تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حجاب زنان، پرده ی چشم مردان است!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
نقل قول:شما به فکره خودت باش , الان هیچ مردی میلی به ازدواج نداره چون خرجییشو نداره که بده ... ازدواج توی این دوره زمونه ماله از ما بهترونه , الان همفکرای شما ازادانه دنبال دوست دختر و دوست پسر هستن و همفکرای ما هم مثله مرتاض های هندی دارن نفس شون رو صیقل میدن Smile.
ربطشو می شه توضیح بدی.

نقل قول:زن ها محدود هستن و در کارتن بسته بندی شدن و ازشون سو استفاده ی جنسی میشه ولی اگه لخت بشن و بیان توی خیابون تا مردها اونها رو دید بزنن به آزادی میرسن , بچه چیه ؟
کسی گفت لخت بشن و بیان تو خیابون؟ کسی اینو گفت؟ تا کی می خواین این طور مردم رو گول بزنین؟ دیگه با این حرفا کسی گول نمی خوره.

نقل قول:هیکلشون نافرم بشه که بچه به دنیا بیاد ؟ چرا این هیکل رو به هم بزنیم ؟ میشه از این هیکل و زیبایی استفاده های بهتری کرد مثه اگهی های تبلیغاتی , صنعت هرزه نگاری و ...

اینا دیگه چیه که می گین؟؟؟؟؟؟
کسی حرف صنعت هرزه نگاری زد؟ گفتم دیگه کسی گول نمی خوره. این حرفا مال قدیم بود. الان همه دارن می بینن که به نام حجاب و دین چه کارایی انجام نمی گیره که 1000 برابر از هرزه نگاری هم بدتره. به نام گشت ارشاد چه کارهایی که نمی کنن. مرده برگشته به دختره زل زده، بعد می گیم چته؟ میگه حجاب نامناسبه باید با ما بیاد. داره به این بهونه چشم چرونی می کنه. قبلا تو تاپیک دیگه یه نمونش که برا خودم اتفاق افتاده بود رو گفتم.

نقل قول:در این دنیا زن اگر زن باشد محدود است و آزادی ندارد ولی اگر مورد سو استفاده قرار بگیرد در آزادی مطلق غوطه ور خواهد شد , مفهوم خانواده رو ول کردن چسبیدن به جایی که مردها محدود شدن و نمیتونن سو استفاده کنن , چهار تا زن و صیغه کردن ایراد داره ولی روابط جنسی بی قید موردی نداره , یه جاهایی لازمه آدم افسار نفس خودشو بگیره !
زنان عقل ندارن؟ نمی توانند به درخواست بی جا نه بگویند؟ اگه حجاب نداشته باشن مورد سواسفاده قرار می گرند؟ مردان این قدر شیطان اند؟
نقل قول: کسی گفت لخت بشن و بیان تو خیابون؟ کسی اینو گفت؟ تا کی می خواین این طور مردم رو گول بزنین؟ دیگه با این حرفا کسی گول نمی خوره.

اتفاقا از همین جاها شروع میشه , غرب هم که امروز پرچم دار هرزه نگاریه از اول اینجوری نبود که همگی فاسد الاخلاق باشند یه پروسه ی چند ده ساله رو طی کرده و شده اینی که میبینی Wink

نقل قول:اینا دیگه چیه که می گین؟؟؟؟؟؟
کسی حرف صنعت هرزه نگاری زد؟ گفتم دیگه کسی گول نمی خوره. این حرفا مال قدیم بود. الان همه دارن می بینن که به نام حجاب و دین چه کارایی انجام نمی گیره که 1000 برابر از هرزه نگاری هم بدتره. به نام گشت ارشاد چه کارهایی که نمی کنن. مرده برگشته به دختره زل زده، بعد می گیم چته؟ میگه حجاب نامناسبه باید با ما بیاد. داره به این بهونه چشم چرونی می کنه. قبلا تو تاپیک دیگه یه نمونش که برا خودم اتفاق افتاده بود رو گفتم.

شما تا وقتی که رفتار دیگران دین داشتن و نداشتنت رو تعیین میکنه سعی کن راجع به دین صحبت نکنی . همونطور که من وقتی من از تفکر شما انتقاد میکنم با شما کاری ندارم و کتاب های متفکرین شما رو بررسی میکنم مثه این جمله که در کتاب " بستن ذهن امریکایی " اومده :

هدف از فمینیسم انقلاب س*ک&س@ی می باشد .

شما بیا تفکر و باوری که من قبولش دارم رو نقد کن و نه برخورد مامور گشت ارشاد رو Wink

نقل قول:زنان عقل ندارن؟ نمی توانند به درخواست بی جا نه بگویند؟ اگه حجاب نداشته باشن مورد سواسفاده قرار می گرند؟ مردان این قدر شیطان اند؟

چه ربطی به عقل داره ؟ Huh
دختر و پسر رو کنار هم بذار شرایط رو مهیا کن نامردن اگه به رابطه ی جنسی کارشون نکشه ...این قانون طبیعته ! توی قانون طبیعت هم وقتی زن کمی خودشو به نمایش بذاره واسه مرد, دیگه اون مرد نمیگه ایشون ازاد هستن اولین فکری که به سرش میزنه اینه که چطور میتونه از اون خانم بیشتر کام بگیره حالا چه از طریق چشم و یا ...

مردان و زنان شیطان نیستند دارند نیازشون رو از طریق غیر شرع پاسخ میدن اینقدر انسان رو با ابلیس اشتباه نگیرین .
دوستان گزارش دادن در این تاپیک لحن مناسبی در گفتگو جاری نیست. مجبور شدم بعضی جملات رو حذف کنم. لطفا مراعات بفرمایین.
[جالبه فکر میکنم شما اصل این تفکرات فمینیستی رو نمیدونید که اینطور میفرمایید
خود طرف تو کتابش میگه منظور ما از فمینیست فلان هستش
بعد بعضی ها میان و میخوان اون تفکر رو تو کشور پیاده کنن
بعد هم اولا که اصلا نمیپذیرن این تفکر فمینیستیه بعدش هم که بالاخره یه جورایی میپذیرن،وقتی حرف پدیدآورنده اون تفکر براشون میاری
میگن : نه بابا بنده خدا منظورش این نبوده کــــــــــــــــــــه!!!منظورش فلان بوده
طرف داره میگه: به خدا منظورم اینه .......اونوقت بعضی ها حرف تو دهنش میذارن!!!!
اگر میتونستن از دستتون شکایت میکردن!!!!
چرا بقیه رو برا خودمون دشمن فرض میکنیم
اون خانمی که داره تو خیابون راه میره خواهر من یا شماست و اون آقایی که داره تو خیابون راه میره برادر من یا شماست
چرا انقدر پرت فکر میکنیم؟؟؟؟؟!!!!
چرا دوست داریم یه دید تدافعی ایجاد کنیم
اگر اون خانم داره حجابش رو درست رعایت میکنه واسه اینه که دوست داره اگر داداش خودشم تو خیابون راه رفت بتونه راحت راه بره و انقدر معذب نباشه که نتونه سرشو بالا بیاره

و یه آقا هم متقابلا اگر زمان راه رفتن تو خیابون نگاهش رو کنترل میکنه،میخواد وقتی خواهرش تو خیابون راه بره بقیه بهش خیره نشن و بتونه راحت و با آرامش راه بره
چرا دیدمون رو تغییر نمیدیم؟؟؟؟
تا کی میخوای بگیم مردهـــــــــا....زن هـــــــــــا...
حواسمون باشه این جامعه ،جامعه خودمونه
خواهر برادر های خودمون هستن که تو این فعالیت های روزانه از خونه بیرون میرن و نیاز به یه زندگی سالم و سلامت دارن
برای آرامش خودمون باید این قوانین رعایت بشه
اگر ذره ای شک دارید تو این قوانین برید کشورهای دیگه رو ببینید
هر جایی غیر ایران
(۱۶/شهریور/۹۲ ۱۲:۲۵)JohnShepard نوشته است: [ -> ]
به نام پروردگار جهان آفرین

((حجاب زنان پرده ی چشم مردان است))

تا کی زنان باید خود را محدود کنند تا نکند مردی به فساد بیافتد؟
آیا مردان نباید به خود سختی دهند و خود را کنترل کنند تا زنان آزاد باشند؟
در فصل گرما زنانی را می بینیبم که مجبور شده اند لباسی اضافی را افزون بر لباس های خود بپوشند و همچنین موی خود را بپوشانند تا نکند مردی به فساد بیافتد. فرقی ندارد در سفر است یا در شهر خود، سرکار است یا تفریح می کند.
می گویند زن باید خود را بپوشاند تا خود در امان باشد. از چه؟ از شهوت مردان! این جمله توهین به زنان و مردان است. در آن مردان را موجودی فرض شده که جز شهوت چیز دیگری نمی بیند و زن موجودی بی اختیار در نظر گرفته شده که به درخواست های مرد «نه» نمی گوید و نمی تواند خود را کنترل کند و به اصطلاح احمق است.
حجاب باعث شده زن نتواند در عرصه های اجتماعی هم پای مرد پیش رود. در محیط کار نمی تواند بازده مناسبی داشته باشد و در رشته های ورزشی بسیار محدود می ماند. در سفر زود خسته می شود و مجبور به تحمل گرمایی است که با وجود پوشش او چند برابر می شود. در مدارس هم همین اوضاع است.
همه ی این ها برای چیست؟ برای اینکه مرد راحت باشد و یه وقت شهوتش تحریک نشود.
مردان شهوت پرست نیستند و می توانند خود را کنترل کنند و زن ها هم احمق نیستند و خود می توانند خوب را از بد شناخته و به درخواست های نامشروع بعضی از مردان «نه» بگویند.
زنان حق بسیاری به گردن مردان دارند برای مثال هیچ کس نمی تواند زحماتی را که مادر برایش کشیده است، نادیده بگیرد.
به پاس قدر دانی از این زحمات مردان باید خود را کنترل کرده و با نگاه نکردن خود، سبب آرامش زن را فراهم کنند تا هم خود راحت باشد و هم زن.
اینکه زن خود را محدود کند و خود را آزار دهد تا مرد راحت باشد بسیار خود خواهی مردان است و چه بسا خیلی اوقات مردانی را می بینیم که در طبل حجاب می کوبند و مادر و خواهران خود را محدود می کنند اما از طرفی بسیار شهون ران اند و کارهایی می کنند که هیچ انسانی نمی پسندد.
زنان باید در انتخاب پوشش خود و موارد دیگر مانند مردان آزاد باشند تا بتوانند هم پای مردان در شغل خود و در رشته های ورزشی بدرخشند و تفکر بد و زشت مرد سالاری را از بین ببرند.
می گویند زن نمی تواند خواننده شود، نمی تواند نوازنده شود، نمی تواند در سیاست حضور یابد (مسئله ی یکی از انتخاب شدگان شورای شهر را که یادتان می آید!) و رئیس جمهور شود، نباید دنبال ورزش رود (خانمی شناگری که در دریای خزر شنا کرده بود و رکوردی را زده بود را یادتان می آید که چگونه حقش را خوردند؟) ، شهادت 2 زن در دادگاه برابر شهادت مرد است، دیه اش نصف مرد است، نصف مرد ارث می برد، مرد می تواند 4 زن را رسما بگیرد و تعداد بی شماری را صیغه کند که این توهین بسیار بزرگی به زن است و بسیار ناحقی های دیگر که در حق زنان می شود.
واقا شرمسارم. به نام ما مرد ها چه حق کشی هایی در حق زنان می شود. این ها مرد نیستند که اینگونه در حق زنان نامردی می کنند!
امیدوارم با تحولی حق زنان به آنان داده شود و هم پای ما مردان پله های ترقی را بالا روند.

به نام خدا
سلام علیکم

دوست عزیزم.

من یک آزادیخواه هستم.

من یک لیبرالیسم هستم.

من به آزادی معتقدم.

انسان باید ازاد باشد.

خدا ما را آزاد آفرید.

من دوست دارم وقتی در خیابان راه می روم،راحت باشم.

به هرجایی دوست دارم نگاه کنم.

به درختان نگاه کنم.

به مغازه ها نگاه کنم.

به گلها و ...

اما بعضی خانم ها با این وضعیت نامناسب نمی گذارند من به راحتی به همه جا نگاه کنم.

تا می خواهم به درختی بنگرم،با تصویری نامناسب و روح آزار مواجه می شوم.

من چه کار کنم؟؟؟

من اگر نخواهم آهنگ سلنا را بشنوم چه کسی را باید ببینم؟؟؟

آیا کسی که صدای آهنگی در ماشینش زیاد می کند،موجب ناراحتی دیگران نیست؟؟؟

آیا آزادی را از دیگران نگرفته است؟؟؟

صدایی که از دستگاه پخش می شود،همانند تصویری که از جسم خانم بی حجاب می رسد،مانند بوی نامطبوعی که از زباله دان می آید.

این ها همه آزادی را از من گرفته است.

من می خواهم آزاد باشم.

واقعا این تصاویر خانم های بی حجاب زیباست؟؟؟

زشت نیست؟؟؟

روح ازار نیست؟؟؟

وحشتناک نیست؟؟؟

شاید همه خوششان نیاید.

هر چیزی در حد اعتدال،افراط و تفریط خوب نیست.

در همان حدی که جامعه می پسندد.

من اگر حشره کش به لباسم بزنم و وارد جمعی بشوم،آیا به حقوق آنان،به آزادی انان توهین نکردم؟؟؟

این تیپ خانم های ایرانی حتی در غرب نا مطبوع است.

خانم نصف موهایش را تیغ زده،نصف دیگر بلند است.

آرایش غلیظ،طوری که انسان یاد عفریته ها می افتد.

این ها زیبا نیست.

اگر مجلس برداشتن حجاب را تصویب کند و قانون حجاب را اصلاح،،فرقی با الان نمی کند،اما اگر این اصلاح در جهت تعادل باشد خوب است.

خداوند گفته که خود را بپوشانید.

حالا یک عده نمی خواهند،من قبول ندارم که باید انان را مجبور کرد،اما این وضعیت ها چرا؟؟؟

چرا خودشان را شبیه عفریته ها درست می کنند؟؟؟

اگر قرار باشد روسری ها برداشته شود،بازهم باید با آرایش غلیظ و لباس تنگ مبارزه شود.

چون این ها روح آزار است.

آزادی تا جاییکه وارد آزادی دیگران نشویم.

فی امان الله
تصمیم گرفتم جواب عده ای معلوم الحال رو ندم.
از جناب بیداری اندیشه هم ممنونم که تبعیض قائل نشدند و با همه طبق قوانین رفتار کردند.
نقل قول:
به نام خدا

سلام علیکم

دوست عزیزم.

من یک آزادیخواه هستم.

من یک لیبرالیسم هستم.

من به آزادی معتقدم.

انسان باید ازاد باشد.

خدا ما را آزاد آفرید.

من دوست دارم وقتی در خیابان راه می روم،راحت باشم.

به هرجایی دوست دارم نگاه کنم.

به درختان نگاه کنم.

به مغازه ها نگاه کنم.

به گلها و ...

اما بعضی خانم ها با این وضعیت نامناسب نمی گذارند من به راحتی به همه جا نگاه کنم.

تا می خواهم به درختی بنگرم،با تصویری نامناسب و روح آزار مواجه می شوم.

من چه کار کنم؟؟؟

من اگر نخواهم آهنگ سلنا را بشنوم چه کسی را باید ببینم؟؟؟

آیا کسی که صدای آهنگی در ماشینش زیاد می کند،موجب ناراحتی دیگران نیست؟؟؟

آیا آزادی را از دیگران نگرفته است؟؟؟

صدایی که از دستگاه پخش می شود،همانند تصویری که از جسم خانم بی حجاب می رسد،مانند بوی نامطبوعی که از زباله دان می آید.

این ها همه آزادی را از من گرفته است.

من می خواهم آزاد باشم.

واقعا این تصاویر خانم های بی حجاب زیباست؟؟؟

زشت نیست؟؟؟

روح ازار نیست؟؟؟

وحشتناک نیست؟؟؟

شاید همه خوششان نیاید.

هر چیزی در حد اعتدال،افراط و تفریط خوب نیست.

در همان حدی که جامعه می پسندد.

من اگر حشره کش به لباسم بزنم و وارد جمعی بشوم،آیا به حقوق آنان،به آزادی انان توهین نکردم؟؟؟

این تیپ خانم های ایرانی حتی در غرب نا مطبوع است.

خانم نصف موهایش را تیغ زده،نصف دیگر بلند است.

آرایش غلیظ،طوری که انسان یاد عفریته ها می افتد.

این ها زیبا نیست.

اگر مجلس برداشتن حجاب را تصویب کند و قانون حجاب را اصلاح،،فرقی با الان نمی کند،اما اگر این اصلاح در جهت تعادل باشد خوب است.

خداوند گفته که خود را بپوشانید.

حالا یک عده نمی خواهند،من قبول ندارم که باید انان را مجبور کرد،اما این وضعیت ها چرا؟؟؟

چرا خودشان را شبیه عفریته ها درست می کنند؟؟؟

اگر قرار باشد روسری ها برداشته شود،بازهم باید با آرایش غلیظ و لباس تنگ مبارزه شود.

چون این ها روح آزار است.

آزادی تا جاییکه وارد آزادی دیگران نشویم.

فی امان الله
موافقم که آزادی باید جوری باشد که دیگران را آزار ندهد.
البته با توجه به سلایق گوناگون، باید اکثریت را در نظر گرفت.
در ضمن نمی توان برای راحتی خود، به زنان بگوییم به خود سختی دهند. بلاخره آزادی نگاه ما به اطراف نباید باعث آزار زنان شود.
سلام
آقای Johnshepard الان به این موضوع فکر کردین که ممکنه با این تاپیکی که باز کردین و دارین به جوونا به طور غیر مستقیم میگین از دینتون پیروی نکنین ممکنه اون جوون رو منحرف کنین و باید جواب بدین؟؟

شما فکر کردین الان اگه ما بد حجاب بریم بیرون همه مردها سرشون پایینه؟؟
والا الانش که با چادر میرم بیرون از نگاه های هوس آلود یه عده از مردها در عذابم...دیگه فرض کنین بگم آزادی میخوام و چادرمو در بیارم...اتفاقا حجاب باعث میشه زن فعالیت سالمی تو اجتماع داشته باشه...و سلامت جامعه میره بالا آقا...شما الان میخواین بگین مردها شهوت پرست نیستند و زنها باید آزادانه بیان بیرون..اونوقت من باید اون دنیا چطوری تو صورت حضرت فاطمه (علیه السلام) نگاه کنم؟؟ جواب شهدا رو چی بدم؟؟بگم: نه مردها که شهوت پرست نیستند!!!

حجاب زن واجبه اینو دینمون گفته و باید رعایت بشه...زن حجاب نداشته باشه شهوت مرد تحریک میشه اینو اسلام میگه نه من. شما بهتر میدونی یا خدا و پیغمبرش؟؟؟..مثلا خود شما کنار یک زن بد حجاب قرار بدن اونوقت شما شهوتتون تحریک نمیشه؟؟Huhانکار نکنید .
شما میتونی بزاری مادر و خواهرتون آزادانه بیان بیرون بعد اگه خدایی نکرده براشون اتفاقی افتاد نگین چرا من...

لطفا این چیزارو ننویسین چون همه مخالفن...ما حقمونو از همسرامون میگیریم شما نگرا ن نباش!جامعه مون هم که کلا رو هواست کدوم حق؟؟هرکی بفکره جیب خودشه و کاری با حق بقیه نداره...چطور ممکنه با عریان کردن ناموس حقش رو داد؟؟Huhدر عجبم. تو این دوره با چادر و محجبه بری بیرون واقعا آدم احساس آزادی میکنه چون کسی براش مزاحمت ایجاد نمیکنه و احترامشونو خیلی خوب نگه میدارن و مثل دختران بد حجاب شخصیتشون زیر سوال نمیره.
این جا یک کشور اسلامیه و باید قانون پذیر باشیم نه قانون شکن..واسه بی بند و باری اروپا هست از ایران برن و دیگه نیان...خواهشا این حرفارو نزنین اینارو مردای بی غیرت می گن ...یه دوستی تعریف می کرد:

«رفته بودم مانتو بخرم توی اون مانتو فروشی همه فروشنده ها زن بودن و فقط مدیر اون مانتو فروشی مرد بود.یه آقا با همسرش اومدن مانتو بخرن.خانومه یه مانتو انتخاب کرد و رفت توی اتاق پرو پوشید مرده هم به یکی از فروشنده های زن گفت بیاین ببینین مانتو تو تن زن من چطوره؟فروشنده هم گفت خوبه!مرده درومد گفت نه باید یک آقا و همجنس خودم بیاد بگه که مانتو تو تن زن من
چطوره؟؟(خب میخواسته ببینه مردهای تو خیابون آیا از تیپ زنه خوشششون میاد یانه) فروشنده ها هم با کلی التماس به مدیر
مانتو فروشی موفق میشن تا مدیر بیاد و مانتو رو تو تن زنه ببینه و ایشون میان و نظر میدن که قشنگه!!» یعنی تو جامعه غیرتی دیگه وجود نداره با عرض شرمندگی...واینکه میگن زنها آزاد باشن ته ته بی غیرتی هستش.
تاپیک خوبی نبود چون دارین میگین زن ها بد حجاب بیان بیرون و مردها هم اصلا شهوتی نمیشن...شما راست میگی...
مردها میتونن 4 تا زن بگیرن برای این بود که نسل شیعه منقرض نشه و خود پیامبر ها و امامان چندتا زن داشتن و بچه دار میشدن تا نسل شیعه منقرض نشه و حق زن رو نمیخوردن و عدالت رو برقرار میکردن ولی الان مردها میرن زن میگیرن و

چیزی از عدالت سرشون نمیشه و باعث اختلاف میشه...اینا برداشت خودم بوداااا از ایجاد این تاپیک..
من با چادرم آزادم...
زیاد حرف زدم اونم بدون تکلف...Rolleyes2
به نام خدا
سلام علیکم

من هم با آزار زنان خالفم.

من هم مخالفم از اینکه به خاطر آزادی نگاه من،آزادی دیگری زیر سوال برود.

غصب شود.

اما یک روسری سبک چقدر وزن دارد؟؟؟

یک مانتوی خنک چقدر وزن دارد؟؟؟

آن یک لا لباس را که ما هم می پوشیم.

اما اگر دوست دارید حجاب اجباری نباشد،خوب نمایندگانی در مجس انتخاب کنید که حجاب اجباری را بردارند.

اگر واقعا اکثریت جامعه طرفدار این اختیار هستند.

من حجاب اجباری را تایید نکردم،من از وضع پوشش زنان امروزی انتقاد کردم.

فی امان الله
یه سری چیز دیگه هم در حاشیه پیش اومده که به بهونه ی حجاب است.
مثل شناگری که در دریای خزر رکوردی را شکست اما ثبتش نکردن. به بهونه حجاب. تازه با لباس پوشیده آن کار را کرد.
به نظر من حجاب باید آزاد باشه. شاید یه نفر با همون یه روسری سبک هم ناراحت باشه. در عوض اگه واقا قانون دین است، باید با فرهنگ سازی و تبلیغ در جامعه اجرا بشه، نه بازور چماق و تهدید های گوناگون.
آقا این حجاب چرا قانونه آخه تو مملکت
خب اگه کسی دین داره نمی خواد ببننش حجاب داره
اگه هم دین نداره خب بی حجابه دیگه
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع