تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حجاب زنان، پرده ی چشم مردان است!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۶:۴۰)Prestige نوشته است: [ -> ]التماس دعا...

محتاجیم به دعا Smile
نقل قول:آیا ما باید یک دژکوب بذاریم و جوانان را به داخل بهش هل بدیم؟
پس آزمایش الهی کشک است دیگه؟
دوست عزیز زمانی مشخص می شود فرد با حیا که
قانون آزاد باشد
وگرنه با وجود گشت ارشاد و تهدید و باتوم و شکر بله دوست عزیز همه می یان و با حیا می شن!!
موفق باشید

عزیزه دل برادر بحث اینه که ما میخوایم جامعه ی اسلامی سالم باشه و به سمت فساد نره , نمیخوایم مثه خدا مردم رو به امتحان بکشیم و بهشون پاداش و جزا بدیم که , اونی که انسان رو امتحان میکنه خداست و وظیفه ی ما هم در برابر احکام خدا تسلیمه ...در زمان پهلوی مشخص شد که ایرانی ها حجاب میخواهند , اینکه جوون های پسر ما باسنشون امروز به جای ریش و سیبیلشون مشخصه از جای دیگه اب میخوره , من نمیدونم کجای گشت ارشاد با باتوم افتاده دنباله ملت , تنها کاری که میکنن اینه که تذکر میدن همون جا روسریشون رو جلوتر بیارن و اگه نشد اونجا حلش کنن میبرن کلانتری به اولیا طرف میگن یه لباس مناسب به همراه شناسنامه بیار بچه تو ببر و از شخص تعهد میگیرن , اگه تکرار بشه میره دادگستری جریمه ی مالی میشه ! ولی باتوم و تهدید رو نمیدونم از کجا اوردید .
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۶:۳۵)فرمیسک نوشته است: [ -> ]
اینطور که شما می فرمایین هم نیست.
بستگی داره چه قانونی باشه و چرا؟
وقتی دولت میاد 70 رشته دانشگاهی برای دختران را حذف میکنه. گشت ارشاد را برای دختران مردم میزاره با جریمه های سنگین (یک بار مرا 600 هزار تومان جریمه کردن!!!)
وقتی میاد برای مهریه سقف تعیین میکنه و شبیه این اعمال که هیچ توجیه منطقی نداره طبیعی هست که مردم لج می کنن..

من خودم معمولا ساپورت مشکی و قهوه ای می پوشم .. ولی چندباری که به من ایراد گرفتن از روی عصبانیت رفتم ساپورت رنگی پوشیدم !!

موافقم
به قول شریعتی:
در انزوا پاک ماندن نه سخت است نه با ارزش!!!!!

اونهایی هم که میگن نباید زمینه برای گناه فراهم بشه و به این بهانه به آدم ایراد میگیرن باید گفت: شما هم وارد اینترنت نشین چون پر از سایتهای مستهجن و مسائل دیگه است و به گناه می افتین.

بسم هو
سلام علیکم

ببیند همین حالا هم شرایط دختران در برخی از زمینه ها نسبت به پسران بیشتره شما ججنبه های منفی رو می بینید؟
این رو نیم گید که دختران به پیران 60 درصد به 40 درصده ؟
و شانس پسرا کمتر می شه در قبولی؟
حذف 70 رشته رو می بینید؟
ولی با بقیه اش موافقم
موفق باشید

(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۶:۴۵)Reza2035 نوشته است: [ -> ]عزیزه دل برادر بحث اینه که ما میخوایم جامعه ی اسلامی سالم باشه و به سمت فساد نره , نمیخوایم مثه خدا مردم رو به امتحان بکشیم و بهشون پاداش و جزا بدیم که , اونی که انسان رو امتحان میکنه خداست و وظیفه ی ما هم در برابر احکام خدا تسلیمه ...در زمان پهلوی مشخص شد که ایرانی ها حجاب میخواهند , اینکه جوون های پسر ما باسنشون امروز به جای ریش و سیبیلشون مشخصه از جای دیگه اب میخوره , من نمیدونم کجای گشت ارشاد با باتوم افتاده دنباله ملت , تنها کاری که میکنن اینه که تذکر میدن همون جا روسریشون رو جلوتر بیارن و اگه نشد اونجا حلش کنن میبرن کلانتری به اولیا طرف میگن یه لباس مناسب به همراه شناسنامه بیار بچه تو ببر و از شخص تعهد میگیرن , اگه تکرار بشه میره دادگستری جریمه ی مالی میشه ! ولی باتوم و تهدید رو نمیدونم از کجا اوردید .
بسم هو
سلام علیکم
برادر عزیز دل مگه دیگه از این فساد بیشتر؟
من خودم تو بسیجم برادر من
یعنی بودم
به خاطر همین موضوعات استعقفا دادم شما آیین نامه استفاده از شوکر رو ببینید
تقریبا تو هیچ حالتی مجاز نیست بدون اخطار
مگه همین حالت...
اگه نشد حلش می کنن؟
چطوری با شوکر؟ با باتوم؟ با بردن آبروی طرف تو کلانتری؟
موفق باشید
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۶:۵۱)ehsanagiyan نوشته است: [ -> ]ببیند همین حالا هم شرایط دختران در برخی از زمینه ها نسبت به پسران بیشتره شما ججنبه های منفی رو می بینید؟
این رو نیم گید که دختران به پیران 60 درصد به 40 درصده ؟

اینکه بد هست.
چون نشاندهنده این هست که دختران تعدادشون از پسران بیشتره ...
همین الان حدود چند میلیون دختر سنشون از تجرد قطعی خارج شده و نمیتونن همسر پیدا کنن ...

من میگم باید شایسته سالاری باشه .
اگر دختر باهوش بود اون باید بره رشته خوب درس بخونه. اگر پسر باهوش بود اون بره.

نه اینکه بیاییم حق دخترا را بگیریم و به پسرها بدیم به این بهانه که تعداد دخترها بیشتره!
این ظلم درحق دختران هست.
نقل قول:بسم هو
سلام علیکم
برادر عزیز دل مگه دیگه از این فساد بیشتر؟
من خودم تو بسیجم برادر من
یعنی بودم
به خاطر همین موضوعات استعقفا دادم شما آیین نامه استفاده از شوکر رو ببینید
تقریبا تو هیچ حالتی مجاز نیست بدون اخطار
مگه همین حالت...
اگه نشد حلش می کنن؟
چطوری با شوکر؟ با باتوم؟ با بردن آبروی طرف تو کلانتری؟
موفق باشید

ببین برادر من , برخورد با حجاب سلیقه ای نیست و باید کار دقیق کارشناسی بشه و حد و حدود معینی براش تائین بشه ... لطفا آیین نامه استفاده از شوکر رو برای ما هم بذارین که ببینیم و این ادعا رو بی سند نذارید که به شخص بی حجاب میشه شوکر زد !!! من که این ادعا رو فقط در حد طنز میدونم ...شاید توی فیس بوک ازش استقبال بهتری بشه .

اصلا از بحث با شما راضی نیستم چون هر دفعه بحث رو گسترده تر میکنید و از موضوع اصلی مورد نظرمون بیشتر فاصله میگیرید .
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۷:۱۳)Reza2035 نوشته است: [ -> ]ببین برادر من , برخورد با حجاب سلیقه ای نیست و باید کار دقیق کارشناسی بشه و حد و حدود معینی براش تائین بشه ... لطفا آیین نامه استفاده از شوکر رو برای ما هم بذارین که ببینیم و این ادعا رو بی سند نذارید که به شخص بی حجاب میشه شوکر زد !!! من که این ادعا رو فقط در حد طنز میدونم ...شاید توی فیس بوک ازش استقبال بهتری بشه .

اصلا از بحث با شما راضی نیستم چون هر دفعه بحث رو گسترده تر میکنید و از موضوع اصلی مورد نظرمون بیشتر فاصله میگیرید .
بسم هو
سلام علیکم
برادر من کلا دو سه تا پست زدم تو این تاپیک که شما راضی نیستی حالا؟
منم جایی گفتم به فرد بی حجاب شوکر بزنیم؟
کجا؟ چرا من نمی بینم؟ مگه دیوونه ایم؟
مزاحمت برای نوامیس قید شده بدون اخطار
و یه مورد دیگه استفاده از سلاح(سرد یا گرم)
این رو من مثال زدم شما داری روش مانور می دی
منظور من این بود که شاید یه نفر قصد مزاحمت نداشته باشه. شاید نامزده شه شاید فاملیشه شاید... شاید شاید شاید
این مثال من برای تند روی های قانون در این مورد بود؟
شما بفرمایید که یک پسر و دختر کجا باید بروند قبل از ازدواج حرف بزنن؟
هان؟
موضوع اینه که کل حرف من اینه:
کسی می خواست مردم نبیننش حجاب داشته باشه خب پوشش رو رعایت می کنه
کسی هم نخواست رعایت نمی کنه
دیگه ارشاد چیه این وسط؟
موفق باشید
من همه ی بحثها رو خوندم و واقعا نمیدونم برای چیزی که میخوام بگم، ار کدومتون حرف نقل قول کنم.

در مورد اینکه همه ی قریب به اتفاقتون گفنین چرا مردا نگاه هاشونو کنترل نمیکنن وحتی همین اسم تاپیک.

«چرا شما وقتی خونتونو ترک میکنین همه درها رو قفل میکنین، مگه جند نفر تو شهر شما دزد خونن؟
ولی در مورد حجاب اینطوری حزف میزنین
در جالی که دردهاب ناموس خیلی بیشتر از دزدهای خونن...
ببینین من نگقنم همه دزد ناموسناااا»

از کتاب«راز یک فریب»
فعلا به اسم نویسنده دسترسی ندارم
در اسرع وقت اسم نویسنده رو هم میگم
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۵:۳۶)فرمیسک نوشته است: [ -> ]
از ادب و تربیتتون تشکر می کنم.
ان شاءالله شوهرتون سه تا زن بعد از شما بگیره و روزی یک زن جوان و زیبا را صیغه کنه و به خانه در حضور شما بیاره تا نسل شیعه زیاد بشه و اسلام هم رعایت بشه.
خدانگهدار
خواهش میکنم قابلی نداشت...
این تاپیک بنظرمن جالب نیست و من چیزی ازش یاد نگرفتم ...‍!!
فقط باعث درگیری و بحث بین کاربرا میشه!!!
بدرود
(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۶:۳۰)ehsanagiyan نوشته است: [ -> ]بسم هو
سلام علیکم
دقیقا همینه. دمت گرم من واقعا نیم دونم چی بگم!؟!؟!؟
یعنی اگه اول کتاب درسی می زدن +18 الان همه ی جوون ها فیلسوف شده بودن.
چون در ایران همه چیز به محض ممنوع شدن و تحت حمایت قانون قرار گرفتن مورد لج مردم قرار می گیره.

به قول مارکس هر چیزی ضد خودش رو درون خودش پروش می ده! و این یک اصله ! اصل دیالیکتیک!

اگه می بینید نیچه فاتحه ی خدا رو می خونه و اینهمه ضد مسیح صحبت می کنه دلیلش اینه که در یک خانواده ی به شدت مذهبی مسیحی متعصب بزرگ شده.

اگر می بینید انیشتین دین رو کنار می گذاره و یک ندانم گرا می شه و می گه من به خدای متشخص اعتقاد ندارم دلیلش اینه که در یک خانواده به شدت مذهبی یهودی بزرگ شده (چون یهود تحریف شده خدا رو متشخص کرده ، مثل داستان کشتی گرفتن حضرت یعقوب با خدا در تورات)!

اگر می بینیم بیشترین سرانه ی مصرف آرایش رو ایران داره به دلیل اینه که گشت ارشاد وجود داره!
( یکی از دوستانم می گفت در مالزی دو گروه آرایش غلیط می کردند و ظاهری تحریک کننده داشتند: 1- ایرانی ها 2- روسپی ها)

(۱۷/شهریور/۹۲ ۱۶:۳۰)فرمیسک نوشته است: [ -> ]
از ادب و تربیتتون تشکر می کنم.

ان شاءالله شوهرتون سه تا زن بعد از شما بگیره و روزی یک زن جوان و زیبا را صیغه کنه و به خانه در حضور شما بیاره تا نسل شیعه زیاد بشه و اسلام هم رعایت بشه.

خدانگهدار

آقا چرا هیچ کس نمی ره اون صحبت های عباسی رو که گذاشتم گوش کنه! مساله چیز دیگریست!

ببینید دو گروه داریم:

یک گروه که مذهبیند و به حکم شرع احترام می گذارند: این گروه اگر می خوان چند همسر داشته باشند در چهارچوب شرع می رن و زن می گیرن و می دونن که رضایت همسر های قبلی و عدالت شرطه !
بنابراین مشکل از دین نیست اگر کسی بصورت پنهانی می ره صیغه می کنه این داره خودش رو گول می زنه! وکلاه شرعی برای خودش بافته!

گروه دوم اونهایی که به حکم شرع احترام نمی گذارند: این ها هم که تکلیفشون معلومه.
شما کتاب روانپزشکی سادوک و کاپلان رو بخون! این کتاب روانشناسی نیست، آمار نامه نیست، جامعه شناسی نیست و دنبال معضلات جامعه هم نیست مذهبی هم نیست . در این کتاب گفته شده طبق آمار تمام مردان در غرب بعد از ازدواج روابط آزاد جنسی دارند. این ره آورد غرب و سکولاریسم هست. حالا اگه اینو دوست دارید بسم الله همه بی حجاب شید قید یک شوهر سالم رو هم بزنید.
نقل قول:بسم هو
سلام علیکم
برادر من کلا دو سه تا پست زدم تو این تاپیک که شما راضی نیستی حالا؟
منم جایی گفتم به فرد بی حجاب شوکر بزنیم؟
کجا؟ چرا من نمی بینم؟ مگه دیوونه ایم؟
مزاحمت برای نوامیس قید شده بدون اخطار
و یه مورد دیگه استفاده از سلاح(سرد یا گرم)
این رو من مثال زدم شما داری روش مانور می دی
منظور من این بود که شاید یه نفر قصد مزاحمت نداشته باشه. شاید نامزده شه شاید فاملیشه شاید... شاید شاید شاید
این مثال من برای تند روی های قانون در این مورد بود؟
شما بفرمایید که یک پسر و دختر کجا باید بروند قبل از ازدواج حرف بزنن؟
هان؟
موضوع اینه که کل حرف من اینه:
کسی می خواست مردم نبیننش حجاب داشته باشه خب پوشش رو رعایت می کنه
کسی هم نخواست رعایت نمی کنه
دیگه ارشاد چیه این وسط؟
موفق باشید

متاسفانه باز دارین بحث رو گسترش میدین , سند ادعاتون راجع به شوکر کو ؟
شما فرق مزاحمت ناموسی و رابطه ی فامیلی رو هنوز متوجه نشدی اومدی به قانون استفاده از سلاح گیر میدی ؟ چرا ندانسته یه مطلبی رو با قصد و غرض نشر میدی ؟ اصلا میدونی قانون استفاده از سلاح و بازرسی و گشت و ... چند بخش و بند داره ؟
تا حالا دیدی کسی بیاد به دختر و پسر شوکر بزنه بگه شما مزاحم همدیگه هستید ؟ شما اگه اسلام رو هم قبول نداری باید مطیع قانون باشی !
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع