تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سن تکلیف دردختران ....چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
[quote][نظر مذاهب اهل سنت درباره سن بلوغ دختران:[۶]

حنفیه: سن بلوغ دختر و پسر را ۱۵ سال قمری می دانند اگرچه ابو حنیفه سن بلوغ پسر را ۱۸ سال و دختر را ۱۷ سال می داند.

مالکیه: اتمام ۱۸ سال برای پسر و دختر

شافعیه: اتمام ۱۵ سال قمری برای پسر و دختر

حنابله: اتمام ۱۵ سال قمری برای پسر و دختر

حنفیه: اتمام ۱۵ سال قمری برای پسر و دختر./quote]
http://islampedia.ir/fa/1390/02/%D8%A8%D...%85%DB%8C/
http://mirahimi.blogfa.com/post-964.aspx
این موضوع همیشه برای منم سوال بوده

این موضوع ها تاثیرات وحشتناکی داره!!!
دخترا میفهمن من چی میگم!

خوده من خانوادم خیلی خیلی مذهبی هستن... البته روشنفکرم هستنا

ولی بخاطر شغل و موقعیت پدرم رو حجاب یه جور سختگیری های زیادی داشتن!!!

یادمه از 9سالگی حجابم کامل شد... وااای خدا خیلی خیلی برام سخت بود واسه همین از چادر و حجاب متنفر شدمSad
انقدی که خیلی رک و راست چادرو بعده مدتی گذاشتم کنار و فقط تو مراسم های خاص ازش استفاده میکردم...

اما خداروشکر از 3-4 سال پیش بخاطره تحقیقات و عقایدم و علاقه ی عجیبم! برای همیشه چادری شدم و چادر شد دوسته من!Blush

شاید اگه اون زمان خانوادم بهم اجبار نمیکردن منم زودتر به این باور میرسیدم....

اصلا بلوغ یه دختر به جسم و سن نیست که! فقط و فقط به عقل و درکشه!

من درک نمیکردم چرا باید تو گرمای تابستون چادر بزارم اما الان به اون درکش رسیدم

کاش این موارد حل بشه...

دخترای زیادی رو میشناسم که بخاطره همین مسائل از حجاب و اسلام متنفر شدن...

Sad
بسم الله الرحمن الرحیم

خوب ما باید توجه داشته باشیم دختراز سن نه سالگی تقریبا دیگه بزرگه وجلب توجه میکنه واسه پسرای بزرگتر 14-15 ساله پس حجاب بهش واجبه وهمچنین ممکنه پسرا سعی درفریبش داشته باشن پس اشنایی با نماز و روزه و سایر واجبات اونو از گناه حفظ میکنه اما مسلما خدا گناه کسی رو که ازنظر عقلی کامل نباشه رو نمینویسه مثل یک معلول ذهنی که به سن تکلیف رسیده ولی مسلما ازنظر عقلی عین بچه ی پنج ساله یه پس خدا گناهاشو درنظر نمیگیره پس شما اون گناهایی رو که بچگی ازرو جهل بچگی انجام دادین نوشته نمیشه اما اون گناهایی که زشتیش رو میدونستین وانجام دادین نوشته میشه
بادرود
حرف شما صحیحه

تقریبا میشه گفت داره جمله ی بلوغ عقلی مهمه نه جسمی رو تایید میکنه

البته منظورم این نیست که بلوغ جسمی بی اهمیته

نخیر!

اتفاقا اگه دختری تو سن 9 سالگی بلوغ جسمی پیدا کرده خانوادش باید حواسشون باشه که مشکلی پیش نیاد

ولی وقتی یه دختربچه 9 ساله درک و فهم درستی از خدا و گناه و ..... نداره چطور میشه ازش انتظاری داشت؟؟

تا چیزی درک نشه که نمیشه بهش توجه کرد

منظوره منم همین بود

بلوغ فکری و عقلی مقدم بر بلوغ جسمیه
پس سختگیری خدا نیست این سن تکلیف به دلایلی که گفتم لازمه ولی خدا بلوغ فکری رو هم در نظر می گیره
بادرود
حاجاقا قرایتی میگفتن ی دلیلش همون نمازهایی هست ک بعدا قضا میشه .

البته دلایل دیگه ک دوستان گفتن هم جزوش بود.
حرف تو دهن من نزارین لطفا!!
من نگفتم خدا سختگیری کرده!!!

سن تکلیف سره جاشه! البته من نمیدونم عدد 9 دقیقا ازکجا اومده!
ولی یه چیزی رو مطمئنم و اونم اینه که خیلی از دختربچه های 9 ساله چیزه زیادی از گناه و خدا نمیدونن در نتیجه ممکنه خیلی وقتا موهاشون یا دست و پاهاشون دربیاد... نه از روی عمد و غرض بلکه از روی ندونستن
خب از یه بچه چ توقعی میشه داشت؟؟؟
البته منظورم همه ی بچه ها نیستاااا... بعضی از بچه ها هم درک عالی دارن..

اون دسته دختربچه هایی که بلوغ عقلی پیدا نکردن و درک کافی ندارن مثه خوده من تو سن 9سالگی! ممکنه اتفاقای عجیب غریبی تو زندگیشون رخ بده!
حالا من نمیدونم یه بچه 9ساله که بلوغ عقلی کافی پیدا نکرده وقتی موهاش دربیاد خدا گناه حساب میکنه یا نه

mahpare عزیز متوجه منظورت نشدم
اگه میشه یکم واضح تر صحبت کن

به عقیده ی من میدونید مشکل بزرگ چیه؟؟

این که در بعضی مسائل فقط دونستن کافی نیست.. باید موضوع رو درک کرد....

منم 9ساله بودم حجاب میگرفتم ولی فقط واسه این که بهم میگفتن حجاب بگیر!

دلیلشو متوجه نمیشدم که چرا خیلی از همسن و سالام باید با تاپ شلوارک برن بیرون و من با روسری!

این درک نکردن خیلی وقتا منو اذیت کرد....
خیلی وقتا هم بدونه این که اصن حواسم باشه نمازم قضا شد یا موهام جلو نامحرم دراومد

فقط واسه این که درک صحیحی نداشتم
اجبار به حجاب هم کاری رو پیش نمیبره!

اگه بشه کاری کرد که طرف درکش کنه خودش میره سمت حجاب

(۱۰/مرداد/۹۳ ۲۳:۵۹)بهروزبراتزاده نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

خوب ما باید توجه داشته باشیم دختراز سن نه سالگی تقریبا دیگه بزرگه وجلب توجه میکنه واسه پسرای بزرگتر 14-15 ساله پس حجاب بهش واجبه وهمچنین ممکنه پسرا سعی درفریبش داشته باشن پس اشنایی با نماز و روزه و سایر واجبات اونو از گناه حفظ میکنه اما مسلما خدا گناه کسی رو که ازنظر عقلی کامل نباشه رو نمینویسه مثل یک معلول ذهنی که به سن تکلیف رسیده ولی مسلما ازنظر عقلی عین بچه ی پنج ساله یه پس خدا گناهاشو درنظر نمیگیره پس شما اون گناهایی رو که بچگی ازرو جهل بچگی انجام دادین نوشته نمیشه اما اون گناهایی که زشتیش رو میدونستین وانجام دادین نوشته میشه
بادرود

شما چندبار به 9ساله ها توجه کردین؟؟

نصف بیشترشون اصن هیکلی ندارن که به چشم بیاد
خیلی هم ریزن!

البته منظوره من این نیس که طرف هیکلش ریزه پس 9سالگی به تکلیف نمیرسه!
ولی شما جوری گفتین انگار دختربچه 9 ساله هیکل یه آدم 80 کیلویی رو داره که بخاد نگاه هارو جلب کنه!!!

خیلی ببخشیدا ولی....!
آدمی که با دیدن بچه 9ساله تحریک میشه مشکل روانی داره
واسه اون آدم بچه 9 ماهه با پیرزن 90ساله فرقی نداره!
کلن هرکسی رو ببینه تحریک میشه
وای فاطمه حرفه دله منو زدی آخه یه دختره 9 ساله الان چی حالیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من خودم 9 سالگی نه توانه روزه گرفتن نه نماز خوندن داشتم اون روسریه تویه سرمم به اجباره مامانم بود وگرنه بهش اعتقادی نداشتم اصلا درکش نمیکردم من همین الانشم که روزه میگیرم با کلی ضعف و سرگیجه همراهه.............حالا خداروشکر خونواده ما مذهبی نبودن وگرنه که ............البته بجز مامانم به مقداری...........تازه خیلی از مراجع تقلیدم گفتن که از 9 سالگی نماز و روزه بهش واجب میشه
بنظرم این یه ظلمه که یه دختربچه از 9 سالگی باید چادر چاقچور کنه ولی یه پسر تا 15 سالگی عینه خیالشم نیست...........
حالا بعضی از دوستان میگن به عقله نه به جسم ....درست موافقم......ولی ایا همین دختر 9 ساله اگه نماز یا روزشو انجام نده (هنوز از نظر ذهنی اماده نیست) خدا واسش گناه نمینوسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم جوابمو بدید

دوستان لطفا جبهه نگیرید من فقط نظرمو گفتم...........بلخره هرکسی یه طرزه فکری داره............
مشکل اینه که اکثر خانواده ها دختر رو دقیقا تا قبل از سن تکلیف در پوشش کامل آزاد میذارند و لباس های لخت و غربی به تنش میکنند و این رو در وجود دختر بچه ی بیگناه جا میندازن که تو هیچی نیستی جز این تن. تو وقتی ارزش داری که مثل عروسک بشی. بعد که این موضوع براش جا افتاد و باهاش خو گرفت ، وقتی که نه سالش شد یک دفعه یادمون میاد که ای وای این دختر باید دیگه لباس پوشیده بپوشه و نماز بخونه..
اما اگر از ابتدا لباسهای آنچنانی تنش نکنیم ٰ‌بعد هم برای اینکه بهش بگیم باید حجاب داشته باشی دچار مشکل نمیشیم و اون دختر بی گناه رو هم از دین زده نمیکنیم.

اما در مورد علت مکلف شدن زودتر دختر خانم ها..
متاسفانه چون ما با تفکرات فمینیستی و غربی رشد پیدا کردیم که فکر میکنیم ارزش مردها بیشتر از زنهاست و زن یک موجود درجه 2 هست، همه چیز رو با این عینک میبینیم و میسنجیم . در حالی که این تفاوت 6 ساله خیلی معنای زیبایی داره.
معناش اینه که دختر خانم عقلش 6 سال زودتر از یک آقا پسر آماده پذیرش تکلیف میشه.. یعنی یک دختر 6 سال زودتر آمادگی پیدا میکنه که به درگاه خدا وارد بشه و مخاطب خدا قرار بگیره و دستورات خدا رو بشنوه..

یعنی یک دختر 9 ساله برابری میکنه با یک پسر 15 ساله...

موضوع پوشش بد دختران قبل از سن تکلیف ،‌متاسفانه فقط مختص خانواده های غیر مذهبی یا کم مذهبی نیست .. این پوشش در بعضی از خانواده های در ظاهر مذهبی هم دیده میشه.
علت اینکه الان میبینیم بعضی از خانم های چادری با دخترشون که کاملا آرایش کرده کنار هم راه میرن همون پوشش های قبل از تکلیفه ... همین که فکر میکنند دختر پایین تر از پسره .. همون تفکرات غربی و فمنیستی

(۱۰/آذر/۹۲ ۱۳:۴۲)Atosa نوشته است: [ -> ]ای همه حرف میزنی !!!!!!!!!!
باز میان سر خونه اول!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

چطوریه دختر تو ای مسائل ک ب ضررشه زود ب عقل میرسه!!!!!!!!!!

ولی اگه بگی چرا زن قاضی نشه میگن زن احساسیه نه عقلی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HuhHuh
زن احساساتی نیست ،‌عاطفی هست ..این جوانها هستند که احساساتی هستند. Smile

خدا از زن نخواسته قاضی بشه ،‌چون روح لطیفش رو خدشه دار میکنه...

یکی از دوستان تعریف میکرد که خانمی که مشتری این دوستم هست براش گفته بود که توی دادگاه کار میکنه (تازه قاضی هم نبود)‌ میگفت اینقدر چیزهای عجیب و غریب و نامردی و خیانت دیده که به همه مشکوک شده ...
به نظرتون این زن میتونه آرامش روانی داشته باشه؟
میتونه یک مادر خوب باشه ؟ میتونه یک همسر خوب باشه؟
سلام
واقعا عالی بود
بله خانم ها و دختر ها به دلیل شرایط جسمی و ذهنی شون زود تر به بلوغ عقلی می رسند ، اما پسر ها در این سنین بنا بر نیاز آینده شون بیشتر به بازی و فعالیت جسمی نیاز دارند تا بتونند جسمی قوی تر و قابل انعطاف تر با مشکلات رو داشته باشند ، اما خانم ها به علت نیازشون به عواطف و مادری ،باید زودتر به بلوغ عقلی برسند تا بتونند آماده تربیت نسل بعد خودشون بشند ، و این که در بلوغ کامل عقل خانم ها و مردها زیاد تفاوت نمی کنه ، منتها شیوه استفاده شون فرق می کنه، مثال می زنم ، به نظر شما موتور یک پورشه قوی تره یا یک تریلر؟ خوب بعضی اوقات یک پورشه قوی تر هست ، اما کسی میاد با پورشه بار حمل کنه؟ پورشه به درد بار حمل کردن می خوره؟ حالا یکی میاد با تریلر توی شهر رفت و آمد کنه؟خوب هر دو موتور دارند ، بعضی ماشین های باری قوی تر هستند از نظر قدرت موتور ، کما این که هستند ماشین های سواری که قدرتمند تر از یک تریلر باشند ، ولی خوب این قدرت ، این هزینه ، این تفکر که برای ساخت هر دو شون به کار رفته ، هدفمند به کار نرفته
انتظار نداشته باشید یک خانم که ذهن ، جسم ، عواطف و تفکرش برای تربیت بچه و کنترل خط پشتیبانی طراحی شده باشه بره توی خط مقدم فعالیت خوبی داشته باشی ، از اون سمت یک مرد که ذهن ، جسم ، عواطف و تفکرش برای رویارویی با مشکلات، قضاوت ، جنگ و غیره طراحی شده حال و حوصله و قابلیت تربیت بچه رو داشته باشه!
تفکر دشمن ما هم همینه ، کشوری که در اون کشور هر کس در مسئولیت غیر شان و قابلیت خودش بشینه عقب افتاده می مونه و این چیزیه که اون ها می خوان
همین غربی ها که ظاهر سازی می کنند ، چند درصد تحصیل کرده هاشون خانم هستند؟چند درصد از کارهای سخت دست خانم ها هست؟ چند تا از دانشمند های تراز اولشون خانم هستند؟ خوب این ها که ارزش نیست ، ارزش تقوی است ، ارزش پایبندی به قابیلت ها است.
در تفکر اسلامی رهبر جامعه اسلامی هیچ شرفی به رفتگر یا نظافت چی سرویس های بهداشتی نداره ، شرف به شیوه انجام دادن وظایفه ، شرف به انجام کاری هست که می تونی ، نه کاری هست که نمی تونی و اصرار داری که می تونی.
مشکل اصلی امثال من در این تالار با بعضی خانم ها در مباحثات هم همین هست ، لطفا به این توجه کنید ، خداوند متعال عشقی و گتره ای دستور صادر نمی کنه ، حکم صادر نمی کنه ، همه این ها حساب کتاب داره ، حکمت داره ، اصلا شاهد عینی داره ، غیر از اینه؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع