۳۱/خرداد/۹۴, ۴:۲۲
آقای سیدابراهیم، و یا دیگر مسئولین، امیدوارم این ارسال باز باعث سوءتفاهم نشه، چون وقتی انسان گلایه میکنه یعنی انتظار چیزی خیلی بالاتر از این رو داره.
مطلب عمومی زده میشه چون تا همین الآن عمومی هست.
برخورد تند و نامناسب و چکشیای هست که با حمایت چندین ناظر و کاربر دیگه همراه میشه.
شما اسمش رو چی میذارید؟
با ایشون دربارهی موسیقی بحث شد و در پایان گفتند(قسمتهای قرمز):
پس وقتی خانم یاقوت مبحثی در مورد موسیقی ساختند، در واقع به پیشنهاد ایشون عمل کردند.
مبحثی که ایشون ایجاد کردند بسته شد و شما الآن اینطور میفرمایید! :
پس در مورد درخواست شما برای آرامش و صبر و حوصله، باید عرض کنم شما خودتون از برخورد آغازگر ناآرامی حمایت کردین، در حالی که تلاش شما برای برقراری آرامش به عنوان ناظر، باید در جهت اصلاح آغاز ناآرامی و تذکر به آغازگر باشه.
(یکی از علل احتمالی: شاید چون اثرگذاری عمل مسئولین و کاربران بر هم «بیشتر» یکطرفه هست(«بیشتر» عمل مسئولین بر کاربران تأثیر میذاره، و عمل کاربران بر مسئولین «کمتر» اثر میذاره) پس بنابراین مسئولین سخت«تر» متوجه ِ سخت گذشتن به کاربران میشن).
پذیرا بودن ِ سخنی که خودتون هم معتقدید کار شما مصداقش نیست، حتی به انتقادپذیری هم نمیرسه!
میرسیم به بحث موسیقی:

فایل PDF ِ درون ارسال اول در صفحهی ۲ از این ارسال به بعد ارائه شده.
قسمتهایی از نتیجهگیری آقای بیداری اندیشه که فکر میکنم مرتبط هست با صحبتهای شما رو نقل میکنم:
...
5- ما اگر هدف از خلقت خودمون رو بفهمیم که «الا لیعبدون» که تفسیر شده به «الا لیعرفون» یعنی همان شناخت و معرفت خدا و بندگی خالصانه خدا، یعنی چه و راه حصول به این معرفت چیه، مطمئن باشین به نتیجه قطعی میرسیم که قطعا هیچ نوع موزیکی نه تنها کمکی نمی تونه در افزایش معرفت به ما بکنه بلکه به عکس در موارد بسیاری می تونه مضر باشه و ما رو از هدف اصلیمون دور کنه. مطمئن باشین اگر ذره ای مفید بود، از طرف ائمه و بزرگان توصیه ای به ما میشد. آیا ممکنه ائمه که ریزترین و جزئی ترین مسائل زندگی ما رو براش دستور دادن، از موزیک به عنوان ابزاری جهت تعالی انسان!!؟؟؟ غفلت کرده باشن نعوذ بالله؟ بله این وسط شرع به بعضی موزیکها و آوازها جواز شرعی داده اما هیچوقت نگفته چه موزیکی گوش بدیم. گفته چه چیزهایی گوش ندیم (غنا) اما نگفته حتما موزیک گوش بدیم. ضمن اینکه موسیقی حرام (غنا) مصاديق مشكوكى هم داره كه انسان نمی تونه دقیق تشخیص بده که موسیقی که داره گوش میده حرام هست یا نه. مرز موزیک حرام و غیر حرام بسیار باریک شده خصوصا این دوره آخرالزمانی که ما درش هستیم. هر چیزی رو مثلا گفتن موسیقی مجاز، به معنای مجاز شرعی نیست.
اونهایی كه میگن «موسيقى روح را پالايش مىكند» و «موسيقى يك ضرورت است» و «موسيقى رازگويى و نيايش انسان خاكى با خداست» اونقدر كه با «تار» و «سه تار» انس دارند، آيا با قرآن و مناجات و طبيعت مأنوس هستن؟
چرا از خدا سؤال نمىكنند كه براى نزديكى و رسيدن به خدا از چه راهى بيايم؟
دوستان وقتی میگیم شرع منظورمون احادیث ائمه هست. فکرش رو بکنین. از میان میلیونها حدیث و آیه های قرآن، حتی یکی نداریم که به ما گفته باشه چه نوع موسیقی گوش بدیم. (داستان اذان و قرآن و صدای طبیعت کلا خارج از بحث ماست). اما تا دلتون بخواد تهدید و هشدار و لعن و عذاب و .... عزیزان خواهشا نگین که ائمه که همگی انوار الهی بودن و طبیبان روح و جسم ما، متوجه نبودن موسیقی می تونه برای آرامش و پیشرفت روحی و معرفت خدا مفید باشه!!! نشیم مصداق کسانی که با کلام امامان بحث و مجادله میکردن خدایی ناکرده.
...
در پایان خدا رو شکر می کنم. الحمدلله که خدا هدایتم کرد و گرنه نمی دونستم وقتی اون دنیا خدا از من می پرسید اینهمه ادعای محبت من رو داشتی، با سرمایه عمرت چکار کردی، چی باید جواب میدادم؟ موزیک گوش میدادم تا سرگرم بشم؟؟؟ تا تعالی روح پیدا کنم؟؟؟
-----------------
پایان نقل قول.
خیلی جالبه که بدون خوندن تحقیق ِ درون این مبحث، بحث رو به اینجا انتقال دادین.
و خیلی جالبه که به تحقیقی که انجام شده استناد میکنین و منظورتون دقیقاً خلاف نتیجهگیری تحقیق هست!!!!
بنده بحث ِ مبحث «دود آلودهی ماشینها مقدس است» رو هم به جهت اینکه در گزارههای شما دربارهی موسیقی تماماً حکم آورده شده و خبری از استدلالی بر پایهی منابع دینی یا حتی علوم تجربی نیست، وارد میدونم.
مطلب عمومی زده میشه چون تا همین الآن عمومی هست.
(۲۷/خرداد/۹۴ ۲۳:۱۴)مجنون العباس نوشته است: [ -> ]خانم محترم کی به شماحمله کرد ؟؟؟؟؟؟به نظر بنده هم جملهی:
(۲۵/خرداد/۹۴ ۱۰:۰۵)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]حداقل این تاپیک را به ورطه نابودی نبرید.هیچ سنخیتی نداشت با:
(۲۵/خرداد/۹۴ ۱:۲۴)یاقوت نوشته است: [ -> ]من هنوز ندیده ام اما عالی بود خداقوت !
البته اگر موزیک نداشته باشه !!
برخورد تند و نامناسب و چکشیای هست که با حمایت چندین ناظر و کاربر دیگه همراه میشه.
شما اسمش رو چی میذارید؟
(۲۷/خرداد/۹۴ ۲۳:۱۴)مجنون العباس نوشته است: [ -> ]باآرامش و صبر وحوصله پاسخگو باشینگویا ماجرا در خاطر شما نیست!
با ایشون دربارهی موسیقی بحث شد و در پایان گفتند(قسمتهای قرمز):
(۲۵/خرداد/۹۴ ۱۰:۰۵)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]خواهشا بحث را ادامه ندهید. حداقل این تاپیک را به ورطه نابودی نبرید.یعنی آقای سیدابراهیم با وجود اینکه خودشون به بحث پرداختن، اما بحث رو نابجا دونستن(در حالی که اگر جای بحث نیست، پس نیست.) و به عنوان راهکار، نیاز مطرح کردند به مبحث جامعی در مورد موسیقی.
پ ن: فکر کنم حقیقتا نیاز باشه تاپیک جامعی در مورد موسیقی.
پس وقتی خانم یاقوت مبحثی در مورد موسیقی ساختند، در واقع به پیشنهاد ایشون عمل کردند.
مبحثی که ایشون ایجاد کردند بسته شد و شما الآن اینطور میفرمایید! :
(۲۷/خرداد/۹۴ ۲۳:۱۴)مجنون العباس نوشته است: [ -> ]دیدید که تاپیک هست برای بحث درمورد موسیقی همین تاپیک
پس در مورد درخواست شما برای آرامش و صبر و حوصله، باید عرض کنم شما خودتون از برخورد آغازگر ناآرامی حمایت کردین، در حالی که تلاش شما برای برقراری آرامش به عنوان ناظر، باید در جهت اصلاح آغاز ناآرامی و تذکر به آغازگر باشه.
(یکی از علل احتمالی: شاید چون اثرگذاری عمل مسئولین و کاربران بر هم «بیشتر» یکطرفه هست(«بیشتر» عمل مسئولین بر کاربران تأثیر میذاره، و عمل کاربران بر مسئولین «کمتر» اثر میذاره) پس بنابراین مسئولین سخت«تر» متوجه ِ سخت گذشتن به کاربران میشن).
(۲۷/خرداد/۹۴ ۲۳:۱۴)مجنون العباس نوشته است: [ -> ]هرکسی حرفی زده ازحقش دفاع کرده وبسنادرستی این گزاره در بالا نشون داده شد.
(۲۷/خرداد/۹۴ ۲۳:۱۴)مجنون العباس نوشته است: [ -> ]ولی نظرتون راجع به موسیقی حقیقتا به اعتقاد بنده جاش دراون تاپیک نبوداما ایشون فقط یک اشاره کردن که اگر اینطور باشه عالیه.
درمورد کاری که برای ماه مبارک رمضان بود
پذیرا بودن ِ سخنی که خودتون هم معتقدید کار شما مصداقش نیست، حتی به انتقادپذیری هم نمیرسه!
میرسیم به بحث موسیقی:
(۲۶/خرداد/۹۴ ۱۲:۴۵)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]یکی از ویژگی های مثبت غرب را از روی محاسبه مقوله موسیقی است . درست است که در غرب ، موسیقی های منحط وجود دارد . اما در همان نقطه از جهان ، از دیر باز موسیقی های آموزنده و معنا دار هم بوده است ؛ موسیقی ای که برای گوش سپردن به آن ، انسان عارف واقف خردمند ، می تواند بلیت تهیه کند ، در سالن اجرای کنسرت بنشیند و ساعتی ، از آن لذت ببرد . در غرب موسیقی هایی که گاهی یک ملت را نجات داده و گاهی یک مجموعه فکری را به سمت صحیح هدایت کرده ، کم نبوده است . غرب برخوردار از چنین ویژگی ای نیز بوده و هست. ولی در شرق متأ سفانه موسیقی از چنین اعتبار و جایگاهی برخوردار نبوده است . موسیقی در این جا عبارت از آهنگ ها و آلات و ادوات لهو بوده ؛ که فقها از آن به موسیقی لهوی حرام تعبیر کرده اند .
با این عرائض مشکل دارید؟؟؟
(۲۸/خرداد/۹۴ ۲۲:۵۶)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]اون جمله بالا هم منظورم این بود که نه تنها در شرق بلکه حتی در غرب موسیقی های نابی وجود دارد که باعث می شود انسان عارف و خردمند( دقت دارید، عرض کردم عارف و خردمند) بلیت تهیه کند و برود در آن جا و موسیقی را گوش کند. همان موسیقی که با آالات موسیقی نواختره می شود.تحقیق خود این مبحث کاملاً نظر شما رو رد میکنه!!

فایل PDF ِ درون ارسال اول در صفحهی ۲ از این ارسال به بعد ارائه شده.
قسمتهایی از نتیجهگیری آقای بیداری اندیشه که فکر میکنم مرتبط هست با صحبتهای شما رو نقل میکنم:
...
5- ما اگر هدف از خلقت خودمون رو بفهمیم که «الا لیعبدون» که تفسیر شده به «الا لیعرفون» یعنی همان شناخت و معرفت خدا و بندگی خالصانه خدا، یعنی چه و راه حصول به این معرفت چیه، مطمئن باشین به نتیجه قطعی میرسیم که قطعا هیچ نوع موزیکی نه تنها کمکی نمی تونه در افزایش معرفت به ما بکنه بلکه به عکس در موارد بسیاری می تونه مضر باشه و ما رو از هدف اصلیمون دور کنه. مطمئن باشین اگر ذره ای مفید بود، از طرف ائمه و بزرگان توصیه ای به ما میشد. آیا ممکنه ائمه که ریزترین و جزئی ترین مسائل زندگی ما رو براش دستور دادن، از موزیک به عنوان ابزاری جهت تعالی انسان!!؟؟؟ غفلت کرده باشن نعوذ بالله؟ بله این وسط شرع به بعضی موزیکها و آوازها جواز شرعی داده اما هیچوقت نگفته چه موزیکی گوش بدیم. گفته چه چیزهایی گوش ندیم (غنا) اما نگفته حتما موزیک گوش بدیم. ضمن اینکه موسیقی حرام (غنا) مصاديق مشكوكى هم داره كه انسان نمی تونه دقیق تشخیص بده که موسیقی که داره گوش میده حرام هست یا نه. مرز موزیک حرام و غیر حرام بسیار باریک شده خصوصا این دوره آخرالزمانی که ما درش هستیم. هر چیزی رو مثلا گفتن موسیقی مجاز، به معنای مجاز شرعی نیست.
اونهایی كه میگن «موسيقى روح را پالايش مىكند» و «موسيقى يك ضرورت است» و «موسيقى رازگويى و نيايش انسان خاكى با خداست» اونقدر كه با «تار» و «سه تار» انس دارند، آيا با قرآن و مناجات و طبيعت مأنوس هستن؟
چرا از خدا سؤال نمىكنند كه براى نزديكى و رسيدن به خدا از چه راهى بيايم؟
دوستان وقتی میگیم شرع منظورمون احادیث ائمه هست. فکرش رو بکنین. از میان میلیونها حدیث و آیه های قرآن، حتی یکی نداریم که به ما گفته باشه چه نوع موسیقی گوش بدیم. (داستان اذان و قرآن و صدای طبیعت کلا خارج از بحث ماست). اما تا دلتون بخواد تهدید و هشدار و لعن و عذاب و .... عزیزان خواهشا نگین که ائمه که همگی انوار الهی بودن و طبیبان روح و جسم ما، متوجه نبودن موسیقی می تونه برای آرامش و پیشرفت روحی و معرفت خدا مفید باشه!!! نشیم مصداق کسانی که با کلام امامان بحث و مجادله میکردن خدایی ناکرده.
...
در پایان خدا رو شکر می کنم. الحمدلله که خدا هدایتم کرد و گرنه نمی دونستم وقتی اون دنیا خدا از من می پرسید اینهمه ادعای محبت من رو داشتی، با سرمایه عمرت چکار کردی، چی باید جواب میدادم؟ موزیک گوش میدادم تا سرگرم بشم؟؟؟ تا تعالی روح پیدا کنم؟؟؟
-----------------
پایان نقل قول.
خیلی جالبه که بدون خوندن تحقیق ِ درون این مبحث، بحث رو به اینجا انتقال دادین.
و خیلی جالبه که به تحقیقی که انجام شده استناد میکنین و منظورتون دقیقاً خلاف نتیجهگیری تحقیق هست!!!!
بنده بحث ِ مبحث «دود آلودهی ماشینها مقدس است» رو هم به جهت اینکه در گزارههای شما دربارهی موسیقی تماماً حکم آورده شده و خبری از استدلالی بر پایهی منابع دینی یا حتی علوم تجربی نیست، وارد میدونم.

) در باب موسیقی طرف مخالف بحث رو آچمز کرد.