تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: من یک زن هستم!(بیایید گفتگو کنیم)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
با سلام و احترام به دوستان عزیز
و تبریک این روز زیبا به همه ...

به کاربر ایرانی: من یادداشت های پیشین را بادقت نخواندم ،
ولی آنچه در ذیل می آید پاسخی به یادداشتهای شما تا جاییست که
خوانده ام ...
پاسخ به این پرسشها بسیار ساده است ،
اما مهم اینست که شما در اینجا دنبال پاسخ و گفتگو باشید ...

(۸/بهمن/۹۱ ۱۳:۳۷)ایرانی نوشته است: [ -> ]میخوای از روشهای اثبات کردن باندتون استفاده کنم:

سوال: صیغه را اثبات کنید
- نمی توانیم

این سوال بیهوده است ، چرا ؟!
مانند اینست که بپرسیم : ازدواج را اثبات کنید!
ممکن است ، شما مقصودتان این بوده که ازدواج امر مثبتی است ؟!
مقصودتان می تواند این باشد که ازدواج وجود دارد ؟!
یا ... ازدواج در اسلام وجود داشته یا توصیه شده ؟
یا .. از نظر علم روز ، ازدواج مفید است و باید وجود داشته باشد ؟!

پرسش خود را درست و غیر مبهم مطرح بفرمایید !

(۸/بهمن/۹۱ ۱۳:۳۷)ایرانی نوشته است: [ -> ]سوال: امام زمان را اثبات کنید
-نمی توانیم

این سوال هم به اندازه سوال پیش مبهم است ،
اما باز هم پاسخ دارد ...
مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فرزند امام حسن عسگری یک شخصیت تاریخی است ،
که از دید شیعیان غایب است و امام عصر ...
اینکه غایب شده و ادله ای بر مرگش نیامده است ، هم قابلیت اثبات
تاریخی دارد ، پس تا اینجا از دید تاریخی خدشه ای بر آن وارد نیست ...

اما اینکه "امکان حیات" وجود دارد و اینکه مگر ممکن است فردی ،
سالها و بل که قرن ها زنده بماند ، باید گفت که از دید علم روز پزشکی
بالا رفتن سن موجب مرگ انسان نمی شود ...

ضمن اینکه مسلمانان به داستان معراج پیامبر اعتقاد راسخ دارند ،
با توجه به قوانین فیزیک نوین اگر دو برادر دوقلو یکی به سفری رفته باشد
(با سرعت نزدیک به نور) و دیگری در زمین مانده باشد ، پس از چند ده سال
سن برادری که به سفر رفته تقریبا همان بوده که ابتدای سفر کردن ...
یعنی زمان برای او تقریبا متوقف می شود ...
من نمی گویم امام زمان ما در این دو حالت است (الزاما")
ولی از نظر علمی ، اگر به پیامبر و قرآن اعتقاد داشته باشید ،
چنین امری کاملا" محتمل و قابل اثبات حتی از دید علم روز است ...

(۸/بهمن/۹۱ ۱۳:۳۷)ایرانی نوشته است: [ -> ]سوال:
-وحیانی بودن قران را اثبات کنید
- نمی توانیم

در آسمانی بودن و وحیانی بودن قران دلایل زیادیست ،
منتقدان این نظر ابتدا باید بپذیرند که خداوندی وجود دارد ،
تا بتوانیم بحث وحیانی بودن را اثبات کنیم ، هرگاه با
دوستان منتقد بحثی سر می گیرد با همین موضوع ،
دچار یک دور تسلسل باطل می شوند ، یعنی تا اثبات می شود
که قرآن نمی توانسته نوشته یک شخص یا حاصل مهندسی معکوس باشد،
می گویند:حال خدا را اثبات کنید که توانسته است این وحی را بفرستد!!!
(۸/بهمن/۹۱ ۱۳:۳۷)ایرانی نوشته است: [ -> ]سوال: پس چه ادعایی بر دین دارید؟

دین اسلام و ادیان آسمانی از دید علمی نیز اثبات شده اند،
این موضوع غیر قابل انکار است که دین بر زندگی هر انسانی
تاثیر شگفت انگیزی می گذارد ...
این سخن روحانیون و کشیشان و حاخام ها نیست ...
سخن دانشمندان مورد تایید تمام دنیاست که برچسب تعصب مذهبی به آنها نمی چسبد :

• ویلیام جیمز دانشمند نامبردار معاصر درباره زندگى ِ مذهبى مینویسد :
    «زندگى داراى مزه و طعمى میگردد که گوییا رحمت محض میشود و به شکل یک
    زندگى ِ سرشار از نشاط شاعرانه و باسرور و بهجت دلیرانه درمی آید ، یک اطمینان و آرامش باطنى ایجاد میگردد که آثار ظاهرى ِ آن نیکویى و احسان بی دریغ است»

دین و روان، برگه ی 178 ؛ و نیز برگه های 27، 30 و 193
  • الکسیس کارل ، دارنده ی جایزه ی نوبل بیان میدارد :
    «معناى زندگى چیست ؟ ما چرا در این جا هستیم ؟ از کجا آمده‏ایم ؟ در کجا هستیم ؟ معناى مرگ چیست ؟ کجا داریم میرویم ؟ فلسفه هرگز نتوانسته است به این گونه افراد پاسخهایی قانع کننده بدهد ، نه سقراط و نه افلاطون موفق نشده اند به اضطراب بشرى که با زندگى روبرو است ، جواب تسکین بخش بدهند . این فقط دین است که راه حل جامعى براى مسئله ی انسانى فراهم آورده است»
    راه و رسم زندگى ، برگه های 180 و 203
  • ماکس پلانک مینویسد :

«مذهب رشته ی پیوند انسان و خدا است ، این امر براى او یگانه راه احساس خویشتن در پناه از تهدیدهایى است که بر زندگى او بال گسترده اند ، تنها راه یافتن مصفاترین خوشبختى ، یعنى آرامش روح است که فرمان برداری از خدا و توکل به قدرت بی چون نگهداشت ِ او ارزانى می دارد و بس»
    تصویر جهان در فیزیک جدید ، برگه ی 159
  • ویل دورانت میگوید :

«دین براى ِ تیره بختان و رنجدیدگان و محرومان و سالخوردگان تسلاى فوق طبیعى آورده است ؛ تسلایى که در نظر میلیونها انسان ، شریف تر و ارزنده تر از هر گونه مساعدت طبیعى بوده است . حقیرترین زندگیها را معنا و شکوه بخشیده است . به مدد شعایر خود ، میثاقهای بشرى را به صورت روابط بامهابت انسان و خدا درآورده و از این راه ، استحکام و ثبات به وجود آورده است»
    درس هاى تاریخ ، درآمدى بر تاریخ تمدن ، برگه ی 204 همچنین در جایی دیگر
    چیزی شبیه به این آمده است : تاریخ تمدن ، جلد 6 ، برگه ی 4
  • رابرت هیوم ، مورخ معاصر مینویسد :

«دین به شخص چیزى را میدهد که از هیچ منبع دیگرى قابل دریافت نیست»
    ادیان زنده ی جهان ، برگه ی 18
  • ساموئل کینگ میگوید :
    «افکار لطیفتر و عالیتر مذهبى مانند مفهوم جاودانى روح در انسان ، نیروى الهام و امیدوارى و ایمان و شجاعت به وجود آورده است»
    جامعه شناسی ، برگه ی 146
  • يونگ (روانشناس سرشناس ) :
    « اعتقادات و مناسك ديني لااقل از لحاظ روش بهداشت رواني ،اهميت خارق العاده اي دارند »
    روان شناسي و دين ، يونگ ( 1875ـ 1961) ، ترجمه روحاني ، ص 8
  • بنیامین راش، روان شناس مشهور مى نویسد:
    "مذهب آن قدر براى پرورش سلامت روح اهمیّت دارد که هوا براى تنفّس. مذهب به انسان کمک مى کند تا معناى حوادث زندگى، مخصوصاً حوادث دردناک و اضطراب‏انگیز را بفهمد. دین به مؤمنان و معتقدان خود مى آموزد که چگونه با مجموعه عظیم جهان که پیش از فرد شکل گرفته و قوانین خود را بر او تحمیل مى کند، سازگارى یابد. این سازگارى دلگرمى و خرسندى مطبوعى را در دوران و روحیه فرد ایجاد مى کند".
    اسلام و بهداشت روان، ج 1 (مجموعه مقالات) ص 23.
  • یونک ، در کتاب "انسان معاصر در طلب روح" مینویسد:
    [/b](( در مورد بیماران روحی که از 35 سال به بالا داشتند
    حتی یکنفر هم یافت نمیشد که
    مشکل روانی او در آخرین مرحله تحلیل ،
    [b]بایمان مذهبی مربوط نگردد.

بهتر است بگوییم که هر فردی از آنان بعلت فقدان آنچه که دین زنده ،
    باشخاص می دهد، بیمار شده اند
    و هیچیک از آنان که نظر دینی و مذهبی خویش را باز نیافتند ،
    واقعا درمان نشدند))
    جهان مادیات ص 40 /41
  • دکتر لینک روانشناس:
    (( دریافتم که مردم بی دین
    ، خود خواه تر،
    خودبین تر ،
    متلون تر،
    غمگین تر ،
    ناکامیاب تر ،
    از آنها هستند که ایمان مذهبی دارند .
    فداکاری برای تکمیل شخصیت ،
    لازم و ضروری است
    تنها مذهب است که موجب میشود آدمی خویشتن را
    فدای منافع بزرگتری که در پیرامون خود او و غیر از اوست بکند ،
    لذا بدون ایمان بخدا آدمی از رسیدن باهمیت قدرت خویش عاجز است )) 8

8- جهان مادیات ص 41
(۸/بهمن/۹۱ ۷:۰۰)ایرانی نوشته است: [ -> ]یک مشت دختر ترشیده توی این تالار ریخته که
عجب! عجب!
اصلا آره ترشیدگی هم عالمی داره! چیه آبجی حسودیت میشه که همچین عوالمی را حس نکردی؟!
این متن هم تقدیم به شما خواهر محترم!
محور اصلی حج نقطه ای است که قبله انسانهاست و نقطه مرکزی طواف یعنی کانون همه حرکات زندگی و فرد و آن خانه هاجر است. آرامگاه هاجر است.
عجبا یک کنیز که با ابراهیم همگامی کرد عملش مانند اعمال ابراهیم به عنوان مناسک حج همه ساله به وسیله میلیون ها مسلمان تقلید و تجدید می شود.
آری همه چیز نابود شونده است جز آنچه رو به خدا دارد. خدا از میان همه پیامبرانش، مصلحانش، مقربانش، عزیزانش، و همه مردم جهان یک سرباز گمنام انتخاب میکند و مدفن او را پهلوی خانه مطاف هر سال و هر نسل تاریخ بشری اعلام میکند.
او کی است؟ او بر خلاف مذهبی که زن را یک انسان پست و حقیر و مهجور میداند؛ این خدا از میان همه چهره ها در تاریخ یک زن (هاجر) را انتخاب میکند. یک اسیر، یک مادر!
و او را در جوار این کعبه دفن می کند و مزار او را جزء خانه خودش اعلام میکند و به همه انسانها حتی پیامبران بزرگش فرمان میدهد که بر گرد این خانه طواف کنند .....
**استاد شهید دکتر علی شریعتی**
ظهرتون بخیر به وقت خارج اینا
بنام خدا
مرد و زن مكمل همند پس اگه هركدومشون نقصاني داشته باشند ريشه اون نقصان رو بايد در ديگري هم جستجو كرد
دور از برادران مكتبي خودم اين روزا مردانگي مردها كم شده آبجي
مرد فقط غريزه نيست ، مرد ي تكيه گاه محكم واسه خانواده و همسرشه ، ي مرد هيچوقت حسادت همسرش رو تحريك نمي كنه ،‌ خيلي چيزهاي زندگي تحت تاثير تفكرات و منش مرد قرار مي گيره
احساس امنيت و رضايت زن در محيط خانواده روي فعاليت هاي اجتماعي زن هم تاثير مثبت خواهد داشت
در يك خانواده كه شالوده ش امنيت رواني و احترام متقابله ، زن در هر مقطع از زندگيش ارزش خودش رو داره و با بالا رفتن سن و تجربه ش حرمتش بيشتر ميشه
احساس نياز براي عرضه كردن خود ، تلاش بي وقفه براي جوان ماندن و نا اميدي از پا به سن گذاشتن و ... سوغات تفكر ضد ارزشي غربيه كه يك زن رو به همراه تاريخ انقضاش معرفي ميكنه
تلاش پي گير اين تفكر براي برهم زدن امنيت رواني خانواده ها با ساخت محصولات بصري چشم نواز و اغواگر شاهدي بر اين مدعاست
پرورش خانواده در سايه ي مكتب سعادت و شادابي خانواده رو تضمين ميكنه
دوست عزیزم درسته که زن آینه ی جمال الهی است به نظر من زن کاملا موجود ازخودگذشته ای است که باید به خاطر دیگران از خودش بگذرد اما خوب همین ویزگی زن را ارزشمند ساخته و ارزش زن را بالا برده واما در پاسخ به اینکه آیا زن بی حس مادری معنی دارد یا نه جوابش را فقط آن هایی می دانند که نمیتوانند مادر شوند [تصویر: sad.gif][تصویر: heart.png][تصویر: sad.png]پس فقط آن ها قدر بچه را می دانند[تصویر: exclamation.gif] بای
(۲۶/مهر/۹۱ ۲۳:۳۵)meshkat نوشته است: [ -> ]امروز صبح برخلاف همیشه کمی زودتر به کلاس زبانم رسیدم و دیدم بچه ها گرم گفتگو هستند.تا من وارد شدم یکی از دوستانم گفت بچه ها صاحبش اومد!حواستونو جمع کنید.برام عجیب نبود این رفتار .گفتم بحث یا سر حجابه یا سر ولایت فقیه که دوباره با حالت تمسخر میگن صاحبش اومدWink
گفتم چه خبره؟
دوستان عزیز فرمودن که بحث سر بچه است!!!!!!!!
خواهر بزرگوار
شما و همفکرانتان (از قبیل خانمها ...) با این همه فضائل اخلاقی بهتر است بجای کلاسهای زبان که به درد آینده خانمها نمی خورد به کلاسهای آشپزی و خانه داری و همسرداری وامثالهم بروید و همچنین وقتتان را در اینترنت نگذرانید وجایتان را در سایت به آقایان بدهید تا نظر آقای بیداری اندیشه که ترویج قداست مادری و خانه داری زنان است اعمال شود و می توانید به جای این اعمال قرآن بخوانید ومطمئن باشید این کارها به افکارتان نزدیکتر است !
اتفاقا منم دوست ندارم بچه دار شم بچه خیلی برای ادم دردسر داره اگر از این دوستاتون کسی همچین عقیده ای داره به من معرفیش کنید Big GrinBig GrinBig Grin
البته بچه داشتن خوبه ولی نداشتنش به نظر من بهتره
(۲۹/خرداد/۹۲ ۲۰:۰۱)فرمیسک نوشته است: [ -> ]خواهر بزرگوار
شما و همفکرانتان (از قبیل خانمها ...) با این همه فضائل اخلاقی بهتر است بجای کلاسهای زبان که به درد آینده خانمها نمی خورد به کلاسهای آشپزی و خانه داری و همسرداری وامثالهم بروید و همچنین وقتتان را در اینترنت نگذرانید وجایتان را در سایت به آقایان بدهید تا نظر آقای بیداری اندیشه که ترویج قداست مادری و خانه داری زنان است اعمال شود و می توانید به جای این اعمال قرآن بخوانید ومطمئن باشید این کارها به افکارتان نزدیکتر است !

ممنون از راهنمایی خواهرانه شما.
ما و همفکرانمون یاد گرفتیم سعی کنیم نقش خودمون رو چه در خانه و در قبال همسرو فرزند و چه در اجتماع خوب ایفا کنیم و همسر و فرزند رو قربانی موارد دیگر نکنیم.الحمدلله ما یاد گرفتیم که چه چیزی مهم است و چه چیزی اهم.مطمئن باشید اگر حضور در نت و حتی در این سایت که مروج بیداری اندیشه است به وظایف اصلی من که همسرداری و مادری است کوچکترین آسیبی برسونه بدون لحظه ای درنگ از این کار دست میکشم.
من افتخار میکنم که تلاوت قرآن،همسر داری نیکو که جهاد زن هست و نقش والای مادری به افکارم نزدیک باشد حتی اگر تمام دنیا زبان به تمسخر باز کنند.
(۲۶/مهر/۹۱ ۲۳:۳۵)meshkat نوشته است: [ -> ]

پیامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):
جهاد زن خوب همسر داری کردن است.
(الخصال.ص56)

امیر مومنان(علیه السلام):
جهاد زن شوهر داری به بهترین شکل آن است.
نهج البلاغه کلمات قصار شماره 136.
من میگم این خانمهای که معتقدند بچه داری و بچهه دار شدن درد سر هست بهتر که هرگز بچه دار نشن چون بی شک اون بچه را هم مثل افکار خودشون بار میارن و یه نفر دیگر را هم به جمع چنین افکاری اضافه میکنند. من به این خانمها میگم حالا که شما اینطوری فکر میکنید هرگز تن به ازدواج ندید چون اگر دختر به دنیا بیارید پای اونو به بدبختی ها باز کردید.
خدا رو شکر که اینجور افراد کسانی که انقدر منفی از حقوق زنان حرف میزنند از ازدواج پرهیز دارند چون وقتی ازدواج نمیکنند بچه ای هم در کار نخواهد بود تا او را هم الوده حقوق زن بکنند ان هم اینجوری و انقدر منفی و بدبینانه.
چقدر عجیبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یاد اون ایه می فتم که خدا میگه انسان جلوی پروردگارش قد علم میکنه.
دیگه حالا این خانمها از خدا بهتر میدونن که حقوق زنان چی هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خانم فرمیسک که برای بنده قابل احترام هستید سوال من از شما اینه
آیا شما خودتون رو خلق کردید که حالا خودتون هم برای خودتون حقوق تعیین میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خانم فرمسیک محترم و امثال ایشون، مالک شما چه کسی هست؟ خودتون یا خدا؟
آیا خدا حق نداره برای ملک خودش و مملوک خودش تصمیم گیری بکنه؟
خانم فرمیسک و... آیا خدا وقتی داشت شما رو خلق می کرد از شما نظر خواست که خلق بکنه شما رو یا نه؟ و آیا از شما نظر خواست که شما را چطوری خلق بکنه و با چه جنسیتی و آیا شما اون موقع نظر دادید که حالا دارید درباره حقوق خودتون نظر میدید؟
اخه دخترهای خوب شما وقتی حق دارید درباره حقوق خودتون نظر بدید که خودتون، خودتون رو خلق کرده باشید. وقتی شما خودتون رو خلق نکردید و به ابعاد وجودی خودتون واقف نیستید چطوری درباره خودتون حقوق تعیین میکنید؟ شما را به خدا ببینید کار خدا به کجا رسیده که اختیار مملوک خودش را هم ندارد؟
خانم فرمیسک چقدر حیفه که دختری به خوبی شما افکارش اینجوری باشه. یک مقدرا هم قدر زن بودن خودتان را بدانید و انقدر زن را حقیر نشان ندهید با زبانتان.
بسم الله الرحمن الرحیم
اخه جالب اینه که وقتی این افکار گسترش پیدا کنه،شاید حقوق زنها بیشتر شه ،اما اونوقت دارند وارد حریم کودکان میشن و به عبارتی حقوق کوکان رو نقص میکنند،فراموش نکنیم که قوانین و حقوق در این دنیا مرز بندی ندارند،بلکه خیلی جاها با هم همپوشانی دارند،لذا کسی یکم از حقش بیاد این ور،وارد حریم شخص دیگری شده،اگه بچه های بیچاره هم میتونستن بیان تو رسانه ها و مجله داشته باشن و .... حتما اونام یه گروهی علیه خانم هایی که حقوقشون رو نادیده میگیرند تشکیل میدادن.این حقوق اونقدر پیچیده است که فقط خالق حکیم میتونه مرزها رو مشخص کنه که کمترین ظلمی به کسی بشه.
من یه دوست داشتم مامانش شاید هفته ای یکی دوبار غذا میپخت! ابتدایی که بودیم مامانش بهش پول میداد خوراکی بخره،

به من میگفت خوش به حالت که مامانت بهت غذا میده(حالا مامان من شاغل بود،مامان اون خانه دار اما کلا تو خونه نبود)

میگفت من اگه بزرگ شم کلی غذا و شیرنی واسه بچه ام میپزم،الان که بهش فکر میکنم بیشتر دلم براش میسوزه.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع