جناب،
گیرم همه حرفاتون درست
شما خانواده، فامیل، دوست، آشنا ندارید برید دیدنشون؟ دیگه اگر سیدخندان باشید، توی این شلوغی تهران، کم کم 4-5 ساعت وقت می گیره
این بانوی بزرگوار شما، نمی گه 1 روز جمعه من خونه ام این کامپیوتر رو ول کن؟ خودت حوصله ات سر نمی ره دائم پای کامپیوتر؟ تفریح نمی ری؟ خرید نداری؟
اول 18 ساعت بود، بعد شد 16 ساعت....
لااله الی الله....
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۵:۱۸)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درود برشما قبلا توضیح داده شده است تکرار نکنید وبرای کارم درسایت مشکل ایجاد نکنید برادران مسلمان
کارتون در سایت؟

الان مشکل شما چیه تو سایت؟
چی رو توضیح دادید؟
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۵:۱۸)فنا نوشته است: [ -> ]جناب،
گیرم همه حرفاتون درست
شما خانواده، فامیل، دوست، آشنا ندارید برید دیدنشون؟ دیگه اگر سیدخندان باشید، توی این شلوغی تهران، کم کم 4-5 ساعت وقت می گیره
این بانوی بزرگوار شما، نمی گه 1 روز جمعه من خونه ام این کامپیوتر رو ول کن؟ خودت حوصله ات سر نمی ره دائم پای کامپیوتر؟ تفریح نمی ری؟ خرید نداری؟
اول 18 ساعت بود، بعد شد 16 ساعت....
لااله الی الله....
درود برشما
ظاهرا چهره مطلوبی برای شما هستم که سوال برانگیز است
فامیل بنده بسیار زیادند همه درشهر گرگانند ومن هم دران شهر کارم را ادامه میدهم وهم تهران چون اهل تهرانم. بله درست است کمتر تفریح میکنم وتنها تفریح بنده شنا وقدم زدن در پارک مجاور است تمام مدت بیداریم درحال قدم زدن هستم وفکر میکنم البته همسرم کلافه میشود اما همکاری میکند ومن بجای هر کاری دیگر دوست دارم مطالعه کنم وبنویسم
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۶:۰۸)فنا نوشته است: [ -> ]دقیقاً کی نهار خوردید؟
![[تصویر: 389n_capture.png]](http://uupload.ir/files/389n_capture.png)
واقعاً چرا؟
درود برشما
واقعا چرا؟
قبل از برگشت ومحاسبه زمان آن با شماست چون بیکار هستید وسرگرم میشویدضمنا مدیریت هم میتواند بشما کمک کند چون امکان ارسال مطلب نبود ودر این فاصله فرصتی دست داد تا کارم را انجام دهم
ضمنا فنا خانم بجای فنا کردن عمرتان بهتر است بروید سر اصل مطلب
خداوند همه مارا براه راست هدایت کند آمین
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۶:۱۶)mdroudgar نوشته است: [ -> ]ضمنا فنا خانم بجای فنا کردن عمرتان بهتر است بروید سر اصل مطلب
آقای درودگر کاملا مشخصه که پشت این حساب کاربری یک آقای بیشعور تشریف دارن و این آیدی فیکه !
ببینید اینجا چی از دهن کثیفشون در اومده و به من گفته و متاسفانه مدیری هم نیست که رسیدگی کنه !
این تردیدها رو برو روی آبجیت داشته باشه احمق !
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۱۰)فنا نوشته است: [ -> ]شما امروز شاید نخواهید برهنه بیایید، فردا روزی که جلو بره، به اونجا هم می رسید...
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۶:۳۸)دختر انقلاب نوشته است: [ -> ]آقای درودگر کاملا مشخصه که پشت این حساب کاربری یک آقای بیشعور تشریف دارن و این آیدی فیکه !
ببینید اینجا چی از دهن کثیفشون در اومده و به من گفته و متاسفانه مدیری هم نیست که رسیدگی کنه !
این تردیدها رو برو روی آبجیت داشته باشه احمق !
درود بردوستان
بنده برای همه کاربران احترام قائل هستم وبشناسنامه آنان کاری ندارم کلام آنان شناسنامه آنهاست موفق باشید
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۶:۱۶)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درود برشما
واقعا چرا؟
قبل از برگشت ومحاسبه زمان آن با شماست چون بیکار هستید وسرگرم میشویدضمنا مدیریت هم میتواند بشما کمک کند چون امکان ارسال مطلب نبود ودر این فاصله فرصتی دست داد تا کارم را انجام دهم
ضمنا فنا خانم بجای فنا کردن عمرتان بهتر است بروید سر اصل مطلب
اصل مطلب شما و رفیقتون هستید. تمام نشانه ها و قراین از این حکایت داره که امثال شما برای کاری که می کنید حقوق دریافت می کنید و این کارها کاملاً هدایت شده و هدفمنده.
به دوستان گفتم که اسراییل مامورینی داره که کارشون ساعت ها پای اینترنت نشستن و اشاعه دروغ و پروپاگانداست
در مورد رفیقتون هم که علناً اشاعه اقدامات غیر قانونی رو داره و از اون حمایت می کنه.
کار اون خانم، اگر فرض کنیم هیچ سازمان اطلاعاتی پشتش نیست (که فرض غلطیه) یه قانون شکنیه آشکاره و محکومه.
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۷:۱۶)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درود بردوستان
بنده برای همه کاربران احترام قائل هستم وبشناسنامه آنان کاری ندارم کلام آنان شناسنامه آنهاست موفق باشید
اتفاقاً ما به شناسنامه شما کار داریم. البته اگر جاسوس نباشید.
راستی یادتون رفت آدرس بدید ...!!!!!
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۷:۲۱)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]1-اصل مطلب شما و رفیقتون هستید. تمام نشانه ها و قراین از این حکایت داره که امثال شما برای کاری که می کنید حقوق دریافت می کنید و این کارها کاملاً هدایت شده و هدفمنده.
به دوستان گفتم که اسراییل مامورینی داره که کارشون ساعت ها پای اینترنت نشستن و اشاعه دروغ و پروپاگانداست
2-در مورد رفیقتون هم که علناً اشاعه اقدامات غیر قانونی رو داره و از اون حمایت می کنه.
کار اون خانم، اگر فرض کنیم هیچ سازمان اطلاعاتی پشتش نیست (که فرض غلطیه) یه قانون شکنیه آشکاره و محکومه.
3-اتفاقاً ما به شناسنامه شما کار داریم. البته اگر جاسوس نباشید.
راستی یادتون رفت آدرس بدید ...!!!!!
درود برشما
بله اصل مطلب مطالب من است که میخوانید وجواب میدهید ودیگران هم بهره میبرند. در مورد دریافت حقوق هم تا زمانیکه اثبات نکردید دیگر برایتان نمینویسم
2- بنده رفیقی جز خداوند ندارم آن دختر یک هموطن ماست وحق اعتراض دارد وشما هم قبول کردید بقیه برعهده من وشما نیست (ساس)که پشه را روی هوا میزند پیگیر است
3- برای دوست شکاکی مانند شما ارزشی ندارد که ادرس بدهم وشما هم فرمودید تشریف نمی آورید پس اجازه دهید مدیریت خود اقدام کند وساس هم پیگیر است
تا دریافت مدارک گرفتن حقوق ازییگانه دیگر ننویسید که پاسخ نمیدهم
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۶:۱۶)mdroudgar نوشته است: [ -> ]... بروید سر اصل مطلب
اصل مطلب این هست که این قدر دروغ نگید
من شکی داشتم، که در حال حاضر به یقین بدل شد