شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
اینهمه صحبت کردید ولی کسی جوابه سوالی که من پرسیدمو نداد............
ینی منظوره دوستان این بود که یه نوزاد دختر رو از وقتی که بدنیا میاد چادرپیچ کنیم که حالا یه روزی قراره باحجاب باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ینی میخام بدونم اگه همون دختر بزرگ بشه ممکنه از مادرش بپرسه که الان که باید حجاب رو رعایت کنم چرا حداقل وقتی بچه بودم نذاشتی لباسه حالا یکم باز بپوشم؟؟؟؟؟؟؟؟میخام بدونم اون بچه که هنوزم مکلف نشده ولی بخاطر اینکه به حجاب عادت کنه مادرش مجبورش میکرده لباس پوشیده تو گرمای تابستون بپوشه بعد که بزرگ میشه از حجاب متنفر نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و اینکه من متوجه نشدم اینکه میگم ما دخترا زودتر نامه ی اعمالمون شروع به نوشته شدن میکنه(احتمال گناهمون بیشتره-احتمال جهنم رفتنمون بیشتره)چه ربطی به فمنیست داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟که من از پایه و اساس مخالفه فمنیستم...........
و اینکه دوستمون میگن که یه دختر زودتر به درگاهه خدا وارد میشه میخام بدونم مگه همه مثل شما باید اینطوری فکر کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اومدیمو 4 نفر این موضوع واسشون تو اولویت نبود اونوقت باید برن جهنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در جوابه یکی دیگه از دوستامون : ینی دیگه فقط خانوما باید تماما به فکره اول شوهر کردن بعدشم بچه دار شدن باشن؟؟؟؟؟؟؟اونوقت تکلیفه این اقایونی که درصدشونم کم نیست و میگن من حتما باید همسرم شاغل باشه چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اره منم موافقم که خیلی از کارا واسه خانوما مناسب نیست..........
اینم بگم که دوستان دوره زمونه تغییر کرده متاسفانه یا خوشبختانه دیگه خیلی از راهکارای قدیمی چاره ساز نیست و اینم باید قبول کرد.........
من خانوادم همیشه مذهبی بودن و هستن
حتی یادمه وقتی 8سالم شد پدرم دیگه نذاشت دوچرخه سواری کنم که مبادا ادامه پیدا کنه و باعث گناه بشه
یادم نمیاد حتی قبل 9سالگی با لباس ناجور بیرون رفته باشم.
یادم نمیاد وقتی از 6 سالگی سنم رفت بالاتر تاپ یا شلوارک پوشیده باشم.
لطفا انقد راحت قضاوت نکنید!
اصلا بحث منو دوستم یه چیزه دیگه بود!
پرسیده بودیم حالا یه دختری 9سالگی مکلف شده اگه از روی ندونستن و بی درکی گناهی کنه و یا نمازش قضا بشه تکلیفش چیه؟؟؟
اگه کسی میدونه این عدد 9 ازکجا اومده لطفا منو درجریان قرار بده!!!
خداشاهده از چیزی که هستم اصلا ناراضی نیستم. از این که توگرمای 40درجه چادرمشکی سرم میکنمو ساق دست میندازم اصلا ناراضی نیستم اما.....
آقاپسرا خیلی راحت درمورد پوشش خانوما نظر میدن!
(مثلا وقتی داداش خوده من تو این گرما با تی شرت آستین کوتاه که البته حقم داره بپوشه چون کاره خطایی نکرده میتونه بره تو خیابون اونوقت نمیتونه بیاد به من بگه که درکت میکنم تو این گرما با چادر بیرون رفتن چقد سخته!!!)
هروقت 9سالتون بود وسط گرما مجبور شدین با روسری و لباسای پوشیده برید بیرون اونوقت بیاید قضاوت کنید..
من نمیتونم قضاوت کنم راه رفتن با یه پا آسونه یا نه چون همیشه دوتا پا داشتم!
انقد نگید واجب شده واجب شده!
شما میدونید چ تاثیرات روانی وحشتناکی رو بچه ها داره؟
میفهمین وقتی مجبوری باهمه متفاوت باشی درحالی که اصلا درک نمیکنی چرا چقد سخته؟؟
شما میفهمید وقتی ماه رمضونه 9 سالته تو مدرسه مجبوری روزه داشته باشی درحالی که همه ی کلاس دارن زنگ تفریحا غذا میخورن یعنی چی؟؟
شما میفهمید بخاطره چادر سرکردن حتی معلمت تحقیرت کنه چون سنت کمه یعنی چی؟
نه نمیفهمید!!! فقط اونی میفهمه که این اتفاقا براش افتاده باشه....
الان این اتفاقا برام بیفته جواب طرفو میدم و کلی هم افتخار میکنم که محجبه هستم
ولی مگه وقتی 9سالم بود میدونستم باید چ جوابی بدم؟؟
اصلا مگه خودم دلیل حجابو میدونستم که حالا بخام واسه یکی دیگه توضیح بدم؟؟!!!!
همه ی حرفاتون درسته و قبول دارم اگه قبول نداشتم که حجاب نمیکردم ولی مگه وقتی 9 سالمم بود این چیزارو درک میکردم؟؟!!!
حرف زدن و نصیحت کردن خیلی آسونه
من خیلی هم خوشحال میشم نصیحتای دوستامو بشنوم
چون آدم بی خطا و عقل کلی نیستم!
اصلا اومدم تو این سایت که نظرات دوستامو بشنوم و اطلاعاتم زیاد بشه.
الانم سوال پرسیدم اما چون از بحث اصلی منحرف شدیم منم یکمی حرفای فرعی زدم!!
سوالم اینه
حالا یه دختری 9سالگی مکلف شده اگه از روی ندونستن و بی درکی گناهی کنه و یا نمازش قضا بشه تکلیفش چیه؟؟؟ و این عدد 9 ازکجا اومده؟؟
(۸/آذر/۹۲ ۱۲:۱۷)Fateme135 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
نمیدونم تاحالااین بحث توتالارمطرح بوده یاخیر...
ولی قبلابهش فکرکرده بودم....
دوست دارم نظرات دوستان روبدونم....
به نظرشمادرسن 9سالگی که دختربه سن تکلیف میرسه،سختگیری خدانبوده؟؟؟
آخه یه بچه ی 9ساله مگه چقدرمیتونه درک وفهم داشته باشه که مثلا گناه نکنه!!!
دخترای 10ساله رومیبینی که هنوزوقتی باهاشون حرف میزنی نمیتونن یه جمع وتفریق ساده انجام بدن...اونوقت رسیدن به سن تکلیف وتشخیص خوب وبد ازهم توسن 9سالگی وبعدش هم معادل هرکاراشتباه وناپسند یک گناه دردفتراعمالش نوشته بشه؟؟؟
برام سواله ها....
چطوری میشه آخه؟؟؟
یاعلی.
سلا م پس نگین من نگفتم سختگیری خدا
خدا لعنت کنه منو روزی که حرف دهن کسی بزارم
اما من نگفتم تحریک شدن من راجب کسایی حرف زدم که چشاشون کلا هیزه
ودقیقا پیرزن 90 ساله هم واسشون فرقی نداره اما گفتین بچه ی نه ساله هیکلی نداره
یعنی واسه بچه های 12 - 13 ساله هم جلب توجه نمی کنه؟
(۱۶/مرداد/۹۳ ۱۲:۲۶)Memory-X نوشته است: [ -> ]وای فاطمه حرفه دله منو زدی آخه یه دختره 9 ساله الان چی حالیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من خودم 9 سالگی نه توانه روزه گرفتن نه نماز خوندن داشتم اون روسریه تویه سرمم به اجباره مامانم بود وگرنه بهش اعتقادی نداشتم اصلا درکش نمیکردم من همین الانشم که روزه میگیرم با کلی ضعف و سرگیجه همراهه.............حالا خداروشکر خونواده ما مذهبی نبودن وگرنه که ............البته بجز مامانم به مقداری...........تازه خیلی از مراجع تقلیدم گفتن که از 9 سالگی نماز و روزه بهش واجب میشه
بنظرم این یه ظلمه که یه دختربچه از 9 سالگی باید چادر چاقچور کنه ولی یه پسر تا 15 سالگی عینه خیالشم نیست...........
حالا بعضی از دوستان میگن به عقله نه به جسم ....درست موافقم......ولی ایا همین دختر 9 ساله اگه نماز یا روزشو انجام نده (هنوز از نظر ذهنی اماده نیست) خدا واسش گناه نمینوسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم جوابمو بدید
دوستان لطفا جبهه نگیرید من فقط نظرمو گفتم...........بلخره هرکسی یه طرزه فکری داره............
جبهه گیری نیست دوستانه سوال کردین دوستانه جواب میدیم
قبلا هم گفتم بستگی داره به دلیل جهل بچگی یا ناتوانی باشه گناه نیست
1- سوره: المؤمنون, آیه: 62 و هیچ کس را جز به قدر توانش تكليف نمیکنیم نزد ما کتابی هست که به حق سخن می گوید و آنان مورد ستم قرار نخواهند گرفت
ولی اگه عقلتون برسه وتوانایی داشته باشین و به دلیل بی توجهی باشه اون گناهه
بادرود
قسمت اول/// سلا م پس نگین من نگفتم سختگیری خدا
قسمت دوم///// اما من نگفتم تحریک شدن من راجب کسایی حرف زدم که چشاشون کلا هیزه
ودقیقا پیرزن 90 ساله هم واسشون فرقی نداره
قسمت سوم////اما گفتین بچه ی نه ساله هیکلی نداره
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
پاسخ من!!!
اولا.... انگار برای شما سوء تفاهم پیش اومده!
پیشنهاد میکنم به نام نویسنده هرپست با دقت توجه کنید!!!
اون خانومی که شما پستشو نقل قول کردین و تو حرفاشون گفتن خدا کمی سخت گیری کرده اسمش هست fateme135 و اسم من هست
fateme-m....!!! امیدوارم دیگه متوجه قضیه شده باشین!!!!!!!!!!!
دوما..... من درمورد شخص خاصی حرف زدم؟؟!!!
من خدایی نکرده به شما یا شخص خاصی قصد توهین نداشتم.
اصن مگه من درجایگاهی هستم که بخام کسی رو قضاوت کنم؟
حالا این که شما چرا به خودت گرفتی و فک کردی من باشما بودم دیگه من دلیلشو نمیدونم!
من فقط گفتم ((آدمی))....
بعدشم اگه شخصی بخاد هیز باشه که دیگه تکلیفش باخودش مشخصه. حتی اگه یه خانومه مومیای هم ببینه تحریک میشه!
همین کم مونده نگران آقایونه هیز جامعه هم بشیم! من کاملا محجبه هستم ولی فک کردین میرم بیرون نگام نمیکنن؟!! دقیقا همین دسته از آقایون هیز نگا میکنن... این آدما دخترای بدحجابم نگاه میکنن.... پس منه چادری با اون دختره بدحجاب براش فرقی ندارم...
خودتونم دارین میگید پیرزن 90ساله هم براش فرقی نداره! خب دیگه با این آدم چیکار میشه کرد؟! لطفا منصف باشید!
سوما.... من نمیفهمم چرا از وقتی یه نوزاد دختر دنیا میاد باید همش حواسمون باشه جلب توجه نکنه!
انگار اون بدبخت لوستره که همش بخاد چشم آقایونو بگیره!
آخه اگه جامعه ای که توش بچه های 12-13 ساله بخان با دیدن دختره 9ساله تحریک بشن که دیگه اون جامعه رو باید قفل و زنجیر کرد!!!
شما مطمئن باش بچه ای به این سن اگه قرار باشه تحریک بشه انقد تو خیابون دخترای بدحجاب ریخته که اونا واسش کافین درثانی بچه ای به این سن که نه به بلوغ جسمی نه عقلی کامل رسیده بخاد تحریک بشه احتمالا یه جور بلوغ جنسی خیلی زودرس داشته! یا حتما تو خونه انقد تصاویر و فیلمای تحریک کننده دیده که ذهنش برای پذیرش این چیزا شدیدن آماده شده.. ویا این که تربیت خانوادش خیلی ایراد داشته!!
راستش من که تاحالا نه دیدم نه شنیدم که یه بچه به این سن از این لحاظ بخاد مشکلی براش پیش بیاد.
حتی به فرضه این که همه حرفای شما درست باشه و همه ی حرفای من غلط..
یعنی یه بچه 12 ساله درحالت عادی بخاد تحریک بشه راه حلش اینه که دختربچه هارو زندونی کنیم؟!!!
بهتره پستای منو کامل بخونید!
یعنی باید به قیمت تموم شدن عذاب های روانی و روحی یه دختربچه تموم بشه؟؟؟
اگه اینطور فکر میکنید واقعا براتون متاسفم.
آقای محترم!
تو روایات اومده اول آقایون باید چشمشونو نگه دارن و عفاف چشمشونو حفظ کنن بعد به خانوما دستور داده شده عفاف و حجاب داشته باشن
وای به اون جامعه ای که پسرای پنجم دبستانش (12ساله) بخان با دیدن دختربچه ها تحریک بشن
(۱۷/مرداد/۹۳ ۸:۲۱)fateme-m نوشته است: [ -> ]قسمت اول/// سلا م پس نگین من نگفتم سختگیری خدا
قسمت دوم///// اما من نگفتم تحریک شدن من راجب کسایی حرف زدم که چشاشون کلا هیزه
ودقیقا پیرزن 90 ساله هم واسشون فرقی نداره
قسمت سوم////اما گفتین بچه ی نه ساله هیکلی نداره
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
پاسخ من!!!
اولا.... انگار برای شما سوء تفاهم پیش اومده!
پیشنهاد میکنم به نام نویسنده هرپست با دقت توجه کنید!!!
اون خانومی که شما پستشو نقل قول کردین و تو حرفاشون گفتن خدا کمی سخت گیری کرده اسمش هست fateme135 و اسم من هست
fateme-m....!!! امیدوارم دیگه متوجه قضیه شده باشین!!!!!!!!!!!
دوما..... من درمورد شخص خاصی حرف زدم؟؟!!!
من خدایی نکرده به شما یا شخص خاصی قصد توهین نداشتم.
اصن مگه من درجایگاهی هستم که بخام کسی رو قضاوت کنم؟
حالا این که شما چرا به خودت گرفتی و فک کردی من باشما بودم دیگه من دلیلشو نمیدونم!
من فقط گفتم ((آدمی))....
بعدشم اگه شخصی بخاد هیز باشه که دیگه تکلیفش باخودش مشخصه. حتی اگه یه خانومه مومیای هم ببینه تحریک میشه!
همین کم مونده نگران آقایونه هیز جامعه هم بشیم! من کاملا محجبه هستم ولی فک کردین میرم بیرون نگام نمیکنن؟!! دقیقا همین دسته از آقایون هیز نگا میکنن... این آدما دخترای بدحجابم نگاه میکنن.... پس منه چادری با اون دختره بدحجاب براش فرقی ندارم...
خودتونم دارین میگید پیرزن 90ساله هم براش فرقی نداره! خب دیگه با این آدم چیکار میشه کرد؟! لطفا منصف باشید!
سوما.... من نمیفهمم چرا از وقتی یه نوزاد دختر دنیا میاد باید همش حواسمون باشه جلب توجه نکنه!
انگار اون بدبخت لوستره که همش بخاد چشم آقایونو بگیره!
آخه اگه جامعه ای که توش بچه های 12-13 ساله بخان با دیدن دختره 9ساله تحریک بشن که دیگه اون جامعه رو باید قفل و زنجیر کرد!!!
شما مطمئن باش بچه ای به این سن اگه قرار باشه تحریک بشه انقد تو خیابون دخترای بدحجاب ریخته که اونا واسش کافین درثانی بچه ای به این سن که نه به بلوغ جسمی نه عقلی کامل رسیده بخاد تحریک بشه احتمالا یه جور بلوغ جنسی خیلی زودرس داشته! یا حتما تو خونه انقد تصاویر و فیلمای تحریک کننده دیده که ذهنش برای پذیرش این چیزا شدیدن آماده شده.. ویا این که تربیت خانوادش خیلی ایراد داشته!!
راستش من که تاحالا نه دیدم نه شنیدم که یه بچه به این سن از این لحاظ بخاد مشکلی براش پیش بیاد.
حتی به فرضه این که همه حرفای شما درست باشه و همه ی حرفای من غلط..
یعنی یه بچه 12 ساله درحالت عادی بخاد تحریک بشه راه حلش اینه که دختربچه هارو زندونی کنیم؟!!!
بهتره پستای منو کامل بخونید!
یعنی باید به قیمت تموم شدن عذاب های روانی و روحی یه دختربچه تموم بشه؟؟؟
اگه اینطور فکر میکنید واقعا براتون متاسفم.
آقای محترم!
تو روایات اومده اول آقایون باید چشمشونو نگه دارن و عفاف چشمشونو حفظ کنن بعد به خانوما دستور داده شده عفاف و حجاب داشته باشن
وای به اون جامعه ای که پسرای پنجم دبستانش (12ساله) بخان با دیدن دختربچه ها تحریک بشن
سلام ببخشین بنده شمارو اشتباه گرفتم
اما بنده به عنوان پسر بیشترازپسراخبردارم متاسفانه کم نیست تعداد بچه های ١٢ساله که چشاشون هیزه
اما من نگران اونا نیستم اونا رو خداهدایت کنه نشد لعنت کنه من نگران دخترایم که بهشون نگاه هیز نشه اینکه بهش نگاه هیز کنن مهم نیست مهم اینه که نتونه دخترارو بی حجاب ببینه بی حجاب توبازارزیادن بزار به اونا نگاه کنه یا باهاشون رابطه داشته باشه مهم نیست مهم دخترای پاکن که قربانی این جور ادما نشن حجاب محافظ اونایه نه محافظ پسرا
این بحثای ما هیچ ربطی به سن تکلیف دخترا نداره!
اما حالا که بحثش پیش اومده پس لازمه جواب شمارو هم بدم...
این طرز فکر غلطه!
ما همه افراد یک جامعه هستیم. و طرز نگاه و عقاید هممون باید دارای اهمیت باشه
یک نفر میتونه یک خانواده و یا حتی یک شهرو تحت تاثیر قرار بده.
باید هممون به هم کمک کنیم نه این که همو رها کنیم و بگیم چون فلانی بدحجابه پس هربلایی سرش اومد حقشه
مثلا ما از قصد و نیت شره یه آقاپسری باخبریم ولی چون فلانی بدحجابه بگیم پس بزار اون پسره تا میتونه آزارش بده
پس امر به معروف و نهی از منکر چی میشه؟؟؟
پس اتحاد چی میشه؟؟؟؟
به هرحال امیدوارم روزی بیاد که همه با هم دوست باشن....
موفق باشین
سو تفاهم نشه من راجب کفار وبی اعتقادا حرف میزنم که امر به معروف براشون وقت تلفی هست بنابر قران
سور ه ی بقره
در حقيقت كسانى كه كفر ورزيدند چه بيمشان دهى چه بيمشان ندهى بر ايشان يكسان است [آنها] نخواهند گرويد (۶)
إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُواْ سَوَاءٌ عَلَيْهِمْ أَأَنذَرْتَهُمْ أَمْ لَمْ تُنذِرْهُمْ لاَ يُؤْمِنُونَ ﴿۶﴾
خداوند بر دلهاى آنان و بر شنوايى ايشان مهر نهاده و بر ديدگانشان پردهاى است و آنان را عذابى دردناك است (۷)
خَتَمَ اللّهُ عَلَى قُلُوبِهمْ وَعَلَى سَمْعِهِمْ وَعَلَى أَبْصَارِهِمْ غِشَاوَةٌ وَلَهُمْ عَذَابٌ عظِيمٌ ﴿۷﴾
و برخى از مردم مىگويند ما به خدا و روز بازپسين ايمان آوردهايم ولى گروندگان [راستين] نيستند (۸)
وَمِنَ النَّاسِ مَن يَقُولُ آمَنَّا بِاللّهِ وَبِالْيَوْمِ الآخِرِ وَمَا هُم بِمُؤْمِنِينَ ﴿۸﴾
با خدا و مؤمنان نيرنگ مىبازند ولى جز بر خويشتن نيرنگ نمىزنند و نمىفهمند (۹)
يُخَادِعُونَ اللّهَ وَالَّذِينَ آمَنُوا وَمَا يَخْدَعُونَ إِلاَّ أَنفُسَهُم وَمَا يَشْعُرُونَ ﴿۹﴾
در دلهايشان مرضى است و خدا بر مرضشان افزود و به [سزاى] آنچه به دروغ مى گفتند عذابى دردناك [در پيش] خواهند داشت (۱۰)
فِي قُلُوبِهِم مَّرَضٌ فَزَادَهُمُ اللّهُ مَرَضًا وَلَهُم عَذَابٌ أَلِيمٌ بِمَا كَانُوا يَكْذِبُونَ ﴿۱۰﴾
و چون به آنان گفته شود در زمين فساد مكنيد مىگويند ما خود اصلاحگريم (۱۱)
وَإِذَا قِيلَ لَهُمْ لاَ تُفْسِدُواْ فِي الأَرْضِ قَالُواْ إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ ﴿۱۱﴾
بهوش باشيد كه آنان فسادگرانند ليكن نمىفهمند (۱۲)
أَلا إِنَّهُمْ هُمُ الْمُفْسِدُونَ وَلَكِن لاَّ يَشْعُرُونَ ﴿۱۲﴾
و چون به آنان گفته شود همان گونه كه مردم ايمان آوردند شما هم ايمان بياوريد مىگويند آيا همان گونه كه كم خردان ايمان آوردهاند ايمان بياوريم هشدار كه آنان همان كمخردانند ولى نمىدانند (۱۳)
وَإِذَا قِيلَ لَهُمْ آمِنُواْ كَمَا آمَنَ النَّاسُ قَالُواْ أَنُؤْمِنُ كَمَا آمَنَ السُّفَهَاء أَلا إِنَّهُمْ هُمُ السُّفَهَاء وَلَكِن لاَّ يَعْلَمُونَ ﴿۱۳﴾
و چون با كسانى كه ايمان آوردهاند برخورد كنند مىگويند ايمان آورديم و چون با شيطانهاى خود خلوت كنند مىگويند در حقيقت ما با شماييم ما فقط [آنان را] ريشخند مىكنيم (۱۴)
وَإِذَا لَقُواْ الَّذِينَ آمَنُواْ قَالُواْ آمَنَّا وَإِذَا خَلَوْاْ إِلَى شَيَاطِينِهِمْ قَالُواْ إِنَّا مَعَكْمْ إِنَّمَا نَحْنُ مُسْتَهْزِؤُونَ ﴿۱۴﴾
خدا [است كه] ريشخندشان مىكند و آنان را در طغيانشان فرو مىگذارد تا سرگردان شوند (۱۵)
اللّهُ يَسْتَهْزِئُ بِهِمْ وَيَمُدُّهُمْ فِي طُغْيَانِهِمْ يَعْمَهُونَ ﴿۱۵﴾
سلام
سختی خیلی تعریفش متفاوت تره از چیزی که شما میگید
شما می گید با چادرمشکی توی دمای 40 درجه بیرون رفتن سخته ، اما وقتی من با دهن روزه توی ماشین که کولر نداره ، چندین ساعت رانندگی می کنم و باری رو به مسیر می رسونم ، بعد میام پیاده روی توی آفتاب و ... ، طوری که قبل اذون دستم رعشه می گیره ، یامثلا برای اجرای فلان کار می رم بالای شیروونی قرمز رنگ توی آفتاب مستقیم چندین ساعت کار می کنم ، در صورتی که یک قطره آب حق ندارم بخورم ، بعد از شدت بی آبی تعرق بدنم صفر میشه و دمای بدنم می ره بالا ، این ها هم سختی نیست؟
من اعتقاد دارم خداوند متعال در تقسیم سختی ها عدالت برقرار کرده ، پس نگید فلان کار سخته فلان کار راحته ، گاهی اوقات یک کار کامپیوتری برای من توی محیط ایده آل سخت تر از مثال های بالا است.
تازه این ها که چیزی نیست
بعضی مردها کار ریخته گری می کنند ، می دونید یعنی چی؟ نزدیک کوره ریخته گری هم شدید؟دماش بالای 1500 درجه سانتی گراده ، نزدیکش میشی حرم گرما صورتت رو نوازش می ده و برش می گردونه ، اونوقت اون بدبختا روزی چندین ساعت برای خرج زن و بچشون توی این گرما هلاک می شند و خم به ابرو هم نمی آرند.
مرگ و میر در مردها بیشتره ، سختی کار بیشتره ، خوب خانم ها هم یک سختی دارند به نام حجاب ، که اون هم وقتی بیرون می آند واجب میشه.نباید که شکایت کنیم برای همچین چیزی
نمی گم حجاب سخت نیست کار ما سخت تره ، اما خوب حجاب هم یک سختی هست که اگر برای رضای خدا انجامش بدی از خیلی راحتی ها شیرین تر میشه،اگر بدونی با حجاب سپری درست می کنی جلوی امثال همین برادر شما ، دیگه سختی نداره.
آقای دل خسته شما چقدر راحت قضاوت میکنید! نمیدونم شاید منابع خیلی محکمی دارید!
من نگفتم حجاب گرفتن سخته! یه جمله از پستمو میخونید و بعد میگید فلانی اینطور گفته!! توروخدا پستامو کامل و بادقت بخونید!
اصلا منظوره من این نیس که کدوم جنس داره بیشتر بهش سخت میگذره!
این چیزی نیس که بشه قضاوتش کرد.. هرجنسی سختیای خودشو داره...
اینو درنظر بگیرید که جنس زن خیلی شکننده تر از مرده. ولی با این حال تو جامعه امروزی خیلی از خانوما دارن پابه پای آقایون کار میکنن.
دیگه نمیتونم پستای بالامو و صفحات قبلو دوباره تایپ کنم!
خواهش میکنم اول خوب و درست بخونید و بعد قضاوت کنید!
منظورتون از جمله ی ((اگر بدونی با حجاب سپری درست می کنی جلوی امثال همین برادر شما)) چیه؟؟
برادره من؟؟؟ برادر من مگه چشه؟!!!
امیدوارم منظورتونو بد متوجه شده باشم.
آستین کوتاه پوشیدن برای آقایون گناهه؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یا شما از برادره من گناهی دیدی که من هنوز ندیدم؟؟!!!!!!!!!!!!
استغفرالله این روزا همه خدا شدن! همه قضاوت میکنن!!
سلام
حجاب شما سپری هست برای برادری مثل برادر شما که با یک نگاهنا خواسته به گناه سوق نکنه
برادر شما هم مثل برادرای دیگه ، همون طور که برای برادر خودتون دل می سوزونید برای برادرای دیگران هم دل بسوزونید.
حجاب شما سپری هست که نمی گذاره توطئه غرب بر امثال برادر شما (همه مومنین خواهر و برادر دینی هستند) تاثیر گذار باشه
متاسفانه شما متن من رو با پیش زمینه ذهنی اشتباه خوندید مطابق همون متوجه شدید.
من این متن رو مدتی پیش هم در مبحث دلنوشته های حجاب زده بودم و استقبال هم شده بود (البته یک مقدار ادبی تر).