شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
با سلام خدمت مدیر سایت بیداری اندیشه .
عزیزم من توی پیام خصوصی هم گفتم لطفا منو از لیست کاربرهای فعال خارج کن...کاربر فعال بودن یعنی قبول مسئولیت و من میدونم از پس این مسئولیت بر نمیام
با تشکر
با سلام
تشکر می کنم از دوستان
ان شاء الله بتونم کمی هم فعالیت مفید در تالار داشته باشم
(۴/اسفند/۸۹ ۲۱:۳۸)Reza_Jackman نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت مدیر سایت بیداری اندیشه .
عزیزم من توی پیام خصوصی هم گفتم لطفا منو از لیست کاربرهای فعال خارج کن...کاربر فعال بودن یعنی قبول مسئولیت و من میدونم از پس این مسئولیت بر نمیام
با تشکر
رضا جان چرا انقدر سخت می گیری

اینکه مدیران عزیز شما رو فعال کردند در حقیقت، خواستن از فعالیت مثبت و خوبتون که تو بخش سینما کردین تشکر کنند

رضا جان قرار نیست که کار خاصی انجام بدید که انقدر سخت گیری می کنید

اتفاقاً چند روز پیش می گفتم چقدر خوب میشه شما فعال قسمت سینما بشید
سخت نگیر دوست خوبم

از اشنايي با همتون خوشبختم

و به همتون تبريك ميگم

بسم الله الرحمان الرحیم
سلام .
به تمامی کاربران فعال تبریک میگم ان شاءالله در تمامی مراحل زندگی موفق وسعادتمندباشید .
مارااز دعای خیرفراموش نفرمائید. الهم عجل لولیک الفرج
چندین پارامتر مختلف در این امر دخیله:
ما ابتدا کاربران با پستهای زیاد رو انتخاب می کنیم. نیم نگاهی هم به زمان حضور در تالارشون می اندازیم.
بعد میایم از بین اونها چند پارامتر مهم رو مد نظر قرار میدیم. یکی بار و ارزش پستها، یکی اینکه مطالب رو طرف خودش بنویسه نه اینکه فقط مطلب از جاهای دیگه اینجا بزاره. و سوم اینکه انعطاف خوب و بالایی داشته باشه که جاهایی که می بینه بحث ها حالت مشاجره ای پیدا می کنه آب رو آتش بریزه، موضوع رو عوض کنه، دعوت به حفظ آرامش کنه، خودش آدم عصبی نباشه که به اختلاف کاربران دامن بزنه، شهامت حذف مطالب به درد نخور و هجویات و مطالب خلاف قوانین تالار رو داشته باشه و در نهایت اینکه تا حدی بتونه در بخش خودش به سایر کاربران جواب سوالات بده یا لااقل راهنمایی کنه. یعنی در بخش خودش اطلاعات خودش در سطح خوبی باشه.
ما سعی کردیم نزدیکترین افراد به پارامترهای بالا رو انتخاب کنیم.
کاربران فعال جدید تالار:
-Ali-
mosafer
با آرزوی توفیق روز افزون برای این عزیزان
(۱۹/بهمن/۸۹ ۲۳:۲۵)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ]کاربران فعال جدید تالار:
The Arrival
m.shirazi80
علائم ظهور
Seyed Mohsen
mosafer
یکی دو نفر دیگه هم از عزیزان هستن که واقعا پستهای ارزشمندی دارن.به زودی انشا الله با فعالیت بهترشان معرفی خواهند شد
با ارزوی موفقیت روز افزون!!!!!تبریک به همه ی فعالان

با ارزوی موفقیت روز افزون!!!!!تبریک به همه ی فعالان

کاربران فعال جدید تالار:
K-1
Emperator
وحید 110
mohamad790
و با کمی تاخیر در اعلام
MESSENGER
(۱۳/دی/۸۹ ۱:۵۷)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ]کاربران فعال جدید تالار:
The Arrival