تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سن تکلیف دردختران ....چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
این کلیپ رو مشاهده بفرمایید ،

http://www.aparat.com/v/EuyJW

بنده شخصه هم شاخ درآورده بودم ، وهم نمی تونستم جلو خنده ی خودم رو بگیرم!Big GrinBlush
باسمه تعالی
من چند دختر ضعیف و نحیف تو فامیلمون سراغ دارم که در سن 9 سالگی در ماه رمضان بعضی تمام 30 روز و بعضی 27-28 روز را روزه گرفتن بعد از ماه رمضان اشتهاشون باز شد و یک رشد خیلی خوب و بسیار جالب کردن و بی اشتهایی هاشون و کم غذا خوردنشون بر طرف شد و سالم شدن این تجربه شخصی من هست .
سلام
دختر برادر خانم من هم امسال برای اولین بار روزه می گیره ، بهش گفته بودند که می خوایم روز آخر ماه مبارک بریم مسافرت ، زده بود زیر گریه که من می خوام روزه بگیرم ، به همین خاطر مجبور شدند بعد از ظهر برند مسافرت که بتونه روزه روز آخرش رو هم بگیره.
‏ ‏سلام‏ ‏علیکم‏ ‏ای‏ ‏کاش‏ ‏بحث‏ ‏علمی‏ ‏رو‏ ‏با‏ ‏کلیپ‏ ‏خراب‏ ‏نمیکردید
(۷/مرداد/۹۳ ۵:۱۹)مهدی عباس زاده نوشته است: [ -> ]‏ ‏سلام‏ ‏علیکم‏ ‏ای‏ ‏کاش‏ ‏بحث‏ ‏علمی‏ ‏رو‏ ‏با‏ ‏کلیپ‏ ‏خراب‏ ‏نمیکردید

بحث علمی کجا بود؟ من اینجا می بینم هرکس میاد تراوشات ذهنی و تخیلی خودش رو نمایش می گذاره ، گفتم بگذارم ببینم دوستان اصلا...

مطلب علمی و تحقیق علمی در این زمینه وجود نداشته. این تاپیک هم فکر نکنم نتیجه گیری چندان خوبی داشته باشه...
فاطمه وقتی خدا دستوری رو میده که تو باید انجام بدی توانایی انجام اونم میده
یا حق
سلام
جالبه سنی ها سن تکلیف دختراشون بالای 13-14 ساله
(۸/مرداد/۹۳ ۰:۳۴)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
جالبه سنی ها سن تکلیف دختراشون بالای 13-14 ساله

دلخسته جان من تاجایی یادمه ، اگر یکی از شروط بلوغ محقق شده باشد ، فرد به سن تکلیف رسیده ، 9 سالگی مگر سن تکلیف دختر خانوم ها نیست؟Huh
سلام
رفته بودم سمت گلستان
دیدم دخترای خرس گنده بی حجاب با هم بازی می کنند،به باجناقم گفتم ، گفت نه این ها مقید اند ، تا این که دخترای اونا توی جنگل دختر برادر خانمم که هنوز می خواست 9 سالش تموم شه رو با چادر دیده بودند ، خوششون اومده بود گفتند خوشگل شده با چادر ، ازشون پرسیده بودند چرا اون حجاب ندارند، گفته بودند به خاطر سن بلوغ اون ها 14 این ها است ، رفتم توی نت دیدم سنی ها کلا همین طوری ان.
(۹/مرداد/۹۳ ۰:۰۳)دل خسته نوشته است: [ -> ]گفته بودند به خاطر سن بلوغ اون ها 14 این ها است ، رفتم توی نت دیدم سنی ها کلا همین طوری ان.

یعنی چی؟ من باز متوجه نشدم ، یعنی در رساله ی سنی ها سن بلوغ جنسی برای دختر 14 قید شده؟!Huh
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع