تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حجاب زنان، پرده ی چشم مردان است!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۴:۴۲)فرمیسک نوشته است: [ -> ]سلام
چرا برای به گناه نیوفتادن یه مرد هوس باز یا بیمار یا هر چیز دیگه یه زن باید تاوانش را بده؟

http://forum.bidari-andishe.ir/post-2088...#pid208823

به نام خدا

آیا شما اگر یک زنه ساپورت پوش را که عمدا، پاهای خودرا در معرض نمایش قرار داده و حتی با معذرت از دوستان مانتوی خود را کاملا باز گذاشته تا اندامهای جنسیش مشخص باشد در خیابان ببینی نگاه نمیکنی و اگر آن زن باعث میشود که مسیر نگاهت را عوض کنی، آزادی شما را سلب نکرده که دیگر در خیابان هم به راحتی حتی نگاه هم به دور و ور خودت نتوانی بکنی.

اصلا کاری به قضیه چادر و مانتو و روسری ندارم،‌ چیزی به نام ساپورت یا جوراب شلواری و پوشیدن آن همراه با لباسهایی خاص به منظور جلب توجه پدیده ای کاملا جنسی میباشد و زنانی که اینگونه لباس میپوشند قصدشان فقط و قطعا، تحریک جنسی مردان میباشد.

چه دلیل دارد ساپورت بپوشی و از آنطرف دکمه مانتو را کامل باز بگذاری تا تمام بدنت نمایان باشد و بعد انتظار داشته باشی که جوانان هنگام مواجهه با این تیپ، به آسمان نگاه کنند. اگر مردی به زنی با این مشخصات نگاه کند و از نظر جنسی تحریک نشود به نظر اصلا مرد نیست. بنده تعجبم از آن زن متاهلی میباشد که در خیابان دست در دست همسر خود به راحتی قدم میزند و اندام جنسی خود را برای مردان دیگر به نمایش میگذارد و شوهرش هم مانند شخصی که ناموس ندارد به راحتی با این قضیه کنار میاید و شاید هم خوشحال میشود که مردان دیگر به اندام جنسی زنش نگاه کنند. قبلا به این مردها میگفتند ........

امیدوارم این ارسال، سانسور نشود چون در بعضی قضایا باید رک صحبت کرد.

باز هم میگویم زنی که ساپورت میپوشد و مانتوی بی دگمه، اشاعه فحشا و فساد میکند و جوانان و مردان را تحریک جنسی میکند. جورابهای ساپورت میزان شهوت انگیزیشان بسیار بالاست و چون بعضی زنان و دختران هم اینرا میدانند، عمدا و بخاطر توهین به ارزشها و اسلام این کار را انجام میدهند.

در قضیه حجاب بنده با افراط هم به شدت مخالفم اما بعضی زنان و دختران دیگه شورشو در آوردن و همین دلیلیه برای اینکه بگوییم ایرانیها جنبه هیچ چیزی ندارند. زمان پهلوی که دیگه آزادی بود اون موقع چرا سکسی ترین فیلمها برای سینمای فیلمفارسی ایران بود.

مگر در آمریکا آزادی کامل نیست چرا بیشتر حجم فیلمهای پورن در امریکا ساخته میشود و حتی در خود آمریکا هم در خیلی از ایالات، قوانین سفت و سختی برای پوشش وجود دارد که با کمی سرچ میتوان آنها را مطالعه کرد.

از کلینتون بالاتر میخواهی در آمریکا که به منشی خودش هم رحم نکرد.
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۲:۳۲)JohnShepard نوشته است: [ -> ]یه سری چیز دیگه هم در حاشیه پیش اومده که به بهونه ی حجاب است.
مثل شناگری که در دریای خزر رکوردی را شکست اما ثبتش نکردن. به بهونه حجاب. تازه با لباس پوشیده آن کار را کرد.
به نظر من حجاب باید آزاد باشه. شاید یه نفر با همون یه روسری سبک هم ناراحت باشه. در عوض اگه واقا قانون دین است، باید با فرهنگ سازی و تبلیغ در جامعه اجرا بشه، نه بازور چماق و تهدید های گوناگون.

امام صادق(علیه السلام) می فرمایند (البته اگه امامارو قبول دارین که برام مهم نیست قبول دارین یا نه):
« خداوند به یکی از پیامبران وحی کرد که به امتت بگو از پوشش و لباس دشمنان من استفاده نکنند اگر از پوشش و لباس دشمنان من استفاده بکنند با من هم نیز دشمن خواهد بود و جز دشمنان من هستند.»
الان زنها و آقاییون دارن دقیقا ضد این حدیث عمل می کنن و دارن عین دشمنان خدا و دینمون لباس میپوشن...میخواد آزاد باشه بره اروپا و هرچقدر دلش خواست بی بندوباری کنه فقط روز قیامت و آخرت رو یادش باشه و شک نکنه که همچین روزی هم هست..
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۵:۰۱)zohre150 نوشته است: [ -> ]الان زنها و آقاییون دارن دقیقا ضد این حدیث عمل می کنن و دارن عین دشمنان خدا و دینمون لباس میپوشن...میخواد آزاد باشه بره اروپا و هرچقدر دلش خواست بی بندوباری کنه فقط روز قیامت و آخرت رو یادش باشه و شک نکنه که همچین روزی هم هست..

مشکل اینجاست چرا فقط به تیپ خانمها ایراد میگیرن؟ مگر کت و شلوار و بلوز و شلواری که آقایون میپشون غربی نیست؟
قبلا هم گفتم تمامی مردها باید ریش بذارن و مانند روحانیون لباس بپوشن (لباس عربی مانند حضرت محمد!) بعد توقع داشته باشن زنها چادر بپوشن

(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۵:۰۰)عدالت نوشته است: [ -> ] دوستان مانتوی خود را کاملا باز گذاشته تا اندامهای جنسیش مشخص باشد

شما این حرف را چند بار تکرار کردی! مگر کسی که ساپورت پوشیده لخت است که اندامهای جنسی اش مشخص باشه؟!!!!

(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۵:۰۰)عدالت نوشته است: [ -> ]بعد انتظار داشته باشی که جوانان هنگام مواجهه با این تیپ، به آسمان نگاه کنند.
ما انتظار نداریم که جوانان نگاه نکنن. ولی خدا در قرآن گفته نگاه نکنین.
حالا اگر شما مذهبیون می فرمایین خدا اشتباه کرده که نمیدونسته مردها نمی تونن نگاه نکنن حرفی نیست!
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۵:۰۶)فرمیسک نوشته است: [ -> ]
مشکل اینجاست چرا فقط به تیپ خانمها ایراد میگیرن؟ مگر کت و شلوار و بلوز و شلواری که آقایون میپشون غربی نیست؟
قبلا هم گفتم تمامی مردها باید ریش بذارن و مانند روحانیون لباس بپوشن (لباس عربی مانند حضرت محمد!) بعد توقع داشته باشن زنها چادر بپوشن

من گفتم هم آقاییون و هم خانوما...هر وقت خانوما حجاب کردن آقاییون هم لباس عربی تن میکنن...
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۴:۵۵)Reza2035 نوشته است: [ -> ]اگه شوهر و برادر و پدر این خانم ها وقتی حجاب و حیا از دخترشون میدیدن ازشون تشکر میکردن و از زنان بی حیا بدشون میومد الان ایران وضعش این نبود .

الان شما حجاب و حیا را در کنار هم قرار دادین! یعنی زنی که حجاب نداره بی حیاست و برعکس؟
من موافق این صحبت شما نیستم.
به نظر من همونطور که مرد آزاده که نوع پوشش خودش را انتخاب کنه و حتی نگاهش هم دست خودشه و ارگانی برای نگاه به زنان اونها را دستگیر نمی کنه!! زن هم باید در انتخاب نوع پوشش آزاد باشه.

میدونین یکی از دلایل حجم بالای مصرف لوازم آرایش در ایران حجاب اجباری هست؟
چون بدن پوشیده هست خانمها وقت و هزینه زیادی را صرف چهره شان می کنن ولی اگر حجاب آزاد بود یک خانم محجبه راه خودش را می رفت یک خانم دیگر راه خودش را.

من نظرم این هست که اجبار در کار نباشه.
اجبار یعنی اینکه شما معتقدین که مردم به این قوانین اعتقاد ندارن و اگر زور نباشه اجراش نمی کنن.
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۵:۰۶)فرمیسک نوشته است: [ -> ]

شما این حرف را چند بار تکرار کردی! مگر کسی که ساپورت پوشیده لخت است که اندامهای جنسی اش مشخص باشه؟!!!!

ما انتظار نداریم که جوانان نگاه نکنن. ولی خدا در قرآن گفته نگاه نکنین.
حالا اگر شما مذهبیون می فرمایین خدا اشتباه کرده که نمیدونسته مردها نمی تونن نگاه نکنن حرفی نیست!

به نام خدا

شما در حال سفسطه هستی و نمیخواهی بحث منطقی کنی. شخصی که ساپورت پوشیده در واقع نوعی لباس پوشیده که تمام پستی و بلندی روی قسمت پایینی بدنش را نمایان کرده و در واقع با این حرکت حتی اندام خود را شهوت انگیز تر کرده چون شاید اگر اندام او بدون لباس بود انقدر جلب توجه نمیکرد که ساپورت جلب توجه میکند.

حال یک سوال از شما دارم، آیا شده شما به حتی یک مهمانی خصوصی بروی و احیانا دختران آنجا به جای شلوار یا مانتو یا چادر یا حتی دامن،‌ فقط ساپورت پایشان باشد ؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر اینطور باشد دیگر به آنجا مهمانی نمیگویند.

شما فقط آن قسمتی از قرآن را میبینید که خطاب خداوند متعال مردان میباشد ولی قسمت دیگر را که خطاب خداوند متعال زنها و خانومها میباشد را نمیخواهی ببینی. آنجایی که خداوند فرمودند زیباییهای خود را برای مردان غریبه به نمایش نگذارید.
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۵:۱۲)zohre150 نوشته است: [ -> ]من گفتم هم آقاییون و هم خانوما...هر وقت خانوما حجاب کردن آقاییون هم لباس عربی تن میکنن...

پس الان خانمها با سر بی حجاب وارد اجتماع می شن؟
عزیزم یک مقدار منطق بد نیست. درکشور ما الان زنان به اجبار حجاب دارن. به اجبار مقنعه و مانتو و ... می پوشن حالا بد یا خوب بالاخره مجبور به یک نوع پوشش هستن.
ولی این صبحت شما واقعا ......
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۵:۱۵)فرمیسک نوشته است: [ -> ]الان شما حجاب و حیا را در کنار هم قرار دادین! یعنی زنی که حجاب نداره بی حیاست و برعکس؟
من موافق این صحبت شما نیستم.
به نظر من همونطور که مرد آزاده که نوع پوشش خودش را انتخاب کنه و حتی نگاهش هم دست خودشه و ارگانی برای نگاه به زنان اونها را دستگیر نمی کنه!! زن هم باید در انتخاب نوع پوشش آزاد باشه.

میدونین یکی از دلایل حجم بالای مصرف لوازم آرایش در ایران حجاب اجباری هست؟
چون بدن پوشیده هست خانمها وقت و هزینه زیادی را صرف چهره شان می کنن ولی اگر حجاب آزاد بود یک خانم محجبه راه خودش را می رفت یک خانم دیگر راه خودش را.

من نظرم این هست که اجبار در کار نباشه.
اجبار یعنی اینکه شما معتقدین که مردم به این قوانین اعتقاد ندارن و اگر زور نباشه اجراش نمی کنن.
ببینین حجاب و حیا همیشه با هم هستن ایشون گفتن حجاب نگفتن چادر!!ولی شما فکر می کنین که آقا رضا منظورشون چادره درصورتی که دارین اشتباه فکر می کنین گفتن حجاب(مانتویی یا چادری) آدمی که حجاب داره حیا هم داره چه زن و چه مرد...
الان دخترای بدحجاب توی خیابون اینقدر سبک شدن و با بقیه مردها هر وکر میکنن که آدم حالش بهم میخوره شما کجای این دخترا حیا دیدین؟؟Huh

همین پسرهای سوسول و فشن به خود بنده گفتن اینا همش لحظه ای هستش و ما برای ازدواج میریم سراغ یه دختر دستنخورده نه اینا که حیا ندارن و این دخترای بدحجاب شخصیتی ندارن...
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۵:۱۷)فرمیسک نوشته است: [ -> ]پس الان خانمها با سر بی حجاب وارد اجتماع می شن؟
عزیزم یک مقدار منطق بد نیست. درکشور ما الان زنان به اجبار حجاب دارن. به اجبار مقنعه و مانتو و ... می پوشن حالا بد یا خوب بالاخره مجبور به یک نوع پوشش هستن.

به نام خدا

ببینید شما یک نکته ای را در صحبتهایتان فراموش میکنید که آنهم این است که ما در یک کشور اسلامی در حال زندگی هستیم که قانون اساسی آن هم اسلامیست و در آن قانون قید شده که زنان در اجتماع باید دارای حجاب باشند،‌ خوب شخصی که به این قوانین توجه نکند در واقع دچار بی قانونی شده و باید با آن برخورد قضایی کرد.

البته بنده بگیر و ببنده شدید و بی منطق را افراط میدانم و حتی با گشت ارشاد به این مدل هم مشکل دارم چون به فرض عکسهایی که امروز در اینترنت منتشر شد و در برج میلاد گشت ارشاد مانع خانومهای بدحجاب برای ورود به کنسرت میشد، به شدت افراطی بود. به نظرم خیلی از آن خانومها مشکل چندانی نداشتند و گشت ارشاد تندروی میکرد چون زنهایی به مراتب با حجاب بدتر در سطح شهر مثلا میدان تجریش در حال رفت و آمد هستند و شخصی هم با آنها کار ندارد.

پس جناب فرمیسک،‌ بنده تندرو هم نیستم ولی حضور زنان با ساپورت در جامعه یعنی اشاعه فحشا.

شما باید یک فرقی بین بی حجاب و بی حیا و بی شرم بگذاری. ببینید مثلا یک خانومی ممکن است موهایش هم حتی معلوم باشد یا حتی از آن بالاتر، مانتوی نسبتا تنگی هم بپوشد ولی این خانوم نهایتا بی حجاب است و شرم و حیایی در حد خود دارد ولی زنی که ساپورت میپوشد و مانتوی جلو باز،‌ این دیگر از بی حجاب گذشته و در واقع بی شرم و بی حیا میباشد که اینگونه به خیابان میآید آنهم فقط برای تحریک مردان. مردی هم که اجازه میدهد ناموسش چه خواهر چه زن چه مادر، اینگونه به خیابان بیاید، بی غیرت است.

الان در این عکسها به نظر بنده خانومها ممکن است بی حجاب باشند ولی بی حجابی آنها در حدی نیست که به آنها تذکر بدهند یا احیانا سوار ون کنند. به این میگن تندروی و افتادن از آنطرف بام که ممکن است باعث ایجاد دشمنی با نظام و مذهب شود. از این تیپها به مراتب بدتر در سطح شهر در حال گردش هستند و حتی در خودروهای گرانقیمت خود بدون روسری در حال رانندگی یا نشستن در کنار راننده میباشند و هیچکس هم کاری باهاشون نداره.

[تصویر: 82729_393.jpg]
[تصویر: 82730_612.jpg]
[تصویر: 82733_796.jpg]
[تصویر: 82739_218.jpg]
[تصویر: 82748_510.jpg]

در این تصاویر به وضوح تندروی مشخص است و همین بی سلیقگیها ممکن است باعث لجبازی و عناد بعضی جوانان با مذهب و نظام شود. شما به جای جلوی اینها را گرفتن برو یک چرخ در سطح شهر بزن اون ساپورت پوشهایه مانتو باز را دستگیر کن و اصلا به زندان بفرست نه اینها را که حالا از روی جوانی یک لباس رنگی پوشیدن یا کمی آرایش کرده اند و مویشان را بیرون ریخته اند به این میگن افراط.
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۵:۱۷)فرمیسک نوشته است: [ -> ]پس الان خانمها با سر بی حجاب وارد اجتماع می شن؟
عزیزم یه اروپایی و غربی همین پوشش هارو دارن ، یه اروپایی و غربی مجبوره یک نوع پوشش داشته باشه حالا خوب یا بد!!نمیتونه لخت بیاد بیرون که...همین پوشش رو اسلام رد کرده میگه زن نباید زیبایی هاشو نشون بده اینو میفهمین شما آیا؟؟
شما و زنهای دیگه بدحجاب برین بیرون فقط اگه شوهرتون نگاه زنهای دیگه کرد و هیز بازی درآورد نگین چرا...
من اصلا حوصله بحث با شما رو ندارم چون کسی که از 7 سالگی نفهمید تا 70 سالگی هم نمیفهمه...
بدرود
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع