تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مرا یاد کنید......
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
امام علی (علیه ‌السلام):

وَبِمَهْدِیِّنا تَنْقَطِعُ الحُجَجُ، فَهُوَ خاتَمُ الأئِمَّةِ وَمُنْقِذُ الأمَّةِ وَمُنْتَهَی النُّورِ وَغامِضُ السِّرِّ.

با مهدیِ ما حجّت‌ها گسسته می‌‌شود؛ او پایان‌بخش سلسلۀ امامان، نجات‌بخش امّت و اوج نور است و رازی پیچیده دارد.

With Our Mahdī ('s appearance), all proofs would be broken; for he is the last Imam, the savior of the 'Ummah, and the highest point of light, and has a recondite secret.

بحار الأنوار، ج 77، ص 300

بسم الله

می گویند جمعه می آید...

آری ، روزی که بازار تعلقات دنیا را تعطیل کنیم.

او خواهد آمد...

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: nimeshaban.jpg]

از امام صادق عليه السّلام روايت شده كه از امام باقر عليه السّلام از فضيلت شب نيمه‏ شعبان سؤال شد،ايشان فرمودند:اين شب پس از شب قدر برترين شبهاست.در اين شب خدا فضل خود را بر بندگان سرازير مى ‏كند،و آنان را به بخشش و كرم خويش مى ‏آمرزد،پس در تقرّب جستن به سوى خداى تعالى در آن‏ بكوشيد،كه آن شبى است كه خدا به ذات مقدّس خود سوگند ياد كرده،كه سائلى را از درگاه خويش با دست خالى بازنگرداند مادام كه انجام معصيتى را درخواست نكند،و شب نيمه شعبان شبى است كه حق تعالى آن را براى ما قرار داد و در عوض‏ شب قدر كه آن را مخصوص پيامبر صلى اللّه عليه و آله فرمود،پس در دعاى و ثنا بر خداى تعالى كوشش كنيد.
بسم الله الرحمن الرحیم

يَوْمَ يَأْتِي بَعْضُ ءَايَاتِ رَبِّکَ لَا يَنفَعُ نَفْساً إِيمَانُهَا لَمْ تَکُنْ ءَامَنَتْ مِن قَبْلُ أَوْ کَسَبَتْ فِي إِيمَانِهَا خَيْراً قُلِ نتَظِرُواْ إِنَّا مُنتَظِرُونَ ﴿انعام -158

روزي که برخی از نشانه های خدا آشکار شود، ایمان کسی که پیش از آن ایمان نیاورده یا
به هنگام ایمان کار نیکی انجام نداده است، برای او سودی نخواهد داشت. بگو چشم به راه باشید، ما نیز چشم براهیم.

در روایتی که از امام صادق (علیه السلام) در تفسیر آیه ی مزبور وارد شده، مراد از نشانه ها امامان هستند، و آن نشانه ای که انتظار کشیده می شود، قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است. در آن زمان ایمان کسی که پیش از قیام آن حضرت ، ایمان نیاورده برای او سودی نخواهد داشت، اگرچه به پدران آن حضرت که پیش از او بودند، ایمان آورده باشد. آن گاه می فرمایند : ای ابابصیر! خوشا به حال پیروان قائم ما که در زمان غیبت او چشم به راه ظهور اویند و در زمان ظهورش او را پیروی می کنند. آنها دوستان خدا هستند که نه بیمناک می شوند و نه اندوهگین.

سلام و عرض ادب
متنی رو تقدیم دوستان اهل علم و تحقیق میکنم.

مهدي موعود از فرزندان امام مجتبي (علیه السلام) است یا از نسل امام حسين(علیه السلام)
1-در منهاج السنة ، ج4 ، ص95 ابن تیمیه مي‌گويد :
وقد روي عن علي أنه قال هو من ولد الحسن بن علي لا من ولد الحسين .
روايت از حضرت علي عليه السلام آمده است كه حضرت مهدي از اولاد امام حسن مجتبي است نه از اولاد امام حسين
اين عبارتي را كه ابن تيميه نقل مي‌كند ، ايشان مصدری نياورده است ؛ این روایتی

است در سنن أبي داود ، ج2‌، ص311 ، ح4290 كه :
عن أبي إسحاق ، قال : قال علي رضي الله عنه ونظر إلى ابنه الحسن فقال : إن ابني هذا سيد كما سماه النبي صلى الله عليه وسلم وسيخرج من صلبه رجل يسمى باسم نبيكم يشبهه في الخلق ولا يشبهه في الخلق ، ثم ذكر قصة : يملأ الأرض عدلا .
در اخلاق شبيه پيامبر است ولي در خلقت شبيه پيغمبر نيست .
اين روایت را ابن أثير جزري در جامع الأصول ، ج11 ، ص 49 آورده و متقي هندي در كنز العمال ، ج13 ، ص647 آورده اند .
اولاً: روايتي را كه ايشان نقل كرده‌ است ، هم ضعيف است و هم مرسل ؛ چون أبو داود مي‌گويد كه :
حدثت عن هارون بن مغيره .
به من حديث شد از هارن بن مغيره .
اين كه چه كسي به او حديث كرده باشد ، معلوم نيست .
پس از اين جهت ارسال دارد كه كسي كه اين روايت را به جناب ابن داود از طريق هارون بن مغيره آورده است ، مشخص نيست كه ثقه است يا غير ثقه .
آقايان علما و خود ابن تيميه روايتي را كه مرسل باشد و يكي از حلقات راويان مفقود باشد ، عمل نمي‌كنند . حال چطور شد كه در اين جا آمده و به اين روايت عمل كرده است .
اشكال ديگر اين است كه راوي از امير المؤمنين سلام الله عليه ، ابو اسحاق است و تمام بزرگان اهل سنت مي‌گويند كه ابو اسحاق اصلاً سخني و روايتي از علي عليه السلام نقل نكرده است ؛ چون خود ابن حجر دارد :
وكان عمره يوم شهادة امير المؤمنين سبع سنين لأنه ولد لسنتين بقيتا من خلافت عثمان .
روزي كه امير المؤمنين عليه السلام از دنيا رفت ، اين شخص هفت ساله بوده است ؛ چون دو سال مانده به آخر خلافت عثمان به دنيا آمده است .
يك بچۀ هفت ساله‌اي كه هيچ روايتي از امير المؤمنين نشنيده اين روايت را نقل كرده است .
ثانياً : همين روايت را كساني كه ازجناب ابو داود نقل كرده‌اند ؛ مثل جزري شافعي متوفاي 833 ايشان نقل مي‌كند و مي‌گويد : نسخۀ ابن داود كه در دست من است ، در آن‌جا دارد :
ونظر الي ابنه الحسين .
مشخص است كه اين نسخۀ ابو داود كه در قرن هفتم و هشتم بوده و حتي در عصر ابن تيميه و نسخه‌اي كه در دست جزري شافعي بوده در آن‌جا امام به امام حسين نگاه كرده نه به امام حسن عليهما السلام .
واشمل المناقب ، ص165 و 168 .
ثالثاً : جناب ابو صالح كه از اعلام اهل سنت است و سند در آن‌جا كلمۀ «الحسين » دارد نه الحسن .
رابعاً : آقايان اهل سنت روايات متعددي آورده‌اند از رسول اكرم صلي الله عليه وآله وسلم كه پيغمبر فرمود : مهدي از فرزندم حسين است :
عن حذيفة بن اليمان قال : خطبنا رسول الله ( ص ) فذكرنا ما هو كائن فقال : لو لم يبق من الدنيا إلا يوم واحد لطول الله ذلك اليوم حتى يبعث رجلا من ولدي اسمه اسمي ، فقام سلمان الفارسي . فقال : يا رسول الله من أي ولدك هو ؟ قال : من ولدي هذا . وضرب بيده على الحسين ( سلام الله عليه ) .
اگر از عمر عالم يك روز باقي نمانده باشد ، خداوند اين يك روز را آن‌چنان طولاني مي‌كند تا مردي از اولاد كه همنام من است برخيزد و جهان را پر از عدل و داد كند . از كدام يك از فرزندت ؟ فرمود : از اين فرزندم . دستش را زد به شانۀ امام حسين .
اين روايت را ابن قيم جوزيه ، شاگرد و مدافع ابن تيميه و ناشر فرهنگ ابن تيميه در كتاب المنار المنيب ، ص148 فصل 50 نقل مي‌كند . ابن حجر در كتاب القول المختصر ، ص377 نقل مي‌كند . و همچنين الحمويني در فرائد السمطين ، ج2 ، ص325 و سيرۀ حلبي ، ج1 ، ص193 و ...
خامساً : ما احتمال قوي مي‌دهيم كه اين قضيه تبديل حسن به حسين در دروان بني العباس ، سادات حسني كه در گوشه و كنار ايران و عراق و ... قيام كردند ؛ به ويژه در زمان مأمون و متوكل ، براي اين كه براي قيام خودشان يك قداستي هم پيدا كنند ، آمده‌اند محمد بن عبد الله حسن مثني را كه از نواده‌‌هاي امام مجتبي است به عنوان مهدي معرفي كردند و لذا احتمال قوي است كه اين‌ها روايت را جعل كرده‌اند يا در او تصرف كرده‌اند . و يا اين كه اصلاً منصور عباسي ، اسمش بود محمد بن عبد الله ، ملقب به مهدي بود . اين‌ها هم در برابر شورشيان آمده‌اند و گفتند : آن مهديي كه پيامبر اكرم از او خبر داده ، من هستم .
سادساً : بر فرض كه پيامبر اكرم صلي الله عليه وآله وسلم گفته باشد كه از نسل فرزندم امام حسن عليه السلام است ، آيا ببنيم كه مشكلي ايجاد مي‌كند يا نه ؟ حضرت مهدي سلام الله عليه حسني الأم و حسيني الأب است . از مادر جد حضرت مهدي به امام حسن عليه السلام مي‌رسد و از كانال پدر به آقا امام حسين عليه السلام مي‌رسد . براي اين كه همسر آقا امام سجاد سلام الله عليه مادر امام باقر عليه السلام ، فاطمه دختر امام مجتبي بوده است . و تمام كساني كه بعد از امام باقر به دنيا آمده‌اند ، حسني الأم و حسيني الأب هستند .
و خود قرآن هم كساني را كه از كانال مادر به كسي برسد ، صراحتاً مي‌گويد كه فرزند او هستند ؛ مثلا در سورۀ انعام ، آيۀ 85 حضرت يحيي و عيسي را از فرزندان اسحق و يعقوب شمرده است ؛ در حالي كه همه مي‌دانند بر اين كه حضرت عيسي از كانال مادر به حضرت اسحق و يعقوب رسيده است . و اضافه بر اين كه پيامبر اكرم نسبت به امام حسن و امام حسين عليهما السلام بارها فرموده است كه :
الحسن والحسين ابناي شبابا اهل الجنة
با اين كه ‌آن‌ها فرزند پيامبر از طريق حضرت صديقۀ طاهره سلام الله عليها هستند .
پس ما به جناب ابن تيميه و پيروان او مي‌گوييم كه فرضاً هم روايت آن‌گونه باشد كه شما مي‌گويد ، ضرري نمي‌زند .
منبع سایت ولی عصر

[تصویر: a%20(17).gif]
[b]
[تصویر: hsdf%20(2).gif]
[تصویر: 36965382575301546818.gif]

[/b]

[b]واپسین ذخیره خداوند

[/b]

[تصویر: 84476498063489666528.gif]
زمان، در آستانه تحول شگرفی ایستاده است.
دیروز، ستاره ای پرفروغ از آسمان دنیا فرو افتاد و
سینه زمین، تنها پس از 28 سال، از طنین قلب تپنده ولایتش تهی شد.این بار هم اهل زمین،

در آزمون آسمانی پروردگار،
سرافکنده ماندند و چشمه فیض و رحمت الهی را با دستان
ستم و ناسپاسی خویش، خشکاندند، اما خدا هرگز
از هدایت بندگان خود دریغ نمی ورزد.
لطف و بنده نوازی اش، مانع از آن است که زمین از
وجود پربرکت حجت خدا خالی بماند، پس آخرین منجی
خویش را در پس پرده غیبت، برایشان ذخیره می سازد
تا به برکت حضور امامی دیگر در عالم، باران
الطاف خداوند، بر اهل زمین ببارد.اینک مقدر شد که کودک خردسالی، در پنجمین بهار
زندگی اش، با چشمان پر اشک، ولی پرامید، پدر
را وداع گوید و بار امانت الهی را بر دوش گیرد؛
موعودی که واپسین ذخیره خداوند در زمین است
و دیر نیست که برای گستردن ردای سبز
عدالت بر سر جهان، قیام کند.
[تصویر: 84476498063489666528.gif]
[تصویر: 3ibbdaet8v152p1lqucg.jpg]
عاقبت بخيرباشيد، ان شاءالله.
  1. ___________________________
    [b]اللهم عجل لولیک الفرج ، و العافية و النصر ، و جعلنا من خير اعوانه و انصاره و شیعته، و المستشهدين بين يديه​

[تصویر: image068.gif][/b]

[b][تصویر: a%20(9).gif]

[/b]

[b][تصویر: hsdf%20(36).gif]

[/b]

[b][تصویر: www.khademolmahdi1391.blogfa.com.jpg]

[/b]

[تصویر: hsdf%20(27).gif]
[/font]
[تصویر: se%20(1).png]

[b]می پرسند:میشناسی اش؟

[/b]
می گویم:خوب،خوب!

[font=Tahoma]شك میكنم.البته نه خوب خوب،ولی امیدوارم بهتر از دیگران.
می گویند:پس از او بگو!
می گویم از كجا شروع كنم؟
می گویند از هر كجا كه میخواهی؛ازصفات،اخلاق،ظاهر ش.
می گویم:ظاهرش جوان ونیرومند،رنگش گندمگون،بلند پیشانی،بینی كشیده وزیبا،چشمان سیاه ودرشت،ابروانی پر
پشت وبرجسته،شانه ای پهن،موهای مجعد وخالی بر گونه...
می پرسند:اخلاقش؟
می گویم:اخلاقش عین پدران بزرگوارش است؛مایه آرامش،بركت،هدایت،داناترو با درایت تر از همه،لباس خشن،غذایش
نان جوین،صبرپیشه،باصلابت،عابد ترین،دلیرترین وجواد.
می پرسند محل زندگی اش كجاست؟؟
پاسخ می دهم:نشانی اش را به من نداده،البته نمی شودگفت نداده؛ولی خوب!
می گویند :خودت هم فهمیدی چه گفتی؟
می گویم :راستش فرموده هر وقت كارم داشتید كجاها بیایید،ولی محل زندگی فعلی اش را نمی دانم؛اگر محل زندگی
گذشته یا آینده اش را بخواهید بلدم.
تعجب می كنند:آینده اش را؟!
می گویم:بله!قرار است بعدها در كوفه ساكن شود؛مثل پدر بزرگوارش امیرالمومنین(علیه السلام).
می پرسند :حالا قرارتان كجاست؟
جواب میدهم:خیلی جاها.مثلا جمكران؛همین نزدیكی است،البته گاهی خودش به بعضی از با معرفت ها سر می زند.
می پرسند:چه جور آدمی است؟
می گویم:"یاعلی"بگویی،تا آخرش همراهت هست.تو او را فراموش می كنی،او تو را فراموش نمی كند.
می پرسند:جوری حرف می زنی كه انگار فامیل ویا خویشاوند هستید!
می گویم:بله! نسبتی داریم.
می پرسند:چه نسبتی؟
می گویم:مولایم هستند.
گفت وگو تمام میشود.از هم كه جدا می شویم،رو می كنم به شما كه نمی دانم كجا هستی ومی گویم:
«درست گفتم آقا جان !؟ اگر چیزی اشتباه گفتم،اگر لاف زدم،شما ببخشید.

[b]آبروداری كردم،آخر زشت است جلوی دیگران بگویم مولایم را خوب نمی شناسم.»

[/b]

[تصویر: tasaavire-zibaa%20(6).gif]

[b]آقای من...گل نرگسم... شرمنده ام...

[/b]

[تصویر: ss%20(3).gif]
[تصویر: sir7QCAR.jpg]
بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: nime-shaban-yasgroup-22.gif]
[تصویر: nime-shaban-yasgroup-38.gif]

[تصویر: nime-shaban-yasgroup-7.gif]
سلام بر منجي عالم