تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حجاب زنان، پرده ی چشم مردان است!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
بسم الله الرحمن الرحیم
اهمیت حجاب
همونطور که همه ی دوستان مستحضرند منشا چادر ایران باستانه... فقط کافیه از یه زرتشتی بپرسید که چادر براشون چه اهمیتی داره... همه ی زنان زرتشتی موقع دعا(نماز) حتما باید موهای سرشون کاملا پوشیده باشه
به قول ویل دورانت: نقش پوشش و حجاب زنان در ایران باستان چنان برجسته‌ است که می‌توان ایران را منشاء اصلی پراکندن حجاب در جهان دانست - ویل دورانت، تاریخ تمدن، ج2، ص78
سخن ویل دورانت دربارة حجاب زنان ایران
ویل دورانت دربارة حجاب زنان ایران می نویسد: در نقشهایی که از ایران باستان برجای مانده هیچ صورت زن دیده نمی شود.این نقشها نشان می دهد که زنان دارای حجاب، مخصوصا با چادر بوده اند. نویسندة کتاب پوشاک باستانی ایرانیان در این رابطه می نویسد: تاریخ نویسان دربارة پوشاک آن زمان اکثرا به سکوت گذرانده اند .... با این وصف از روی برخی نقوش که از آن زمان به جای مانده، به زنانی از این دوره بر می خوریم که از پهلو بر اسب سوارند، اینان چادری مستطیل بر روی همة لباس خود افکنده اند و در زیر آن یک پیراهن دامن بلند، و زیر این نیز یک پیراهن دیگر بلند تر تا به مچ پا نمایان است.با این حال لباس مذهبی زرتشتیان در حال حاضر نشان دهندة وجود حجاب در دین زرتشت است. زرتشتیان دارای جامه ویژة مذهبی هستند که هر فرد پسر یا دختر، پس از رسیدن به سن پانزده سالگی، باید آن را به تن نماید. بگونه ای که نپوشیدن آن جامة مذهبی باعث ایجاد دیو "در وج ناسو" شمرده است. این لباس "سدره و کشتی" نام دارد و کیفیت آن، که می تواند پوشش کاملی برای زنان به حساب آید. تمام بدن را می پوشاند. و از نظر زرتشت بر هر یک از مرد و زن واجب است که هنگام انجام مراسم عبادی و نیایش، سر خود را بپوشانند. بنا به گفتة مؤبد "رستم شهرزادی" پوشش زنان باید به گونه ای باشد که هیچ یک از موهای سرزن از سرپوش بیرون نباشد ذرخرده اوستا به طور صریح چنین آمده است: "همگان نامی ز تو برگوییم و همگان سر خود را می پوشیم آنگاه به درگاه دادار اهورا مزدا نماز می کنیم"بنابراین حجاب در کیش زرتشت مانند سایر ادیان وجود داشته است و این یک ضرورت اجتماعی است که آیینهای آسمانی به آن توجه کرده اند و مورد تأکید قرار داده اند، هرچند که عده ای از تعالیم دینی خود سرپیچی می کنند و رو به سوی بدحجابی و بی حجابی می آورند.
منبع
http://fa.wikipedia.org/wiki/پوشش_زنان_در_ایران_باستان
http://fa.wikipedia.org/wiki/پوشاک_سنتی_زرتشتیان_ایران

حجاب تو یهودیت و مسیحیت هم نیازی به گفتن نداره! راهبه های مسیحی پوششون به حد کافی واضح هست!
رساله اول پولس رسول به قرنتیان باب 11 :
3اما می خواهم شما بدانید که سر هر مرد، مسیح است و سر زن، مرد و سر مسیح، خدا.
4هر مردی که سرپوشیده دعا یا نبوت کند، سر خود را رسوا می نماید. 5اما هر زنی که سر برهنه دعا یا نبوت کند، سر خود را رسوا میسازد، زیرا این چنان است که تراشیده شود. 6زیرا اگر زن نمی پوشد، موی را نیز ببرد؛ و اگر زن را موی بریدن یا تراشیدن قبیح است ، باید بپوشد. 7زیرا که مرد را نباید سر خود را بپوشد چونکه او صورت و جلال خداست ، اما زن جلال مرد است. 8زیراکه مرد از زن نیست بلکه زن از مرد است . 9و نیز مرد بجهت زن آفریده نشد، بلکه زن برای مرد. 10 از این جهت زن می باید عزتی بر سر داشته باشد به سبب فرشتگان . 11 لیکن زن از مرد جدا نیست و مرد هم جدا از زن نیست درخداوند. 12 زیرا چنانکه زن از مرد است ، همچنین مرد نیز بوسیله زن ، لیکن همه چیز از خدا. 13 در دل خود انصاف دهید: آیا شایسته است که زن ناپوشیده نزد خدا دعا کند؟ 14 آیا خود طبیعت شما را نمیآموزد که اگر مرد موی دراز دارد، او را عار می باشد؟ 15 و اگر زن موی دراز دارد، او را فخر است، زیرا که موی بجهت پرده بدو داده شد؟ 16 و اگر کسی ستیزه گر باشد، ما و کلیساهای خدا را چنین عادتی نیست .

http://anti666.ir/forum/thread-23309-post-167870.html
http://marefateadyan.nashriyat.ir/node/27
http://www.noordir.com/fa/magazine/magar...5649/55032

بحث حجاب در مورد پسران هم وجود داره... اما از دوستانی که انقد تاکید دارن این آرایش ها و بدجابی ها تاثیری رو پسرا نمیزاره یه سوال دارم... اگه قرار آرایش و خود آرایی زن تاثیری رو مرد نزاره اصلا برای چی دختر و پسر بهم گرایش پیدا میکنن؟ چرا با هم دوست میشن؟چرا ازدواج میکنن؟(فک میکنم عالم و آدم دارن میبینن که بدحجابی ها چه تاثیری رو ذهن و روان پسرا گذاشته)... وظیفه ی حکومت دینی(حالا چه جمهوری اسلامی ایران چه هر حکومت دینی دیگه ای) اینه که شرایط رو برای رشد و تعالی انسانی جامعه مهیا کنه که این بدحجابی مانع اصلی این مسئلست... حجاب آزاد یکسری اماکنی رو طلب میکنه... که این اماکن بخودی خود ترویج فساد میکنن... اونوقت وقتی بدحجابی زیاد میشه و اماکنی هم وجود نداره شدیدا افراد دچار افسردگی میشن...(فقط کافیه یه نگاه به جامعه و دنیای امروز بندازیم که همه چیز شده جنسی و مادی) وقتی اسلام انقد تاکید رو حجاب میکنه دلیل اولش اینه که خود اون دختر بهش به عنوان یک انسان نگاه بشه نه کالای جنسی... نه وسیله ای برای تبلیغ کالاها... نه وسیله ای برای رونق صنعت پو.. و..........................

در آخر الزّمان نزدیک بقیامت – که بدترین زمانها است - زنانى ظاهر شوند بى ‏حجابان برهنگان (کاشفاتٌ عاریاتٌ) [در نسخۀ بَدَل: کاسیاتٌ عاریاتٌ = پوشیدگانی که برهنه اند! – مانند جامعۀ امروز ما، که برهنگی از پوشیدن برخی مانتوها و لباسهای تنگ یا جلب توجّه کننده بهتر است]، آرایش کنندگان و اظهار کنندگان زینتهایشان، بیرون روندگان از دین، داخل ‏شوندگان در آشوبها و فتنه ها، مُتمایلان به شهوات و مسائل جنسى، شتاب‏ کنندگان به سوى لَذّات و خوشگذرانی ها، حلال شمارندگان مُحَرَّمات الهى، و وارد شوندگان در دوزخ جاودان!
(فقیهُ مَن لا یَحضُرُهُ الفقیهُ، شیخ صدوق، ترجمۀ علی اکبر غفارى، ‏5/21، حدیث ش4374)

پيامبر خدا - صلى الله عليه وسلم- شنيدم فرمودند:
«سيکون في آخر أمتي رجال يرکبون على السروج، کأشباه الرجال، ينزلون على أبواب المساجد، نساؤهم کاسيات، عاريات على رؤوسهم کأسنمة البخت العجاف العنوهن فإنهنّ ملعونات، لو کانت وراءکم أمة من الأمم لخدمن نساءکم نساءهم کما يخدمنّکم نساء الأمم قبلکم»
«رواه امام احمد» (*).
«در امت آخر الزمان مرداني پيدا مي شوند
بر زين هايي مانند رحال شترها سوار هستند
و جلو درب مساجد پياده مي شوند.
زنانشان لباس بر تن دارند اما در واقع لختند
روي سر آنها مانند کوهان شترِ لاغر اندام است
بر آنان نفرين کنيد، آنان نفرين شده هستند
اگر بعد از شما امت ديگر مي بود زنان شما به زنان آنان خدمت مي کردند
همانطور که زنان امت هاي گذشته به شما خدمت مي کنند»
«مسند احمد» (12/ 36 (حديث 7083) تحقيق: احمد شاکر او مي گويد: حديث صحيح الاسناد است).

پيامبر خدا -صلى الله عليه وسلم- فرمودند:
«صنفان من أهل النار لم أرهما: قوم معهم سياط کأذناب البقر يضربون بها الناس ونساء کاسيات عاريات مميلات مائلات رؤوسهنّ کأسنمة البخت المائلة لا يدخلن الجنة ولا يجدن ريحها وإن ريحها ليوجد من مسيرة کذا و کذا» (*).
«دو صنف از انسان ها جزو اهل جهنم هستند تاکنون آنها را نديده بودم.
افرادي که شلاقي مانند دم گاو در دست دارند و با آن مردم را مي زنند.
و زناني پوشيده از لباس ولي در عين حال لخت و عريانند
آنان از طاعت خدا بدورند و با بي حجابي خود را به طرف مردان سوق مي دهند.
سر آنان مانند کوهان شتر لاغر اندام است.
به بهشت وارد نمي شوند و بوي آنرا نيز حس نمي کنند در صورتي که بوي بهشت از فاصله فلان و .... حس مي شود».
(*) «شرح نووي مسلم» (17/ 191) باب جهنم أعاذنا الله منها.
http://anti666.ir/forum/Thread-%DB%8C%DA...8%B1%D9%85
بحث سر اهمیت حجاب نیست بحث سر آزادیه! قطعا حجاب رو به زور نمی شه به جامعه تحمیل کرد!

حالت اول اینه که ما جامعه رو آزاد بگذاریم که خودشون حجاب رو انتخاب کنند! اون موقع جامعه به جایی خواهد رفت که غرب در حال حاضر هست! و ارجاع می دم به کتاب سادوک که تمام مردان غربی روابط آزاد جنسی دارند!

حالت دوم اینه که ما سرکوب کنیم و گشت ارشاد بگذاریم. اون موقع هم جامعه باز هم راه تباهی رو طی خواهد کرد چون حجاب امری ظاهری می شه و یک دوگانگی در محافل خصوصی و عمومی بوجود میاد. ولی این تباهی با شیب کند تر و با تاخیر رخ خواهد داد! الان هم در جامعه ی اگر کسی ناتو باشه راه روابط آزاد جنسی به راحتی بروش بازه!

حالت سوم اینه که فرهنگ سازی بشه و سرکوب کمتر بشه. به خانومی که می خواد آزاد بگرده گفته بشه که این ره که تو می روی پایانش غرب هست که مردان روابط آزاد جنسی دارند. اگه دوست داره شوهرش هم به ان سو بره بسم الله وگرنه جامعه ی زنان باید یک سری مسائل رو رعایت کنه!
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۴:۴۲)فرمیسک نوشته است: [ -> ]http://forum.bidari-andishe.ir/post-2088...#pid208823
این تفسیری که شما آوردید برای آیه 59 سوره الاحزاب هست... همیشه هم روی این آیه مانور میدید!!!!!!!! در حالیکه بحث اصلی مربوط به آیه 31 سوره النور هستش:
و به زنان با ایمان بگو چشمهای خود را (از نگاه هوس‌آلود) فروگیرند، و دامان خویش را حفظ کنند و زینت خود را -جز آن مقدار که نمایان است- آشکار ننمایند و (اطراف) روسری‌های خود را بر سینه خود افکنند (تا گردن و سینه با آن پوشانده شود)، و زینت خود را آشکار نسازند مگر برای شوهرانشان، یا پدرانشان، یا پدر شوهرانشان، یا پسرانشان، یا پسران همسرانشان، یا برادرانشان، یا پسران برادرانشان، یا پسران خواهرانشان، یا زنان هم‌کیششان، یا بردگانشان [=کنیزانشان‌]، یا افراد سفیه که تمایلی به زن ندارند، یا کودکانی که از امور جنسی مربوط به زنان آگاه نیستند؛ و هنگام راه رفتن پاهای خود را به زمین نزنند تا زینت پنهانیشان دانسته شود (و صدای خلخال که برپا دارند به گوش رسد). و همگی بسوی خدا بازگردید ای مؤمنان، تا رستگار شوید!
تفسیر علامه طباطبای(رحمة الله علیه): http://www.aviny.com/quran/almizan/jeld-...an-06.aspx

دوستانی که انقد تاکید دارن قرآن میفرماید چشمها را فرو گیرید، من یه سوال دارم: حکومت چیجوری میتونه قانونی وضع کنه که افراد رو مجبور کنه جلوی چشمهاشون رو بگیرن(چیجوری میتونه رو چشم افراد نظارت داشته باشه)؟؟؟؟؟؟؟Angel مگه به پوشش و مدل موی خود پسرا گیر نمیدن؟؟؟؟؟(پس فک میکنم بحث تبعیض جنسیتی در این مورد بحث غیر منطقی ایه)
یا جمله ای که این روزا زیاد گفته میشه: "حجاب من در جامعه یک امر شخصیه"--- این حرف واقعا پارادوکسیکاله... جامعه؟ امر شخصی؟ رفتار ما در جامعه به همه ی افراد اون جامعه مربوط میشه
(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۷:۲۴)FN_AntiZionism نوشته است: [ -> ]همونطور که همه ی دوستان مستحضرند منشا چادر ایران باستانه...

من در یکی از تاپیکهای همین تالار (فکر کنم من یک محجبه ام) که نوشته بودن چادر ارثیه مادرم فاطمه زهرا (سلام الله علیها) هست همین را نوشته بودم که چادر اصلا حجابی ایرانی هست و از ایران وارد اسلام شده که کسی به روی خودش نیاورد!

اما یک نکته را کلی بگم: این درست نیست که برخی برای راضی کردن مردم به پوشش چادر بگن: چادر حجاب اسلامی و متعلق به زهرا (سلام الله علیها) است و برای راضی کردن ملی گراها یا افراد کمتر معتقد بگن چادر حجاب ایرانی هست!!

این توهین به شعور ملت است!!!

یادمه یک مدتی برای راضی کردن زنان به آوردن فرزند بیشتر در سایتها تبلیغ میکردن که هورمونهای بدن مردان برای زنان مفیده و وسایل پیشگیری مانند کا.... مانع از رسیدن این هورمونها به بدن زنان میشه!!!!!!!!!
یعنی علم روز رو هم با سیاستهای خودشون تطبیق و تغییر میدادن!!
اینها یعنی نادان فرض کردن مخاطب که کاملا توهین آمیزه!

(۱۷/شهریور/۹۲ ۲۰:۴۳)عمار 110 نوشته است: [ -> ]
سقف تعیین کردن برای مهریه از جنبه قانونیه که مثلا تا این حد از مجاری قانون قابل پیگیریه و این اصلا و ابدا به این معنی نیست که شما نمی تونید بیشتر از این حد رو مهریه خودتون بکنید
شما می تونید مثلا هزار تا مهر خودتون بکنید آقاتون اگه داشته باشه که حتما حتما باید این مقدارو بده اگرم نه که همون مقدار سقفش قابل پیگیریه

تعیین سقف برای مهریه اصلا شرعی نیست. پیامبر و ائمه هم بارها به کم بودن مهریه توصیه میکردن ولی کی برای اون سقف تعیین کردن؟ تعیین سقف نه مبنای قرآنی داره نه در سنت پیامبر وائمه هست و کاملا تبعیض به نفع مردا هست.
وقتی به من بگن میتونی 1000 تا سکه مهریه بزاری ولی ما فقط برای گرفتن 100 تا از اون از تو حمایت می کنیم و بقیه اش به ما (دولت) مربوط نیست که بتونی بگیری یا نگیری این یعنی که مارو ابله فرض کردن!
(۲۰/شهریور/۹۲ ۱۵:۱۷)فرمیسک نوشته است: [ -> ]

یادمه یک مدتی برای راضی کردن زنان به آوردن فرزند بیشتر در سایتها تبلیغ میکردن که هورمونهای بدن مردان برای زنان مفیده و وسایل پیشگیری مانند کا.... مانع از رسیدن این هورمونها به بدن زنان میشه!!!!!!!!!
یعنی علم روز رو هم با سیاستهای خودشون تطبیق و تغییر میدادن!!
اینها یعنی نادان فرض کردن مخاطب که کاملا توهین آمیزه!

دانش آموز سوم راهنمایی هم میدونه که هورمون داخل خون جریان دارد و فقط و فقط در داخل خون جاری است... فکر نمی کنم اینقدر احمق باشند...

منبعتون؟
(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۲:۰۰)help me نوشته است: [ -> ]زن نصف مرد ارث میبره چون این مرده که وظیفه تامین مخارج خانوداه رو داره و باید یه خانوداه رو بچرخونه حتی زن اگه ثروتمند هم باشه بازم وظیفه مرد هست که نفقه زن رو بپردازه .
اگه اون زن ازدواج نکرد و تا آخر عمر مجرد بود چی؟ مگه نباید خودش بتونه مخارج خودشو تامین کنه؟ چرا باید ارثش بیشتر به برادرش برسه؟
اگه اون پسر تا آخر عمر مجرد بود و خرج کسی را نداد چی؟!

(۲۰/شهریور/۹۲ ۱۵:۲۷)فرمیسک نوشته است: [ -> ]اگه اون زن ازدواج نکرد و تا آخر عمر مجرد بود چی؟ مگه نباید خودش بتونه مخارج خودشو تامین کنه؟ چرا باید ارثش بیشتر به برادرش برسه؟
اگه اون پسر تا آخر عمر مجرد بود و خرج کسی را نداد چی؟!

اولا انسان عاقل تا آخر عمر مجرد نمی مونه و همچنین اسلام بر اساس خانواده و تاهل بنا شده ، بر اساس مجرد بودن وضع نشده ، استثناهای کوچیک مانع از قانون های غالب و اکثریتی نمی شود...
(۲۰/شهریور/۹۲ ۱۵:۱۷)فرمیسک نوشته است: [ -> ]
اما یک نکته را کلی بگم: این درست نیست که برخی برای راضی کردن مردم به پوشش چادر بگن: چادر حجاب اسلامی و متعلق به زهرا (سلام الله علیها) است و برای راضی کردن ملی گراها یا افراد کمتر معتقد بگن چادر حجاب ایرانی هست!!

این توهین به شعور ملت است!!!
در مورد پست خودم: اگه به اهمیت حجاب بالاخص چادر تو ایران باستان و اساساً فرهنگ ایران زمین اشاره کردم، در جواب به اون عزیزانی بود که قوانین قرآن و اسلام رو مختص به یه بازه زمانی خاص و یا مرتبط به فرهنگ اعراب جاهلیت میدونن و تاکید دارن این مطالب بدرد اعراب وحشی و جاهل اون زمان میخوره!!! و با فرهنگ غنی ایران زمین سازگار نیست(جدای اینکه این جوک محضه و بحث پوشش جزو بدیهیات بشریه) از جمله استارتر محترم همین تاپیک.

بعد، چادر هم پوشش اصیلِ ایرانیه و هم پوششی مطابق با معیارهای ناب اسلامی و هیچ تضادی هم این وسط وجود نداره...
(۲۰/شهریور/۹۲ ۱۶:۲۱)Prestige نوشته است: [ -> ]استثناهای کوچیک مانع از قانون های غالب و اکثریتی نمی شود...
در حال حاضر تعداد دختران مجردی که مسئولان میگن به سن تجرد قطعی رسیدن و نمیتونن هرگز ازدواج کنن چندین میلیون نفر هست.
عمده دلیلش هم کشته شدن تعداد زیادی از پسران در جنگ تحمیلی است که باعث شده عده ای از دختران دهه 50 و 60 نتونن همسر پیدا کنن.
شما به چندین میلیون نفر میگین استثناهای کوچک؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:یادمه یک مدتی برای راضی کردن زنان به آوردن فرزند بیشتر در سایتها تبلیغ میکردن که هورمونهای بدن مردان برای زنان مفیده و وسایل پیشگیری مانند کا.... مانع از رسیدن این هورمونها به بدن زنان میشه!!!!!!!!!

(۲۱/شهریور/۹۲ ۱۸:۰۱)فرمیسک نوشته است: [ -> ]عمده دلیلش هم کشته شدن تعداد زیادی از پسران در جنگ تحمیلی است که باعث شده عده ای از دختران دهه 50 و 60 نتونن همسر پیدا کنن.

نقل قول:در حال حاضر تعداد دختران مجردی که مسئولان میگن به سن تجرد قطعی رسیدن و نمیتونن هرگز ازدواج کنن چندین میلیون نفر هست.

چون در ایران اینجوریه پس باید کل اسلام دچار تغییر و تحولات قرار بگیره؟ اسلام محدود به ایران نیست بلکه ایران گوشه ای از اسلامه ، در عربستان مثلا زنان عرب حاضرند با مرد دارای همسر ازدواج کنند ، ولی این در ایران رسم نیست ، فرهنگ غلط رایج شده توسط مسئولین در دهه های گشته این رو تشدید کرده که پسران مجرد کمتر به سمت ازدواج متمایل باشند... این نقص از اسلام نیست از بی کفایتی مسئولینه خواهر من...

نقل قول:
عمده دلیلش هم کشته شدن تعداد زیادی از پسران در جنگ تحمیلی است که باعث شده عده ای از دختران دهه 50 و 60 نتونن همسر پیدا کنن.

شما به چندین میلیون نفر میگین استثناهای کوچک؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بله در یک میلیاردو اندی مسلمان به یک میلیون می گویند کوچک... شما دوباره محاسبه کن...

نقل قول:
استثناهای کوچیک مانع از قانون های غالب و اکثریتی نمی شود...

باز هم حرف من همینه...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع