تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حجاب زنان، پرده ی چشم مردان است!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۵:۲۸)عدالت نوشته است: [ -> ] قانون اساسی آن هم اسلامیست و در آن قانون قید شده که زنان در اجتماع باید دارای حجاب باشند

با تشکر از شما به نکته بسیار خوبی اشاره کردین!
همین قانون اساسی در عمل دهها موردش اجرا نمیشه و یا نقض میشه!
معروفترین موردش درباره تحصیل رایگان از ابتدای دبستان تا انتهای دانشگاه هست!!

چرا کسی به عدم اجرای این قوانین اهمیت نمیده و فقط وقتی اسم حقوق زنان به میان میاد همه یاد قانون اساسی و قرآن و سنت پیامبر و ... می افتن؟!

شما تعیین سقف برای مهریه را ببینین . در کجای قرآن یا سنت پیامبر چنین چیزی سابقه داشته؟
حالا اگر این کار به نفع زنان بود فریاد وااسلامای مراجع بلند میشد! (مانند قضیه دیه) در حالی که در قضیه دیه اصلا حکمی علیه قرآن هم نبود!

(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۵:۳۱)zohre150 نوشته است: [ -> ]شما و زنهای دیگه بدحجاب برین بیرون فقط اگه شوهرتون نگاه زنهای دیگه کرد و هیز بازی درآورد نگین چرا...
من اصلا حوصله بحث با شما رو ندارم چون کسی که از 7 سالگی نفهمید تا 70 سالگی هم نمیفهمه...
از ادب و تربیتتون تشکر می کنم.
ان شاءالله شوهرتون سه تا زن بعد از شما بگیره و روزی یک زن جوان و زیبا را صیغه کنه و به خانه در حضور شما بیاره تا نسل شیعه زیاد بشه و اسلام هم رعایت بشه.
خدانگهدار
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۵:۳۶)فرمیسک نوشته است: [ -> ]با تشکر از شما به نکته بسیار خوبی اشاره کردین!
همین قانون اساسی در عمل دهها موردش اجرا نمیشه و یا نقض میشه!
معروفترین موردش درباره تحصیل رایگان از ابتدای دبستان تا انتهای دانشگاه هست!!

چرا کسی به عدم اجرای این قوانین اهمیت نمیده و فقط وقتی اسم حقوق زنان به میان میاد همه یاد قانون اساسی و قرآن و سنت پیامبر و ... می افتن؟!

شما تعیین سقف برای مهریه را ببینین . در کجای قرآن یا سنت پیامبر چنین چیزی سابقه داشته؟
حالا اگر این کار به نفع زنان بود فریاد وااسلامای مراجع بلند میشد! (مانند قضیه دیه) در حالی که در قضیه دیه اصلا حکمی علیه قرآن هم نبود!

به نام خدا

ببینید شما در جبهه خودتون،‌ تندرو هستید و تندروی هم اصلا خوب نیست. در مورد قوانین دیگر و عدم اجرای آنها،‌ مطمئن باشید سر جای خودش حسابی بحث کردیم و بحث هم خواهیم کرد ولی اینجا در این تاپیک بحث درباره حجاب است نه قوانین دیگر . شما اگر ارسالهای دیگر که در مورد عدم اجرای خیلی قوانین در کشور در تالار وجود دارد را مطالعه کنید متوجه میشوید که به همین شدت آنجا هم به نوع عمل دستگاههای نظارتی ،‌ انتقاد کرده ایم. ولی اینکه شما بخواهی دائم موضوع را عوض کنی نمیشود. الان هم بحث، بحثه ساپورت پوشی و حجاب است نه مطالب دیگر پس بهتر روی این قضیه فقط زوم کنیم.
نقل قول:معروفترین موردش درباره تحصیل رایگان از ابتدای دبستان تا انتهای دانشگاه هست!!

خب ، ما که از پشت کوه نیومدیم که ما هم درس خوندیم خانوم محترم ، تحصیل از ابتدایی تا انتهای دانشگاه رایگان هست... مگر این که شما در مدرسه ی غیرانتفاعی و دانشگاه آزاد بخواید درس بخونید ، اگر منظورتون اون هزار و پونصد تومنی است که برای ثبت نام میگیرند اون هزینه ی بیمه ی دانش آموزه...

شما با اطلاعات ناقص هی میخواید چیزی رو بکوبید نمی دونم چرا و به چه دلیل ، الله اعلم...
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۶:۰۰)Prestige نوشته است: [ -> ]خب ، ما که از پشت کوه نیومدیم که ما هم درس خوندیم خانوم محترم ، تحصیل از ابتدایی تا انتهای دانشگاه رایگان هست... مگر این که شما در مدرسه ی غیرانتفاعی و دانشگاه آزاد بخواید درس بخونید ، اگر منظورتون اون هزار و پونصد تومنی است که برای ثبت نام میگیرند اون هزینه ی بیمه ی دانش آموزه...

شما با اطلاعات ناقص هی میخواید چیزی رو بکوبید نمی دونم چرا و به چه دلیل ، الله اعلم...

تا اونجایی که من می دونم و همه میدونن برای تحصیل در تمامی مقاطع پول می گرفتن. بعد که مردم اعتراض کردن دولت همه سالها ابتدای سال تحصیلی میگه پول نگیرین (در رسانه ها هم می نویسن) بعد مسئولان مدارس میگن: ما پول نمیگیرم ولی فلان مبلغ را باید بپردازین برای کمک به مدرسه!!! (البته کمک اجباری که بدون اون ثبت نام نمیشین)

شما هم همش میخواهی با ما مخالفت بنمایی نمیدونم چرا و به چه دلیل، الله علم ....
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۶:۰۸)فرمیسک نوشته است: [ -> ]تا اونجایی که من می دونم و همه میدونن برای تحصیل در تمامی مقاطع پول می گرفتن. بعد که مردم اعتراض کردن دولت همه سالها ابتدای سال تحصیلی میگه پول نگیرین (در رسانه ها هم می نویسن) بعد مسئولان مدارس میگن: ما پول نمیگیرم ولی فلان مبلغ را باید بپردازین برای کمک به مدرسه!!! (البته کمک اجباری که بدون اون ثبت نام نمیشین)

شما هم همش میخواهی با ما مخالفت بنمایی نمیدونم چرا و به چه دلیل، الله علم ....

من خودم که درس خوندم 12 سال تو مدرسه بودم ، من که یک گرون پول زور ندادم ، شما اگه بلد نیستی از حقت دفاع کنی ، خب کل مدارس مردم و مدیر مدرسه های ایران رو حرام خور نکن ، تهمت نزن ،

من خودم تو فک و مامیل چیزی که زیاده فرهنگی مدیر معلم معاون ، تابحال زیاد پرسیدم ، رایگانه... شما برو شکایت کن از مدیر...
مشکل اینه که قوانین حجاب باعث لجبازی می شه. زمان رضا شاه گفتن به زور حجاب رو بردارین، ملت لجبازی کردن، الان می گن به زور حجاب داشته باش بازم لجبازی می شه. حق هم دارن که لجبازی می کنن چون کسی حق به این شکل در مورد پوشش یه نفر دخالت کنه. نظر من اینه که پوشش باید شبیه بقیه کشور ها یا زمان محمدرضا شاه آزاد باشه. شما نگاه کنین تو کشور های دیگه که پوشش آزاده کسی برهنه بیرون نمی یاد. کسی که می خواد روسری سر می کنه و کسی که نمی خواد نمی کنه. زور باعث می شه کسی که می خواد حجاب داشته باشه با کسی که نمی خواد دشمن بشه. کسی هم که حجاب می خواد میگه چون دین گفته و باعث دشمنی با دین می شه. در صورتی که اگه حجاب آزاد بود، دیگه کسی به نام حجاب با دین دشمن نمی شد. مشکل خیلی ها اینه که تا بهشون بگی من مخالف حجاب هستم، بهت می گن پس تو می خوای همه لخت بیان تو خیابون و از این حرفا. کسی نگفته کسی لخت بیاد تو خیابون، ما داریم می گیم که هرکس آزاده پوشش رو انتخاب کنه و خود به خود کسی پوششی انتخاب نمی کنه که باعث اعتراض دیگران بشه. شما ببین آیا تو کشورهای دیگه کسی با پوشش تحریک کننده تو خیابون می ره؟ اگه کسی گوشیش اندرویده، می تونه نرم افزار دسترسی به دوربین های خیابان ها کشور های دیگه رو نصب کنه و خودش ببینه. ما چون فقط همه رو با این پوشش دیدیم، فکر می کنیم مردم تو کشور های دیگه لخت اند در صورتی که در جامعه ی خودمون به دلیل اجبار در حجاب و حساسیت های ایجاد شده، دختران و زنان برای مقابله از لباس های تحریک کننده استفاده می کنن. نه اینکه اون دخترا بی حیا باشن. نه خیلی هاشون حساس شدن و یه جورایی لجشون گرفته و این طور برخورد می کنن! یکم به حرفام فکر کنین متوجه می شین چی می گم. بازم می گم، اگه انتخاب پوشش آزاد بود، این مشکلات پیش نمی اومد، همون طور که تو این همه کشور که آزاده پیش نیومده. تقریبا همه کشورها حجابشون آزاده. فقط تا می گیم آزادی انتخاب پوشش، فکرتون رو اروپا نره. کره شمالی و سوریه هم انتخاب پوشش در اونا آزاده. اصلا کلا یه مشکل ما اینه که می خوایم دین رو به زور اجرا کنیم در حالی که خدا به انسان ها حق انتخاب داده که به دین عمل کنند یا نه. ما حق نداریم دین رو به زور اجرا کنیم، بلکه ما حق تبلیغ داریم. حالا این بماند که خیلی چیزها رو دین نگفته ولی به عنوان قانون دین داره اجرا می شه.
نقل قول:الان شما حجاب و حیا را در کنار هم قرار دادین! یعنی زنی که حجاب نداره بی حیاست و برعکس؟
من موافق این صحبت شما نیستم.
به نظر من همونطور که مرد آزاده که نوع پوشش خودش را انتخاب کنه و حتی نگاهش هم دست خودشه و ارگانی برای نگاه به زنان اونها را دستگیر نمی کنه!! زن هم باید در انتخاب نوع پوشش آزاد باشه.

خواهر محترم ! بنده هر شخص چادری رو با حیا نمیدونم همانطور که هر شخصی که از مانتو استفاده میکنه رو بی حیا نمیدونم !
برای حقیر حجاب , حتی اگر چادر باشد منهای حیا معنی ندارد , اگر کسی هفت قلم ارایش بکنه و مانتو کوتاه با رنگ های جیغ بپوشه و موهاشو بیرون بریزه و بگه من حیا دارم هم برای حقیر قابل قبول نیست !

مانتو + حیا
چادر + حیا

در مورد اقایون هم اگر لباسشون جلب توجه کنه برای خانم ها , اون هم باید عوض بشه ! این پسرهایی که بدنسازی کار میکنن و تیشرت تنگ میپوشن و شلوارشون میفته رو که همه مون دیدیم ..به نظر شما این تیپ لباس صحیحه ؟ من که میگم نه ! تا زمانی که به حیا آسیبی نرسه پوشیدن لباس های غربی مثه مانتو و کت و شلوار مانعی نداره !
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۶:۲۵)JohnShepard نوشته است: [ -> ]مشکل اینه که قوانین حجاب باعث لجبازی می شه. زمان رضا شاه گفتن به زور حجاب رو بردارین، ملت لجبازی کردن، الان می گن به زور حجاب داشته باش بازم لجبازی می شه. حق هم دارن که لجبازی می کنن چون کسی حق به این شکل در مورد پوشش یه نفر دخالت کنه. نظر من اینه که پوشش باید شبیه بقیه کشور ها یا زمان محمدرضا شاه آزاد باشه. شما نگاه کنین تو کشور های دیگه که پوشش آزاده کسی برهنه بیرون نمی یاد. کسی که می خواد روسری سر می کنه و کسی که نمی خواد نمی کنه. زور باعث می شه کسی که می خواد حجاب داشته باشه با کسی که نمی خواد دشمن بشه. کسی هم که حجاب می خواد میگه چون دین گفته و باعث دشمنی با دین می شه. در صورتی که اگه حجاب آزاد بود، دیگه کسی به نام حجاب با دین دشمن نمی شد. مشکل خیلی ها اینه که تا بهشون بگی من مخالف حجاب هستم، بهت می گن پس تو می خوای همه لخت بیان تو خیابون و از این حرفا. کسی نگفته کسی لخت بیاد تو خیابون، ما داریم می گیم که هرکس آزاده پوشش رو انتخاب کنه و خود به خود کسی پوششی انتخاب نمی کنه که باعث اعتراض دیگران بشه. شما ببین آیا تو کشورهای دیگه کسی با پوشش تحریک کننده تو خیابون می ره؟ اگه کسی گوشیش اندرویده، می تونه نرم افزار دسترسی به دوربین های خیابان ها کشور های دیگه رو نصب کنه و خودش ببینه. ما چون فقط همه رو با این پوشش دیدیم، فکر می کنیم مردم تو کشور های دیگه لخت اند در صورتی که در جامعه ی خودمون به دلیل اجبار در حجاب و حساسیت های ایجاد شده، دختران و زنان برای مقابله از لباس های تحریک کننده استفاده می کنن. نه اینکه اون دخترا بی حیا باشن. نه خیلی هاشون حساس شدن و یه جورایی لجشون گرفته و این طور برخورد می کنن! یکم به حرفام فکر کنین متوجه می شین چی می گم. بازم می گم، اگه انتخاب پوشش آزاد بود، این مشکلات پیش نمی اومد، همون طور که تو این همه کشور که آزاده پیش نیومده. تقریبا همه کشورها حجابشون آزاده. فقط تا می گیم آزادی انتخاب پوشش، فکرتون رو اروپا نره. کره شمالی و سوریه هم انتخاب پوشش در اونا آزاده. اصلا کلا یه مشکل ما اینه که می خوایم دین رو به زور اجرا کنیم در حالی که خدا به انسان ها حق انتخاب داده که به دین عمل کنند یا نه. ما حق نداریم دین رو به زور اجرا کنیم، بلکه ما حق تبلیغ داریم. حالا این بماند که خیلی چیزها رو دین نگفته ولی به عنوان قانون دین داره اجرا می شه.
بسم هو
سلام علیکم
دقیقا همینه. دمت گرم من واقعا نیم دونم چی بگم!؟!؟!؟
یعنی اگه اول کتاب درسی می زدن +18 الان همه ی جوون ها فیلسوف شده بودن.
چون در ایران همه چیز به محض ممنوع شدن و تحت حمایت قانون قرار گرفتن مورد لج مردم قرار می گیره.
موفق باشید

(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۶:۲۸)Reza2035 نوشته است: [ -> ]خواهر محترم ! بنده هر شخص چادری رو با حیا نمیدونم همانطور که هر شخصی که از مانتو استفاده میکنه رو بی حیا نمیدونم !
برای حقیر حجاب , حتی اگر چادر باشد منهای حیا معنی ندارد , اگر کسی هفت قلم ارایش بکنه و مانتو کوتاه با رنگ های جیغ بپوشه و موهاشو بیرون بریزه و بگه من حیا دارم هم برای حقیر قابل قبول نیست !

مانتو + حیا
چادر + حیا

در مورد اقایون هم اگر لباسشون جلب توجه کنه برای خانم ها , اون هم باید عوض بشه ! این پسرهایی که بدنسازی کار میکنن و تیشرت تنگ میپوشن و شلوارشون میفته رو که همه مون دیدیم ..به نظر شما این تیپ لباس صحیحه ؟ من که میگم نه ! تا زمانی که به حیا آسیبی نرسه پوشیدن لباس های غربی مثه مانتو و کت و شلوار مانعی نداره !
سم هو
سلام علیکم
آیا ما باید یک دژکوب بذاریم و جوانان را به داخل بهش هل بدیم؟
پس آزمایش الهی کشک است دیگه؟
دوست عزیز زمانی مشخص می شود فرد با حیا که
قانون آزاد باشد
وگرنه با وجود گشت ارشاد و تهدید و باتوم و شکر بله دوست عزیز همه می یان و با حیا می شن!!
موفق باشید
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۶:۳۰)ehsanagiyan نوشته است: [ -> ]چون در ایران همه چیز به محض ممنوع شدن و تحت حمایت قانون قرار گرفتن مورد لج مردم قرار می گیره.

اینطور که شما می فرمایین هم نیست.
بستگی داره چه قانونی باشه و چرا؟
وقتی دولت میاد 70 رشته دانشگاهی برای دختران را حذف میکنه. گشت ارشاد را برای دختران مردم میزاره با جریمه های سنگین (یک بار مرا 600 هزار تومان جریمه کردن!!!)
وقتی میاد برای مهریه سقف تعیین میکنه و شبیه این اعمال که هیچ توجیه منطقی نداره طبیعی هست که مردم لج می کنن..

من خودم معمولا ساپورت مشکی و قهوه ای می پوشم .. ولی چندباری که به من ایراد گرفتن از روی عصبانیت رفتم ساپورت رنگی پوشیدم !!

(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۶:۳۰)ehsanagiyan نوشته است: [ -> ]دوست عزیز زمانی مشخص می شود فرد با حیا که
قانون آزاد باشد
وگرنه با وجود گشت ارشاد و تهدید و باتوم و شکر بله دوست عزیز همه می یان و با حیا می شن!!

موافقم
به قول شریعتی:
در انزوا پاک ماندن نه سخت است نه با ارزش!!!!!

اونهایی هم که میگن نباید زمینه برای گناه فراهم بشه و به این بهانه به آدم ایراد میگیرن باید گفت: شما هم وارد اینترنت نشین چون پر از سایتهای مستهجن و مسائل دیگه است و به گناه می افتین.
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۶:۳۵)فرمیسک نوشته است: [ -> ]
من خودم معمولا ساپورت مشکی و قهوه ای می پوشم .. ولی چندباری که به من ایراد گرفتن از روی عصبانیت رفتم ساپورت رنگی پوشیدم !!

التماس دعا...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع