(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۰۹)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درود برصدرای عزیز
1- لطفا درکاربرد کلمات رعایت احترام را داشته باشید همسرم دختر عمویم زنی پاکدامن همچون بانوی بزرگ اسلام است
2-اگر درمنزل ومحل کارم حضور دائم دارم وعلاوه برامور شخصی وکاری مدام در ارتباط با دنیای مجازی هستم ایرادی دارد؟ اگر باور ندارید تشریف بیاورید همین حدود سید خندان تهران
3-البته برای دوستان آن سایت باورش مشکل است وبنده هم نمیتوانم درونم را برای شما آشکار کنم تنها راه اینستکه براساس دستور اسلام اصل را برصحت وطهارت قرار دهید وبجای توهم دشمن دوستان را ازدست ندهید ممنونم
بذله گویی نفرمایید، کدوم بی احترامی؟؟؟؟
آهن رو که داغ کنند ...
کسی از پاکدامنی صحبتی نکرد که شما در مورد اون گفتید و زنتون رو بانوی بزرگ اسلام خطاب کردید.
خیر من تشریف نمیارم اما مختصاتتون رو بفرمایید رفقای ما در خدمتتون خواهند بود
ما بر اساس ظواهر حکم میدیم. وقتی چیزی عیان باشه نمیشه خلافش رو فرض کرد مگر اینکه ....
ما گفتیم شما و زن بزرگوارتون که مسئولیت تامین مالی شما رو به عهده دارند بیشتر شبیه مامورهای اطلاعاتی هستید تا نیروهای مخلص اسلام. حالا فقط شبیهش نه خودش ....!!!!
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۱۷)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]1-بذله گویی نفرمایید، کدوم بی احترامی؟؟؟؟
آهن رو که داغ کنند ...
کسی از پاکدامنی صحبتی نکرد که شما در مورد اون گفتید و زنتون رو بانوی بزرگ اسلام خطاب کردید.
خیر من تشریف نمیارم اما مختصاتتون رو بفرمایید رفقای ما در خدمتتون خواهند بود
2-ما بر اساس ظواهر حکم میدیم. وقتی چیزی عیان باشه نمیشه خلافش رو فرض کرد مگر اینکه ....
درود برشما
1-کسی همسر دیگری را زنت خطاب نمیکند اگر با ادبیات ایرانی آشنا نیستید اصلاح بفرمائید. ضمنا ایشان همان راه بانوی اسلام را می پیمایند
2-آنچه عیان است را برای من بنویسید تا خودم هم آگاه شوم
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۲۱)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درود برشما
1-کسی همسر دیگری را زنت خطاب نمیکند اگر با ادبیات ایرانی آشنا نیستید اصلاح بفرمائید. ضمنا ایشان همان راه بانوی اسلام را می پیمایند
2-آنچه عیان است را برای من بنویسید تا خودم هم آگاه شوم
ببخشید، همسر مکرمه شما که وظیفه تامین مالی 18 ساعت فعالیت های مفید و موثر شما رو در جهت پوشش جریانی کاملاً شناخته شده در ایران، به عهده داره. جریانی که سوروس و سرویس های اطلاعاتی عاشقشونه. جریانی که خیانت برجام رو به ما و به امام ما تحمیل کرد.
عیان مواردش زیاده عاقلان دانند.
پ.ن.
زن گفتن چه دخلی به پاکدامنی داشت که برآشفتید؟؟؟؟؟؟ ضمناً زن رو هم که خودتون استفاده کردید، زن بزرگ اسلام!!!!!! والا ما که نفهمیدیم چه بی احترامی از ما سر زد ولی قصد جسارت به همسر محترم شما رو نداشتیم.
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۲۵)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]ببخشید، همسر مکرمه شما که وظیفه تامین مالی 18 ساعت فعالیت های مفید و موثر شما رو در جهت پوشش جریانی کاملاً شناخته شده در ایران، به عهده داره. جریانی که سوروس و سرویس های اطلاعاتی عاشقشونه. جریانی که خیانت برجام رو به ما و به امام ما تحمیل کرد.
عیان مواردش زیاده عاقلان دانند.
پ.ن.
زن گفتن چه دخلی به پاکدامنی داشت که برآشفتید؟؟؟؟؟؟ ضمناً زن رو هم که خودتون استفاده کردید، زن بزرگ اسلام!!!!!! والا ما که نفهمیدیم چه بی احترامی از ما سر زد ولی قصد جسارت به همسر محترم شما رو نداشتیم.
درود برشما
احساس کردم متوجه اقدامتان شده اید همین کافی است ومن با شما دشمنی ندارم
ضمنا دریافت حقوق بازنشستگی برای اداره یک زندگی کوچک کافی است واعانات خوارج مال آن کسانی است که به این کشور خیانت میکنند. بدنیست بدانید بنده درمورد بانوی بزرگ اسلام کلمه(زن) را بکار نبرده ام
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۳۴)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درود برشما
احساس کردم متوجه اقدامتان شده اید همین کافی است ومن با شما دشمنی ندارم
ضمنا دریافت حقوق بازنشستگی برای اداره یک زندگی کوچک کافی است ...
عجب!
تا قبلش که خرج شما رو همسرتون می داد.
الان شدید بازنشسته! اونهم در 30 سالگی؟
[img]http://forum.bidari-andishe.ir/
![[تصویر: rria_capture.png]](http://uupload.ir/files/rria_capture.png)
[/img]
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۴۱)فنا نوشته است: [ -> ]عجب!
تا قبلش که خرج شما رو همسرتون می داد.
الان شدید بازنشسته! اونهم در 30 سالگی؟
![[تصویر: <a href=]](http://forum.bidari-andishe.ir/<a href=)
![[تصویر: rria_capture.png]](http://uupload.ir/files/rria_capture.png)
درود برشما کجا گفتم بنده بازنشسته هستم؟چرا حرف دردهان بنده میگذارید.همسرم ازآن استفاده میکند
یه سوال هم برام پیش اومد چه طور 18 ساعت جلوی کامپیوتر دوام میارید ؟
از 6 صبح تا 12 شب
کی نهار و شام میخورید
اگه اون 18 ساعت رو اغراق کردید و همینجوری گفتید از کجا معلوم حرف های دیگه تون اغراق نیست

(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۴:۳۰)عمار94 نوشته است: [ -> ]یه سوال هم برام پیش اومد چه طور 18 ساعت جلوی کامپیوتر دوام میارید ؟
از 6 صبح تا 12 شب
کی نهار و شام میخورید 
اگه اون 18 ساعت رو اغراق کردید و همینجوری گفتید از کجا معلوم حرف های دیگه تون اغراق نیست
درود برعمارعزیز
الان از دعوت نهار همسایه برگشتم
اولا اشتباه کردم 16 ساعت درست است نه 18 ساعت بنده از5 بامداد که برای مراسم صبح بلند میشوم دستگاهم را روشن میکنم وتا 12 شب که خاموش میکنم در ارتباط با دنیای مجازی هستم در این مدت هم درمنزل به همسرم کمک میکنم هم عبادت وهم ورزش میکنم پیاده روی واستخر میروم کلیه اخبار چندین شبکه مجاز وغیر مجازرا مطالعه میکنم واستراحت روزانه هم دارم ودرعین حال در این مدت 16 ساعته پاسخگوی دوستانم هستم البته اگر خارج ازمنزل بروم مثل همین نهار امروز دیگر دور ازدستگاه هستم .
بنده اغراق نمیکنم هرچه مینویسم اعتقاد بدان دارم وآماده شنیدن نظرات مخالف هستم بهیچوجه تابع گروهی نیستم نه اصلاح طلبم ونه اصولگرا وهمه گروه هارا هم دوست دارم چون حقیقت درمیان همه مردم پنهان است وباید آنرا جست .باز درخدمت شما هستم برادران بجای اینهمه مطالب جزئی هرگز بدنبال دشمن فرضی نباشید دشمن اصلی هوای نفس وتحجر است جز درمورد احکام وقوانین همیشه از خردتان کمک بگیرید که قرآن وروایات مشحون از تعقل گرائی است بازهم درخدمتم موفق باشید
ضمنا هزینه زندگی شخصی بنده ماهی 100 هزار تومان است که بابت اینترنت هزینه میکنم این هزینه شخصی من است سایر هزینه ها برعهده همسرم است ضمنا حالا که دقیقا طالب دقت در ساعات کار بنده هستید بعد از 6 صبح مدتی میخوابم وخلاصه جمعا دستگاه بنده از5 صبح تا 12 روشن است ودرفواصل این مدت بهمه کارهایم میرسم. کار دوردگری کماکان درمنزل ادامه دارد
از 5 صبح تا 12 شب که میشه 19 ساعت ! 19 منهای 16 هم میشه 3 ساعت !
یعنی نهار و صبحانه و شام و ورزش و استخر و ..... کلا 3 ساعت طول میکشه
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۴:۴۶)mdroudgar نوشته است: [ -> ]ضمنا هزینه زندگی شخصی بنده ماهی 100 هزار تومان است که بابت اینترنت هزینه میکنم
پس با چی تغذیه میکنید ؟ چی میپوشید ؟ نجاری رو کی ول کردی ؟
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۵:۰۷)عمار94 نوشته است: [ -> ]از 5 صبح تا 12 شب که میشه 19 ساعت ! 19 منهای 16 هم میشه 3 ساعت !
یعنی نهار و صبحانه و شام و ورزش و استخر و ..... کلا 3 ساعت طول میکشه 
پس با چی تغذیه میکنید ؟ چی میپوشید ؟ نجاری رو کی ول کردی ؟
درود برشما قبلا توضیح داده شده است تکرار نکنید وبرای کارم درسایت مشکل ایجاد نکنید برادران مسلمان