(۱۲/بهمن/۹۶ ۱۵:۲۲)فنا نوشته است: [ -> ]من 1 آدم عادی ام، با گرفتاری ها و مشغلهء خودم. گاهی فرصت بکنم بیام سایت و مطلب بنویسم...
واقعاً برایم سوال هست کسی که ادعای فعالیت توی 1 حرفهء خاص رو داره، چه طور می تونه، 24 ساعته توی تالار آنلاین باشه؟
اصلاً میشه دائم آنلاین بود، بعد مثلاً از حرفه ای که انجام می دهی، درآمد هم داشته باشی؟ نمی تونم این تناقض رو حل کنم
اصلاً کی می رسی به کارت؟
و بعد به محض اینکه توی 1 تاپیک مطلب بگذاری، یعنی فقط کافیه بگی: عطسه، سرفه، یالله، ایشون هم آمادهء پاسخگویی باشه و بیاد بنویسه: درود بر شما!
می گی نه، نگاه کن....
راستی خیلی هم کاربر فعالی هست
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه
برای امری دیگه معرفی شده ، اختمالا اشتباه ثبت نکردن مطلب رو ؟
(۱۲/بهمن/۹۶ ۱۵:۳۶)mahdy30na نوشته است: [ -> ]معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه
برای امری دیگه معرفی شده ، اختمالا اشتباه ثبت نکردن مطلب رو ؟
خیر
کاملاً متوجه شدم تاپیک برای چی ایجاد شده، منتها جای بهتری رو برای پرسیدن سوالم نیافتم.
مجدداً تکرار می کنم:
من 1 آدم عادی ام، با گرفتاری ها و مشغلهء خودم. گاهی فرصت بکنم بیام سایت و مطلب بنویسم...
واقعاً برایم سوال هست کسی که ادعای فعالیت توی 1 حرفهء خاص رو داره، چه طور می تونه، 24 ساعته توی تالار آنلاین باشه؟
اصلاً میشه دائم آنلاین بود، بعد مثلاً از حرفه ای که انجام می دهی، درآمد هم داشته باشی؟ نمی تونم این تناقض رو حل کنم

اصلاً کی می رسی به کارت؟
و بعد به محض اینکه توی 1 تاپیک مطلب بگذاری، یعنی فقط کافیه بگی: عطسه، سرفه، یالله، ایشون هم آمادهء پاسخگویی باشه و بیاد بنویسه: درود بر شما!
می گی نه، نگاه کن....

(۱۲/بهمن/۹۶ ۱۵:۲۲)فنا نوشته است: [ -> ]می گی نه، نگاه کن....
ایشون از کاربران قدیمی و مولتی یوزر تالار هستند ! اگه خواستید تعدادی از کاربریهاشون رو بهتون معرفی کنم تا بیشتر تعجب کنید
ظاهرا با چند تا نام کاربری قبل از حضور من در تالار هم داشتند ولی چون من اونموقع نبودم نه میتونم تایید کنم نه تکذیب .
(۱۲/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۳)فنا نوشته است: [ -> ]خیر
کاملاً متوجه شدم تاپیک برای چی ایجاد شده، منتها جای بهتری رو برای پرسیدن سوالم نیافتم.
مجدداً تکرار می کنم:
من 1 آدم عادی ام، با گرفتاری ها و مشغلهء خودم. گاهی فرصت بکنم بیام سایت و مطلب بنویسم...
اصلاً کی می رسی به کارت؟
می گی نه، نگاه کن....
این کاربر اسم نداره؟
اگه داشت بگین معرفیش کنیم به مدیریت برای کاربر فعال بودن .
(۱۲/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۸)عمار94 نوشته است: [ -> ]ایشون از کاربران قدیمی و مولتی یوزر تالار هستند ! اگه خواستید تعدادی از کاربریهاشون رو بهتون معرفی کنم تا بیشتر تعجب کنید
ظاهرا با چند تا نام کاربری قبل از حضور من در تالار هم داشتند ولی چون من اونموقع نبودم نه میتونم تایید کنم نه تکذیب .
بنده که جزء اون کاربری ها نیستم؟

(۱۲/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۸)عمار94 نوشته است: [ -> ]ایشون از کاربران قدیمی و مولتی یوزر تالار هستند ! اگه خواستید تعدادی از کاربریهاشون رو بهتون معرفی کنم تا بیشتر تعجب کنید
منم که نیستم

چون 24 ساعت واقعا سخته بودن .
سلام
آقای درودگر رو میگن دیگه!
فقط ایشون هستن که تا میگی سلام بلافاصله میگن درود بر شما

اسم نیارید آخرش میشه کی بود کی بود من نبودم .
من حتی یه مورد یادمه همزمان تو یه تاپیک خودش سوال میپرسید ؛ خودشم به خودش جواب میداد

(۱۲/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۳)فنا نوشته است: [ -> ]خیر
مجدداً تکرار می کنم:
اصلاً کی می رسی به کارت؟
می گی نه، نگاه کن....
الان دو تا مدیر اینجا جواب دادن دیگه، خودشونو زدن به اون راه ، بجای پاسخگویی بازیشون گرفته. طرف داره با منطق باهاتون حرف میزنه آقایون. شما که خیلی خودتو منطقی میدونی.
---
آمریکا هرسال نزدیک 2 میلیارد دلار بودجه برای جنگ نرم علیه ایران اختصاص میده. این پولا تو جیب علی نژاد و دوستاش هم میره ، مشخصه.
باید همه جا حضور داشته باشن تا این هجمه وزن پیدا کنه.
(۱۲/بهمن/۹۶ ۱۷:۴۵)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]آمریکا هرسال نزدیک 2 میلیارد دلار بودجه برای جنگ نرم علیه ایران اختصاص میده. این پولا تو جیب علی نژاد و دوستاش هم میره ، مشخصه.
باید همه جا حضور داشته باشن تا این هجمه وزن پیدا کنه.
صرفا همیشه بحث پول نیست . فرصت باشه یه زمان درموردش حرف میزنم