۱۸/تیر/۹۱, ۲۲:۵۷
۱۸/تیر/۹۱, ۲۳:۴۴
اینجانب هم مثل همیشه تبریک عرض مینمایم!
خدانگهدار
خدانگهدار
۱۸/تیر/۹۱, ۲۳:۵۱
سلام به دوستای گلم
خیلی مبارکه. امیدوارم مثل من نباشید، همین که فعال شدید جیم بزنید و مدیران حیا کنن، روشون نشه کاربر فعالی رو ازتون بگیرن.
۱۸/تیر/۹۱, ۲۳:۵۵
با عرض سلام و تشکر از عزیزانی که تبریک گفتند.
سپاسگزاری و قدردانی از مدیران، ناظران و همه ی اعضای تالار نورانی بیداری اندیشه که یک فضای معنوی و صمیمی را فراهم کردند تا ان شاء الله بتوانیم مقدمات ظهور رایحه ی مهدوی را در فضای مجازی فراهم کنیم.
دیدم همگی خوشحالند . . . .ان شاء الله در روزی که روز حسرت و پریشانی است، به برکت مادرمان حضرت زهراء(سلام الله علیها) جملگی راضی و مرضیه درگاه الهی باشیم.ان شاء الله در آن روز همه مان به هم تبریک بگوییم.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
سپاسگزاری و قدردانی از مدیران، ناظران و همه ی اعضای تالار نورانی بیداری اندیشه که یک فضای معنوی و صمیمی را فراهم کردند تا ان شاء الله بتوانیم مقدمات ظهور رایحه ی مهدوی را در فضای مجازی فراهم کنیم.
دیدم همگی خوشحالند . . . .ان شاء الله در روزی که روز حسرت و پریشانی است، به برکت مادرمان حضرت زهراء(سلام الله علیها) جملگی راضی و مرضیه درگاه الهی باشیم.ان شاء الله در آن روز همه مان به هم تبریک بگوییم.
(۱۸/تیر/۹۱ ۲۲:۴۵)فرازهایی از مناجات شعبانیه نوشته است: [ -> ]
إِلَهِي لَمْ يَكُنْ لِي حَوْلٌ فَأَنْتَقِلَ بِهِ عَنْ مَعْصِيَتِكَ إِلاَّ فِي وَقْتٍ أَيْقَظْتَنِي لِمَحَبَّتِكَ
اى خدا من قدرتى كه از معصيت باز گردم ندارم مگر آنكه تو به عشق و محبت مرا بيدار گردانى
إِلَهِي كَيْفَ أَنْقَلِبُ مِنْ عِنْدِكَ بِالْخَيْبَةِ مَحْرُوماً وَ قَدْ كَانَ حُسْنُ ظَنِّي بِجُودِكَ أَنْ تَقْلِبَنِي بِالنَّجَاةِ مَرْحُوماً
اى خدا چگونه از درگاه لطفت محروم و نااميد برگردم در صورتى كه به جود و احسان تو حسن ظن بسيار داشتم كه به حالم ترحم كرده و عاقبت از اهل نجاتم مىگردان
إِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَ الاِنْقِطَاعِ إِلَيْكَ وَ أَنِرْ أَبْصَارَ قُلُوبِنَا بِضِيَاءِ نَظَرِهَا إِلَيْكَ
اى خدا مرا انقطاع كامل بسوى خود عطا فرما و روشن ساز ديدههاى دل ما را به نورى كه به آن نور تو را مشاهده كند
حَتَّى تَخْرِقَ أَبْصَارُ الْقُلُوبِ حُجُبَ النُّورِ فَتَصِلَ إِلَى مَعْدِنِ الْعَظَمَةِ وَ تَصِيرَ أَرْوَاحُنَا مُعَلَّقَةً بِعِزِّ قُدْسِكَ
تا آنكه ديده بصيرت ما حجابهاى نور را بر درد و به نور عظمت واصل گردد و جانهاى ما به مقام قدس عزتت در پيوندد
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
۱۹/تیر/۹۱, ۰:۳۶
عشق است رفیق خودم اقا حامد
حامد جون تبریک ما را پذیرا باش برادر
شرمنده دیر متوجه بنفش شدنت شدم

حامد جون تبریک ما را پذیرا باش برادر

شرمنده دیر متوجه بنفش شدنت شدم

۱۹/تیر/۹۱, ۱:۱۵
با تبریک ویژه به دوستان مخصوصا حامد و میلاد عزیز
۱۹/تیر/۹۱, ۱:۵۱
با سلام
خدمت همه ی دوستان و عرض تبریک به دوستانی که جدیدا به عنوان کاربر فعال انتخاب شدند.
برای سلامتی امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و بچه های تالار به خصوص دوستانی که به تازگی کاربر فعال شدند ؛ صــــــــــــــــــلوات
خدمت همه ی دوستان و عرض تبریک به دوستانی که جدیدا به عنوان کاربر فعال انتخاب شدند.
برای سلامتی امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و بچه های تالار به خصوص دوستانی که به تازگی کاربر فعال شدند ؛ صــــــــــــــــــلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
۱۹/تیر/۹۱, ۸:۲۶
(۱۸/تیر/۹۱ ۲۰:۰۲)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ]سلام
در مورد ملاکهای انتخاب کاربران فعال:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-21...ml#pid1059
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-21...l#pid11823
کاربران فعال جدید تالار:
Prestige
دل خسته
havbb 110
حسن.س
azam
neda
nooromahdi
mahdy30na
با آرزوی توفیق روز افزون برای این عزیزان
التماس دعا
تبریک صمیمانه این حقیر رو پذیرا باشید دوستان فعالم ان اشاءالله همچنان چون گذشته شاهد مطالب نابتان باشیم در این تالار و از انتخاب به جای مدیران هم کمال قدردانی را دارم .
در پناه خدا باشید .
ارادتمند
سالومه
[/b]
[/b]
۱۹/تیر/۹۱, ۱۲:۰۷
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت همه دوستان عزیز
تشکر فراوان از تیم مدیریت بیداری اندیشه...
ممنون از دوستانی که تبریک گفتن...
بنده هم خدمت بقیه عزیزان تبریک عرض می کنم...
امیدوارم همه ما تو زندگی واقعیمون بتونیم لیاقت خدمت فعالانه برای مولامون امام عصر(ارواحنا فداه) رو بدست بیاریم...
من قبلاً هم به بعضی از عزیزان گفته بودم و دوباره میگم که این تالار رو بخاطر فضای معنوی حاکم بر اون واقعا دوست دارم...
اینجا اولین تالاری بود که عضو شدم و به معنای واقعی اندیشه من رو بیدار کرد...
خودم که چیزی برای گفتن ندارم و بیشتر سعی می کنم از محضر دوستان کسب فیض کنم...
دعا کنید که ان شاء الله بتونم فعالیتی در شأن این فضای معنوی داشته باشم...
التــــــــــماس دعا
یا حق
سلام خدمت همه دوستان عزیز
تشکر فراوان از تیم مدیریت بیداری اندیشه...
ممنون از دوستانی که تبریک گفتن...
بنده هم خدمت بقیه عزیزان تبریک عرض می کنم...
امیدوارم همه ما تو زندگی واقعیمون بتونیم لیاقت خدمت فعالانه برای مولامون امام عصر(ارواحنا فداه) رو بدست بیاریم...
من قبلاً هم به بعضی از عزیزان گفته بودم و دوباره میگم که این تالار رو بخاطر فضای معنوی حاکم بر اون واقعا دوست دارم...
اینجا اولین تالاری بود که عضو شدم و به معنای واقعی اندیشه من رو بیدار کرد...
خودم که چیزی برای گفتن ندارم و بیشتر سعی می کنم از محضر دوستان کسب فیض کنم...
دعا کنید که ان شاء الله بتونم فعالیتی در شأن این فضای معنوی داشته باشم...
التــــــــــماس دعا
یا حق
۱۹/تیر/۹۱, ۱۲:۲۱
تبریک میگم خدمت تمامی دوستان
ان شاالله توفیق بشه بنده هم بتونم در این سنگر خدمت بیشتری کنم.
صمیمانه ترین تبریکات رو دوستان پذیرا باشند.
ان شاالله توفیق بشه بنده هم بتونم در این سنگر خدمت بیشتری کنم.
صمیمانه ترین تبریکات رو دوستان پذیرا باشند.
![[تصویر: a29503a4909f.jpg]](http://cend.comuv.com/photos/a29503a4909f.jpg)