(۱۸/مرداد/۹۳ ۱۵:۱۳)فیروزه نوشته است: [ -> ]عزیز من ربطی ب بسیجی بودن و نبودن نداره ک
ما فقط ظاهر ادما رو میبینیم ذاتشونو خدا میدونه فقط
شما موظفی ب اونچه ک بهت تکلیف شده عمل کنی ک تکلیفم خدا و قران و مرجعت گفته
با این شرایط اگه کسی منحرف شد دیگه از نظر من ربطی ب خانوما نداره
دیگه بالاتر از حرف خدا ک حرفی نمیزنیم و اون چیزی ک خدا حلال کرده رو ک نباید حروم کنیم
البته جمله اخرت تا حد زیادی از نظر من درسته!!!
یا علی...
من منظورم صرفا بسیجیا نبودن گفتم برادرا تو پرانتز بسیجیا (خب بلخره بیشتر از همه ادعای خدا پیغمبریشون میشه_انتظار ازشون طبیعتا بیشتره)
درسته ما فقط ظاهرو میبینیم ولی مگه نگفتن که نباید در ظاهر کاری کنیم که باعث بشه مردم به دین بدبین بشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نگفتم به تکلیفم عمل نمیکنم اتفاقا درحده معقولش انجام میدم ولی مگه نباید اگه سوال یا شبهه و شکی دارم برطرف کنم؟؟؟؟؟؟؟اگه نه که من دیگه حرفی ندارم......................اگه اره که پس دوستانی که میدونن بیان جواب بدن...........
(۱۸/مرداد/۹۳ ۲۰:۴۱)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
مگر یک بچه 9 ساله مجبوره بره کار کنه تو هوای گرم تابستون با چادر؟
اصلا مگر قراره یک خانم کار سخت بکنه؟
والله ما دختر برادر خانم من ، نه باباش اونجوری مذهبی هست ، نه مادرش ، اون وقت یک ذره بچه حجاب از سرش جدا نمی شه که هیچ ، حاضر نشد روز آخر ماه رمضون بره مسافرت که روزه نگیره.
خوبه نمونه های عینیش هست.
بعد هم وقتی تو جامعه ما دختر دبستانی دنبال دوست پسر می گرده ، اون وقت باز هم عقلش به حدی نیست که حجاب بهش واجب بشه؟
حضرت صدیقه کبری سلام الله علیها در 9 سالگی ازدواج کردند و 18 سالگی به شهادت رسیدند ، 4 تا بچه به دنیا آوردند در این مدت.
مادربزرگ نحیف بنده 7 سالگی ازدواج کردند و 9 سالگی خانه شوهر رفتند.یک بار نشد از سختی برای من بگند.
متاسفانه جو جامعه خرابه ، نه احکام الهی.
سلام
مگه شما از اندر احوالاته تمامه دخترای 9 ساله ی مسلمان خبر داری که داری اینجوری با قاطعیت صحبت میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هستن دخترایی که 9ساله ان حتی کمتر ولی مجبورن تو گرمای تابستون و تو سرمای زمستون واسه یه لقمه نون سگدو بزنن............اره هستن .........ولی شمایی که اینجا گیر دادی به نماز و روزه و حجابو (که البته تا حدی مهم هم هستن) حتی از دورو ورتم خبر نداری فک کنم تا حالا حتی به بچه هایی که میان طرفت تا یه ادامس ازشون بخری نگاهم نکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدشم مگه من سن و سال تعیین کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس بنظره شما خانومی که نه پدری نه شوهری نه برادری نه هیچ کسه دیگه ایو غیر از بچه هاش نداره واسه سیر کردنه شکم بچه هاش مجبور نیست کاره سخت بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟مطمئنن این خانوم تو این شرایط نمیتونه به فکره مسافرت تو روزه اخره ماه رمضون باشه یا اینکه بره بهترین پارچه مشکیو واسه چادرش بخره........یکم درکم خوب چیزیه.......دنیا از اینی که شما میبینی خیلی بزرگتره..........
دراره ی دختر دبستانیم که گفتین من چون مطمئن نیستم نمیتونم نظر بدم ولی اگه اینی که شما میگی باشه بنظرتون یه دختره 9-8ساله این حرفا و این کارا رو از کی یاد میگیره ؟؟؟؟؟مطمئنن از یکی بزرگتر از خودش......پس باید به فکر رفتاره درست باشیم نه اینکه بگیم وای حالا که دیگه این دختر رفیق و این حرفا حالیشه پس دیگه باید از نوکه انگشت پا تا اخرین تاره موی سرشو بپوشونیم....اونوقت بنظرتون اون بچه دیگه از اون رفتارا(رفیق شدن) دست برمیداره؟؟؟؟ واقعا پیشنهاده عالی و بکری بود................
شما الان دارید خانومای جامعه ی امروزو با خانوم فاطمه زهرا س مقایسه میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟نه تنها خانومای امروز بلکه هیچ زنی نمیتونه با ایشون مقایسه بشه.............ولی الگو برداری چرا.........که اونم تازه راه و روشه خودشو لازم داره نه ضرب و زور
بعد اونوقت به نظره شما خانوم فاطمه زهرا س بدون داشتن همسری مانند امام علی ع با اون سطح فهم و کمالات و شعور و شخصیت میتونستن انقدر کامل و عالی بشن؟؟؟؟؟؟؟
شما اگه یکیو ممثل امام علی ع پیدا کردی دقیقا مثل ایشون من خودم تا وقتی زنده ام کنیزیشو میکنم........
من مادربزرگه نحیفه شمارو نمیدونم ولی مادربزرگه خوده من الان 80 اینا سنشه و اگه فقط 5 دقیقه پایه صحبتاش بشینی حتما متوجه میشی که از یه نسل و یه جامعه دیگس.........
وگرنه الان کسی دیگه نه دختربچه ی 9 سالرو شوهر میده نه کسی حاضره با دختربچه ی 9 ساله ازدواج کنه حالا دیگه شمارو نمیدونم شاید جزه این افراد نباشید......... خببلخره هر کسی اعتقاداته خوشو داره که قابله احترامه.........
منم دارم میگم جامعه نه احکامه الهی.........و اگه کسی سوالی از احکامه الهی داشته باشه مطمئنن معنیش این نیست که احکامه الهی خرابه