سلام...
این که بخوایم به راحتی بگیم یه دختر 9 ساله نمی تونه بفهمه خدا و دین و این چیزا یعنی چی کاملا اشتباهه.....
من 4 سالم که بود...همش پیش خودم فکر میکردم که خدا نمی تونه یه نفر باشه..(احد باشه)
خیلی سخته بتونه جهان رو یه نفری اداره کنه!!!!..همش فکر میکردم ما چندتا خدا داریم...!!..یکی نیست...
و این موضوع که من تو سن 4 سالگی به صورت فطری برام پیش اومده بود....
سال سوم دبیرستان تو کتاب دین و زندگی مطرح شده بود.... پس ببینید نمیشه گفت که دختر 9 ساله چیزی نمیفهمه...
پس خدا یه چیزی میدونسته که سن بلوغ فکری و ایمانی ما دخترا رو سن 9 سالگی قرار داده...
شما وقتی تو بچگی حالا بین سن 4 سال تا 6 سال میفهمی که مثلا یواشکی پول برداشتن کار اشتباهیه...
یا خیلی کارهای دیگه...پس مسئله گناه کردن برات روشنه و سن 9 سالگی کامل میفهمیش...!
اصلا نمیشه مقایسه کرد..
ما یکی اقواممون سن 9 سال به بلوغ "جسمی" رسید...همه چیزو هم میفهمید...
خودتون پیش خودتون فکر کنید..واقعا تو سن 9 سالگی چیزی متوجه نمیشدین؟؟
همین الان هم با این سن و سال آدم هزار تا گناه میکنه...پس ربطی به سن نداره..
و بچه های الان هم که ماشاالله از من با این سن بیشتر میفهمن...
از 9 سالگی متعهد میشن...!!!
و حتی دوست دارن از سن های پایین تر نماز هم بخونن...البته اولش یه جور تقلید هست...
شما وقتی 4 سالت بود دوست نداشتی مثل مادرت نماز بخونی؟؟؟ همینجور که دوست داشتی مامان بازی کنی..
دوست داشتی نماز رو هم بخونی..روسری هم بپوشی...
خدا هم تو فطرت ما قرار داده...واقعا فطری هست که به سمت خودش کشیده میشیم و میل داریم که بندگی کنیم...
ما دخترا رو بیشتر دوست داشته ..گفته از سن 9 سالگی بندگی کنید...
شاید هم میخواسته زمان هایی رو که مشکل شرعی داریم و نمیتونیم نماز بخونیم رو از این سن جبران کنیم...!!