۹/آذر/۹۲, ۲:۲۳
(۹/آذر/۹۲ ۲:۱۷)طالب نور نوشته است: [ -> ]من با بچه ها طروکار دارم و مىىبىنم 70 درصد دختر بچه ها ى9ساله , ظرىف و لاغر و بچه سالن.فکر بچه ها شاىد رشد کرده اما فىزىکشون کوچکتر و نحىفتر هم شده. نمددونم چرا خدا اىن رو گزاشته ولى خوبه که روى روح و فکر بچها از 3سالگى تخصصى کار کنىمسلام
بلوغ جنسی به فکر بر می گرده ، نه به فیزیک بدنی.
من یک پسر رو میشناسم ، قد کوتاهی داره ، اما حدود 10-12 سالگی به بلوغ جنسی رسیده ، این مسائل ربطی به جسه نداره ، شرایط نامناسب و محیط آلوده باعث تسریع در بلوغ جنسی میشه.
شما برید ببینید ، یک دختر 9 ساله الآنی بیشتر به فکر دوست پسر و عشق و .. هست ، یا یک دختر 40 سال پیش.
برای بار چندم می گم ، مشگلات فیزیکی رفع جزئی تکلیف می کنه (مثلا روزه حرام میشه و .. ) ، اما کلیت رو عوض نمی کنه!
بلوغ از مغز سرچشمه می گیره ، نه از فیزیک جسمی.
همین که یک دختر و یا پسر به جنس مخالف به دید متفاوت نسبت به هم جنس نگاه کنند ف خطر ساز هست ، و نیازمند مراقبت.
همین که یک دختر یا پسر بفهمند خدا رو ، برای نماز خوندن کفایت می کنه.
در تفاوت فکری سن دختر و پسر همین بس ، که اکثرا دخترها در سن خاص ، یک سری مسائل سطح بالا رو بهتر از پسر ها می فهمند (منظورم فیزیک و شیمی و .. نیست! منظور فهم زندگی هست).
شما یک آمار گیری بکنید ، خواهید دید که یک دختر مثلا 3 ساله ، از نظر فکری و گوش به بازی نبودن ، سر تر از یک پسر بزرگ تر هست. یک سری مسائل رو بهتر از یک پسر می فهمه.

واقعاً که از دست اهمالهای بعضی مسلمونا!
با این فتواهای عجیب و غریب و شاذ(کمیاب!) که صادر میکنن!