تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: (A)جرعه های حکمت&
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
به نام خدا
سلام علیکم
منظور از زن در این حدیث زنان ناپاک است نه هر زنی که البته آیه ی قرآن هم در این رابطه داریم که تقوای الهی ملاک است نه زن و مرد بودن
فی امان الله
به نام خدا

زاهد در دنيا كسي است كه حرام برصبرش غلبه نكند و حلال از شكرش باز ندارد.
امام علي (علیه السلام)
آثار گفتن بسم الله
تاثیر گفتن بسم الله

عبدالله بن یحیی که از دوستان امیرمومنان علی (علیه السلام) بود به خدمتش آمد و بدون گفتن بسم الله بر تختی که در آنجا بود نشست، ناگهان بدن وی منحرف شد و بر زمین افتاد و سرش شکست علی (علیه السلام) دست بر سر او کشید و زخم او التیام یافت بعد فرمود: آیا نمی دانی که پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) از سوی خدا برای من حدیثی نقل کرد که هر کار بدون نام خدا شروع شود بی سرانجام می ماند.

گفتم: پدر و مادرم به فدایت باد می دانم و بعد از این ترک نمی کنم امام علی (علیه السلام) فرمود: در این حال بهره مند و سعادتمند خواهی شد.

امام صادق (علیه السلام) می فرمایند: بسیاری اتفاق می افتد که بعضی از شیعیان ما بسم الله را در آغاز کارشان ترک می گویند و خداوند آنها را با ناراحتی مواجه می سازد تا بیدار شوند و ضمنا این خطا از نامه ی اعمالشان شسته شود
.
http://www.alvadossadegh.com
حضرت امام جواد (علیه السلام)

قالَ الإمام الجواد - عليه السلام - :
الْمُؤمِنُ يَحْتاجُ إلي ثَلاثِ خِصال:
تَوْفيق مِنَ اللهِ عَزَّ وَ جَلَّ، وَ واعِظ مِنْ نَفْسِهِ، وَ قَبُول مِمَّنْ يَنْصَحُهُ.
مؤمن در هر حال نيازمند به سه خصلت است:
توفيق از طرف خداوند متعال،
واعظي از درون خود،
قبول و پذيرش نصيحت كسي كه او را نصيحت نمايد.

«بحارالأنوار، ج 72، ص 65، ح 3»

إيّاكَ وَ مُصاحَبَةُ الشَّريرِ، فَإنَّهُ كَالسَّيْفِ الْمَسْلُولِ، يَحْسُنُ مَنْظَرُهُ وَ يَقْبَحُ أثَرُهُ.
مواظب باش از مصاحبت و دوستي با افراد شرور، چون كه او همانند شمشيري زهرآلود، برّاق است كه ظاهرش زيبا و اثراتش زشت و خطرناك خواهد بود.

«أعلام الدّين، ص 309»

كَيْفَ يُضَيَّعُ مَنِ اللهُ كافِلُهُ، وَكَيْفَ يَنْجُو مَنِ الله طالِبُهُ، وَ مَنِ انْقَطَعَ إلي غَيْرِاللهِ وَ كَّلَهُ اللهُ إلَيْهِ.
چگونه گمراه و درمانده خواهد شد كسي كه خداوند سَرپرست و متكفّل اوست. چطور نجات مي يابد كسي كه خداوند طالبش مي باشد.
هر كه از خدا قطع اميد كند و به غير او پناهنده شود، خداوند او را به همان شخص واگذار مي كند.

«بحارالأنوار، ح 68، ص 155، ح 69»

أفْضَلُ الْعِبادَةِ الاْخْلاصُ.
با فضيلت ترين و ارزشمندترين عبادت ها آن است كه خالص و بدون ريا باشد.

«بحارالأنوار، ج 67، ص 245، ح 19»
بسم رب الشهداء و الصدیقین

[i]خدا: بنده ی من در دلت بگو یا الله ما نماز شب برایت حساب می کنیم
بنده اعتنایی نمی کند و می خوابد
خدا:ملائکه ی من! ببینید من آنقدر ساده گرفته ام اما او خوابیده است چیزی به اذان صبح نمانده
او را بیدار کنید دلم برایش تنگ شده است امشب با من حرف نزده
ملائکه: خداوندا! دوباره او را بیدار کردیم ،اما باز خوابید
خدا: ملائکه ی من در گوشش بگویید پروردگارت منتظر توست
ملائکه: پروردگارا! باز هم بیدار نمی شود!
خدا: اذان صبح را می گویند هنگام طلوع آفتاب است ای بنده ی من بیدار شو
نماز صبحت قضا می شود خورشید از مشرق سر بر می آورد
ملائکه:خداوندا نمی خواهی با او قهر کنی؟
خدا: او جز من کسی را ندارد…شاید توبه کرد…
بنده ی من تو به هنگامی که به نماز می ایستی من آنچنان گوش فرا میدهم
که انگار همین یک بنده را دارم و تو چنان غافلی که گویا صد ها خدا داری
به نام يزدان دانا

هر مومني كه مريض شود ، ما به واسطه بيماريش مريض مي شويم . وقتي محزون است ، ما نيز از اندوه او محزون مي شويم . دعا نكند مگر اينكه دعايش را آمين گوييم و ساكت نشود مگر اينكه ما برايش دعا مي كنيم .

بحارالانوار جلد 26 "امام علي (علیه السلام)"
بسم الله الرحمن الرحیم

دغدغه مومن

رسول اکرم (صلّی ‌‌الله‌ علیه‌ وآله) می فرمایند :

لِیَکُنْ أکْثَرُ هَمِّكَ الصَّلاةَ، فإنَّها رَأسُ الإسلامِ بعدَ الإقرارِ بِالدِّینِ.

باید بیشترین دغدغۀ تو نماز باشد؛ زیرا نماز، بعد از اقرار به دین، سرآمد اسلام است.

میزان الحکمه، ح 10529

--------------------------------------------------------------------------

رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند:

به کسی که عاق والدین شده از جانب خدا گفته مى‏شود:

هر كارى مى‏خواهى انجام بده دیگر تو را نمى‏بخشم

بحار الانوار، ج 74، ص 80

التماس دعا
بسم الله الرحمن الرحیم

از امام صادق عليه السلام روايت‏ شده است كه سه‏ چيز در قيامت از مردم شكايت می كنند :

اول- مسجد متروكى كه اهالى آنجا در آن نماز نمی ‏خوانند..

دوم- عالمى كه بين عده ‏اى جاهل قرار دارد و از او استفاده ‏نمی ‏كنند..

و سوم- قرآنى كه متروك مانده و غبار گرفته‏ است و آن را تلاوت نمی كنند .

العروة الوثقى،ج 1،فى مكان المصلى،ص 596،م 8
[تصویر: 22.jpg]
به نام خدا

امام صادق (علیه السلام) مي فرمايند :

دو خصلت است كه در هر كس نباشد از او دوري كن ، دوري كن ، دوري كن !
عرض شد : آن دو چيست ؟
فرمودند : نماز خواندن به وقت و مواظبت بر آن و همدردي و كمك مالي به برادران مومن .

ميزان الحكمه جلد 7
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
آدرس های مرجع