(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۷:۳۵)فنا نوشته است: [ -> ]اصل مطلب این هست که این قدر دروغ نگید
من شکی داشتم، که در حال حاضر به یقین بدل شد
درود برشما
خوشحالم که شک شما بدل به یقین شد واین امررا بشما تبریک میگویم لطفا بعد ازاین صرفا وارد مباحث ماهیتی شوید وامور شخصیتی را پی نگیریدتا درمسائل مهمه نیز به یقین برسید موفق باشید
اول اینکه اگه میدونستم یک کلمه اسم بردن اونم به شوخی انقدر بساط درست میکنه اصلا نمی گفتم چون قصدم دعوا و درگیری کاربران نبود !
بعدشم آقای درودگر خب واقعا جواب های شما عجیب غریبه !
شما چجور فرصت کردی از ساعت دوازده تا یک و چهل و شیش این همه پست بذاری و در عین حال ناهار بخوری ?
یعنی مثلا با هر قاشقی که میل میکردید یه پست میذاشتید ?

یه قاشق یه پست !!
یا مثلا بین ساعت دوازده و چهل وسه تا یک و چهل و شیش شاید ناهار میل کردید و برگشتید منزل ?
صادقانه. تر جواب بدید تا انقدر بحث و درگیری بیهوده پیش نیاد !

(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۷:۲۱)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]کار اون خانم، اگر فرض کنیم هیچ سازمان اطلاعاتی پشتش نیست (که فرض غلطیه) یه قانون شکنیه آشکاره و محکومه.
چقدر باید حقیر باشید که اول حسابی توهین کنید، بعد به هم سفارش کنید که در موضوعات شرکت نکنید، بعد به مدیریت فشار بیارید که تاپیک را ببنده و الان هم سناریو جدید راه انداختید که تو از عوامل سرویسهای بیگانه هستی!
محض اطلاع آقا! من برای ایجاد تاپیک با مدیریت قبلا صحبت کردم و خود ایشان گفتن که مخالفتی در این زمینه ندارند!
هرچند که خود ایشون رو هم از تیر ناسزاهاتون بی نصیب نذاشتین !
پی نوشت: دوست داری کسی در وصف فعالیت سیاسی «
خواهر خودتون» صرف اینکه با «
اندیشه»اش موافق نیست، بگه "بعدا برهنه میشی، هرزهای، مثل حیوانات دنبال جفت گیری هستی، از عوامل اسرائیل پول میگیری و هزارجور برچسب دیگه" ؟
تاپیک بحث تئوریک داره خاک میخوره اما
سه روزه که فقط دارین فحاشی میکنید و هنوز توهیناتون تموم نشده!
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۲)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]توهین
البته این ها رو ندیدید:
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۶:۳۸)دختر انقلاب نوشته است: [ -> ]آقای درودگر کاملا مشخصه که پشت این حساب کاربری یک آقای بیشعور تشریف دارن و این آیدی فیکه !
ببینید اینجا چی از دهن کثیفشون در اومده و به من گفته و متاسفانه مدیری هم نیست که رسیدگی کنه !
این تردیدها رو برو روی آبجیت داشته باشه احمق !
راستی جناب درودگر قرار بود دیگه پاسخ ندهند، گویا چند دقیقه بیشتر نتوانستند....
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۸)دختر انقلاب نوشته است: [ -> ]....
تاپیک بحث تئوریک داره خاک میخوره اما سه روزه که فقط دارین فحاشی میکنید و هنوز توهیناتون تموم نشده!
عجالتاً اشتباه نمی فرمایید؟ سه روز؟ دقیقاً از کی تا کی؟
نوشته تون همون بالاست
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۸:۰۶)فنا نوشته است: [ -> ]البته این ها رو ندیدید:
راستی جناب درودگر قرار بود دیگه پاسخ ندهند، گویا چند دقیقه بیشتر نتوانستند....
درود برشما
عرض من به دیگری بود نه شما شما به یقین رسیده اید ومیتوانید ادامه دهید
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۸)دختر انقلاب نوشته است: [ -> ]چقدر باید حقیر باشید که اول حسابی توهین کنید، بعد به هم سفارش کنید که در موضوعات شرکت نکنید، بعد به مدیریت فشار بیارید که تاپیک را ببنده و الان هم سناریو جدید راه انداختید که تو از عوامل سرویسهای بیگانه هستی!
محض اطلاع آقا! من برای ایجاد تاپیک با مدیریت قبلا صحبت کردم و خود ایشان گفتن که مخالفتی در این زمینه ندارند!
هرچند که خود ایشون رو هم از تیر ناسزاهاتون بی نصیب نذاشتین !
پی نوشت: دوست داری کسی در وصف فعالیت سیاسی «خواهر خودتون» صرف اینکه با «اندیشه»اش موافق نیست، بگه "بعدا برهنه میشی، هرزهای، مثل حیوانات دنبال جفت گیری هستی، از عوامل اسرائیل پول میگیری و هزارجور برچسب دیگه" ؟
تاپیک بحث تئوریک داره خاک میخوره اما سه روزه که فقط دارین فحاشی میکنید و هنوز توهیناتون تموم نشده!
منظور من خانومی بود که روسریش رو در آورده بود. منظور من خانم موحد بود.
این حرف های بعدی رو من نزدم.
شما توهین می کنید مثل رفیقتون.
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۷)پارمیس1 نوشته است: [ -> ]1-اول اینکه اگه میدونستم یک کلمه اسم بردن اونم به شوخی انقدر بساط درست میکنه اصلا نمی گفتم چون قصدم دعوا و درگیری کاربران نبود !
2-بعدشم آقای درودگر خب واقعا جواب های شما عجیب غریبه !
شما چجور فرصت کردی از ساعت دوازده تا یک و چهل و شیش این همه پست بذاری و در عین حال ناهار بخوری ?
یعنی مثلا با هر قاشقی که میل میکردید یه پست میذاشتید ?
یه قاشق یه پست !!
یا مثلا بین ساعت دوازده و چهل وسه تا یک و چهل و شیش شاید ناهار میل کردید و برگشتید منزل ?
درود برشما
1-نه شما کار بدی نکردید خوب شد که اسم مرا بردید
2- ازمن کارهای عجیب تری هم وجودارد گناه من چیست؟ اگر کسی دونده تیزتک باشد وشما نتوانید باید اورا تخطئه کنید؟ ضمنا دیگر ادامه ندهید وشما هم به یقین برسید چرا که مدام سایت برای من محدودیت ارسال ایجاد میکندووقت من بیهوده میگذرد ببخشید
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۸:۱۴)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]منظور من خانومی بود که روسریش رو در آورده بود. منظور من خانم موحد بود.
این حرف های بعدی رو من نزدم.
شما توهین می کنید مثل رفیقتون.
حالتون خوب نیس؟
دائما داری به من میگی با این آقا رفیقم و هر اتهامی دلتون میخواد میزنید!
بعد میگی نه من نگفتم و من این حرف های بعدی را نزدم!
اگه خیلی بارتونه تاپیک بحث تئوریک بروی شما بازه:
نه به حجاب اجباری (موضوعات تئوریکی)
همینقدرم که آزادگی و مردونگی نداشتی حتی با یک «بله» و «خیر» به سوالم پاسخ بدی خیلی چیزها مشخص شد !
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۸)دختر انقلاب نوشته است: [ -> ]پی نوشت: دوست داری کسی در وصف فعالیت سیاسی «خواهر خودتون» صرف اینکه با «اندیشه»اش موافق نیست، بگه "بعدا برهنه میشی، هرزهای، مثل حیوانات دنبال جفت گیری هستی، از عوامل اسرائیل پول میگیری و هزارجور برچسب دیگه" ؟
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۸:۲۱)دختر انقلاب نوشته است: [ -> ]حالتون خوب نیس؟
دائما داری به من میگی با این آقا رفیقم و هر اتهامی دلتون میخواد میزنید!
بعد میگی نه من نگفتم و من این حرف های بعدی را نزدم!
اگه خیلی بارتونه تاپیک بحث تئوریک بروی شما بازه:
نه به حجاب اجباری (موضوعات تئوریکی)
همینقدرم که آزادگی و مردونگی نداشتی حتی با یک «بله» و «خیر» به سوالم پاسخ بدی خیلی چیزها مشخص شد !
تنها کسی که به سوال نظر سنجی شما، تا حالا، جواب داده منم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ظاهراً این شمایید که حالتون خوب نیست.)
اون خانومی که کشف حجاب کرده اگر جاسوس نباشه که بعیده نباشه یه قانون شکنه.
این شخص شخیص هم که تا اومدیم کمی پرده از کارهاش برداریم صداش در اومد. چندتا سوال ازشون شد و ایشون در رفت. مثل اینکه گیر افتاده. گفت آدرس میدم، بعد گفت نمیدم. گفت درودگرم. بعد گفت خرجم رو زنم میده. بعد گفت من 18 ساعته پای نتم و ...
شما هم که حامی یک قانون شکنی آشکار هستید. از بقیه چه انتظاری دارید؟؟؟؟؟؟
تا پاسخ سوالم را ندین و برام مشخص نشه که دارم با «مرد» حرف میزنم یا «نامرد»، با شما بحث رو ادامه نمیدم دوست عزیز
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۸)دختر انقلاب نوشته است: [ -> ]دوست داری کسی در وصف فعالیت سیاسی «خواهر خودتون» صرف اینکه با «اندیشه»اش موافق نیست، بگه "بعدا برهنه میشی، هرزهای، مثل حیوانات دنبال جفت گیری هستی، از عوامل اسرائیل پول میگیری و هزارجور برچسب دیگه" ؟