تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سن تکلیف دردختران ....چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
(۸/آذر/۹۲ ۱۸:۰۴)Atosa نوشته است: [ -> ]ببخشین خانم فاطمه خانم!
ای ک نشد دلیل! زودتر ما ادم حساب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پس مردا میتونن بگن خدا زنها ادم حساب نکرد پیامبرشون نکرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ببین عزیز
اگر بخواهید از توی حرفها برداشت شخصی پیدا کنم مثلا
من بگم من دختر خوبی هستم و شما بفرمایید پس خیال کردی بقیه دختر بدی هستن !
کار خیلی راحتیه . من همونی رو می گم که منظورم هست . نه اون "یعنی" که کسی توی حرفهای من بخواهد پیدا کند !
من سک سوال خیلی راحت می پرسم شما جواب بدهید !
پدر و مادری رو فرض کنید که مسئولیت نان گرفتن و خرید کردن رو بر عهده یکی از فرزاندنشون قرار دادن !
آیا به این معنی هست که اون فرزند خودشون رو بیشتر دوست دارند ؟ یا ازش بدشون میاد ؟!
نه ! آدم با مسئولیت پذبری احساس عزت نفس و خیلی احساسات مثبت دیگر پیدا می کند .

حیف که من نمی خوام وارد وجهه روانشاسانه مسئله بشوم !
نقل قول:کی میگه بچه 9 ساله گناه نمیتونه بکنه!!!!!!
نمی دونم Smile

نقل قول:بچه 9 ساله روزه کامل میتونه بگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
نماز مرتب میتونه بخونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دخواهش می کنم دروغ نمیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (از روبچگی)
حرف بد نمیزنه ؟؟؟ مسخره نمیکنه؟؟؟؟؟

خوب اینها که دلیل نمیشه !
خیلی از آدم بزرگها هم نمی تونن همه روزه ها رو بگیرن ، مثل خوده من! و برایش راههایی هست .
ولی نماز رو می تونه !
دروغ نگفتنو مسخره نکردن رو هم باید تمرین کنه تا خودش رو درست کنه و یاد بگیره .
پس بگذاریم بچه دروغ بگه و بگه تا بشه 15 ساله ، بعد بگیم دروغ نگو گناهه! نمیشه که!
نقل قول:حالا شاید ای کارها خعلی ب کسی ضرر نزنه ولی گناه حساب میشه دیگه و مجازات داره جهان دیگه!!!!!!!!
بله . نوعی گناه اجتماعی و قانونیه ، نوعی شرعی ! درسته .

نقل قول:بعد ب پسر میتونن یهو!!!!!!!! در 15 سالگی بگن بیا مثلا چشمت نگه دار ب کسی نگاه نکن و .....

ولی ب دختر یهو تو 13 سالگی بگن نمیشه!!!!!!!!!!!!! باید از قبلتر بگن!!!!!!!!!!!!!!
شایدم هم یک پسر از 15 سالگی احتیاج فیزیولوژیش هست که نگاه کنه و دختر از 9 سالگی که خودش رو نشون بده Smile
که همونم موعد در نظر گرفته شده .
سوالها رو آهسته تر بپرسید و حتی الامکان دنبال گاف گرفتن نباشید خیلی تشکر می کنم
بسم الله الرحمن الرحیم
سلامSmile
فاطمه خانوم
تشکرمیکنم ازشماAngel
ولی احساس میکنم بعضی ازدوستان کاملا متوجه عرایض بنده نشدن....
ببینید من نمیخوام بگم خدامیخوادگیربده ویاخشنه مثلا
ببینید من خودم به سن تکلیف که رسیدم کاهل به نمازبودم اوایل...حتی یادم میاد اوایل نمازنمیخوندم تاچندروز...
خب الان فهمیدم کاربدی بوده وبایدانجام میدادم....
اونموقع نمیفهمیدم ودرکشو نداشتم.....حتی یادم میاد باپسرابازی میکردم((توی 10 و11سالگی))
الان فهمیدم اشتباه بوده....کاری به توبه هم ندارم...
من میگم یه دختر9ساله نمیتونه درک خوبی ازدین داشته باشه که مثلا فحش نده...مسخره نکنه...دروغ نگه...
کسیو نزنه....چون اینکاروانجام میده...بعدهامیفهمه اشتباه بوده...ولی باانجام اینکاراباعث میشه گناه نوشته بشه توپرونده ی اعمالش...
به نظرمن یه بچه ی 9ساله اینقدردرک نداره که وقتی میگیم نباید توکوچه دیگه راحت وبازبیای بیرون وحجابتو رعایت کنی اونم بفهمه وعمل کنه....درسته که باید ترک کنه...همه اینومیدونیم ولی توی اون سن این درکو بچه نداره که مثلا باید17ساعت درروزروزه بگیره تواین گرمای تابستون....چراباید براش گناه نوشته بشه....
سوال من اینه ولی جوابها پراکنده س متاسفانهSmile
دوستان اون زمانی که دخترا 9 سالگی به سن تکلیف می رسیدن، جثه درشت و قوی ای داشتن و بدنشون قابلیت روزه و ... رو داشته .... یه دختر 10-12 ساله اون موقع می تونسته یه خونه و خانواده رو پاسخگو باشه ، می تونسته نی نی گاباجی (Wink) به دنیا بیاره ، نه مثل دخترای الان ... دخترای امروزی تازه تو سن 14- 15 سالگی شاید تازه به این بلوغ رسیده باشه ....

پیامبر ما عرب بودن، این آیینی هم که آوردن توی عربا کاربرد داشته (سن 9 سالگی، پس فردا طومار ننویسید که Aban گفت فلان ....Cool ، صرفا سنی که اون موقع تعیین شده رو میگم Angel)

من فکر می کنم توی این یک مورد آقای صانعی درست فتوا دادن .....

فاطمه خانوم، پسرا برا خدا عزیز نیستن عایا که سن تکلیفشون 15 سالگیه ، در حالیکه مسئولیتشون در زندگی آینده بیشتره و باید مسئولیت پذیرتر بار بیان ؟؟؟
(۸/آذر/۹۲ ۱۳:۴۹)Fateme135 نوشته است: [ -> ]چون واقعایه دختر9ساله بچه س....
سلام
دختر 3 ساله من می فهمه بحث حجاب و گناه و .. ، چطور یک دختر 9 ساله نمی فهمه؟
الآن دخترای این سنی به قل خیلی ها بحث ازدواج و ... رو پیش می کشند!بعضی هاشون سمت دوست پسر می رند ، اون وقت چطور نباید محدودیت داشته باشند؟
اتفاقا توی دور و زمونه ما دخترها زودتر از 9 سال به بلوغ جسمی/فکری می رسند.
اگر مشکل با روزه و ... است ، خوب اسلام زور که نکرده ، اگر نمی تونند ، خوب نگیرند.

(۹/آذر/۹۲ ۰:۱۹)Aban نوشته است: [ -> ]داشته .... یه دختر 10-12 ساله اون موقع می تونسته یه خونه و خانواده رو پاسخگو باشه ، می تونسته نی نی گاباجی (Wink) به دنیا بیاره ، نه مثل دخترای الان ... دخترای امروزی تازه تو سن 14- 15 سالگی شاید تازه به این بلوغ رسیده باشه ....

پیامبر ما عرب بودن، این آیینی هم که آوردن توی عربا کاربرد داشته (سن 9 سالگی، پس فردا طومار ننویسید که Aban گفت فلان ....Cool ، صرفا سنی که اون موقع تعیین شده رو میگم Angel)
مادر بزرگ من با تمام ضعفشون 7 ساله ازدواج کردند (دو سال پدربزرگم بعدش سربازی رفتند) ، و مشکلی هم نداشتند ، مال عهد دقیانوس هم نبوده این قضیه.
بلوغ که فقط مادر شدن نیست! این هست که یک دختر 9 ساله خوب و بد براش جدی مطرح میشه
عقل و شعور هم که به عرب و غیر عرب کار نداره! کی گفته عرب ها زودتر به بلوغ فکری می رسیدند؟ اون هم در زمانی که اعراب جاهل بودند.
خداییش یک دختر 9 ساله عرب جاهلیت بهتر خوب و بد می فهمیده ، یا یک دختر ایرانی که از 2 سالگی پای تبلت و لپ تاپ بزرگ میشه؟
اقا دل خسته
بچه 9 ساله اگه خوب و بد نمیفهمه دختر و پسرنداره
اگه ی جنس نمیفهمه اون یکی هم نمیفهمه

شما میگی دختر 9ساله خوب میفهمه پسر 9ساله نمیفهمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پسر زیر 15 سال نمیفهمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پسر زیر 15 سال پای لبتاب و اینترنت نیس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فقط دختر هس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(۹/آذر/۹۲ ۱:۳۴)Atosa نوشته است: [ -> ]اقا دل خسته
بچه 9 ساله اگه خوب و بد نمیفهمه دختر و پسرنداره
اگه ی جنس نمیفهمه اون یکی هم نمیفهمه

شما میگی دختر 9ساله خوب میفهمه پسر 9ساله نمیفهمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پسر زیر 15 سال نمیفهمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پسر زیر 15 سال پای لبتاب و اینترنت نیس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فقط دختر هس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
اول این که من بین پسر و دختر فرق نگذاشتم!
خداوند متعال فرق گذاشته!
دوم این که بلوغ جنسی مطرح هست ، پسر در اون سن به بلوغ جنسی نمی رسه مثل یک دختر، دیگه تفاوت دختر و پسر که انکار ناپذیره!
کامپیوتر و اینترنت و .... هم روی هر دو تاثیر داره
سن بلوغ دختر رو می آره زیر 9 سال
سن بلوغ پسر رو می آره زیر 15 سال!
در تعارض هم نیست.
پسر و دختری که دائم تو صدا و سیما ازدواج و عشق و ... می بینند ، زودتر به عشق و عاشقی فکر می کنند ، یا دختر و پسر قدیم که تا 17-18 سالگی نمی فهمیدند فرق دختر و پسر چیه؟
سلام اقا دل خسته!!!!!!!!!!!!!
کجا دختر تو 9 سال بلوغ جنسی میرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(۹/آذر/۹۲ ۱:۴۶)Atosa نوشته است: [ -> ]سلام اقا دل خسته!!!!!!!!!!!!!
کجا دختر تو 9 سال بلوغ جنسی میرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باز کردن مطلب کار صحیحی نیست ، اما در اطرافیان بودند که در زیر 9 سال هم به بلوغ رسیدند.
ی جمله خوبی معلم ریاضی همیشه ب من میگه:::::::::::::::::

استثنا هیچوقت قاعده نیست
DodgyCool
دل خسته عزىز صرفا چون تو فامىل شما بودن که نمىشه واسه عموم جامعه .
من با بچه ها طروکار دارم و مىىبىنم 70 درصد دختر بچه ها ى9ساله , ظرىف و لاغر و بچه سالن.فکر بچه ها شاىد رشد کرده اما فىزىکشون کوچکتر و نحىفتر هم شده. نمددونم چرا خدا اىن رو گزاشته ولى خوبه که روى روح و فکر بچها از 3سالگى تخصصى کار کنىم
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع