(۲۶/خرداد/۹۴ ۱۵:۳۷)یاقوت نوشته است: [ -> ]
موسیقی نواخته با آلات موسیقی یک احساس کاذب است که انسان را وارد خیالات می کند درست مانند شراب اما شراب ها هم به یک میزان انسان را مست نمی کنند و همه شان حرام مطلق
همه شان مطلق را من نمی فهمم....
بعد در مورد مطلب من در مورد موسیقی اظهار نظر نفرمودید. با اون متن موافق هستید یا نه. اگر موافقید پس دیگر این مقایسه ناجوانمردانه چیست؟؟؟ اگر هم مخالفید بدون هیچ تعارفی بفرمایید.
ناظر گرامی می توانند این بحث ها را به تاپیک دیگری منتقل کنند. تاپیکی مخصوص موسیقی.
(۲۶/خرداد/۹۴ ۱۵:۳۷)یاقوت نوشته است: [ -> ]بسم الله الرّحمن الرّحیم
سلام
بنده که گفتم اصلا هنوز این را ندیده ام
جناب آقای ابراهیم اینطور فکر کردند وپاسخ دادند
بنده گفتم عالی است وخدا قوت اگر...
اصلا نمی دانم موزیک داره یا نداره
همین
اللهم صلّ علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
جناب آقای ابراهیم بنده عرض کردم چرا بدون دلیل می گویید نعمت مقدس؟
بله بنده نسبت به فوائد موسیقی هم آگاهم اما بدانید شراب نجس هم فوائدی دارد ابن سینا همه فوائد انواع شراب را در لیستی آورده اما خداوند حکیم می فرماید اثمهما اکبر من نفعما
عرض کردم موسیقی بلدم اما نحوه استفاده از الحان با آلات موسیقی نباید باشد
موسیقی نواخته با آلات موسیقی یک احساس کاذب است که انسان را وارد خیالات می کند درست مانند شراب اما شراب ها هم به یک میزان انسان را مست نمی کنند و همه شان حرام مطلق
باسلام
دوست گرامی شما ندیده درمورد کارمانظر دادیدو
حرف موسیقی رووسط آوردین
دوست خوبم برای به پیشواز رفتن ماه رمضان چه موسیقی قرار بود استفاده بشه به جز اذکار مربوط به این ماه مبارک؟؟؟؟؟؟؟
یاعلی مدداست
(۲۶/خرداد/۹۴ ۱۲:۴۵)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]بدون دلیل؟؟؟ چقدر راحت به بنده تهمت می زنید... این نظر کلی من در مورد موسیقی است.
یکی از ویژگی های مثبت غرب را از روی محاسبه مقوله موسیقی است . درست است که در غرب ، موسیقی های منحط وجود دارد . اما در همان نقطه از جهان ، از دیر باز موسیقی های آموزنده و معنا دار هم بوده است ؛ موسیقی ای که برای گوش سپردن به آن ، انسان عارف واقف خردمند ، می تواند بلیت تهیه کند ، در سالن اجرای کنسرت بنشیند و ساعتی ، از آن لذت ببرد . در غرب موسیقی هایی که گاهی یک ملت را نجات داده و گاهی یک مجموعه فکری را به سمت صحیح هدایت کرده ، کم نبوده است . غرب برخوردار از چنین ویژگی ای نیز بوده و هست. ولی در شرق متأ سفانه موسیقی از چنین اعتبار و جایگاهی برخوردار نبوده است . موسیقی در این جا عبارت از آهنگ ها و آلات و ادوات لهو بوده ؛ که فقها از آن به موسیقی لهوی حرام تعبیر کرده اند .
با این عرائض مشکل دارید؟؟؟
و بنده همچنان منتظر نظر خانم یاقوت یا زهرا21 هستم برای ارسال بالا...
ایشان یا نمی بینند یا نمیخواهند ببینند. دوستانی که می بیینند خواهشا بفرمایید به ایشان بنده دو سه روزی است منتظر پاسخ ایشان هستم.
(۲۷/خرداد/۹۴ ۲۳:۰۰)یاقوت نوشته است: [ -> ]
سلام
اون که نظر نبود همونجا از اول هم عرض کردم ندیده ام پس مشکل کجاست؟
چه می دانستم اگر دو کلمه بنویسم بقیه حمله می کنند والا نمی نوشتم
عذر می خواهم که دو کلمه نوشتم
سلام
چی را نمی بینم؟
آیا منظور شما این است که موسیقی غرب خوب و مقدس (!) است وموسیقی شرق مشکل دارد؟
سلام
خانم محترم کی به شماحمله کرد ؟؟؟؟؟؟
هرکسی حرفی زده ازحقش دفاع کرده وبس
باآرامش و صبر وحوصله پاسخگو باشین
ممنون که ندیده ازکارماتعریف کردید
این لطف شمارومیرسونه ماهم
به همین علت زیر پست شما تشکرکردیم
ولی نظرتون راجع به موسیقی حقیقتا به اعتقاد بنده جاش دراون تاپیک نبود
درمورد کاری که برای ماه مبارک رمضان بود
دیدید که تاپیک هست برای بحث درمورد موسیقی همین تاپیک

برادر خوبمون هم جناب سید ابراهیم نظراتشون رومیگن درحال مباحثه باشماهستن درمورد پیرامون موسیقی ودیگر کاربران نیز استفاده میکنند ازاین مباحثه
شما نظراتتون رومیگین
وحتی تاپیک جداگانه زدین
پس تامل بفرمایید

(۲۷/خرداد/۹۴ ۲۳:۱۴)مجنون العباس نوشته است: [ -> ]سلام
خانم محترم کی به شماحمله کرد ؟؟؟؟؟؟
هرکسی حرفی زده ازحقش دفاع کرده وبس
باآرامش و صبر وحوصله پاسخگو باشین
ممنون که ندیده ازکارماتعریف کردید
این لطف شمارومیرسونه ماهم به همین علت زیر پست شما تشکرکردیم
ولی نظرتون راجع به موسیقی حقیقتا به اعتقاد بنده جاش دراون تاپیک نبود
درمورد کاری که برای ماه مبارک رمضان بود
دیدید که تاپیک هست برای بحث درمورد موسیقی همین تاپیک
برادر خوبمون هم جناب سید ابراهیم نظراتشون رومیگن درحال مباحثه باشماهستن درمورد پیرامون موسیقی ودیگر کاربران نیز استفاده میکنند ازاین مباحثه
شما نظراتتون رومیگین
وحتی تاپیک جداگانه زدین
پس تامل بفرمایید 
سلام
از حق دفاع کردن با قفل کردن تاپیک است؟ یا جمله ناگفته ساختن؟ می دانید مجبور شدم پاسخ حرف های نگفته ام را بدهم هرچند آنها را قبول داشته باشم؟؟!! کنایه از حمله یعنی این
از حق دفاع کردن یعنی اینکه پاسخ حرف های نگفته ی کسی را بدهی؟
اتفاقا بنده در تاپیک دیگری بحث را بردم یعنی یک تاپیک جدید ایجاد کردم و بعد ایشان آن تاپیک را بستند وبنده چون چندین بار اینکار را کرده بودند اعتراض کردم
اول میگید چرا در اون تاپیک نظر دادی بعد می گید چرا در اون تاپیک درباره موسیقی بحث کردی
وبعد که می دانید بحثم رو به تاپیک دیگر برده ام می گویید چرا به تاپیک برده اید؟
الان دقیقا مشکل کجاست؟ اینکه بحثم رو به یک تاپیک دیگه بردم مشکل است ؟ یا اینکه چی؟ اصلا نمی فهمم مشکل چی بوده؟
چیکار می کردم؟
الان چیکار کنم؟ بگم غلط کردم دو کلمه نوشتم خوبه؟ یا بگم غلط کردم پاسخ دادم خوبه؟
چیکار کنم خوبه؟ هرچی شما بگید انجام می دم خوبه؟

(۲۷/خرداد/۹۴ ۲۳:۲۹)یاقوت نوشته است: [ -> ]
سلام
از حق دفاع کردن با قفل کردن تاپیک است؟ یا جمله ناگفته ساختن؟ می دانید مجبور شدم پاسخ حرف های نگفته ام را بدهم هرچند آنها را قبول داشته باشم؟؟!! کنایه از حمله یعنی این
از حق دفاع کردن اینکه پاسخ حرف های نگفته ی کسی را بدهی؟
اتفاقا بنده در تاپیک دیگری بحث را بردم یعنی یک تاپیک جدید ایجاد کردم و بعد آقای ابراهیم آن تاپیک را بستند وبنده چون چندین بار اینکار را کرده بودند اعتراض کردم
اول میگید چرا در اون تاپیک نظر دادی بعد می گید چرا در اون تاپیک درباره موسیقی بحث کردی
وبعد که می دانید بحثم رو به تاپیک دیگر برده ام می گویید چرا به تاپیک برده اید؟
الان دقیقا مشکل کجاست؟ اینکه بحثم رو به یک تاپیک دیگه بردم مشکل است ؟ یا اینکه چی؟ اصلا نمی فهمم مشکل چی بوده؟
چیکار می کردم؟
الان چیکار کنم؟ بگم غلط کردم دو کلمه نوشتم خوبه؟ یا بگم غلط کردم پاسخ آقای ابراهیم رو دادم خوبه؟
چیکار کنم خوبه؟ هرچی شما بگید انجام می دم خوبه؟

نه خواهر من
این حرفا چیه
شما لطف کردین اومدین دراون تاپیک
تشکر ازاینکه نادیده گفتین خداقوت وخوبه
اعتراض بنده به شما براین بود که شمادراون تاپیک
نادیده ازموسیقی صحبت کردین
درحالی که جوانب وماهیت کار مشخص بود
خواهر خوبم
دراین تاپیک هم بنده گفتم ا گه خواهان مباحثه هستین درمورد موسیقی میتونید نظراتتون روبگین
برادر خوبمان آقای سید بزرگواروهمچنین بنده
هیچ موقع نمیخوایم که شما بگی غلط کردم
بحثی پیش اومد که همگی نطراتمون روگفتیم شما
مباحثه بفرما ایشون ودوستانی که علاقه مند به مباحثه باشند باسعه صدر پاسخگو خواهند بود
باتشکر ازشما
وبرادر خوبم آقاسید
استغفرالله غلط کردن دیگر چیست؟؟؟؟
ما میخواهیم تو حوزه های مختلف جهان هستی به نگاه های مشترک و حداقل نزدیک برسیم. اون جمله بالا هم منظورم این بود که نه تنها در شرق بلکه حتی در غرب موسیقی های نابی وجود دارد که باعث می شود انسان عارف و خردمند( دقت دارید، عرض کردم عارف و خردمند) بلیت تهیه کند و برود در آن جا و موسیقی را گوش کند. همان موسیقی که با آالات موسیقی نواختره می شود.
خوبه که آدم وقتی فهمید اشتباه کرده بیاد اعتراف کنه و انقدر رو حرفش اصرار نداشته باشه