تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مرا یاد کنید......
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
در برابر فتنه‌هایی که پیش می‌آید و البته عده‌ای در این آزمایش و برخورد با فتنه‌ها هلاک می‌شوند، مقاومت کنید و البته همه اینها از نشانه‌های حرکت و قیام ما هست. اوامر و نواهی ما را متروک نگذارید و بدانید که علی‌رغم کراهت و ناخشنودی کفار و مشرکان، خداوند نور خود را تمام خواهد کرد.

احتجاج ج 2، ص 597، بحارالانوار، ج 3، ص 175.
ستمگران پنداشتند که حجت خدا از بین رفته است، در حالى که اگر به ما اجازه سخـن گفتـن داده مـى شـد، هـر آینه تمـام شکها را از بیـن مـى بـردیـم.

بحارالانوار،ج 51،ص 4
آيت الله بهجت(رحمة الله علیه) :
"تا رابطه ما با ولي خدا (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قوي نشود، کار ما درست نخواهد شد و قوت رابطه ما با ولي امر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم در اصلاح نفس است."
روايت داریم که در آخر الزمان همه هلاک مي شوند به جز کسي که براي فرج دعا مي کند. گويا همين دعا براي فرج، يک اميدواري است و يک ارتباط روحي با صاحب دعا است. همين، مرتبه اي از فرج است.
از خـدا بتـرسید و تسلیـم ما شـوید ، کارها را به ما واگذاریـد، برماست که شما را از سرچشمه، سیراب برگردانیـم، چنان که بـردن شما به سرچشمه از ما بود، در پى کشف آنچه از شما پـوشیده شده نروید. مقصد خود را با دوستى مـا بـر اساس راهـى که روشـن است به طـرف مـا قـرار دهیــد.

بحارالانوار, ج 53،ص 179
امـا علت و فلسفه آنچه از دوران غیبت اتفـاق افتاده ( که درک آن براى شمـا سنگین است) آن است که خـداونـد در قـرآن فـرموده:

(( اى مـومنان از چیـزهایـى نپـرسیـد که اگـر آشکـارتـان شـود، بـدتـان آیـد. سوره مائده،آیه 101))

بحارالانوار, ج 78،ص 380
[تصویر: 10957161287041811767.jpg]
قال سیدنا صاحب الزمان علیه السلام :

أَنـَا بَرىءٌ إِلَى اللّهِ وَ إِلى رَسُولِهِ مِمَّنْ يَقُولُ إِنّا نَعْلَمُ الْغَيْبَ وَ نُشارِكُهُ فيمُلْكِهِ أَوْ يُحِلُّنا مَحَلاًّ سِوَى الْمحَلِّ الَّذى رَضِيَهُ اللّهُ لَنا

من از افرادى كه مى‌گويند : ما اهل بیت غيب مى‌دانيم و در سلطنت و آفرينش موجودات با خدا شريك هستيم و کلا ما را از مقامى كه خداوند براى ما پسنديده بالاتر مى‌برند ، نزد خدا و رسولش ، بيزارى مى‌جويم ....

الاحتجاج جلد دوم باب احتجاج الحجه القائم المنتظر المهدی صاحب الزمان علیه السلام ـ بحار الانوارجلد ۲۵ باب ۱۰
دانشگاه انتظار پس از ۱۳۰۰ سال هم‌چنان داتشجو می‌پذیرد، متآ‌سفانه این دانشگاه هنوز ۳۱۳ فارغ‌التحصیل هم نداشته
مدارک لازم:
نماز اول وقت
جلب رضای امام عصر علیه‌السلام
دائم‌الوضو بودن
برگه تسویه‌حساب حق‌الناس
قلبی آکنده از یاد خدا
به امید عدم مشروطی...
(۱۵/دی/۹۲ ۱۳:۳۷)Zahra.B نوشته است: [ -> ]دانشگاه انتظار پس از ۱۳۰۰ سال هم‌چنان داتشجو می‌پذیرد، متآ‌سفانه این دانشگاه هنوز ۳۱۳ فارغ‌التحصیل هم نداشته
مدارک لازم:
...برگه تسویه‌حساب حق‌الناس

نقل از تاپیک : کسی که از لحاظ مالی حقی بر گردن دارد نمیتواند در رکاب امام زمانش باشد

امام حسین علیه السلام به من فرمود:

((نادِ فی النّاسِ أن لا یُقاتِلَنَّ مَعی رَجُلٌ عَلَیهِ دَینٌ، فَأِنَّهُ لَیسَ مِن رَجُلٍ یَمُوتُ وَ عَلَیهِ دَینٌ لایَدَع لَهُ وَفاءً اِلّا دَخَل النّارَ))
(( بین مردم ندا کن، کسی که بدهی و دِینی دارد، نباید با من به پیکار آید که هر که با بدهی بمیرد و برای پرداخت آن نیاندیشیده باشد {یعنی نیت و قصد پرداخت کردنش را هم نداشته باشد}، در آتش درآید
"احقاق الحق19:29"
و ضحاک گفته است: یک نفر از اصحاب نزد امام آمد و عرض کرد:
من بدهی دارم(چه کنم؟)
امام فرمودند:
((لا یُقاتِلُ معی مَن عَلَیهِ دَینٌ))
((هر کس بدهی (و دِینی) دارد با من به نبرد (و پیکار) نیاید))

[/b]
"فرهنگ جامع سخنان امام حسین علیه السلام، ص471"
یکی از القاب ایشان الجحجاح المجاهد

جحجاح یعنی بزرگ مرد،کسی که در کرامت از بقیه پیشی بگیرد

بزرگ مرد مجاهد
امام صادق(علیه السلام) فرمودند:

او تنها می آید و به خانه خدا تنها می آید و تنها وارد کعبه می شود و شب را به تنهائی در آنجا می گذراند. پس وقتی دیده ها به خواب رفت و شب جهان را فرا گرفت،جبرئیل و میکائیل و فرشتگان صف در صف می آیند و جبرئیل عرض می کند: ای سرورم! هرچه دستور بدهی پذیرفته است و امرت روا است. پس حضرت دست به صورت خود می کشد و این آیه را می خواند

وقالوا الحمد لله الذي صدقنا وعده و اورثنا الارض نتبوا من الجنه حيث نشاء فنعم اجر العاملين (74 زمر)
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
آدرس های مرجع