۲۷/آبان/۹۲, ۲۰:۴۵
اینجا من سوالی از شما ندارم . چون بنده در مقام اثباتم . سواات من در تاپیک اثبات شیخین موجود است و بسیاری بی جواب . که البته اخر بحث حتما همه اونها رو میارم .
شما در مقام اشکال و سوالید .
منتظر بودم بخش بعدی متنتون رو اونجا بزارید .
به هر حال میل خودتونه که مطالب رو بخونبد یا نه .
انچه لازم بود بنده دارم ذکر میکنم .
خلاصش رو هم در پست قبلی نوشتم .
اگر میخواهید میتونید جواب بدید . اگرم وقت ندارید دیگه خود دانی . بنده خیلی از شما گرفتار ترم . دوستان بعضی در جریانند .
بساط رو شما مرتب پهن میکنی که میرید پیام خصوصی ۲ تا کاربر دیگه رو میارید اینجا !! به هر حال بنده مطیع رهبرم هستم به دستور وحدت
شما هم مطیح کس دیگری برای به هم زدنش
نشوید !! اصلا شما بت علم و ادب .
دوستان ۱۰۰ بار گفتم پست نزارید . نمیدونم چند بار باید بگم توی بحث معمولا شما رو عصبی میکنند و حاشیه قرار میدن تا کار به دعوا بکشه .
بابا طرف میره پیام خصوصی کل کل ملت رو میاره اینجا بهانه میکنه . اونوقت شما ...
یکی یکی دارم اقامه میکنم .
اول استناد به این ایه بود برای نتایجی که بطور خلاصه در پست قبل نوشتم .
یا حق
شما در مقام اشکال و سوالید .
منتظر بودم بخش بعدی متنتون رو اونجا بزارید .
به هر حال میل خودتونه که مطالب رو بخونبد یا نه .
انچه لازم بود بنده دارم ذکر میکنم .
خلاصش رو هم در پست قبلی نوشتم .
اگر میخواهید میتونید جواب بدید . اگرم وقت ندارید دیگه خود دانی . بنده خیلی از شما گرفتار ترم . دوستان بعضی در جریانند .
نقل قول: بنابراین این بساط مظلوم نمایی و وحدت گرایی را جمع کنید که ذره ای برای بنده ارزش ندارد.
بساط رو شما مرتب پهن میکنی که میرید پیام خصوصی ۲ تا کاربر دیگه رو میارید اینجا !! به هر حال بنده مطیع رهبرم هستم به دستور وحدت
شما هم مطیح کس دیگری برای به هم زدنش
نقل قول: بنده بیکار نیستم که به کاربران بی نزاکت و بی مطالعه اینجا طرف صحبت شوم.
نشوید !! اصلا شما بت علم و ادب .
دوستان ۱۰۰ بار گفتم پست نزارید . نمیدونم چند بار باید بگم توی بحث معمولا شما رو عصبی میکنند و حاشیه قرار میدن تا کار به دعوا بکشه .
بابا طرف میره پیام خصوصی کل کل ملت رو میاره اینجا بهانه میکنه . اونوقت شما ...
نقل قول: آقای وحید 110 دلایلتان را یکی یکی اقامه کنید تا پاسخ بدهم.
یکی یکی دارم اقامه میکنم .
اول استناد به این ایه بود برای نتایجی که بطور خلاصه در پست قبل نوشتم .
یا حق

) را باز کنین.