تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
نقل قول:کاربران فعال جدید تالار:

Prestige
دل خسته
havbb 110
حسن.س
azam
neda
nooromahdi
mahdy30na

مبارکه.
امیدوارم که موفق باشید.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
الهی اَنطِقنی بِالهُدی و وفّقنی بِالتَّوبَة
السلام علیکَ یا مولانا یا بقیة الله فی ارضه(علیه السلام)
(۱۸/تیر/۹۱ ۲۰:۰۲)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ]کاربران فعال جدید تالار:

Prestige
دل خسته
havbb 110
حسن.س
azam
neda
nooromahdi
mahdy30na

تبریک تبریک تبریک

ان شاء الله که ارسالات دوستان بیش از پیش زیبا و مفید باشند .

سلام علی ربیع الانام
اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .
به نام خدا

سلام به همگی!!Smile

حقیر بارهای قبل پیام شخصی می فرستادم و ویژه تبریک می گفتم ولی این بار متاسفانه نمی تونم این کار رو بکنم.Wink

از همینجا به همه ی این عزیزان یه تبریک ویژه میگم و تقریبا همه از دوستان خیلی خوب ما توی تالار هستن!!Blush

راستی دقت کردید که چقدر تعداد کاربرهای فعال این دفعه زیاد هست؟؟Smile

یا علی
سلام
با تشکر از همه دوستان ، مدیر محترم و همراهان مباحث .
خداکند که توان این امر را داشته باشیم.
به امید روزی که دیگر کسی غم بی پدری نداشته باشد و همه بگویند پدر مان آمد.
آمین
برای ظهور حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دعا کنید که برترین اعمال میباشد.
یا علی
ولی دوستان بی شک دیدبان ترین فرد تالار منمWink
من از زمان احداث تالار اینجا بودم و هفت ماه بعدش عضو شدم و هرروز هم از تالار به دقت دیدن میکنم {با تلفن هوشمندم} ولی هر از چند گاهی یه بچه پست میدم خداییش جای تقدیر دارم....Blush
نقل قول:امیدوارم به فعال بودن اسمی اکتفا نکرده و طالب فعال بودن نزد آقا بقیه الله باشید.

دفعه ی پیش اینو به بقیه دوستان گفتم ، ایندفعه ولی به خودم میگم ، باشد که فعال باشم در سایه سار مولا ، انتظار این که فعال هم بشوم رو هم نداشتم ، بیشتر دوست داشتم تا بصورت گمنام فعالیت کنم ، ولی شاید تقدیر بر این بوده که همین کاربر فعال بودن باعث بشه فعالیت هایم را دقیق تر و بهتر انجام دهم... صدالبته الله اعلم!

به دیگر دوستان هم تبریک می گویم ، امیدوارم در همه ی جنبه های زندگیشون موفق و موید باشند.

به امید ظهورش...
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و تشکر از همه دوستان و تبریک به دوستان تازه رنگی شده
Smile

امیدوارم حضوری فعالتر وسازنده تر از قبل داشته باشیم ...
و

و دعا کنید که همگی نزد مهدی فاطمه(عجل الله تعالی فرجه الشریف) رنگی پیدا کنیم....

سلام عزیزان.
امیدوارم همیشه فعال در زمینه بیداری اندیشه ما خفته اندیشان باشید.
درپناه حق تعالی باشید
(اللهم عجل لولیک الفرج)
بسم الله الرّحمن الرّحیم

تبریک عرض می کنم خدمت همه کاربران فعال جدید...
اگر از من هم می پرسیدن همین انتخاب رو داشتم البته به اضافه چند نفر دیگهSmile
امیدوارم موفق باشید
یا حق
سلام
من اومدم توی کنترل پنلم و دیدم 3 تا پیغام خصوصی دارم ، خیلی برام عجیب بود ، رفتم باز کردم دیدم پیغام تبریک فرستادند ، اول نفهمیدم ، بعد متوجه شدم که اینجا به عنوان کاربر فعال انتخاب شدم.
اول از همه خوشحال هستم از این که می بینم مدیران این سایت به کاربرانی مثل من ، هر چند کم بازده لطف دارند و توجه می کنند.دوم این که خیلی بهم شوک وارد شد وقتی فهمیدم این لقب رو به من دادند.این لقب بیشتر مسئولیت می آره و کار هم سخت میشه (همونطور که برای مدیران و ناظرین بسیار سخت هست) ، اگر جایی مخالفت کنی با نظری ممکن هست به عنوان فخر و خودبینی قلمداد بشه ، و اگر اشتباهی ازت سر بزنه ممکنه به اسلام ضربه بزنی ، پس از همه التماس دعا دارم که مبادا این نام های ظاهری باعث بشه از من خلافی سر بزنه.
از تمام دوستان کمال تشکر رو دارم.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
آدرس های مرجع