شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم اللہ. ...
. یادمان نرود!!!
یادمان باشد که مادر پیرشد
یادمان باشد علی زنجیرشد
یادمان باشد که پهلویی شکست
حیدر از غم ها گلویش پینه بست
یادمان باشد جگرخون شد حسن
یادمان باشد حسین بی کفن
یادمان باشد چه زینب می کشید
پیش چشمانش رقیه پرکشید
یادمان باشد علی اکبر چه شد
روی تیغ و نیزه رأس بچه شد
یادمان باشد علی بن الحسین
اشکها می ریخت از داغ حسین
یادمان باشد که باقر شیعه را
خون دلها خورد تا کردش به پا
یادمان باشد قیام شیعیان
شد به دست حضرت صادق عیان
یادمان باشد که کاظم شد اسیر
شد رضا دور از دیارش مستجیر
یادمان باشد جواد و غربتش
حضرت هادی وهتک حرمتش
یادمان باشد امام عسگری
شد اسیر پادگان و لشگری
این همه یادآوری دانی چرا؟
تا بگویم جمله های زیر را:
یادمان باشد دگر صاحب زمان
کفرنعمت های ما کردش نهان
یوسف زهرا اگر درهجرت است
از گناه ماست گر در غیبت است
ای مسلمان!مهدی ات را درک کن
هرچه آقا خوش ندارد ترک کن...
«اللهم عجل لولیک الفرج»
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم
حرف هجران شده بسیار بهم ریخته ام
باز از دورى دلدار بهم ریخته ام
کاش اى کاش فقط نیمه نگاهى مى کرد
به منِ عاشقِ بیمار و بهم ریخته ام
به گمانم پسر فاطمه با من قهر است
نشدم لایق دیدار، بهم ریخته ام
کار دستم دهد این بارِ گناهانى که
روى هم گشته تلمبار، بهم ریخته ام
با همه بار گناهى که به گردن دارم
مثل حُر آمدم، این بار بهم ریخته ام
دگر از دست خودم خسته شدم از بس که
شده ام مایه ى آزار، بهم ریخته ام
من گنه مى کنم و دائماً او مى بخشد
من که از این همه تکرار بهم ریخته ام
فتنه معلوم کند که چه کسى پاکار است
نیستم عاشق پاکار، بهم ریخته ام
منه آلوده فقط لاف زدن را بلدم
این چنین مى کنم اظهار، بهم ریخته ام
یک نفر یار ندارد، چقدر مظلوم است
از چنین وضع أسف بار، بهم ریخته ام
شده آیا که به اندازه ى یک دفعه عطش
در پى اش باشم و یکبار بهم ریخته ام...
در دولت کریمه مهدوی که روزگار عدالت گستری و حکومت فضیلت ها و زیبایی هاست، به برکت حضور و ظهور امام عصر(عجل الله تعالی فرجه) بیماری های جسمی،روحی و روانی انسان از بین میرود.
امام سجاد(علیه سلام)در این خصوص فرمودند:"چون قائم ما قیام کند،خداوند بیماری و اندوه را از شیعیان ما برمیدارد."
اللهم عجل لولیک الفرج
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) یکدلی شیعیان خویش راعاملی برای تحقق ظهور می داند و در ضمن توقیعی به شیخ مفید(رحمة الله علیه) می فرمایند:"اگر شیعیان ما، که خداوند ایشان را در طاعتش موفق بدارد،در وفای به عهدی که با ایشان داریم یکدل می شدند،دیدار ما از آنان به تأخیر نمی افتاد و به زودی سعادت مشاهده ما نسیبشان می گشت."
اگر حادثه ای و امری محبوب انسان باشد، مطلوب او نیز قرار خواهد گرفت و اگر چیزی مطلوب او شد، تمامی تلاش ها و فعالیت های وی درراستای رسیدن به آن مطلوب صورت خواهد گرفت.لذا محبوبیت امر فرج و انتظار، انسان را به یک منتظر واقعی و یک مصلح دلسوز و یکعاشق بیقرار تبدیل می کند.
امام زمان(علیه سلام)،رمز عدالت و مظهر قسط الهی بر روی زمین است.به همین جهت است که همه بشریت، به شکلی انتظار ظهور آن حضرت را می کشند.البته مسلمانان به طور مشخص،این انتظار بزرگ را معلوم و تهدید کردند و شیعیان نسبت به شخصی که این لباس بر قامت او دوخته شده است،آگاهی های روشن و مشخص کننده ای هم دارند.
قدر خود را بدانید که درباره چنین شخصیت عظیمی کار می کنید. حضرت صاحب الزمان می خواهد در هر رشته ای که هستید سرآمد باشید.شیعه امام زمان باید آنگونه باشد که بقیه در سایه او باشند، نه او در سایه دیگران.
یا صاحب الزمان،روزی در خلوت تنهایی خود می اندیشم که جرم من چیست که در زندان غیبتم و از دیدارتان محرومم؛ تا اینکه از کلام صادق آل محمد ص نور امید در دلم تابید چرا که فرمود:امام خودرا بشناس ،اگر امام خود را شناختی چه ظهور زودتر اتفاق بیافتد یا دیرتر به تو زیانی نمی رساند.
بسم اللہ. ..
خداوندا
ازتو میخواهم
نه مثل مختار بعداز واقعه
نه مثل حر ریاحی میان واقعه
نه مثل توابین بعداز واقعه
بلکه مثل حضرت عباس(علیه السلام)
در تمام واقعه!
مثل مسلم پیشتاز واقعه
در رکاب کسی باشیم که به انتظارش ایستاده ایم
اللهم عجل لولیک الفرج
رسول خدا ص:
خوشا به حال کسی که قائم اهل بیت مرا درک کرده و در زمان غیبت و پیش از قیامش پیرو او باشد، دوستانش را دوست بدارد و با دشمنانش دشمن باشد، چنین کسی از رفقا و دوستان من و گرامی ترین امت من خواهد بود