تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: واکاوی معضلات زن امروز
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
نقل قول:من خودم وقتی کارمند بودم، تمام حقوقم رو به عنوان خرجی استفاده میکردم و باهاش ملزومات زندگی میخریدیم و اجاره خونه و ...
حقوق شوهرم هم پس انداز کردیم.
یعنی یه شوهرم جیب من و جیب تو کرد، نه من.
با هم زندگیمون رو ساختیم.
ان شاء الله که بقیه هم همین کار رو بکنن.

بحث مصرف گرا شدن زنان امروزی هم یه بحث طولانیه که بعداً ان شاءالله بهش میپردازیم...

سلام
باز هم مثل همیشه عالی توضیح دادیدSmile
و اما یه سوال
عزیز علاوه بر اینکه هم خودتون و هم همسرتون واقعا دیدتون بزرگوارانه بوده و به درک بالایی رسیدید...اما این هم در نظر بگیرید که در بعضی مواقع طرف مقابل این کار رو برای خودش یک حق میدونه
میدونی منظورم چیه؟
مثلا یک خانمی رو میشناختم
که همسرش کار میکرد و خودش خانه دار بود
هر بار که به این به اصطلاح خرجی میداد، این اون پول رو برای خودش پس انداز میکرد(نه برای خودش، برای اینکه شاید یه روزی تو زندگیشون به درد خودش و خانوادش بخوره،،،زن ها همیشه ذاتا دوست دارن که بتونن به خانوادشون و فرزندانشون کمک کنن)
اما یه بار داشت برام تعریف میکرد...
میگفت حالا که شوهرم بازنشست شده
میگ این همه سال من این پولا رو بهت دادم تو پس انداز کردی، حالا من برای خودم! پس اندازی ندارم،،،دیگه هیچ پولی خبری نیست!!!
دیدید چی شد؟؟؟
اون آقا فکر کرده که اون خانم پولو واسه خودش پس انداز کرده بوده!!!
واقعا خنده داره
خانم moze عزیز، خدا رو شکر طرف شما انسانیت داره و این پول پس انداز رو زرنگی نمیدونه...
خدا رو شکر کنید
رضوانه جان!
همون اول هم گفتم...
بهترین شیوه زندگی اینه که مردها حقوق زن ها رو بشناسن و زن ها هم حقوق مردها.
وقتی در صلح وصفا حقوق هم رو میپردازن، دیگه مشکلی به وجود نمیاد.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
جناب شاکر
هرموقع بحث شداومدید گفتید زن وشوهر
زن وفرزند
زن وخونه
هیچ وقت نگفتید
خودزن!!!!
همش براش تصمیم گرفتید....یادم نمیاد هیچ وقت یکیتون اومده باشید بگید بابازن دلش میخواد تحصیل کنه
نباید بعد ازدواج این حق ازش گرفته بشه
دلش میخواد شاغل باشه
بعدازطلاق اونم مادره مثل مرد که پدره...چراباید 7سال بچه روبزرگ کنه بعدکه ازآب وگل درش آورد تقدیم مردکنه دودستی؟؟
اون آدم نیست؟؟؟
احساس نداره یه مادر؟؟؟
عاطفه نداره؟؟؟
میگید زن برده نیست ولی مطالبیکه مینویسیدبهترازاین حسی به آدم نمیرسونه....
هروقت حرف زدیم گفتید فمینیست!!!!!
درصورتیکه همین اسلام این حقو به من داد که استقلال مالی داشته باشم....که بتونم طالب علم باشم...منم یه آدمم
دلم میخواد برم سراغ علایقم...یکیشم باشه همون دفاع شخصی که شمابرگشتید گفتید جفتک انداختن!!!!!
اینطوری بحث میکنید که صدای آدم درمیاد....
من وقتی میتونم واستعداشو دارم چرانباید تواون زمینه ای که دلم میخواد فعالیت کنم؟؟؟
کجااسلام این رونقض کرده؟؟؟
به نظرمن بهتربودخانومای شاغل متاهل میمومدن نظرمیدادن که چطوری تونستن هم به علایقشون برسن وهم به خونه وزندگی!
که ماهم یادبگیریم....
نه اینکه همش بشینیم بگیم مردبرزن برتری داره واین چیزا....
حب وبغضی نسبت به هیچ یک ازدوستان ندارم....ولی انصاف بدیدیه غیرمسلمون بیادبخونه که همش میگید مـــــــــــــــــرد...
میاد مسلمون شه؟؟؟ازچیزای دیگه هم بگید....نه همش بعضیهاتون دنبال سرکوب کردن حقوق به حقه ی خانوماباشید...
یاعلی.

جانب شاکرومابقی بزرگوارن!
دنبال پاسخ دادن به نظرات بنده نباشید....
دیگه خسته شدم ازبحث کردنای متعدد درمورد این مسائل....
دیگه نظرنمیدم ....
یاعلی مدد.
(۱/دی/۹۲ ۱۱:۵۰)Fateme135 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
باتشکرازنظرات دوستان گرامی...
من سوالم اینه:
زن چه حقوقی داره ؟؟؟
من برام سواله...من یه خانومم تاوقتی توخونه ی پدرم هستم تحت ولایت ایشون ووقتی درمنزل شوهرم باشم تحت ولایت همسر
پس من کی میتونم خودم برای خودم تصمیم بگیرم....؟؟؟
من بعضی ازنظرات دوستان رومیخونم واقعاناراحت میشم...حس حقارت دارم ازاینکه خانوم هستم...
واحساس میکنم خداوندزن رووسیله ای درجهت برآوردن نیازهای.....................مردان آفریده....
سرآیه ای که درسوره ی بقره آمده بود به این مضمون:
زنان کشتزارشمایند...به آنهانزدیک شوید....
خدامیدونه چقدرگریه کردم....حس حقارت بهم دست میده....
حس خوبی نسبت به این مسائل ندارم....
یاعلی.

سلام فاطمه جان
اینکه ادم ولی داشته باشه معنی بدی نمیده
معنی بد بهش دادیم
مثلا یه مردی بگه یعنی چی مگه من عقل ندارم چرا مجتهد باید ولی من باشه؟(به هر حال مجتهد بگه قیمت کالا باید فلان باشه ،طرف نکنه ،حتی اگه توجیه عقلی داشته باشه فعل حرام انجام داده)
یا ولی فقیه که یه عده اخیرا مشکل دارند،اونم همینطور،بعله معصوم نیست،ممکنه خطا کنه اما حکمش واجب الاجراس
تو همه این موارد هم مردان میتونن بگن پس حقوق انسانی ما چی میشه،چرا باید وقتی خودمون عقل داریم از کس دیگه ای تبعیت کنیم.
استادمون میگه از انجایی که زن ولایت پدر و شوهر رو قبول میکنه،تمرین ولایت پذیری کرده،بعله! اگه امام زمانش هم بیاد سختش نیس اطاعت کنه چون خیلی سطح پایینتر از امام معصوم رو اطاعت کرده.
در زمان تحریم تباکو،این زنان حرمسرا بودن که قلیان ها رو شکستن نه مردان
ولایت پذیری به این معنی نیست که مرد از صبح تا شب فرمان صادر کنه و زن اجرا.
معمولا ما یه همچین تصوری داریم از این واژه
اولا که اگه فرمان خلاف خدا بگن که توش ولایت ندارن
دوم اینکه اگه مسئله ای وجود داشت که واقعا کشمکش لاینحلی بود،زن به دادگاه مراجعه میکنه و رای دادگاه اولی به نظر زن و مرد هست
اینجا مرد باید بگه،چرا مرد غریبه(یا نظر یه دستگاه حکومتی) باید ولایت داشته باشه بر نظر من و زندگی من
میبینی ما کلی ولایت سطح بندی شده داریم
منتها طبق معمول فقط جایی که به نفع خودشونه بولد میکنند.
ایا تو ناراحت میشی حضرت امام علی (علیه السلام) بهت ولایت داشته باشه؟
حتی اگه نظرت مخالف نظر امام باشه؟
شاید بگی اون معصومه
ایا ناراحت میشی حضرت ابوالفضل بهت ولایت داشته باشه؟
تو اون تاپیک ویژه متاهلین حتما به این صفت های مردانه میرسیم که صفت ابوالفضلی داشتن یعنی چه
میفهمیم اقتدار درست یعنی چه
من ازت خرده نمیگیرم اگه یه سری جمله ها واست گرون و سخت بیاد
تقصیر تو نیست
اقتدار مردانه درست ندیدیم
اقتدار فقط داد زدن و فرمان دادن نیس،اونجا توضیح میدم
بعد نظرتو بهم بگو

HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart
مسئله بعدی

طبق ایات اولیه سوره نساء
زن ومرد از نفس واحد خلق شدن
یعنی حقیقت وجودی انسان بی جنسیت هست
برای زندگی دنیوی و تولید مثل و حکمت هایی که خدا میدونه و ما نه،این دنیا بر اساس زوجیت خلقیت شد
بدن های مادی بوجود اومد به اسم زن و مرد
اینها مثل یه دستگاه دتکتور یا مثلا رادیویی که فرکانس مختلف رو بگیره هستن
فکر کن دو رادیو داریم،یه کیش امواج زیر و با فرکانس بالا رو میگیره و دیگری امواج بم با فرکانس پایین
این دو مکمل هم هستند
منتها بر حسب شرایط اون جسم محدود باعث شده یه یه سری صفات محدود تجلی پیدا کنه که وقتی به زوجیت برسیم به کمال میرسیم
حالا زنان کشتزار شمایند
اینجا باید یاد بگیریم اون جسم رو از روح جدا کنیم
فاطمه جان تو ،یعنی همونی که داری ادراک میکنی،همونی که خدا پرستش میکنی،زن نیست
حقیقت محض وجود از خداست
الان دارن راجع به جسم ما حرف میزنن
چون در این دنیا هستیم
رحم زن مثل کشتزاره،از این ایه حتی استفاده پزشکی میکنند چون در زمینی که خیلی خشکه و یا خیلی مرطوب که اب توش روانه گیاهی نمی رویه
حالا جای بحثش نیست اما در قران وقتی از یه کلمه استفاده میکنه مثل پیاز هزار لایه ،اهل فن اش استفاده اش رو میکنن
حالا جاهای دیگه داریم که رحم اگه پاک باشه فلان میشه و ناپاک باشه فلان
از طرفی داریم کسی که در دوران بارداری و شیردهی فوت کنه شهید محسوب میشه
بهشتم که زیر پای همون زنیه که رحم اش کشتزاره
بهشت مال اونه چون بچه اش رو با عشقی که از خدا گرفته بزرگ میکنه،نه چون جسم زن داره

HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

یه صحنه تئاتری هست
یکی نقش گدا داره و یکی شاهزاده
اینقدر اسیر این ظواهر نشیم
کسی موفقه که نقشش رو در پرده به بهترین نحو انجام بده
وگرنه همه میدونیم پشت پرده
نه اون شاهزاده است و نه من گدا
حقوقمون هم بر اساس اینکه بهتر بازی کردیم میگیریم
چه بسا پشت پرده حقوق گدا از شاهزاده بیشتر باشه ،چون نقشش سختره
یه روزی همه این پرده ها جمع میشه
بزار یه عده سرشون به همین گرم شه
من و تو بریم نقشمون رو خوب تمرین کنیم
بریم خودمونو اماده کنیم واسه زندگی بعد از نمایش
لوازم اون رو مهیا کنیم
یه روزی این نمایش تموم میشه
و همچنان یه عده اسیر نقش شاهزاده و گدان

HeartHeartHeartHeartHeartHeart
قزار بود تاپیک ها سازماندهی شه
شک داشتم اقایون هم شرکت کنند یا خیر
اما الان مطمئن شدم همون فقط خانما بیان بهتره
دوستان هم تمایلشون به اینه
متاسفانه وقتی بحث علمی میشه یه نفر هم جواب نمیده اما وقتی بحث دینی و سیاسی میشه بقالی سر کوچه هم تئوریه های به ظاهر اسلامی ارائه میده
یه بنده خدایی مسافر بود نماز 3 رکعتی رو یک رکعتی خوند
یه طلبه اونجا بود بهش گفت این اشتباه باید 3 رکعتی خوند...خلاصه خیلی با هم حرف زدن آخرش مرده پاشد مهر رو پرت کرد رفت بیرون!
طرف فکر کرد طلبهه داره از خودش یه چیزایی میگه بهش برخورد(خورد که خورد مهم نیست)
این حکایت بعضی دوستان ماست فکر میکنن این چیزا رو از خودمون در آوردیم نه عزیز اسلام گفته
هنوز نمی خوان قران رو نگاه کنند فکر میکنند ما داریم براشون روضه میخونم
خدا دوتا چشم بینا داده...گفتم من چیزی از خودم نگفتم! فقط نقل کردم!
نه آقای شاکر!
اشتباه طلبه بود که طوری گفت که اون مهرو پرت کرد.
اگه پیغمبر هم همینجوری ارشاد میکرد، که از دینش الآن نامی نبود.
لحن شما حساسیت برانگیزه. حتی اگه حرفتون درست باشه.
لطفاً اجازه بدین بحث روال خودش رو در بر بگیره.
اگه از بحث خوشتون نیومد،...
خوب نیومده دیگه...
برین یه بحث دیگه رو بخونین...
همین.
اما توهین های لحنی هم ممنوعه...
حتی شما دوست عزیز!!!D:
نمیشه این خانم ها و اقایون اینقدر علاقه نداشته باشن جنسیتشون عوض بشه ؟
من نمیدونم چه فضیلتی در کار کردن و دانشگاه رفتن و خیلی کارهای مردونه دیگه هست که ما خودمون ازش بیخبریم ؟ و خانم ها بهش علاقه مند هستن , یا مثلا چه فضیلتی در ناز و عشوه و ارایش کردن هست که پسرها الان میرن دنبالش ؟
همه خودشون رو فراموش کردند !

اینقدر هم مسئله زن رو بولد نکنید خواهشا , ادم یاد بحث های فمینیستی میفته!
اقایون نیان توی بحث یعنی چی ؟ فمینیسم تلطیف شده است؟ Huh هنوز دو تا جنس نمیتونن توی یه تالار با همدیگه بحث کنن دنبال راه حل مشکلات میگردن ؟ Smile بالا بریم و پایین بیام زن امروزی هر چی هست تقصیر اقایونه , از صبح تا شب دنبال گاو گوسفند رفتن و توی مزرعه کار کردن رو فضیلت دونستن و زن رو جای کنیز فرض کردن , اینا هم عقده ای شدن هی میگن ما میتونیم کامیون برونیم و ....
زن ها کشت زار هستند مگه چیش بده ؟ حالا مردها رو به اسم جهاد میفرستن میدون جنگ تیکه تیکه میکنن خیلی بده ؟ هویت خودمونو فراموش نکنیم ...تو کل این تاپیک نظر چند نفر از خانم ها واقعا منطقی بوده و قابل قبول , اقایون نظراتشون منو یاد این جمله دوست داشتنی میندازه که : ضعیفه جماعت از قدیم جاش کنج مطبخ بوده Big Grin.

متاهلین توی بحث باشن و مجردها یاد بگیرن بهتره , اقایون که طبیعتا سرکار هستن و حوصله بحث ندارن و تنها خانم ها میتونن توی بحث ها شرکت کنن ...اقا پسرها هم سوالی چیزی دارند بپرسن فردا توی زندگی مشترکشون رفتار صحیح داشته باشن ...منم چون شامل دوستان فراگیر میشم دیگه زیاد توی این بحث شرکت نمیکنم ...سعی کنید که بحث رو به سمت فمینیسم نکشین که واقعا اعصاب خورد کن میشه !
توی کل غرب هم که این بحث حقوق زن و مرد ازش در اومده هر چی روانی بوده تز میداده , سیمون دوبوار که کتاب جنس دوم رو نوشته پدرش مادرش رو کتک میزده و خواهرهاشو میزده و ... . اینم جو گرفته یه کتاب نوشته که حقوقمون رو خوردن ... توی مردها فیلسوفی مثه شوپنهاور وقتی بحث زن کشیده میشه وسط اونو طوری تعریف میکنه که شخص فکر میکنه داره راجع به مریضی میخونه , بعد میری زندگیش رو میخونی و میبینی جوونی هاش رفته خواستگاری و و پول نداشته دختره بهش جواب رد داده و این عقده ای شده Big Grin. در کل این حرفها واسه ادمهای سالم نیست , به مسئله خانواده بپردازید که از قران و ائمه نشات گرفته , اینقدر هم کلمه ی زن رو بولد نکنین زنها هم یه سری موجود هستن مثه مردها حالا چون زیاد توی مسائل اجتماعی شرکت نمیکنن دلیل بر این نیست که موجودات جدیدی از سیاره ای دیگه هستن و باید آسیب شناسی شون کنیم Confusedبگذریم , حالا یه سری از خانم ها یاد حق ها شون افتادن و رفتن دنبالش و اخرش هم به هیچی نمیرسن , تمام آمال و ارزوهاشون هم اینه که کارهایی که مردها انجام میدن رو اینها هم انجام بدن و مثه مردها باشن ...مرد هم اگر مرد باشه هیچوقت دنبال همچین زنی که لطافت زنانه اش رو از دست داده نمیره مگه اینکه خودش هم مثه زن شده باشه و خودشو گم کرده باشه!
زندگی ماها هم زندگی نیست که ! خانواده در اسلام چطور تعریف شده و اون چیزی که ما از خانواده در سطح جامعه میبینیم چیه ...اولش با تجارت دختر و پسر شروع میشه , بعد میفتن به جون هم که منو درک نمیکنه و حق منو نمیده و این مسئله تا اخر عمر ادامه داره , من نمیدونم اینا برای چی زندگی میکنن !
یه چیزی هم هست ها ...یه زن خوب و یا شوهر خوب گیرتون بیاد کلا کل کل یادتون میره , یه بنده خدایی تعریف میکرد یکی از اشناهاشون بدجوری از زن جماعت بدش میومده حالا به هر دلیلی , بعد از یه دختری خوشش میاد و هر چی حرف ضد زن میزده یادش میره در گام اول ...در گام دوم اینقدر دوران نامزدی میرفته پیشه نامزدش و واسش هدیه میگرفته بهش گفتن : اون رفتارها چی بود ؟ اینا چیه ؟

میگفت : ازدواج سنت پیغمبره Big GrinBig GrinBig Grin
مشکل اینجاست که راه حلی وجود نداره Wink, بحث بر سر انتخابه ! این تزهای وحشتناکی که بعضی از اقایون توی تاپیک دادن منو برده به دوران کودکیم که میرفتیم سر عروسک دخترها رو میکندیم تا گریه کنن Big Grin.تا اینجای کار من نظر خانمها واسم منطقی تر بوده تا اقایون .

تا زمانی که جامعه ی ما به شیوه ی مدرن داره پیش میره به هیچ وجه امکان سبک زندگی اسلامی توش وجود نداره ...خیالتون راحت , سندش همین پیشرفت هایی که مملکتمون میکنه و روز به روز وضع دین و مذهب مردم بدتر میشه .
کلا زیاد ایده آل فکر نکنید , چون ایده ال گرایی اخر عاقبت خوبی نداره , الان حرفهای خانم MOZE84 و NINA برای من خیلی قابل قبول تر از تئوری های مذهبی اقایونه .
کاشکی دوستان اجازه میدادن...
من قول شرف میدم که در آخر تنها در 2 خط بگم که چی شد که زن اینجوری شد.
اما قبلش باید همه و تمام راههایی که زن رفت و به بن بست رسید رو بررسی کنیم.
یعنی من هدف دار دارم بررسی میکنم یه بخش بسیار بزرگی از معضلات جامعه رو...
بذارین یه بار برای همیشه این موضوع جمع بشه و بره پی کارش.
این که ما خواهش کردیم آقایون توی بحث شرکت نکنن، به این معنی نبود که نظر ندن یا دخترا شیرن مثه شمشیرن یا پسرا ....
یا بخواهیم خدای ناکرده زن رو خیلی بالا ببریمش و چه میدونم فمینیسمی صحبت کنیم.
اما نظر با کل کل فرق داره.
یعنی قشنگ معلومه چند تا کاربر هستن که سنین دبیرستانی و شاید یکی دو سال بالاتر دارن و از جدل و یکی به دو کردن خوششون میاد.
اصلاً یه چیزی میگن که اون یکی آتیش بگیره و بیاد یه چیزی بگه...
شاید هم میان محض خالی نبودن عریضه چیزی مینویسن تا مبادا بقیه بیان و از اصل مطالب این تاپیک استفاده کنن.
شاید هم فراماسون درجه 33 باشن...D:
داداش من!
خواهر گلم!
چنانچه میتونین یکی از معضلات زن امروزی رو با راهکار ارائه کنین در این تاپیک پست بدین.
وگرنه لطفاً فقط مطالعه کنین.
من نظرات و انتقادات شما رو ترجیح میدم با پیام خصوصی دریافت کنم تا بحث منحرف نشه.
این تن بمیره مراعات کنین دیگه...
بابا بذارین یه کاری کنیم امام زمان اومدن دیگه مارادونا رو ول نکنه، ما رو بچسبه که از هم جدامون کنه.
ناسلامتی 4 تا بچه شیعه منتظر امام زمان که به این تالار سر میزنن، نتونن با هم کنار بیان میخوان امام زمان بیاد چی کار کنه؟
خودش ذوالفقارو ورداره و با فرشته ها برن به جنگ کفار؟؟؟
اتحاد...
اتحاد...
اتحاد...
(۲/دی/۹۲ ۰:۱۰)moze84 نوشته است: [ -> ]من قول شرف میدم که در آخر تنها در 2 خط بگم که چی شد که زن اینجوری شد.

اتحاد...
اتحاد...

حالا چی شد که اینجوری شد؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
آدرس های مرجع