۲۶/بهمن/۹۲, ۵:۰۲
خواهشمندم تا پایان جواب به سه پست اخرتان پستی ارسال نفرمایید تا برسیم ...
فرض میکنیم ما اشتباه میکنیم . بحث اینجاست که خداوند کسی را انتخاب فرموده . حالا این انتخاب را ممکن است در خصوصیاتش اشتباه کنیم .
یعنی اینکه مشخصات این بزرگواران میرسد به بعد از این بحث
البته میتوانیم جای دیگری به بحث بپردازیم . منتها بنده هنوز دلایلم را کامل نگفته ام در خصوص اثبات امامت .
خوب نظرات شهید مطهری باد در کنار همان موضوع یعنی در خود کتاب مورد توجه قرار گیرد .
ولی ما یک هست داریم . یک چرا هست و چرا چنین نیست .
ما الان داریم از یک هست بحث میکنیم . نه فلسفه وجود امام یا خلیفه . یعنی در همان تاپیک هم بنده نمیگویم اصلا چه ازومی به خلیفه یک حکومت انارشیستی بهتر نبود؟ یک حکومت مجلس محور بهتر نبود ؟
بحث بر سر تاریخ است .
بحث من هم همین است که اثبات کنم چنین چیزی هست . یا نه .
مثلا ما کاهی میگوییم ایا خداوند دستور داد به انسان سجده شود؟ خوب دلیل میاوریم که بله .
حالا میرسیم به اینکه چرا این کار را کرد . ایا دستور به شرک داده است و ...
ایا اصلا لازم بود شیطان را بیافریند ...
حالا بحث اصلی این است که چه اتفاقی افتاد . نظر خداوند چه بود
یک توضیح کوتاه هم بدهم
ما اعتقاد نداریم که به امام (علیه السلام) وحی تشریعی میشود .
چون خداوند به زنبور عسل هم وحی میکند و خاص پیامبر نیست . که بحث دارد
ما امام را مفسر و نگهبان قران و سنت میدانیم که خود پیامبر(علیه السلام) هم میفرماید من ۲ امانت را برای شما قرار دادم تا گمراه نشوید . قران و اهل بیت ...
یحث امامت در قران قبلا گذشت (کلیک کنید ) و شماره ۲ شماره ۳ شماره ۴ شماره ۵
در این پست(کلیک کنید ) هم که سوال و اساسی مطرح شد و نماینده شما جواب دادند که گویا معلوم بوده که نظر شما منفیه ولی هیچ دلیلی اقامه نشد
اگر صلاح میدانید همین را جواب بدهید تا بقیه بحث . همین رد شود دیگه کل بحث بنده رد شده و کار تمام است . اصلا لازم نیست دیگر بحثی انجام شود . چون اولین شیعه همین است .
نقل قول:خصوصیاتی که شیعه برای امامان خود قائل است مانند منصوب بودن از طرف خدا، عصمت و مصونیت از هرگونه خطا و لغزش و گناه، علم موهبتی و مصون از خطا بما کان وما یکون، ارتباط مستمربا ملائکه، دریافت نامهای غیبی از خداوند که در آن وظایف و مأموریتهای امام تعیین شده است، توانایی تصرف تکوینی در نظام عالم و انجام معجزه، مفترض الطاعه بودن، عرضه شدن اعمال انسانها به ایشان و ...(تمام این اوصاف در کتب معتبرشیعه از جمله اصول کافی جلد 1 آمده است)
فرض میکنیم ما اشتباه میکنیم . بحث اینجاست که خداوند کسی را انتخاب فرموده . حالا این انتخاب را ممکن است در خصوصیاتش اشتباه کنیم .
یعنی اینکه مشخصات این بزرگواران میرسد به بعد از این بحث
البته میتوانیم جای دیگری به بحث بپردازیم . منتها بنده هنوز دلایلم را کامل نگفته ام در خصوص اثبات امامت .
نقل قول:نوبت آن است که بپرسیم اگر فلسفة ختم نبوت آن است که در فوق آمد، دیگر چگونه میتوان ادعای ضرورت وجود امامان معصوم بعد از پیامبر را قبول کرد؟
خوب نظرات شهید مطهری باد در کنار همان موضوع یعنی در خود کتاب مورد توجه قرار گیرد .
ولی ما یک هست داریم . یک چرا هست و چرا چنین نیست .
ما الان داریم از یک هست بحث میکنیم . نه فلسفه وجود امام یا خلیفه . یعنی در همان تاپیک هم بنده نمیگویم اصلا چه ازومی به خلیفه یک حکومت انارشیستی بهتر نبود؟ یک حکومت مجلس محور بهتر نبود ؟
بحث بر سر تاریخ است .
بحث من هم همین است که اثبات کنم چنین چیزی هست . یا نه .
مثلا ما کاهی میگوییم ایا خداوند دستور داد به انسان سجده شود؟ خوب دلیل میاوریم که بله .
حالا میرسیم به اینکه چرا این کار را کرد . ایا دستور به شرک داده است و ...
ایا اصلا لازم بود شیطان را بیافریند ...
حالا بحث اصلی این است که چه اتفاقی افتاد . نظر خداوند چه بود
یک توضیح کوتاه هم بدهم
ما اعتقاد نداریم که به امام (علیه السلام) وحی تشریعی میشود .
چون خداوند به زنبور عسل هم وحی میکند و خاص پیامبر نیست . که بحث دارد
ما امام را مفسر و نگهبان قران و سنت میدانیم که خود پیامبر(علیه السلام) هم میفرماید من ۲ امانت را برای شما قرار دادم تا گمراه نشوید . قران و اهل بیت ...
نقل قول:شما میخواهید بگویید امامت یک اصل است بنده با این پستها آن را رد کردم و میگویم امامت نه از نظر منطقی و نه از نظر شرعی وجاهت ندارد.
یحث امامت در قران قبلا گذشت (کلیک کنید ) و شماره ۲ شماره ۳ شماره ۴ شماره ۵
در این پست(کلیک کنید ) هم که سوال و اساسی مطرح شد و نماینده شما جواب دادند که گویا معلوم بوده که نظر شما منفیه ولی هیچ دلیلی اقامه نشد
اگر صلاح میدانید همین را جواب بدهید تا بقیه بحث . همین رد شود دیگه کل بحث بنده رد شده و کار تمام است . اصلا لازم نیست دیگر بحثی انجام شود . چون اولین شیعه همین است .
نقل قول:الان بنده میگویم امام و خلیفه و سرپرست را خداوند تایین میکند . طبق این ایات قران .
سوالات شما در مرحله بعد است . قبلا هم گفتم چند بار این بحث چند مرحله دارد . اول باید صغرایش اثبات شود تا برسیم به کبری
الان خیلی روشن بفرمایید با این صحبت موافقید یا نه
که طبق این ایات قران خلیفه و امام و سرپرست مومنین را خداوند تعیین میکند ؟
اگر اری که هیچ میریم مرحله بعدی .
اگر نه نه فقط یک ایه که بفرمایید ایات دیگر چه میگویند .