حرف تو دهن من نزارین لطفا!!
من نگفتم خدا سختگیری کرده!!!
سن تکلیف سره جاشه! البته من نمیدونم عدد 9 دقیقا ازکجا اومده!
ولی یه چیزی رو مطمئنم و اونم اینه که خیلی از دختربچه های 9 ساله چیزه زیادی از گناه و خدا نمیدونن در نتیجه ممکنه خیلی وقتا موهاشون یا دست و پاهاشون دربیاد... نه از روی عمد و غرض بلکه از روی ندونستن
خب از یه بچه چ توقعی میشه داشت؟؟؟
البته منظورم همه ی بچه ها نیستاااا... بعضی از بچه ها هم درک عالی دارن..
اون دسته دختربچه هایی که بلوغ عقلی پیدا نکردن و درک کافی ندارن مثه خوده من تو سن 9سالگی! ممکنه اتفاقای عجیب غریبی تو زندگیشون رخ بده!
حالا من نمیدونم یه بچه 9ساله که بلوغ عقلی کافی پیدا نکرده وقتی موهاش دربیاد خدا گناه حساب میکنه یا نه
mahpare عزیز متوجه منظورت نشدم
اگه میشه یکم واضح تر صحبت کن
به عقیده ی من میدونید مشکل بزرگ چیه؟؟
این که در بعضی مسائل فقط دونستن کافی نیست.. باید موضوع رو درک کرد....
منم 9ساله بودم حجاب میگرفتم ولی فقط واسه این که بهم میگفتن حجاب بگیر!
دلیلشو متوجه نمیشدم که چرا خیلی از همسن و سالام باید با تاپ شلوارک برن بیرون و من با روسری!
این درک نکردن خیلی وقتا منو اذیت کرد....
خیلی وقتا هم بدونه این که اصن حواسم باشه نمازم قضا شد یا موهام جلو نامحرم دراومد
فقط واسه این که درک صحیحی نداشتم
اجبار به حجاب هم کاری رو پیش نمیبره!
اگه بشه کاری کرد که طرف درکش کنه خودش میره سمت حجاب
(۱۰/مرداد/۹۳ ۲۳:۵۹)بهروزبراتزاده نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
خوب ما باید توجه داشته باشیم دختراز سن نه سالگی تقریبا دیگه بزرگه وجلب توجه میکنه واسه پسرای بزرگتر 14-15 ساله پس حجاب بهش واجبه وهمچنین ممکنه پسرا سعی درفریبش داشته باشن پس اشنایی با نماز و روزه و سایر واجبات اونو از گناه حفظ میکنه اما مسلما خدا گناه کسی رو که ازنظر عقلی کامل نباشه رو نمینویسه مثل یک معلول ذهنی که به سن تکلیف رسیده ولی مسلما ازنظر عقلی عین بچه ی پنج ساله یه پس خدا گناهاشو درنظر نمیگیره پس شما اون گناهایی رو که بچگی ازرو جهل بچگی انجام دادین نوشته نمیشه اما اون گناهایی که زشتیش رو میدونستین وانجام دادین نوشته میشه
بادرود
شما چندبار به 9ساله ها توجه کردین؟؟
نصف بیشترشون اصن هیکلی ندارن که به چشم بیاد
خیلی هم ریزن!
البته منظوره من این نیس که طرف هیکلش ریزه پس 9سالگی به تکلیف نمیرسه!
ولی شما جوری گفتین انگار دختربچه 9 ساله هیکل یه آدم 80 کیلویی رو داره که بخاد نگاه هارو جلب کنه!!!
خیلی ببخشیدا ولی....!
آدمی که با دیدن بچه 9ساله تحریک میشه مشکل روانی داره
واسه اون آدم بچه 9 ماهه با پیرزن 90ساله فرقی نداره!
کلن هرکسی رو ببینه تحریک میشه