تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: واکاوی معضلات زن امروز
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
سلام دوستان.Smile

مطالب واقعا جالب بود، دیدگاه کاملا منطقی و بدون احساس و البته غیرتی مرد ها و دیدگاه خانومایی که احساساتشون و منطقشون خیای قشنگ با هم مچ شده اما درک نمیشه ....

به قول دوستمون افتادیم تو LOOP. ی intrupt بزنید بیایم بیرون، دعواهای جنسیتی ب جایی نمیرسه ، همونطور که دیدگاه های تک بعدی جواب نمیده ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دنیای خانوما اونقدرهاهم پیچیده نیست .... معذرت می خوام اما خودمونو لوس نکنیم، هر چقدر دنیای آقایون پیچیده ست، دنیای خانومام پیچیده ست .... خانوما مسائل زیادی دارن، درست اما از مریخ که نیومدن .....!

ب نظر من وضعیتی که الان خانوما دارن، نتیجه ی یک عمر بی عدالتی در حق اوناست، مردا از ذات با گذشت زن ها سوء استفاده کردن، لطافتشونو با زبری هاشون از بین بردن حالا ببینن نتیجه ش رو ....

رسیدیم ب جایی ک نه از لطافت خانوما چیزی باقی مونده و نه از مردونگی و غیرت مردها .....
رسیدیم به برهه ای که """ زن ها مرد شده اند و مرد ها زن .... """ ......

الهی.... من لی غیرک .....Cool
خانم اسکای ، یبار دیگه از شما میپرسم

جواب ارسال اول تاپپیکو که گفتم بدید
(۲۳/آذر/۹۲ ۱۸:۵۸)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]خانم اکای ، شاگرد تنبل یبار دیگه از شما میپرسه

جواب ارسال اول تاپپیکو که گفتم بدید
اگر امکان داره سوال رو یه بار دیگه مطرح کنید . یا لینک بدید.
ممنون.
با اجازه، می خوام در حد وسعم جواب سوالتونو بدم، با اجازه.
Smile
تو جامعه ما تربیت بچه تعطیل نشده، (مثل قانون بقای انرژی) از شکلی ب شکل دیگه ای تبدیل شده.
Big GrinDodgy مسلما هیچکدوم از ما کاری رو انجام نمیدیم که خلاف عقل و منطق و گاها دلمون باشه (البته بعضی موقع ها مجبوریم ....)
خانومای الان در قبال تربیت فرزنداشون سه حالت دارن :
یا خیلی شیک و مجلسی، ی انسان تربیت می کنن و تحویل جامعه میدن که اجرشون فقط با خداست و دمشون گرم ....
یا فکر می کنن دارن بچه شونو درست تربیت می کنن، اما در حقیقت دارن اشتباه می کنن ....
یا اینکه وسعشون نمیرسه ی بچه خوب تربیت کنن .... این خانما کمرشون داره زیر این بار سنگین میشکنه، اما نقششون به هر دلیلی توی تربیت بچه شون کم رنگ شده، یا وقت ندارن بهش برسن یا .... (تقریبا همون نمونه خاصی که دوستمون بالاتر گفتن.).

فکر می کنم الانه توی جامعه ما، مدل دوم خیلی پر رنگ شده، چون نمی دونن چی درسته ، چی غلطه ، با بعضی هاشونم که حرف میزنی می بینی کلا نوارش خالیه !!!!!
خانومی که با اون وضع فجیع ی بچه رو هم دنبال خودش راه انداخته، اینطور نیست که این بچه مزاحمش باشه، یا اینکه دوستش نداشته باشه، نه! داره ب خیال خودش راه درست و مدرن بودنو و ... رو به بچه ش یاد میده و امروزیش میکنه ....
همین قصه برای تمام خانومای از این مدل (نه فقط حجاب، هزار و یک مدل دیگه ....) هم صادقه .
از فرعیات صحبت شد و جا گذاشتن اصل .
اگر منظورتون تربیت فرزند به عنوان نقش اصلی زن هست . و فرعیات دیگه . خوب نکته ی اول من که گفتم در ذات زن الویت با مادر بودنشه و سایر وظایف رو در مقام های دیگه قرار میده . حواستون باشه شاگرد تنبل که گفتم در ذات و فطرت .

اما وضعیت زن امروز به دلیل باور های غلط اجتماعی و بی سوادی دینی همین جامعه شکل گرفت . من بار ها گفتم زن تحقیر بشه از بمب اتم خطرناک تر میشه . من بازم گفتم نه کار خونه رو تحقیر کنید نه کار بیرون رو . زن نیاز به تعادل داره و باید بهش کمک بشه. نه تعیین و تکلیف .

نقل قول:اصلی ترین نقش زن انسان سازیست که از کانال مادر بودن می گذرد

وقتی زن خودش رو گم کرده . باورش ندارن . نمیتونه انسان دیگری رو تربیت کنه . یک زن باید به خودش برسه . ورزش کنه . تو اجنماع باشه . تونست کار مناسب داشته باشه . رشد کنه .به عنوان یک زن احترام ببینه . حرف هاشو نگن احساساتی هستی.

باید احساس مفید بودن بکنه . این احساس مفید بودن رو از زن در طول تاریخ گرفتن و شد یک بغض . الان هم زن امروز درد نسل های گذشته هست . تعادلش رو گم کرده . خستس . این بغضی که داره با نسخه پیچی 2 روزه حل نمیشه . با دستور حل نمیشه . با باید ها حل نمیشه . بازم میگم برای زن وظیفه تعیین نکنید .
زبون صحبت با زن از کرات دیگه نیومده . ساده هست . سادگی که پیچیدگی خودش رو داره .
نقل قول:
وقتی زن خودش رو گم کرده . باورش ندارن . نمیتونه انسان دیگری رو تربیت کنه . یک زن باید به خودش برسه . ورزش کنه . تو اجنماع باشه . تونست کار مناسب داشته باشه . رشد کنه .به عنوان یک زن احترام ببینه . حرف هاشو نگن احساساتی هستی.

باید احساس مفید بودن بکنه . این احساس مفید بودن رو از زن در طول تاریخ گرفتن و شد یک بغض . الان هم زن امروز درد نسل های گذشته هست . تعادلش رو گم کرده . خستس . این بغضی که داره با نسخه پیچی 2 روزه حل نمیشه . با دستور حل نمیشه . با باید ها حل نمیشه . بازم میگم برای زن وظیفه تعیین نکنید .

زبون صحبت با زن از کرات دیگه نیومده . ساده هست . سادگی که پیچیدگی خودش رو داره .

یعنی کلا برای شما فرقی ندارد من چی بگم شما از بدبختی هایی میگید که فکر میکنید زنها دارند

تعادل زن که ازش فاصله گرفته فاصله گرفتن از زن مسلمان است

ببینید در یک کشور اروپایی که زن ورزشش را می کند،کارش را میکند،درسش را می خواند چرا فرزند صالح تربیت نمی کند؟؟؟

و چرا فرزند صالح کم شده؟

چرا بچه ها بی خاصیت شده اند؟

چرا مادراشون همه جور آزادی که شا میخواهید دارند باز هم خلاء شون پر نمیشه؟
نقل قول:
ببینید در یک کشور اروپایی که زن ورزشش را می کند،کارش را میکند،درسش را می خواند چرا فرزند صالح تربیت نمی کند؟؟؟

فرزند صالح چیه منظورتون انتظار نداری که نمازه بخونن روزه بگیرن؟؟؟؟(منظور افراد خارجی ست)
همین که 99/9% امورات زندگی ما بر پایه کشفیات و اختراعات اونهاست یعنی 2000برابر صالح تر از ما آدم و بچه تحویل جامعه و دنیا دادن
دیگه این بحث داره نخ نما میشه تو این تالار
خب شما و کاربران دیگه

منتظر جواب درست حسابی و منطقی از شما هستم

(۲۳/آذر/۹۲ ۱۹:۵۲)captaincharisma نوشته است: [ -> ]فرزند صالح چیه منظورتون انتظار نداری که نمازه بخونن روزه بگیرن؟؟؟؟
همین که 99/9% امورات زندگی ما بر پایه کشفیات و اختراعات اونهاست یعنی 2000برابر صالح تر از ما آدم و بچه تحویل جامعه و دنیا دادن
دیگه این بحث داره نخ نما میشه تو این تالار

البته احتمالا باید من برگردم خدا رو ثابت کنمCool

ولی اینی که شما میگی دلیل نمیشه

من هر روز از شیر و گوشت گاوهای دامداری استفاده میکنم

پس ....؟

در ضمن اختراعات آنها بر پایه تلاش های مسلمانان بوده ولی به روی خودشون نمیارن

اتفاقا نشون داد فرزند صالحو نمیشناسید

بفرستیدش چندتا کلاس که بتونه چندتا اختراع انجام بده

انسانیت تو هیچ کلاسی تدریس نمیشه جناب کپتان
سلام عليكم.
كاربران محترم لطفا جانب ادب و احترام و منطق رو در ارسالهاتون رعايت بفرماييد.
چنانچه اين موضوع هم به عرصه جدل دوستان تبديل شود عليرغم ميلم بسته خواهد شد.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
آدرس های مرجع