اسلام یک سری قوانین منع کننده برای مردم عادی و یک سری قوانین برای حکومت و حاکمان گذاشته. اما مشکل جامعه ی ما از جایی شروع شد که این قوانین برای مردم بصورت کاملا سختگیرانه اجرا شد و یک قدم هم کوتاه نیومدند. اما برای حاکمان انگار که هیچ قوانینی گذاشته نشده. انگار نه انگار!!
در نقطه ی مقابل یک سری حقوق برای مردم تعریف شد یک سری برای حکومت. در این مورد برای حکومت به خوبی اجرا گردید!
نقل قول:در مورد بسیج بله واقعا بی در و پیکر است شما کجا بودید در سال 88؟ هان؟ بله بی در و پیکر است که گاز اشک آور رو بدون مجوز پرت کردند وسط جمعیت بی در و پیکر است که باتوم آزاد شد بله بی در و پیکر است....
زنان >>>حجاب>>>گشت ارشاد>>>شوکر>>>حوادث سال 88
از بحثمون خارج نشیم
نقل قول:شما بگو اصلا می برندش کلانتری می گن عزیزم چرا بها این خانم صحبت کردی؟ بازم ایراد داره!! یعنی چی؟
مگه دین صحت کردن رو حرام کرده؟
شما قبل از ازدواج باید بتونید با همسرتون صحبت کنید!!! اگه یکم می فهمیدید می رفتید از پدرتون می پرسیدید کی ازد.اج کردن بعد از پدر بزرگتون می پرسیدید او وقت می فهمیدید که طرف در 18 سالگی سر خونه و زندگیش بود نه مثل الان که طرف 35 سالگی هنوز داره ادامه تحصیل می ده بعدشم اسمشو گذاشتن ازدواج آسان!!!!!
شما بفرمایید دیگر ... مشا که صاحب عقیده اید نظر دین را جویا شوید در مورد جوانی که در جامعه ای زندگی می کند که موانع ازدواج بسیار زیاده. در این شراط نیاز روحی اش را چطور باید رفع کند؟
ببنید یه حرفی بزنید برای من قابل قبول باشه ... اینطوری که شما دارین میگین زن و شوهر رو هم به جرم رابطه ی نامشروع دارن توی خیابون میگیرن ... نگاهتون باید واقعی باشه ! خیلی بحث رو دارین خیالی و غیر واقعی میکنید .
اگر منظورتون از صحبت کردن برای ازدواج همون نگاه سنتی جامعه ی ایرانه که تحت نظارت خانواده ها انجام میشه بنده تا حالا ندیدم کسی رو به این جرم گرفته باشن ! ولی اگه منظورتون اینه که بدون اطلاع خانواده به قصد ازدواج با همدیگه آشنا بشن از این موردها زیاد دیدم که توسط گشت دستگیر شدن .
من حرفی به غیر این زدم که ازدواج اگر به موقع بود این وضع در جامعه بوجود نمی امد ... اگر واقعا دلتون میسوزه واسه این وضع جامعه انتقادتون به سمت همین بالا رفتن سن ازدواج باشه و نه ایات قرآن و اسلام ... شما بیا بگو چرا ازدواج اینقدر سنش رفته بالا که جوون ها به این وضع افتادن من ازت حمایت میکنم و دو تا حرفم من میذارم روی بحثت ولی وقتی اسلام رو مقصر میدونی نمیتونم ساکت بشینم . ما هم توی این جامعه ایم و جوونیم و مشکلمون ازدواج و کاره ولی نمیایم مقصر رو حجاب و اسلام بدونیم .
دوستان لطفا جدل نکنید،اسپم نگذارید و موضوع تاپیک را منحرف نکنید.
در غیر اینصورت اگر پستی حذف و یا ویرایش شد لطفا اعتراض نفرمایید.
نقل قول:این تیتر مد نظر شما رو یکی از کاربران سایت داستان های بوووق که در ان سایت علاوه بر ترویج بی بند باری از انواع توهین ها به اسلام دریغ نشده به این صورت نوشته بود:
((روزی عرب مسلمانی از مرد ایرانی پرسید چرا زنان شما حجاب ندارند ان مرد جواب داد حجاب زنان ما پلک چشم مردان ماست))
حالا چرا شما این تیترو علم کردی خدا میدونه ولی اون شخص اینو نوشته بود که بگه حجاب مال اعراب و چون اعراب شهوت پرستند زنانشان باید حجاب داشته باشن ولی مردان ایرانی چون چشم پاکن
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
زناشون نیاز به حجاب ندارن.
الان قصدتون خراب کردن من بود؟
مناین جمله رو یه جا خوندم و تو ذهنم مونده بود. تو یه تاپیک دیگه هم گفته بودم و مردان ایرانی هم نوشته بودم. اینجا حتی ایرانی هم حذف کردم تا سوتفاهم پیش نیاد.
نقل قول:من حرفی به غیر این زدم که ازدواج اگر به موقع بود این وضع در جامعه بوجود نمی امد ...
این بحث این تاپیک نیست ولی اگه یه تاپیک براش ایجاد بشه، خوبه.
ازدواج شرایط زیادی می خواد. فقط این نیست که بگیم توقع مردم بالا رفته. تحصیلات طولانی شده، کار کم شده، عروس و داماد آخر باید یه جایی زندگی کنن، مسکن هم کم شده. زیاد شدن جمعیت عامل اصلی این مشکل هست. باید جلوی رشد جمعیت گرفته بشه. نمی گم توقعات بالا نرفته، ولی عامل اصلی توقعات نیست.
(۱۷/شهریور/۹۲ ۲۳:۱۰)Reza2035 نوشته است: [ -> ]ببنید یه حرفی بزنید برای من قابل قبول باشه ... اینطوری که شما دارین میگین زن و شوهر رو هم به جرم رابطه ی نامشروع دارن توی خیابون میگیرن ... نگاهتون باید واقعی باشه ! خیلی بحث رو دارین خیالی و غیر واقعی میکنید .
اگر منظورتون از صحبت کردن برای ازدواج همون نگاه سنتی جامعه ی ایرانه که تحت نظارت خانواده ها انجام میشه بنده تا حالا ندیدم کسی رو به این جرم گرفته باشن ! ولی اگه منظورتون اینه که بدون اطلاع خانواده به قصد ازدواج با همدیگه آشنا بشن از این موردها زیاد دیدم که توسط گشت دستگیر شدن .
من حرفی به غیر این زدم که ازدواج اگر به موقع بود این وضع در جامعه بوجود نمی امد ... اگر واقعا دلتون میسوزه واسه این وضع جامعه انتقادتون به سمت همین بالا رفتن سن ازدواج باشه و نه ایات قرآن و اسلام ... شما بیا بگو چرا ازدواج اینقدر سنش رفته بالا که جوون ها به این وضع افتادن من ازت حمایت میکنم و دو تا حرفم من میذارم روی بحثت ولی وقتی اسلام رو مقصر میدونی نمیتونم ساکت بشینم . ما هم توی این جامعه ایم و جوونیم و مشکلمون ازدواج و کاره ولی نمیایم مقصر رو حجاب و اسلام بدونیم .
بسم هو
سلام علیکم
بینید ما جایی اسلام رو نقد نکردیم که آقایان بفرمایند چرا حجاب هست چرا فلان هست؟
ما گفتیم که اولا: بهشت رفتن زوری نیست قانون حجاب همانطور که حضرات خمینی و طالقانی در اوایل انقلاب گفتند و همه هم شنیدند قانون حجاب نباید اجباری باشد ولی امروز چیز دیگه ای می بینیم.
بله بسیاریاز جوانان می خواهند ابتدا مطمن شوند سپس این موضوع رو به خانواده در میون بذارند.
ما هم جایی اسلام رو مقصر ندونستیم بفرمایید کجا نقل قول کنید ما هم ببینیم؟

ما به نحوه ی اجرای قوانین اسلام ایراد داریم نه خود اسلام.
موفق باشید
نقل قول:بسم هو
سلام علیکم
بینید ما جایی اسلام رو نقد نکردیم که آقایان بفرمایند چرا حجاب هست چرا فلان هست؟
ما گفتیم که اولا: بهشت رفتن زوری نیست قانون حجاب همانطور که حضرات خمینی و طالقانی در اوایل انقلاب گفتند و همه هم شنیدند قانون حجاب نباید اجباری باشد ولی امروز چیز دیگه ای می بینیم.
بله بسیاریاز جوانان می خواهند ابتدا مطمن شوند سپس این موضوع رو به خانواده در میون بذارند.
ما هم جایی اسلام رو مقصر ندونستیم بفرمایید کجا نقل قول کنید ما هم ببینیم؟![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)
ما به نحوه ی اجرای قوانین اسلام ایراد داریم نه خود اسلام.
موفق باشید
با سلام مجدد .
ما اسلام شخصی و امریکایی نمیخوایم ....اگر میخواستیم نیازی به انقلاب هم نداشتیم

اسلام باید جهانی بشه ! این وعده ی خداست !
واقعا فکر میکنید حجاب برای این قانون شده که جوون ها رو به زور بفرسته بهشت ؟ جامعه ی سالم !
در مورد اون بسیاری جوان هم که به دور از نظارت خانوادشون صحبت میکنن به نظرم گرفتنشون صحیحه , این حرفها خیلی راحت توی مجالس خواستگاری مطرح میشه و نیازی نیست جوون ها اینطور با هم ملاقات کنند .
حجاب برخواسته از اسلامه و هرگونه انتقاد به اون , انتقاد به اسلامه . این نگاه شما آسیب شناسی نیست و فقط تضعیف مذهبه ! منکر این تناقض توی جامعه نیستم که از یه طرف میگه حجاب و از طرف دیگه جوون ها باید تا 30 سالگی علاف باشن و نیازشون تامین نشه ...ولی هیچوقت به نفع مدرنیسم از مذهب کوتاه نخواهم اومد .
البته نا گفته نماند که امیدی هم دیگه به این جامعه ندارم , با این وضعیت که ما داریم پیش میریم از اسلام چیزی به جز اسمش باقی نمیمونه .
(۱۶/شهریور/۹۲ ۱۲:۲۵)JohnShepard نوشته است: [ -> ]به نام پروردگار جهان آفرین
((حجاب زنان پرده ی چشم مردان است))
تا کی زنان باید خود را محدود کنند تا نکند مردی به فساد بیافتد؟
آیا مردان نباید به خود سختی دهند و خود را کنترل کنند تا زنان آزاد باشند؟
در فصل گرما زنانی را می بینیبم که مجبور شده اند لباسی اضافی را افزون بر لباس های خود بپوشند و همچنین موی خود را بپوشانند تا نکند مردی به فساد بیافتد. فرقی ندارد در سفر است یا در شهر خود، سرکار است یا تفریح می کند.
بسم الله الرحمن الرحیم
قل للمومنین یغضوا من ابصارهم و.... به مردان مومن بگو چشم های خود را (از نگاه به نامحرم) فرو گیرند و...
با توجه به آیات قرآن در بحث حجاب قبل از هر هر سفارشی ابتدا به مردان گفته شده از نگاه به نامحرم خود داری کنند.
(۱۶/شهریور/۹۲ ۱۲:۲۵)JohnShepard نوشته است: [ -> ]می گویند زن باید خود را بپوشاند تا خود در امان باشد. از چه؟ از شهوت مردان! این جمله توهین به زنان و مردان است. در آن مردان را موجودی فرض شده که جز شهوت چیز دیگری نمی بیند و زن موجودی بی اختیار در نظر گرفته شده که به درخواست های مرد «نه» نمی گوید و نمی تواند خود را کنترل کند و به اصطلاح احمق است.
کمی تحقیق و مطا لعه!!!!!!!
(۱۶/شهریور/۹۲ ۱۲:۲۵)JohnShepard نوشته است: [ -> ]حجاب باعث شده زن نتواند در عرصه های اجتماعی هم پای مرد پیش رود. در محیط کار نمی تواند بازده مناسبی داشته باشد و در رشته های ورزشی بسیار محدود می ماند. در سفر زود خسته می شود و مجبور به تحمل گرمایی است که با وجود پوشش او چند برابر می شود. در مدارس هم همین اوضاع است.
آخی چه مانع عظیمی !!!!!!!!!!!!
بفرما کل زن های با حجاب کم بازده اند وپیشرفتی در هیچ زمینه ای ندارن, و لی زن بی حجاب نه !
چقدر زن با حجاب و فعال در همه ی زمینه ها داریم؟ ؟؟؟
(۱۶/شهریور/۹۲ ۱۲:۲۵)JohnShepard نوشته است: [ -> ]همه ی این ها برای چیست؟ برای اینکه مرد راحت باشد و یه وقت شهوتش تحریک نشود.
مردان شهوت پرست نیستند و می توانند خود را کنترل کنند و زن ها هم احمق نیستند و خود می توانند خوب را از بد شناخته و به درخواست های نامشروع بعضی از مردان «نه» بگویند.
باز هم کمی تحقیق و مطا لعه!!!!!!!
(۱۶/شهریور/۹۲ ۱۲:۲۵)JohnShepard نوشته است: [ -> ]زنان حق بسیاری به گردن مردان دارند برای مثال هیچ کس نمی تواند زحماتی را که مادر برایش کشیده است، نادیده بگیرد.
کاملا درست.
(۱۶/شهریور/۹۲ ۱۲:۲۵)JohnShepard نوشته است: [ -> ]به پاس قدر دانی از این زحمات مردان باید خود را کنترل کرده و با نگاه نکردن خود، سبب آرامش زن را فراهم کنند تا هم خود راحت باشد و هم زن.
ما که نفهمیدیم با نگاه کردن تحریک میشود یا نه؟؟؟!!!
(۱۶/شهریور/۹۲ ۱۲:۲۵)JohnShepard نوشته است: [ -> ]اینکه زن خود را محدود کند و خود را آزار دهد تا مرد راحت باشد بسیار خود خواهی مردان است و چه بسا خیلی اوقات مردانی را می بینیم که در طبل حجاب می کوبند و مادر و خواهران خود را محدود می کنند اما از طرفی بسیار شهون ران اند و کارهایی می کنند که هیچ انسانی نمی پسندد.
پس امکان دارد که مردها .......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(۱۶/شهریور/۹۲ ۱۲:۲۵)JohnShepard نوشته است: [ -> ]زنان باید در انتخاب پوشش خود و موارد دیگر مانند مردان آزاد باشند تا بتوانند هم پای مردان در شغل خود و در رشته های ورزشی بدرخشند و تفکر بد و زشت مرد سالاری را از بین ببرند می گویند زن نمی تواند خواننده شود، نمی تواند نوازنده شود، نمی تواند در سیاست حضور یابد (مسئله ی یکی از انتخاب شدگان شورای شهر را که یادتان می آید!) و رئیس جمهور شود، نباید دنبال ورزش رود (خانمی شناگری که در دریای خزر شنا کرده بود و رکوردی را زده بود را یادتان می آید که چگونه حقش را خوردند؟) ، شهادت 2 زن در دادگاه برابر شهادت مرد است، دیه اش نصف مرد است، نصف مرد ارث می برد، مرد می تواند 4 زن را رسما بگیرد و تعداد بی شماری را صیغه کند که این توهین بسیار بزرگی به زن است و بسیار ناحقی های دیگر که در حق زنان می شود.
در مورد حجاب و اخلاق جنسی وحقوق زن منابع زیادی برای مطالعه است . اینا که خیلی عالیه: فلسفه حجاب, اخلاق جنسی در جهان اسلام وجهان غرب,نظام حقوق زن در اسلام, از متفکر شهید استاد مطهری.
(۱۶/شهریور/۹۲ ۱۲:۲۵)JohnShepard نوشته است: [ -> ]واقا شرمسارم. به نام ما مرد ها چه حق کشی هایی در حق زنان می شود. این ها مرد نیستند که اینگونه در حق زنان نامردی می کنند!
امیدوارم با تحولی حق زنان به آنان داده شود و هم پای ما مردان پله های ترقی را بالا روند.
اگه یه مطا لعه ی
جامع و دقیق داشته باشی از این همه حقوقی که اسلام عزیز به زن ها داده از حسودی ...
لطفا بعد از مطالعه ی جامع و دقیق انجمن حمایت از حقوق مردان راه ننداز!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
کلا دوس دارین همه مسائل جامعه رو اینجا حل نکنیم؟
مهریه،موارد استفاده از شوکر، رشته های دانشگاهی دخترا ، نسبت دخترا ب پسرا، شهریه گرفتن مدارس!!! و...
بحث حجابه ایا؟
بابا اسمش روشه جمهوری اسلامی
تو مملکت اسلامی خیلی عجیبه ک قوانین اسلامی اجرا بشه؟
ی سری قوانین اجتماعی مث حجاب هم برای اجراش ب سطح اجتماع نیاز داره دیگه
(۱۷/شهریور/۹۲ ۲۲:۱۸)ehsanagiyan نوشته است: [ -> ]نکنه شما توی این جامعه نیستید؟
فک کردید دیگه طرف خیلی باید داغون باشه تا چیزی بهش بگن؟ نخیر آقا! در همین جد که یه دختر و پسر با هم باشن بهانه ی کافی روب ه ارشاد برای دستگیری می ده!!!
در همین حد ک ی دختر و پسر با هم باشن؟
پس چرا ما رو هیچ وقت نگرفتن؟
نه دوست عزیز تا نباشد چیزکی، ارشاد باهات کاری نداره!!!
اینم بگم
مسئله حجاب ی مسئله multifactor هست
با گشت ارشاد و حراست سر در دانشگاه حل شدنی نیس
شما ک میگی مردم سر لجبازی افتادن اگه حجاب و براش ازاد کردیم میگه باشه من از لجباز ی دست برمیدارم چادر میپوشم؟ یا دیگه همون نیم وجب مانتو و روسری هم بر میداره و با تاپ دامن جولان میده؟؟!!
یا علی...
نقل قول:نصف مرد ارث می برد، مرد می تواند 4 زن را رسما بگیرد
شما اگه کتاب شهید مطهری رو در مورد زن
بخونید دیگه این حرفا رو نمی زنید و خیلی چیزا براتون روشن میشه کتاب
" نظام حقوق زن در اسلام" منم مثل شما قبلا از این سوالا داشتم که با خوندن این کتاب خیلی چیزا با دلایل برام مشخص شد .
زن نصف مرد ارث میبره چون این مرده که وظیفه تامین مخارج خانوداه رو داره و باید یه خانوداه رو بچرخونه حتی زن اگه ثروتمند هم باشه بازم وظیفه مرد هست که نفقه زن رو بپردازه . خدا تو سوره نساء در این مورد میفرماید
" وَ لَن تَستَطیعوا اَن تعدلوا بَین َ النسا و..." که اگه مرد میتونه بین زنان به عدالت رفتار کنه از هر لحاظی ( مالی ،عاطفی و...) میتونه زن دیگه بگیره و در اخر هم میگه که نمی تونید به عدالت رفتار کنید . تازه این رو هم بگم که باید زن دیگه ای گرفتن با اجازه زن قبلی باشه . گرفتن زن دیگه ای هم در اون زمانا بخاطر
خود زن بوده که خیلی از زنان تو جنگ و... شوهراشون رو از دست میدادن و بی سرپرست میموندن و با این کار اونا دارای شوهر و سرپرست میشدن چون تقریبا تعداد زنان 2 برابر مردان شده بود، شما راهی غیر از این سراغ دارید ؟؟!!!
این خیلی مسخره س که ما هنوز اسلام و دستوراتش رو کامل نمیشناسیم و میایم به دستورات اون ایراد میگیریم !!!!
شما اگه میخواید دلایل این چیزایی که گفتید رو بدونید این کتاب رو حتما بخونید اگم که اینا رو از سر ......... نوشتید که هیچ شما خوش باش

یا علی .