شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
امام زمان عجل الله تعالي فرجه الشرف:
اگر اين نبود كه نبايد امر خدا ناديده گرفته شود و سرّ الهي آشكار و ابراز گردد،حقّ ما آن گونه بر شما ظاهر ميشد كه عقلهايتان را بِرُبايد ترديدهايتان را برطرف كند؛
ليكن آنچه را كه خداوند خواسته انجام ميشود و براي هر سرآمدي، كتاب و نوشته اي است.
پس از خدا بترسيد و تسليم ما شويد و كار را به ما واگذاريد و بر ماست كه شما را از سرچشمه، سيراب بيرون آوريم چنان كه ما شما را به سرچشمه برديم.
براي كشف آنچه از شما پوشيده داشته شده[b]كوشش مكنيد، و از راه راست منحرف نشويد، و به نادرستي نگراييد.[/b]
و بر اساس سنّت آشكار الهي به وسيله محبّت[b]و دوستي خود، راه و مقصدتان را به سوي ما قرار دهيد.
«احتجاج،ج 2،ص467،بحارالانوار،ج53،ص179»
سيد بن طاووس چنان پاک بود که صداي مناجات وجود مقدس حضرت مهدي (روحي له الفداء ) را در سرداب سامرا مي شنيد . نقل مي کند که در نيمه شبي صداي مناجات حضرت را در قنوت نماز شبستان ميشنيدم که مي فرمودند : اللهم ان شيعتنا منا خلقوا من فاضل طينتنا .
خدايا اين شيعيان از بقيه طينت ما اهل بيت خلق شدند . اگر در روز قيامت اعمال بدشان برتري داشت (ثقلت موازينه) ايشان رهسپار بهشت هستند .
و من مهدي هم از آنها راضي هستم ولي اگر اعمال بد آنها بيشتر بود (خفت موازينه ) من مهدي تحمل ندارم که آنها در آتش بسوزند ، خدايا از فضا ئل من مهدي بردار و در نامه اعمال شيعيان بنويس تا کفه اعمال نيک آنها سنگين شود .
و اين بود دعاي نيمه شعبان امام زمان (روحي له الفداء)

بسم الله الرحمن الرحیم
فَلَا أُقْسِمُ بِالْخُنَّسِ ﴿١٥﴾ الْجَوَارِ الْكُنَّسِ ﴿١٦﴾
سوگند به ستارگاني که باز ميگردند، حرکت ميکنند و از ديدهها پنهان ميشوند.
تفسير نورالثقلين: از امام باقر (علیه السلام) پرسيدند معناي حقيقي کلام خداوند در اين آيه چيست؟
حضرت فرمود "خُنَّس،امامي است که در سال 260 از مردم پنهان ميشود،به طوري که مردم از احوال او بي اطلاع ميمانند،
سپس مانند ستاره اي تابناک در شب تار آشکار ميگردد." پس اگر زمان ظهورش را درک کرديد چشمتان روشن باد.
[/b]
يکي از دعاهاي مفاتيح الجنان، دعاي امام زمان است که براي هر گروهي(بزرگان،جوانان، دانشجويان، علما ، اغنيا، فقرا و ...) دو درخواست خاص دارند
يک فراز کوتاه ازین دعا:
قال الحجة بن الحسن - عج الله تعالي فرجه الشريف - في الدّعاء: ... وَ عَليَ النِّساءِ بالحَياءِ و العِفَّةِ.
فرمود: پروردگارا به زنانِ (امت من) حياء و پاك دامني ارزاني بدار.
«مفاتيح الجنان، ص 217»
دو لقب از القاب حضرت این است (از دعای شب نیمه شعبان)
سيف الله الذي لا ينبو
شمشیر خدا که کند نشود
این خیلی معنی بزرگی داره
وقتی یک نفر در مدت زمان طولانی زندگی کند به تدریج فرسوده و کم توان می شود
این عبارت یه مفهوم خیلی بزرگی رو میرسونه
هزار و اندی سال!
شمشیری که کند نشده!!!
ذو الحلم الذی لا یصبوا
مفهوم سنگین تر این است
صبری که حضرت می کنند غیر قابل قیاس با صبرهای دیگر است
صبری که تمام ائمه کردند در مدت کمتر از 250 سال بود
ایشان به تنهایی شاهد تمام مصائب عالم و گذشتگان بوده و هستند
به مدت 1200 سال!
معنی عبارت اینه : دارای حلمی که از جا در نرود
عجب صبری!!!
من آرزوکردم برایت یارباشم آقانمی خواهم به دوشت بارباشم
یک لحظه هم نگذارمن بی توبمانم
دیگرنمیخواهم بی اغیارباشم
وقتی طبیب دردهای ناعلاجی
من نذرکردم تاابدبیمارباشم

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم وسهل مخرجهم
بسم الله
امام کاظم (علیه السلام) میفرماید:
يا بنى إذا فقد الخامس من ولد السابع من الائمه فالله الله فى أديانكم، فانه لابد لصاحب هذا الامر من غيبة يغيبها حتى يرجع عن هذاالامر من كان يقول به، يا بنى إنما هى محنة من الله امتحن بها خلقه...
فرزندم! چون پنجمين امام از فرزندان هفتمين امام ناپديد شود، از خداى درباره دينتان بترسيد، زيرا كه صاحب اين امر را گريزى از غيبت نيست، غيبتى كه روى گردان شود از اين آئين، بسيارى از كسانى كه به آن معتقد باشند، فرزندم! آن غيبت آزمونى الهى است كه خداى، مردمان را به آن بيازمايد
منبع:غيبت طوسي ص 166؛ اعلام الورى ج 2 ، ص 239، كافي ، ج 1 ، ص 336، ح 2؛ اكمال الدين، ص 359 و 360، ح 1 ؛ كفاية الاثر ، ص 268 و 269 ؛ دلائل الامامة ص 534 ، ح 516؛ غيبت نعماني، ص 154 ج 11
بسم الله
امام سجاد(علیه السلام) می فرماید:
قائم ما ولادتش بر مردم مخفى است تا آنجا كه عده اى مى گويند كه چنين كسى به دنيا نيامده است
منبع: اكمال الدين، ص 322 و 323 ، ح 6؛ اعلام الورى ج 2 ص 231؛ بحار الانوار، ج 51 ، ص 135 ، ح 2
از عهدشکنیها و پشتسر گذاشتن عهد و پیمانها با اطلاعیم(که همین عوامل موجب بدبختی و دوری شما از حریم ولایت شده است). گویی اینها از لغزشهای خود خبر ندارند، با همه گناهان، ما هرگز امور شما را مهمل نگذاشته، شما را فراموش نمیکنیم و اگر عنایات و توجهات ما نبود، مصائب و حوادث زندگی شما را در بر میگرفت و دشمنان شما را از بین میبردند.
پس، از خداوند بترسید و تقوا پیشه کنید و به خاندان رسالت مدد رسانید.
- احتجاج ج 2، ص 597، بحارالانوار، ج 3، ص 175
بسم الله
امام زین العابدین(علیه السلام)می فرمایند:
((هر کس در زمان غیبت قائم ما ،بر ولایت ما پایبند بماند،خداوند پاداش هزار شهید مثل شهدای بدر و اُحد به او عطا خواهد نمود))
(محمد باقر مجلسی،بحارالانوار،ج52،ص125)