنیم
ما میگیم ایران اینطوریه اون یه مثال از آمریکا میاره که فلانی همچین خونه ای داره که معلوم نیست اصلا این برنامه کجا پخش شده (جایی غیر از تی وی ملی آیا؟؟؟)Surprise

(جایی غیر از تی وی ملی آیا؟؟؟)Surprise من که دهنم وا موند. واقعا این منطق شماست.
جایی غیر از بی بی سی این حرفارو می زنن؟!
(۴/بهمن/۹۱ ۸:۴۹)M912 نوشته است: [ -> ]راه حل این استاد این بود که برین تو روستا زندگی کنین انگار زمین خدا همینطوری مفته در ضمن این همه شلوغی تو تهران و خونه های گرون واسه چیه من خودم به شخصه تمام تلاشم رو کردم تو شهرستان بمونیم تا بعد از چند سال با 40 یا 50 میلیون یه خونه بخریم ولی آیا غیر از اینه که شهرهای دیگه جز تهران عملا اکثر مردم بیکارن؟؟؟ اصلا برادر من خونه هم داشت مجبور شد بره جای دیگه چون وقتی کار نباشه هزار تا گرفتاریه الان تو تهرانیم حتی نمیتونیم یه خونه اجاره کنیم چون شوهر من حقوقش 500 هزار تومنه و هزار تا مشکل دیگه که اصلا حوصله تایپ کردن ندارم

بیخیال ایران خوبه بهشته کشورهای دیگه جهنم ولی ای کاش من تو جهنم به دنیا میومدم گاهی میگم نکنه بهشت و جهنم هم همینطوری باشه وقتی مردیم ببینیم کلاه سرمون رفته!!!
من قدیم و جدیدو مقایسه کردم. چرا حرف توی دهن من می زاری. حرفی برای گفتن نداری شروع کردی بدون منطق حرف زدن. کار دیگه ای نمی تونی بکنی.
مثل مرد بیا حرف بزن. مگه قدیمی ها غیر از این زندگی می کردن.

"آیا غیر از اینه که شهرهای دیگه جز تهران عملا اکثر مردم بیکارن؟؟؟"
والا من که توی کرمان زندگی می کنم تا حالا همچین چیزی ندیدم؟؟! کار هست و کسی که دنبال کار باشه نیست برادر.
ناظر محترم اگر صلاح می‌دانند، لطفاً به تاپیک مهریه منتقل کنند.

(۳/بهمن/۹۱ ۲۱:۴۴)ایرانی نوشته است: [ -> ]آقای محترم!
اگر کسی بتواند پاسخ منطقی و مستند بدهد بنده قبول می کنم. اما توقع نداشته باشید اشتباهی را که حتی احتیاج به توضیح هم ندارد بپذیرم!!!
یعنی از اون همه پافشاری که برای گرفتن توضیح در تاپیک مهریه کردم معلوم نبود که احتیاج به توضیح داره؟

(۳/بهمن/۹۱ ۲۱:۴۴)ایرانی نوشته است: [ -> ]من گفتم مهریه در کشورهای پیشرفته وجود ندارد و شما می گویید وجود دارد. به نظر من شما به جای اینکه دنبال پاسخ باشید همانطور که یکی از دوستان گفتند فقط به دنبال ابراز وجود و با عرض معذرت خودنمایی هستید که البته راهتان کاملا غلط است.
به نحوی که حتی روی اشتباهتان هم پافشاری می کنید!!!
خانم آرین فکر می‌کردند بهشون ظلم شده، و به همین خاطر نمیشه از لحن تندشون اشکال گرفت.
البته من فکر نمی‌کردم ارسالم واضح نباشه، ولی سوءتفاهم تا حدی بود که از عبارات "معذرت میخوام" که برای رعایت ادب به کار رفته بود، کنایه و تمسخر برداشت شده‌بود.

ولی شما، چندین بار این حرف رو به صورتهای مختلف به من زدین.
من اصلاً بی‌رحم و بی‌انصاف نبوده‌ام که هر چیزی که از رفتار یک نفر "به نظر میاد" رو بهش نسبت بدم، و در مقابل این رفتار، در مورد هرکسی که بوده، واکنش هم نشان داده‌ام.
و همیشه کاملاً ثابت کرده‌ام که چیزی که به نظرم برسه رو میگم و برام مهم نیست که ممکنه احمق به نظر برسم.

(۳/بهمن/۹۱ ۲۱:۴۴)ایرانی نوشته است: [ -> ]اما چون تصور می کنید اشتباه بزرگی از من کشف کرده اید! ناچارم باز هم توضیح بدهم:
نه خیر،
من اصرار بر گرفتن توضیح کردم و شما فقط جمله خودتون رو تکرار کردید. پس این شما بودید که ادای فرار کردن رو در آوردید.

من باید به غیر از این فکر که "خودتون رو به ندیدن زدید" چی فکر می‌کردم؟
میشد گفت واقعاً ندیده بودید؟
یا میشد گفت نظرتون این بوده که احتیاج به توضیح نداره؟

من اصلاً بی‌رحم و بی‌انصاف نیستم که هر چیزی که از رفتار یک نفر "به نظر میاد" رو بهش نسبت بدم.
و حالا هم فرض رو بر این میذارم که
زمانی که می‌گفتید "شما چگونه توانستید این را رد کنید که من ندیدم" واقعاً ندیده بودید،
و حالا که می‌گویید "حتی احتیاج به توضیح هم ندارد" واقعاً نظرتون این هست.

(۳/بهمن/۹۱ ۲۱:۴۴)ایرانی نوشته است: [ -> ]در کشورهای غربی مهریه وجود ندارد. در ابتدای ازدواج مرد هیچ مبلغی بابت پرداخت به زن متعهد نمیشود. بلکه در هنگام طلاق دارایی مرد بین زن و مرد تقسیم می شود.
تقصیر من چیه، خودتون اشتباه میکنید.Blush

در هنگام طلاق فقط دارایی مرد تقسیم نمی‌شود، بلکه دارایی هر دو با هم تقسیم می‌شود، یعنی اگر دارایی زن بیشتر از مرد باشه، مرد هست که چیزی از اون رو صاحب میشه(البته قانون بعضی کشورها، بعضی دارایی‌ها مثل ارث رو مستثنی کرده‌اند). البته اگر قرارداد پیش از ازدواج نداشته باشند، و خودشون هم به توافق نرسند.

"در ابتدای ازدواج مرد هیچ مبلغی بابت پرداخت به زن متعهد نمیشود" ؟
چطور این رو میگید؟
مرد و زن هر دو متعهد پرداخت مبلغی مبهم به هم می‌شوند.
پس،
هم هدیه نیست(برخلاف مهریه که زمان پرداخت مهریه، بعد از ازدواج و در زمان شادی است، نه در زمان طلاق)،
هم به ضرر زن یا مردی هست که دارایی فراوانی داره.

منظور من در اون ارسال هم این بود که بله، اونجا مهریه نیست، بدتر از مهریه هست، و گلایه داشتم از اینکه نبود مهریه در سرزمینی که قانونی بدتر از اون داره رو نقص مهریه دونسته بودید.

(۳/بهمن/۹۱ ۲۱:۴۴)ایرانی نوشته است: [ -> ]حال در ایران در ابتدای ازدواج مرد مبلغی را متعهد می شود که بپردازد. اما از آنجا که 90 درصد قوانین به نفع آقایان است و .مهریه با تعیین سقف و .... غیرقابل دریافت شده
مگر قبلاً سقف وجود داشت؟
دیدند که جوانهای زیادی هستند که به شماره سال تولد مهریه قبول می‌کنند، و بعد از اینکه نتونستند در زندگی مشترک احساس خوشبختی کنند، در زمان طلاق به بدبختی و فلاکت می‌افتند.

دیدند که خیلی مردها وجود دارند که عواطف افسار گسیخته‌شون 100% به نفع خانمهاست، و حتی اجازه فکر کردن را هم از آنان می‌گیرد. اینکه امکان مفلوک شدن از یه سری گرفته بشه بده؟

(۳/بهمن/۹۱ ۲۱:۴۴)ایرانی نوشته است: [ -> ]پس ایرانیان به تقلید از کشورهای پیشرفته شرط ضمن عقد گذارنده اند. یعنی طبق شرط ضمن عقد میتوان هنگام طلاق دارایی مرد را نصف کرد و نیمی را به زن پرداخت!
1. ایرانیان یعنی همه، باید بگید بعضی از ایرانیان.
2. در صورت تقلید، باید دارایی هر دو با هم تقسیم شود، پس در اینجا در هنگام تقلید در حق مردان ظلم روا داشته‌اند!

(۳/بهمن/۹۱ ۲۱:۴۴)ایرانی نوشته است: [ -> ]این چیزی که شما تصور می کنید کشف کرده اید
چیزی که شما تصور می‌کنید که من تصور می‌کنم کشف کرده‌ام رو فکر می‌کردم خیلی وقته همه میدونن.

(۳/بهمن/۹۱ ۲۱:۴۴)ایرانی نوشته است: [ -> ] در ایران به نام شرط ضمن عقد اجرا می شود و اگر معنای آن مهریه باشد پس برخی زنان ایرانی دو مهریه دریافت می کنند!!!!
ظلمی دیگر در حق مردان!
حتماً باید زنها کمربند دستشون بگیرند و شوهرهاشون رو سیاه و کبود کنند؟
نه خیر، این مهریه ها رو طلب می‌کنند، و شوهرهاشون برای جور کردنش خودشون بطور خودکار سیاه و کبود میشن.

(۳/بهمن/۹۱ ۲۱:۴۴)ایرانی نوشته است: [ -> ]پس لطفا این قدر اشتباهتان را تکرار نکنید. چون کاملا مشخص است که یک نوجوان که تابحال یک عقدنامه هم ندیده داردچنین سخنانی را میگوید! برای نشان دادن خودتان راههای دیگری هم وجود دارد. موفق باشید!
لطفاً از روی چیزی که "به نظر میاد" به افراد چیزی نسبت ندین.

من "اشکال گرفتن" رو، چه از خودم باشه، چه از دیگران می‌پسندم، چون باعث درست شدن همه‌چیز می‌شود.
شما هم اگر به درستی همه‌چیز علاقه‌مندید، حتماً از اشکال گرفتن خوشحال می‌شوید.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع