تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حجاب زنان، پرده ی چشم مردان است!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(۱۶/شهریور/۹۲ ۲۳:۵۸)zohre150 نوشته است: [ -> ]
مردها میتونن 4 تا زن بگیرن برای این بود که نسل شیعه منقرض نشه و خود پیامبر ها و امامان چندتا زن داشتن و بچه دار میشدن تا نسل شیعه منقرض نشه

شما این تفسیر را برای 4 زن داشتن آقایان از کجا آوردین؟!

اصلا هنگام نزول قرآن، شیعه و سنی در کار بود که خدا بخواد برای حفظ نسل شیعه قانون چهارهمسری را بفرسته؟!!!!

ظاهرا در این سایت همه مفسر هستن و جالب اینجاست که هیچکس به این تفسیر به رای شما ایراد هم نگرفته!!
کلا تو اینجا همه باحال
یه قاون کلی در فرومم ی گه
1. همه لوسیفر هستند
2. هر چی خواستی تفسیر کنBig Grin
(۱۶/شهریور/۹۲ ۲۳:۵۸)zohre150 نوشته است: [ -> ] تو این دوره با چادر و محجبه بری بیرون واقعا آدم احساس آزادی میکنه چون کسی براش مزاحمت ایجاد نمیکنه و احترامشونو خیلی خوب نگه میدارن و مثل دختران بد حجاب شخصیتشون زیر سوال نمیره.
این جا یک کشور اسلامیه

عزیز من اگه اینجا یک کشور اسلامیه چرا باید اینقدر مزاحمت برای زنها زیاد باشه و دولت توانایی تامین امنیت رو نداشته باشه که زنها مجبور به محدود کردن خودشون بشن!

اگر یک کشور اسلامیه آقایون هم باید طبق قانون اسلام رفتار کنن. در قرآن گفته شده مردها باید چشمهاشون را حفظ کنن. چرا اینکارو نمی کنن؟ تازه میگن امکان نداره و نمیشه و ...
من از شما می پرسم خدا بهتر می فهمیده یا بنده هاش؟ آیا خدا نمی فهمیده این حرفی که زده قابل اجرا نیست و مردها نمیتونن چشمهاشونو حفظ کنن؟
در واقع عده از آقایون برای اینکه برای چشم چرانیشون از خودشون سلب مسئولیت کنن میگن ظاهر زنها بده. وگرنه اونها اصلا نباید به یک زن نگاه کنن حالا میخواد اون زن حجابش خوب باشه میخواد بد باشه
نقل قول: ظاهرا در این سایت همه مفسر هستن و جالب اینجاست که هیچکس به این تفسیر به رای شما ایراد هم نگرفته!!

چون ایشون فرمودن : .اینا برداشت خودم بوداااا

یعنی ایشون نفرمودن فقط حرف من صحیحه و همه اشتباه میکنن , بلکه گفتن برداشت من جلوگیری از انقراض نسل و زیاد شدن مسلمین بوده که اتفاقا صحیح هم فرمودن و با روایات ما از پیامبر که فرمودن : بچه دار بشید تا من به زیادی نسل شما پیش امت های دیگه مباحات کنم , هیچ تناقضی نداره ... البته اشتباه لفظی هم داشتن که این مسئله رو مختص مذهب شیعه دونستن و مفهوم رو زیر واژه مسلمانی توضیح ندادند .

نقل قول:عزیز من اگه اینجا یک کشور اسلامیه چرا باید اینقدر مزاحمت برای زنها زیاد باشه و دولت توانایی تامین امنیت رو نداشته باشه که زنها مجبور به محدود کردن خودشون بشن!

اگر یک کشور اسلامیه آقایون هم باید طبق قانون اسلام رفتار کنن. در قرآن گفته شده مردها باید چشمهاشون را حفظ کنن. چرا اینکارو نمی کنن؟ تازه میگن امکان نداره و نمیشه و ...
من از شما می پرسم خدا بهتر می فهمیده یا بنده هاش؟ آیا خدا نمی فهمیده این حرفی که زده قابل اجرا نیست و مردها نمیتونن چشمهاشونو حفظ کنن؟
در واقع عده از آقایون برای اینکه برای چشم چرانیشون از خودشون سلب مسئولیت کنن میگن ظاهر زنها بده. وگرنه اونها اصلا نباید به یک زن نگاه کنن حالا میخواد اون زن حجابش خوب باشه میخواد بد باشه

شما به جای اینکه دولت رو ببری زیره سوال ایات صریح قران رو بخون...اگه نمیخوای چادر سرت کنی از مسلمونی مایه نذار ! اگر به اقایون گفته چشماتون رو درویش کنید پشت سرش به خانم ها هم این حرفو زده و گفته ضمن درویش کردن چشم , حجابتون رو رعایت کنید .
شما سعی کن به جای اینکه حرف سیمون دوبوار رو مثه ضبط صوت تکرار کنی کمی به قران نگاه کنی :

فاذا سالتموهن متاعا فاسالوهن من وراءحجاب ( احزاب / 53)
هر گاه از زنان رسول متاعی می طلبید از پس پرده بخواهید .

و قل للمومنات یغضضن من ابصارهن و یحفظن فروجهن ولا یبدین زینتهن الا ماظهر منها( نور /31)
ای رسول به زنان مومن بگو تا چشمها و فروج و اندامشان را ( از عمل زشت ) محفوظ دارند و زینت و آریش خود را جز آنچه قهرا آشکار می شود بر بیگانه آشکار نسازند .

همچنین عایشه نقل می کند که خواهرش اسما ء در حالی که لباس نازکی به تن داشت نزد رسول خدا آمد ، حضرت روی از وی برتافت و فرمود : ای اسماء زن هنگامی که به بلوغ می رسد صحیح نیست که غیر از این قسمت و این قسمت از بدنش پیدا باشد و به صورت و کفین خویش اشاره کرد .

اینقدر دین خدا رو بد جلوه ندین , در حالی که ادعای مسلمونی دارید خانم ! این حرفها ماله کسایی که دین رو قبول ندارن و همه چیز رو تقصیر نظام میندازن و شایسته یک مسلمان نیست رفتار و گفتارش رو شبیه به کفار و لامذهب ها بکنه و مصداق آیه 16 و 17 سوره نور بشه که میفرماید :

إِذْ تَلَقَّوْنَهُ بِأَلْسِنَتِكُمْ وَتَقُولُونَ بِأَفْوَاهِكُم مَّالَيْسَ لَكُم بِهِ عِلْمٌ وَتَحْسَبُونَهُ هَيِّنًا وَهُوَ عِندَ اللَّهِعَظِيمٌ
وَلَوْلَا إِذْ سَمِعْتُمُوهُ قُلْتُم مَّا يَكُونُ لَنَا أَن نَّتَكَلَّمَ بِهَذَا سُبْحَانَكَ هَذَا بُهْتَانٌ عَظِيمٌ

آنگاه كه آن [بهتان] را از زبان يكديگر می گرفتيد و با زبانهاى خود چيزی را كه بدان علم نداشتيد می گفتيد و مى‏ پنداشتيد كه كارى سهل و ساده است بااينكه آن [امر] نزد خدا بس بزرگ بودو [گر نه] چرا وقتى آن را شنيديد نگفتيد براى ما سزاوار نيست كه در اين [موضوع] سخن گوييم [خداوندا] تو منزهى , اين بهتانى بزرگ است
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۳:۴۱)Reza2035 نوشته است: [ -> ]شما سعی کن به جای اینکه حرف سیمون دوبوار رو مثه ضبط صوت تکرار کنی
بد اخلاق
بچه که زدن نداره .فوری قاطی میکنه
سلام

چرا از خود دخترای مثلا همین تالار نمیپرسین ک با حجاب راحت ترن یا بی حجاب؟
چرا شما ک ی مردین احساس میکنین میتونین راجع ب وضعیت ی زن نظر بدین؟
بابا ما ک خودمون دختریم چادرییم دانشجوییم اهل کلاس ورزش و تفریح و گردش و... ایم حس میکنم با حجاب (البته در محیط عمومی) خیلی راحتتریم اینو ک میگم حرف من نیس خیلی از دوستام ک حجاب درستی ندارن وقتی ی نفر با مانتو کوتاه میبینن یا مثلا ارایشش یکم زیاد شده فوری انتقاد میکنن. این ینی ب حجاب تا ی حدی اعتقاد دارن

البته نمیگم مشکل نیس ولی قرار نیس از بین بد و بدتر ، بدتر و انتخاب کنیم
شاید شرایط الان جامعه ما بد باشه ولی شک نکن برداشتن حجاب بدترین کار ممکنه... باید عیب ها رو درس کرد نه صورت مسئله رو پاک کرد

'شمایی ک میگی زنها ب خاسته بی جا نه بگن' همیشه ک دست ما نیس مثلا من خودم ی موتور ک صداش از پشت سر میاد صد تا سوره و صلوات میخونم ک بخیر بگزره حالا من چ جوری بر گردم ب یارو بگم نه؟؟؟همیشه ک خاسته نا بجا نیس بعضیا مرض دارن حجاب اما تا حدی میتونه این قضیه رو محدود کنه

اینم بگم خیلی از دخترایی ک هیچ اعتقادی ندارن اگه بهشون بگی روسری نپوش حجاب ازاده فوری در نمیاره ب خاطر اینکه میدونه خودشم ک با همین روسری قشنگتره!مثلا خیلی هاشون انقد مو ندارن با ترفند های خاصی ک فقط زیر روسری میشه ب کار برد این حالت و میسازن!!!
و خیلی چیزای دیگه ک من باز نمیکنم.....!!!

یا علی...
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۳:۴۱)Reza2035 نوشته است: [ -> ]

اینقدر دین خدا رو بد جلوه ندین , در حالی که ادعای مسلمونی دارید خانم ! این حرفها ماله کسایی که دین رو قبول ندارن و همه چیز رو تقصیر نظام میندازن و شایسته یک مسلمان نیست رفتار و گفتارش رو شبیه به کفار و لامذهب ها بکنه

ببینین برادر عزیز!
اصلا فلسفه حجاب چی هست؟!
من در یکی از تاپیکها از چندین مفسر بزرگ شیعه تفسیر آوردم که فلسفه حجاب مشخص شدن زن آزاد از زن کنیز بوده.

الان هم که ما زن کنیز نداریم که کسی ادعا کنه اون را با زنان آزاد اشتباه میگیره.

از اون گذشته فرض می کنیم اینطور نباشه و مفسران شیعه اشتباه کرده باشن.
سوال اینجاست که چرا یک حکم قرآنی (حجاب) دستور فرض شده و حکم دیگر (رعایت نگاه یا کمک به یتیمان) توصیه فرض شده نه دستور؟!!
یا مثلا چرا حکم برده داری که در سنت پیامبر و هم ائمه وجود داشته متروک شده و اجرا نمیشه؟

در این سایت آیا تاپیکی برای حفظ نگاه آقایون هست؟ چرا نیست؟ مگر این یک حکم مسلم قرآنی نیست؟

اگر حفظ نگاه توصیه است و آقایون ادعا می کنن که نمیتونن رعایت کنن حجاب هم توصیه هست و ما نمی تونیم رعایت کنیم.
سلام به دوستن عزيز.

من وقت نكردم متاسفانه همه مطالب رو بخونم.ولي در جواب ارسال آخر خانم فرمسيك عزيز بايد عرض كنم كه:

اولا اين حرف شما درباره مفسران شيعه رو اگه ميشه آدرس چند تا از اون ارسالهاتونو بديد تا ما بخونيم(اينكه فرموديد از مفسران شيعه تفسير آورديد)

درمورد حجاب :ببينين دوست من خدا داره ميگه حجاب واجبه و نگاه كردن به نامحرم هم حرامه.درسته؟خدا و دينش ميگن به نامحرمت نگاه نكن.نگفتن آقايون نگاه كنن !!Smile

پس خدا حكم رو براي همه داده.اين وسط ي سري هستن كه دل و چشمشون بيماره هرچي هم خدا بگه نگاه نكن بازم حرام خدا رو براي خودشون حلال ميدونن.(مثل آقايوني كه نگاه خودشونو كم عيب ميدونن و معتقدن تقصير از پوششه خانمهاست)(پس مشكل از اصل حكم خدا نيست)

تقصير هم از پوشش خانمهاست هم از نگاه كردن آقايون.Smile

اگه پوشش خانمها بيشتر تاكيد ميشه به خاطر اينه كه آقايون اكثرشون ي طوري هستن كه با نگاه به گناه مي افتن.خب واسه همينه كه به حجاب ظاهري بيشتر اهميت داده ميشه.

خانمها خييييييييلي كمتر به نسبت آقايون با نگاه به نامحرم به گناه مي افتن ولي آقايون بيشتر.خب چرا ما خانمها به حجابمون بيشتر اهميت نديم؟؟Smile

التماس دعا
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۴:۳۶)ترنم نوشته است: [ -> ]اگه پوشش خانمها بيشتر تاكيد ميشه به خاطر اينه كه آقايون اكثرشون ي طوري هستن كه با نگاه به گناه مي افتن.

سلام
چرا برای به گناه نیوفتادن یه مرد هوس باز یا بیمار یا هر چیز دیگه یه زن باید تاوانش را بده؟

(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۴:۳۶)ترنم نوشته است: [ -> ]اولا اين حرف شما درباره مفسران شيعه رو اگه ميشه آدرس چند تا از اون ارسالهاتونو بديد تا ما بخونيم(اينكه فرموديد از مفسران شيعه تفسير آورديد)

http://forum.bidari-andishe.ir/post-2088...#pid208823
نقل قول:ببینین برادر عزیز!
اصلا فلسفه حجاب چی هست؟!
من در یکی از تاپیکها از چندین مفسر بزرگ شیعه تفسیر آوردم که فلسفه حجاب مشخص شدن زن آزاد از زن کنیز بوده.
الان هم که ما زن کنیز نداریم که کسی ادعا کنه اون را با زنان آزاد اشتباه میگیره.
از اون گذشته فرض می کنیم اینطور نباشه و مفسران شیعه اشتباه کرده باشن.
سوال اینجاست که چرا یک حکم قرآنی (حجاب) دستور فرض شده و حکم دیگر (رعایت نگاه یا کمک به یتیمان) توصیه فرض شده نه دستور؟!!
یا مثلا چرا حکم برده داری که در سنت پیامبر و هم ائمه وجود داشته متروک شده و اجرا نمیشه؟
در این سایت آیا تاپیکی برای حفظ نگاه آقایون هست؟ چرا نیست؟ مگر این یک حکم مسلم قرآنی نیست؟
اگر حفظ نگاه توصیه است و آقایون ادعا می کنن که نمیتونن رعایت کنن حجاب هم توصیه هست و ما نمی تونیم رعایت کنیم.

با سلام مجدد .

من تا به حال چنین تفسیری از علمای شیعه ندیدم لطف بفرمائید بگید کدوم یکی از عالمان ما چنین بحثی کردن ؟ البته بعید هم به نظر میرسه حرفشون با متن قران مداخله داشته باشه که میفرماید :

و قل للمومنات یغضضن من ابصارهن و یحفظن فروجهن ولا یبدین زینتهن الا ماظهر منها

صریحا میفرماید که به زنان مومن بگو و نه کنیزان و عده ی خاص ! نمیدونم در چه شرایطی اون حکم خاص که میفرمائید ذکر شده و بعید میدونم فلسفه ی حجاب تشخیص کنیز از زن مومنه باشه ... ضمن اینکه این دستور در مورد زنان پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم صریحا در قران با واژه حجاب ذکر شده :

فاذا سالتموهن متاعا فاسالوهن من وراءحجاب ( احزاب / 53)

--- در مورد بحث حجاب و یتیمان هر دو دستوری هستند و مومنین وظیفه دارند که بهش عمل کنند , شما قانونی دیدی که بگه هر جا بچه یتیم دیدین بزنین توی سرش و ازش کار بکشین ؟ در مجاری قانونی به راحتی بحث یتیمان قابل پیگیری هست و حتی سازمان بهزیستی هم خیلی از این کودکان رو سرپرستی شون رو به عهده میگیره --- اما چرا اینقدر بحث از حجاب میشه و یتیمان کاملا مشخصه ... تعداد خانم های این مملکت رو با تعداد کودکان بی سرپرست بسنجید ! تعداد این کودکان خیلی کمتره و شاید در مقابل خانم ها اصلا دیده نشه ...حجاب خیلی فراگیره رسما داریم راجع به نصف مملکت صحبت میکنیم !

--- در مورد برده داری هدف دین مبین برده داری به ما هو برده داری نبوده و هدف این بوده که بعد از مدتی شخص رو آزاد کنن و به صورت شخص آزاد و مسلمان و متدین به آغوش جامعه برگرده نه اینکه از یک سری انسان سو استفاده بشه ... نمونه اش بلال ! بلال وقتی مسلمان شد توسط حضرت رسول ازاد شد ... حضرت از بلال چون به اسلام پیوسته بود سو استفاده نکرد ! بلکه بلال رو ازاد کرد .
اینکه در شرایط جنگی در مقابل غیر مسلمین امر شده که اونها رو به صورت برده بگیرید هم به خاطر اینه بعد از مدتی که با شما زندگی کردن با اسلام اشنا بشن و بعد به صورت فرد ازاد توی جامعه اسلامی رها بشن و معاند نباشن ! هدف اسلام برده داری نیست به ان شکلی که ما گمان میکنیم , که مثله فرعون های مصر اینقدر از شخص کار بکشن تا شخص بمیره بلکه هدف اشنایی با دین مبین توسط دشمنان بوده .... شما دیدی در سیره حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شخصی از مسلمانان رو به زور برده کرده باشن و ازش سو استفاده کنن ؟

--- در مورد حفظ نگاه اقایون هم من با شما موافقم و خانم ها باید راجع به چشم چرانی اقایون تاپیک بزنن , هیچ مانعی نداره و کسی هم حذفش نمیکنه اگه مبتنی بر نگاه اسلام باشه , تاپیک اقای محترم حجابت هم بر همین مبنا زده شد ... بحث حیا و عفاف چیزی نیست که مختص جنس زن و یا مرد باشه بلکه نیاز به هر دو جنس داره ! یکی از علل بی حجابی خانم ها اینه که آقایون دخترانی که اندامشون و به نمایش میذارن رو بیشتر مورد عنایت قرار میدن و هیچوقت از یک زن به خاطر حجاب و حیایی که داره تشکر نمیکنن , یکی از علل بی حجابی ما آقایون هستیم !Blush وقتی توی خیابون یک زن بی حجاب رو دیدیم به جای اینکه امر به معروف و نهی از منکرش کنیم چشمامون چهار تا شد در کنار همسر و یا خواهر محجبه مون , طبیعیه که اون خانم هم وقتی میبینه مرد خانواده اینجور خانمها و بیشتر میپسنده حجاب رو کنار میذاره.

واقعا شرم و حیا گاهی مانع میشه ادم بره از یه خانم نامحرم به خاظر حجابش تشکر کنه و فقط میشه توی دل براشون دعا کرد , خدا خیرشون بده ! اگه شوهر و برادر و پدر این خانم ها وقتی حجاب و حیا از دخترشون میدیدن ازشون تشکر میکردن و از زنان بی حیا بدشون میومد الان ایران وضعش این نبود .
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع