۷/آذر/۹۲, ۱۲:۱۳
نقل قول:اقعا جالب توجه است که شما به پرسشهای ما درباره آیه استخلاف (که رد قاطعی بر فرضیه امامان شیعه است) پاسخ ندادید! و حالا با این اعتماد به نفس می گویید ثابت کردیم خداوند تعیین می کند!
خوب فکر میکنم جواب دادیم . اگر ممکنه بفرمایید کدام هایش مانده . تا جواب دهیم
نقل قول:میگویید ثابت کردیم پیامبر واسطه ابلاغ است!!(کجاست آیه ای که خداوند میگوید پیامبر را واسطه کردم که نام بقیه امامان را بگوید!!) مگر نمیگویید خداوند گفته خودم تعیین میکنم!!
وقتی خداوند میخواهد امری را به اطلاع مردم برساند چگونه عمل میکنپ؟!!!
حالا اعلام امام باشد یا هر چیز دیگری
بعد خودش تعیین میکند شما بفرماید خداوند چطور تعیین میکند ؟!! راه دیگری بجز رسول هم هست؟!
در این مورد به چند ایه اشاره کردیم . چرا همانجا اشکال نمیکنید و بعد از رد شدن و در هر بحثی مجدد همان اشکال را مطرح میکنید .
نقل قول:البته متوجهم هدف شما از این بحث رسیدن به حقیقت نیست به همین دلیل برای بنده اهمیت ندارد.
شما هم خوشحال باشید که سده های طولانی است که علمایتان نتوانسته اند چنین اثباتهایی بکنند اما شما توانسته اید
هدف من ؟!! از کجا فهمیدید؟!
خوشحالم که اقلا به دوستانی که این مقالات را میخوانند . همین انشاهای بی سندی که میگوید نیست و هست بدون مدرک . نشان میدهم حقیقت چیز دیگریست
نقل قول:بنده نام برخی مفسران که مخالف این شان نزول بودند را از کتب خودمان برای شما آوردم.
از شما نخواستم که کپی پیستهای طولانی که قطعا آمیخته با کذب است بنویسید.
اضافه بر آن توضیح دادم صحت سند. نه صحت رجالی!
قطعا شما تفاوت سند با رجال را می دانید؟
ببینید بنده میگویم زید و عمر موافقند
شما میگویید xو y مخالفند!!
خب قسمت کذب را نشان دهید . اگر اشکالات فخر رازی بود که لینک جواب را قرار دادم .
صحت سند یعنی اینکه بنده چیزی گفتم . مثلا گفتم ایه ۱۴ سوره فاتحه . شما میگید این ایه وجود نداره اینم دلیل . اینکه صرفا بگویید منبع جعلیست که نمیشود .
در مورد صحت رجالی . شما گفتید حدیث ضعیف و دروغ است . بنده از لحاض سندی و رجالی به شما نشان دادم .
همچنین بعضی از اقایان که شان نزول را ذکر کرده اند . یا ایراد عقلی میگیرند . مثل همین اشکالات شما . برای رد ان .
این یعنی چنین چیزی هست ولی رد میشود . وقتی رد ایشان رد شد ان روایت تثبیت میشود
عده ای ان را ضعبف میدانند که بررسی رجالی ان را نشان دادیم تا ببینید ضعیف نیست .
عده ای هم با ان موافقند که ذکر شد .
در مواردی که امد علاوه بر اینکه نشان دادیم این شان نزول در کتب امده نظر خود نویسنده را هم اوردیم
پر مورد ایات استخلاف و ایات دیگر . بنده به جندین ایه استناد کردم شما هیچ ایرادی وارد نکردید .
الان بحث رو همین جا نگه میدارم .
برمیگردیم روی همون ایات .
ایه استخلاف که خیلی واضح میگوید برخواهم گزید .
به هر حال انچه در مورد اینکه انتخاب با خداوند است و ما جواب ندادیم را شما بفرمایید . وقتی جواب دادیم هم همانجا اشکال کنید . نه بعد از جلو رفتن بحث
یا حق