تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: واکاوی معضلات زن امروز
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
شب احیا دوستم بیدار بوده و دختر 2 ساله اش رو خوابونده بوده.
نزدیک خونه شون مسجده و از پنجره خونه شون مسجد پیداست.
پرنیان 2 ساله ساعت 3 نیمه شب از خواب بیدار میشه و میره طرف پنجره و شروع میکنه به سلام کردن. میگه:
سلام، سلام، سلام...
شروع میکنه به 10-12 تا سلام دادن.
بعد دوباره سرش رو برمیگردونه از اول خط و اینبار 10-12 بار میگه:
قشنگ، قشنگ، قشنگ،...
بعد هم دوباره میره توی تختش و خودش میگیره میخوابه...
یعنی بچه ها اینقدر پاکند.
با چشم خودشون فرشته ها رو میبینن.
زهرا یه وقت توی اتاق نشسته و داره بازی میکنه، یهو میگه: "نتن"
یعنی "نکن"
من که فکر میکنم فرشته ها قلقلکش میدن...Smile
چون خیلی قشنگ میخنده...
واقعاً حیف نیست آدم وقتش رو طوری هدر بده که محروم از گذران چنین وقتهایی باشه؟
و اما در مورد رشته عمران...
نینا جان!
من میگم معمولاً خانم ها توی سن 30-32 سالگی حسرت ازدواج نکردن و دیر ازدواج کردن و بچه دار نشدن و دیر بچه دار شدن رو میخورن...
در حالی که تمام سالهای بین 20 تا 30 سالگی مشغول تحصیل مثلاً رشته عمران و کار توی این زمینه بودن.
اولاً این که کسی که عمران میخونه باید با عمله ها و کارگرها سر و کله بزنه که واقعاً برای یه خانم خیلی کار سختیه.
ثانیاً باید تو گرما و سرما، تا زمان غروب آفتاب که معمولاً کارگرها کار میکنن، باید سر پروژه باشه.
این هم باز از حد توان یه زن خارجه.
یا بهتره بگم...
سخته.
من حرفم اینه واقعاً بدوون بر خوردن و با عقل باید بپذیریم که این کارها برای آقایون بهتره و ما خانم ها باید کارهای دیگه ای بکنیم.
در مورد رشته هایی مثل مکانیک و الکترونیک و بقیه رشته های فنی هم تقریباً همین وضع حاکمه...
صد البته که نشون میده هوش خانم ها خیلی زیاده که توانایی تحصیل در این کارها که حتی مال خودشون هم نیست رو دارن و در حالی که آقایون رو حتی نمیشه 1 ساعت با بچه تنها گذاشت.
یعنی خانم ها معمولاً به هر جون کندنی هست کارهای مردونه رو انجام میدن.
اما مردها محاله بتونن کارهای خانم ها رو کامل انجام بدن.
ولی به چه قیمتی؟
داغون کردن روحیات و بدن خودمون؟
در حالی که مردها روز به روز بیکار تر میشن.
اگر بیکارتر بشن، فساد بیشتر میشه، لذا ازدواج کمتر میشه، لذا جامعه خراب میشه.
یعنی اگر فقط به همین یه دلیل "بیکار نبودن آقایون" هم که شده خانم ها بهتره که سر کار نرن.
در دراز مدت برای خودمون بهتره.
البته منهای شغلهایی که واقعاً وجود خانم ها درش الزامیه.
مثل معلمی و پزشکی و ...

خانم های عزیز!
لطفاً شما هم در بحث شرکت کنین.
من چون مثل آقای کاووسی نقدپذیر نیستم، لطفاً همه بیاین و حرفای منو تایید کنین.D:
سلام.Smile

درسته خودم تجربه شخصي ندارم ولي تو اطرافيانم ديدم ودارم براي خودم تجربه جمع ميكنم.و مرسي از حرفاي خوب شما.Heart

حرف خانم moze84كاملا درسته.

من ديدم بچه هايي كه به خاطر زياد كارتون نگاه كرن الان همش تو توهمن.!!يعني همش فكر ميكنن با آدم بدها و بن تن و شرك و... دارن زندگي ميكنن.كل زندگي روزمره اونها با همين شخصيتهاي كارتوني شكل ميگيره.حتي بعضي وقتا ميگن همه ساكت شيد كه هري پاتر داره مياد!!!يه بار خودم داشتم باهاش باز ميكردم و ي بازي كه اصلا جوش مربوط به شخصيتهاي كارتوني نميشد ولي باور بفرماييد وسط بازي ي هو گفت صبر كنيد شرك هم اينجاست!!!من گفتم نيست.اصلا اينا وجود ندارن و فقط تو كارتونها هستن ولي حرف منو قبول نكرد و گفت شما نميدونيد كه اونا وجود دارن!!

و اين واقعا ي فاجعست.

از ي طرف ديگه دوتا خواهر زاده 1/5ساله پسر دارم كه هر روز ي وقتايي رو خودشون ميرن مهر ميارنو شروع ميكنن به نماز خوندنSmileHeartHeart.و به قول شما وقتي هم ما نماز ميخونيم ميان دوروبرمون و زير چادرمونو حسابي ذوق ميكنن.Angel

و اين خيلي جالبه كه خدا ذات همه بچه هارو پاك آفريده و اين ماها هستيم كه با به وجود آوردن جو اطرافش اونو از پاكي دور ميكنيم.

حالا ي سوال از نيناي عزيز و moze84:Smile

به نظرتون با بچه اي كه غرق تو توهمه چيكار بايد كرد؟؟؟؟

و با با بچه هاي فوق العاده شيطون والبته باهوش كه حتي شب هم 4صبح به بعد ميخوابن بايد چيكار كرد؟؟

مرسيSmile
من که خط مشی تاپیک رو هنوز متوجه نشدم .

من مجرد هستم . اما 5 سال در باشگاه ورزشی در 2 رشته مربی بوده و هستم . 80 درصد شاگرد های من متاهل هستند.

درد زن ایرانی این هست که فکر میکنه مدرن بودن یعنی از دین جدا شدن . بحثش طولانیه . کلا به خاطر بی سوادی دینی تاریخی ما هست .

Heartخانم ها به من میگن با یوگا به ما آرامش میدی . و من 2 سال سعی کردم بگم نماز ارامشش بیشتر از یوگا هست . و در خلال ورزش خیلی ها به نتیجه رسیدن .

Heartخانم هایی بودن که لاک دستشون رو بهونه واسه وضو میگرفتن . بنده عذاب اون دنیا رو به جون خربدم و گفتم با خدا حرف بزن با لاک یا بی لاک . بعد از چتد وقت گفت دلش میخواد نمازش با وضوی صحیح باشه . من بچه ها رو هم تو کلاسم راه میدادم که با ماماناشون ورزش کنن .

Heartدرد خیلی هاشون هم این هست که شوهر های بی اطلاعی Angryاز دنیای زنان دارن . افسرده هستن . همین که شما گفتین کل کل . سعی بنده بود بفهمونم که اطلاعات از زن ندارن وارد نشن .وقتی زن بیچاره سلیفه ی شوهرش جنیفر و انجلینا جون هست دیگه بیچاره وقت نداره بشینه برای بچه ش 2 تا قصه ی قرانی بخونه .

Heartخانم هایی هم بودن که طلاشون رو میاوردن و با 10 جای پروتز و برجستشون رو به همدیگه نشون دادن که من خوب بلدم این تیپ زن ها رو بیارم تو کار . که یاد بگیرن شعورشون باید برجسته باشه نه لب و +18.

Heart و در ضمن من رشته ی تحصیلیم عمران هست . هم کارشناسی و در ارشد یکی از گرایشات عمران هستم و در دکترا هم ادامه ی کار خواهم داد . با رشته ی تحصیلیم هم مشکل ندارم . هر شخصی سلیقه ای داره . جنسیتی نکنید رشته ها رو .

Heart خط مشی تاپیک چیه ؟
خط مشي تاپيك دنياي زن هاست دوست عزيزم.Smile

دنياي ما شامل همه چيز ميشه از تفكرات مجردي تا ازدواج و بچه و تربيت اون و حتي چگونه همسر داري و.........الان اين تاپيك رو خداروشكر دوتا ادم متاهل كه تجربه دارن دارن جواب ميدن.ونظراتشونو مينويسن.Smile

اين كه خيلي خوبه.اينطور نيست؟/Smile
سلام ترنم جان
من بچه ندارم و خیلی نمی تونم کمک کنم،اما یادمه مامانم ما رو 9 شب میخوابوند،شب که ادم زود بخوابه صبح زود پا میشه،دوباره شب خسته است و میخوابه
اما الان بچه با والدین تا دیر وقت بیدارن.متاسفانه دیگه تجربه ای ندارمHeart

سلام اسکای گرلز عزیز
منم نمیدونم خط مشی چیه،فعلا حول محور سوالات جناب تلمیخا میگرده ،اگه ایده اید دارید بگید

و کاملا باتون موافقم در زمینه ای که گفتید،خواسته اقایون
و این دور باطل دوباره بوجود میاد
حالا بر فرض اینکه اقاهه تو ماهواره یا مهمونی یا تو خیابون دیده،همون رو از زنش هم میخواد
دیگه فکر نمیکنه اونی که تو ماهواره است شغلش اینه،مگه زن من چقدر وقت داره که هم در حد دوز بالا به خودش برسه هم اینکه به زندگی و بچه.
همین خانم پروتزی میره تو خیابون با حجاب خاص خودش،یه اقای دیگه میره خونه همونو از زنش میخواد
اینجا دیگه گناه اقا دومی با خانم اولی تقسیم میشه،معادلات پیچیده

یه دوست داره هر موقع میبینیش کلا فرق کرده،نه مدل مو و رنگ و فلان
کلا ظاهرش یه ادم دیگه میشه و یه همچین کار سختی رو شوهرش ازش میخواد،واقعا فاجعه است
همه چی به همه چی ربط داره
به نظر من بهتره به جای جواب های آقای..... خط مشی تاپیک رو مشخص کنید . سرو کله زدن با تقریبا 500 شاگرد در این سال ها به من میگه زن ها دیگه خودشون رو گم کردن .

بهتره دسته بندی کنید البته اگه مجرد ها هم میتونن نظر بدید .

چطور زن به یک تعادل میرسه تو زندگیش ؟

دنیای زن فقط بچه نیست . فقط شوهر نیست . فقط کار نیست . فقط هویتش نیست . فقط خونه نیست .

از این تعادل بگید .

خانم های متاهلی که شاغل هستن داریم ؟ بیان بگن چطور هم بیرون رو مدیریت میکنن هم تو خونه .

چرا زن امروزی از دینش فاصله گرفته ؟

چرا زن امروزی اندامش واسه خودش و آقاشون مهمتر از چیزای دیگه شده ؟

سهم مردان تو این عدم تعادل و دین گریزی زنان چیه ؟

و در ضمن

نقل قول:
در حالی که تمام سالهای بین 20 تا 30 سالگی مشغول تحصیل مثلاً رشته عمران و کار توی این زمینه بودن.

اولاً این که کسی که عمران میخونه باید با عمله ها و کارگرها سر و کله بزنه که واقعاً برای یه خانم خیلی کار سختیه.

ثانیاً باید تو گرما و سرما، تا زمان غروب آفتاب که معمولاً کارگرها کار میکنن، باید سر پروژه باشه.

این هم باز از حد توان یه زن خارجه.

الان من نمونه زنده ی شخصی که این رشته رو خونده . در توان من هم بوده . مشکلی هم نداشتم . خوب تکلیف دختری که روحیش دوست داره چیزی مثل خونه رو خلق کنه چیه ؟ من از بچگی دستم کتاب بوده . خوب هم بلدم با کلمات بازی کنم . ادبیات نرفتم بخونم . من تدریس خصوصی میکردم . معلم 100 درصد موفقی بودم .(اعتماد به نفس رو داشتید) ولی روحیه ی من برای تحصیلات این رو میخواد . چی کار کنم ؟ در ضمن وقتی مرد با معرفت پیدا نمیشه مچبور نیست دختر شوهر کنه که بعد بدبخت بشه 10( تصحیح شد نوشته بودم 100 تا .چه خبرهHuh .) شاگرد مطلقه داشتم . کوچکترینش دیروز اضافه شد با سن 16 ساله.
دختری تو سن 32 سالگی حسرت میخوره که الویتش برای ازدواج گلزار باشه با خونه و ماشین . برای کسانیکه معرفت رو الویت قرار دادن 32 ساله که سهله بگو 50( شاگرم تو این سن ازدواج کرد) . حسرتش بچه میشه که وقتی بابای خوب پیدا نکرده دیگه قسمتش این بوده . چی بگم .
چرا زن امروزی از دینش فاصله گرفته ؟

با اجازه من نظر شخصی ام رو میگم
چون دین مقابل مدرنیته قرار گرفته،نمیشه هم خدا رو داشت هم خرما،نمیشه هم مژه کاشت هم ناخن و اکستنشن مو کرد اونوقت وضو و غسلش هم صحیح باشه
البته من نمیگم این کارا جزو مدرنیته محسوب میشه اما در سطح مردم چرا هست.
و دین چیزهایی رو از زن امروز میخواد که هیچکس برای اون زن تبیین نکرده که انجام دادن یه سری کارها مغایرتی با ازدایت نداره.

چرا زن امروزی اندامش واسه خودش و آقاشون مهمتر از چیزای دیگه شده ؟

جالبه ما این مسئله رو در ایران و کشورهای عربی بیشتر داریم
نظر شخصیمه :چون یه عده از اقایون و یه عده از خود خانم ها جز ظاهر زن چیزی ازش درک نکردن،باطن دیده نشده شاید چون واسه بعضیا وجود هم نداشته!!Dodgy

سهم مردان تو این عدم تعادل و دین گریزی زنان چیه ؟

زیاد،چون همه چیز بهم ربط داره ولی اینکه چقدر رو فقط خدا میتونه در این معادلات پیچیده بگه

...........................................

در مورد رشته شما

درسته علایق ادما با هم متفاوته

اما موضوع اینه که در نظام اموزشی ما کلی ادم فقط بخاطر اینکه فلان رشته قبول شدن رفتن درس خوندن

کشور ما بیشترین تغییر رشته در مقطع کارشناسی به ارشد داره
چون هیچکس درست و حسابی بچه ها رو اگاه نمیکنه
لذا ما کلی ادم،چه زن و چه مرد داریم که رشته هاشون رو همین طوری دارن میخونن
نمیخوام بحث منحرف شه ولی همین اتفاق ادبیات رفتاری خیلی ها رو عوض میکنه
در مورد سوالای دیگه نظری ندارم
خانم اسکای

چرا انقدر شما و دوستانتون که غایبند از این سوالای من نگرانید؟

این خانما عقل دارند میفهمند درباره چه حرف بزنن

اتفاقا خیلی هم عالی صحبت میکنن

بعدا به مسائل دیگه میپردازیم

فرزند صالح را بگوئید
ممنون نینای عزیز . واقعا تاپیک بدون حضور مردان نا اشنا به دنیای زنان خیلی ارومه . خدا این ارامش رو نگیره .Heart

من میگم میشه دین رو به زن مدرن یاد داد . تو یوگا حرکتی داریم که حالا من میگم بهش سجده . حرکتی فوق العاده برای بدن هست . من همیشه تو کلاس هام از نماز تو این حرکت گفتم . خیلی ها علاقه مند شدن .

من گفتم عذاب اون دنیا رو خریدم و فتوا دادمCool که فقط با خدا حرف بزنن . حالا با لاک . باور کنید وقتی با خدا کسی آشنا بشه . دیگه وضو و سایر چیز ها رو هم بعدا درک میکنه .
HeartHeartHeartHeartHeart
واقعا این مساله تو ایران و جوامع عربیه . این اندام رو من نمیدونم کی تو ذهن مرد و زن ایرانی کرد . پسر با قد 2 متر با دختر با وزن 200 کیلو دارن زندگی میکنن اما اینجا مردم چی میگن . آبرو داریم .Dodgy

HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

از طرفی من هم بدم نمیاد بشینم خونه با 5 تا بچه . هر چی هم دلم بخواد آقامون واسم بخره . و دردم تربیت بچه باشه .
صبح تا شب کتاب بخونم . حالا یه شامی هم واسه آقامون درست کنم(Blush).نهایت محبت رو داشتیدBig Grin اما این ها تخیلاته.Sad
واقعیت جامعه میگه دختر عاقل باش.Huh

مرد ها 99.99 درصد تو دین گریزی زن ها و بهم ریختن تعادلشون موثرن .

من با ورزش و کار و درسم عجین شدم . تو جامعه و گروه های مختلف بودم . بعد از ازدواج اگر طرف مقابل بگه کار نکن باید این خلا رو برام پر کنه . زنان افسرده که تو خونه نمیدونن چی کار کنن زیاد دیدم که 3 سانس ورزش میکنن که رفتن خونه بخوابن و فکر و خیال نیاد سرشون /

اسکای گرلز عزیز!
من که نوشتم "حتی شما دوست عزیز" منظورم به شما نبود.
همیشه تو بقالی ها میخوندم و چون من دوست بقال نبودم، به نظرم برای یه آدم خیالی نوشته بود.
منم آرزوم بود که یه روزی به یه آدم خیالی بگم مثلاً "فلان کارو نکن، حتی شما دوست عزیز!"
این بود که نوشتم کل کل نکنین، حتی شما دوست عزیز!
وگر نه من غلط بکنم بخوام شما یا کسی رو از بحث بیرون کنم.
بعدشم..
شما که ارشد عمران خوندی و میخوای تا دکترا هم ادامه بدی، چرا تو زمینه ورزشی کار میکنی؟
دیدی؟
به حرف من رسیدی؟
من نگفتم تحصیلش بده.
گفتم کارش سخته.
به تبع اون کاری رو هم که آدم هیچوقت نمیتونه انجام بده، برای چی باید عمر و جوونیشو هدر بده و یاد بگیره.
بهتر نیست رشته هایی که بعداً به درد ما میخوره رو بهمون یاد بدن؟
به نظرم یکی از مهمترین چیزایی که باید به زنان آموزش داده بشه، ورزشه.
یعنی تو این زمینه کاملاً باهات موافقم.
امـــــــــــــــــــــــا!!!!
حالا رسیدیم به بخش متفاوت دنیای زنان.
اون بخشی که به دنیای مردان گره خورده.
اون بخشی که قبلاً گفتم بعداً درباره اش باید مفصل صحبت کرد.
اینجای بحث ممکنه کمی جنجال برانگیز باشه.

ممکنه کمی از اینجای بحث به اصطلاح +18 باشه.
اما من فکر میکنم برای آگاهی لازمه.
به قول یه آخوندی...
"پیغمبر هم در مسجد روابط زناشویی درست رو آموزش داد."
حالا ما که نه پیغمبریم و نه در مقام آموزش.
اما بیانش شاید بتونه 4 نفر رو آگاه کنه...
همونطور که قبلاً هم گفتم مردهای دیروزی و امروزی نقش بسیار مهمی در ایجاد پدیده ای به نام "زن امروزی" داشتن.
قبلاً هم گفتم که مرد دیروزی چه ظلمهایی در حق زن دیروزی کرد تا جایی که زن دیروزی شروع کرد به پیدا کردن راه فرار و به یه موجود دیگه تبدیل شد...
اما در مورد مردهای امروزی بگم که چی کار میکنن تا این زن ها بدتر میشن که بهتر نمیشن.
قبلش بهتره چند تا چیز رو در مورد مسائل جنسی زنان و مردان و تفاوتهاشون بهتون بگم:
ببینید!
دخترا قبل از یک رابطه جنسی کامل، هرگز لذت ارضای میل جنسی رو درک نمیکنن.
لذا وقتی این حس رو تجربه میکنن، به دلیل نوع خلقتشون، فکر میکنن این همون قبله آرزوهاست.
لذا کسی رو که باهاش رابطه جنسی دارن، دوست دارن.
به عبارتی عاشقش میشن.
اما مردها این حس رو قبل از رابطه جنسی هم درک میکنن.
آقایون در خواب به این حس میرسن.
یعنی برای آقایون این حس قبلاً تجربه شده.
البته به کاملی حس رابطه جنسی نیست.
اما چیزیست که قبلاً درک شده.
یعنی مردها از "اوج لذت جنسی" یک بک گراندی دارن.
لزوماً هم در خواب صحنه های +18 نمی بینن که...
ممکنه ببینه توی خواب داره دوچرخه سواری میکنه و صبح بلند شده و ببینه که بعــــــــــله!!!
اما آیا این به این معنیه که عاشق دوچرخه شده؟؟
لذا آقایون اگر با کسی رابطه جنسی دارن، لزوماً عاشقش نیستن.
این طبیعتشونه...
میتونن در آن واحد عاشق 150 تا زن باشن، در حالی که واقعاً همه رو به یک اندازه دوست داشته باشن.
اما در طبیعت زن اینه که وقتی فکرش درگیر یک نفر شد، نمیتونه به کس دیگه ای فکر کنه.
این میشه که فیلمهایی که در ایران پخش میشه یا توی ماهواره پخش میشه، زن ها رو عاشق برد پیت نمیکنه...
اما همه مردها رو عاشق آنجلینا جولی میکنه...
مردهای قدیمی زنهای تپل و تنومند دوست داشتند که بتونن براشون ادامه نسل زیاد بدن.
اما مردهای امروزی علاقه ای به ادامه نسل ندارن.
چون توی جامعه زن ها کار بیشتر رو به عهده گرفتن، لذا مردها فراغت بیشتری دارن که با دیدن فیلم پرش میکنن.
شاید مردهای قدیم هم تا ساعت 7-8 شب کار میکردنا!!!
اما قدیما نه دستگاه دی وی دی پلیر تو همه خونه ها بوده و نه برق بوده و نه تلویزیون و ماهواره و ...
سلیقه همه مردها شده آنجلینا جولی و جنیفر لوپز...
اما ما زن ها چی کار کردیم؟
قبلاً هم یه جای دیگه گفته بودم...
ما زن ها نباید به خواسته و سلیقه شون محل میدادیم.
میدونین؟
اگر ماها هیچکدوممون لاغر نمیکردیم و موهامون رو براشون رنگ نمیکردیم، در بدترین حالت این بود که از دیدن هالیوودی ها لذت میبردن، اما دستشون بهشون نمیرسید...
یعنی میفهمیدن واقعیت چیه و تخیل چیه.
دو دستی همون زنای چاق، با بوی قورمه سبزیشون رو میچسبیدن، خدا رو هم شکر میکردن...
مردهایی که زن باربی میخوان در واقع به هنگام رابطه جنسی اون چیزی رو تصور میکنن که باهاش میل جنسی رو شناختن...
یعنی همون زنیکه های هالیوودی...
یعنی اگر یه روزی همسر شما از شما خواست که لاغر کنین یا موهاتون رو رنگ کنین، بدونین واقعاً این موضوع از همین جا آب میخوره.
تنوع کیلویی چنده؟؟؟
اما چی شد که مردهای ما تغییر مزاج دادن؟
توی دهه 70 همه مردهای لاقید عاشق لیلا فروهر بودن.
میدونین چرا؟
چون تپل بود...
بعد کم کم کارتون های آمریکایی وارد ایران شد.
یعنی اولین فیلمهای هالیوودی که توی جمهوری اسلامی اومد، سیندرلا و سفید برفی و زیبای خفته بود.
من دختر که مینشستم و این کارتون ها رو میدیم، عاشق لباسهای آستین پفیشون میشدم.
عاشق این میشدم که عشق واقعیش اومد و بوسش کرد تا دختره زنده شد.
اما پسر نوجوون وقتی میدید...
همه فکر و ذکرش این بود که این لبای سرخ و این کمر باریک واقعیه؟؟؟
وقتی یه ذره بزرگتر شدیم، خوردیم به دوره اصلاحات...
(من بحث سیاسی نمیکنم و فقط واقعیتهایی رو مطرح میکنم)
اون موقع دیگه مقنعه های ما خانم ها یکم رفت عقب. یعنی اگر کسی خیلی روسریش جلو بود، یا چادری بود، متاسفانه از جانب بیمارهای روحی و روانی جامعه مورد متلک قرار میگرفت.
واقعاً کار راحتی نبود توی اون دوره چادر سر کردن...
ما که از مدرسه و دانشگاه میومدیم بیرون، بجه های مدرسه های پسرونه و پسرهای دانشگاه تکبیر سر میدادن و مسخره مون میکردن...
اما هنوز هم دختر خانم ها سبیل داشتن و ابروهاشون در واقع پاچه بزی بود.
اما بد نبود.
کم کم تا این 8 سال تموم بشه، مد شد که هر کی میره دانشگاه، باید حتماً سبیلهاشو ورداره ابروهاشو تمیز کنه.
یعنی یه بخشی از این فرهنگ با دعواهای سیاسی ای که در دانشگاه ها در اون برهه اتفاق افتاد و در نهایت تصمیم بر این شد که دانشگاه ها رو کمی باز بذارن، اتفاق افتاد.
پسر ها اون موقع مدرن ترین دختر رو میخواستن که باز هم از نظر شرعی زیاد گناهی نداشت.
فقط ی ذره از موهاش پیدا بود.
وگرنه مانتوش پوشیده بود و خلاف شرع هم نمی کرد.
کم کم این فرهنگ به سنین پایین تر کشیده شد.
بچه مدرسه ای ها هم سبیلهاشون رو ورداشتن و آستین هاشون رفت بالا و مانتو های رسمی و اداری تنگ تر شد و ...
از اونجایی که این فرهنگ آزادی به قشری رسید که عقلشون هنوز کامل نشده بود، فساد شروع شد.
اون موقع ها اگر دختری با پسری توی دانشگاه حرف میزدن، خیلی توی چشم بودن.
اما حالا اگه حرف نزنن، توی چشمن.
چه دانشگاهی؟
همون که گفتم، دخترها درش میرن رشته عمران میخونن که به دردشون نمیخوره.
یعنی دختری معصوم وارد دانشگاه شده، اما گرگی درنده بیرون اومده.
حالا میخواد با این معصومیت از دست رفته چی کار کنه؟
هیچی...
یا همون پسرهایی که به دنبال این دخترها بودن، راهشون رو کشیدن و رفتن و با دخترهای نجیب ازدواج کردن.
یا این دختر ها و پسرها با هم ازدواج کردن و زندگیشون جز بی اعتمادی و دعوا ثمره ای نداره.
عموی من اون موقع که همه چادری بودن، دوست دختر داشت و با دوست دخترش ازدواج کرد.
یعنی امکان نداره اینا 6 ماه یکبار کتک کاری نکنن.
بچه هاشون 20 و 27 ساله اند ها!!!
یعنی تو رودربایستی دارن زندگی میکنن.
بگذریم...
اگه شما آقایون چشماتون رو به روی 4 تا شوید خانم ها بسته بودین، تا این جا پیش نمیرفت.
اما بعد از ازدواج...
همونطور که گفتم مردها قادرند بین احساس و عقلشون تفکیک قائل بشن.
اکثر مردها شلخته هستن، ولی تحمل داشتن زن شلخته رو ندارن.
یعنی این تفکر که از بیرون غذا میگیریم و لباساشو خودش اتو کنه و به من چه که ظرفا رو بشورم تو کتشون نمیره.
میدونین چرا؟
همه مون بسیار دیدیم زن هایی رو که در جوانی شوهرشون فوت شده و بدون این که ازدواج مجدد بکنن، با هر جون کندنیه، خرج خودشون و بچه هاشون رو در میارن و دختراشون رو عروس و پسراشون رو داماد میکنن.
یعنی زن ها بالذات این توانایی رو دارن که هم در کار خونه و هم بیرون از خونه فعال باشن.
اما مردی که در جوانی همسرش رو از دست بده، حتماً باید ازدواج مجدد کنه.
یعنی نمی تونه بچه ها رو خودش بزرگ کنه.
یعنی یکی رو میخوان که بارهای خونه رو از دوششون برداره.
یکی که وقتی میان خونه همه چیز رو براشون آروم و مرتب کنه.
قبلاً مامانشون این کار رو میکرد.
حالا وظیفه ما زن هاست.
این حرف بین خودمون باشه.
مردها واقعاً بنده شکم هستن.
یعنی زنی که دستپخت عالی داشته باشه، واقعاً 40-50% همسرش رو تحت کنترل داره.
حالا مردا خوششون نمیاد وقتی دارن غذا میخورن روی میز کثیف باشه.
دوست دارن خودشون کثیف کنن.D:
دوست ندارن روی وسایل 1 وجب خاک نشسته باشه...
و تازگی ها هم که دوست دارن آنجلینا جولی براشون قورمه سبزی سرو کنه.
اسکای جان!
چون شما ازدواج نکردی، واقعاً خیلی حس ها برات ملموس نیست. چون تجربه نکردی.
هزاری هم که شنیده باشی ها، باز هم تجربه نکردی.
میدونی فرقشون تو چیه؟
ما زن ها یه ذره جنسمون شیشه خرده داریم.
معمولاً زیاد از شوهرمون جایی تعریف نمیکنیم، علی الخصوص جلوی زن مجرد، که مبادا یه روزی بشه که شوهرمون رو بر بزنه.
دروغ هم نمیگیم ها!!!
اما همه واقعیت رو هم معمولاً نمیگیم.
یعنی اون خانمهایی که میان پیش شما و از شوهراشون بد میگن که چه جور بهشون زور میگن، نمیگن که یه جاهایی هم چه حال هایی بهشون میدن.
اما خوب!!!
نمیشه کلیت داد...
بگذریم...
مرد امروزی یه زن نحیف و نازک میخواد.
اما به نظرم ما زنان امروزی باید زنانی قوی و نیرومند باشیم.
ورزش کنیم، اما نه یوگا و ایروبیک.
دفاع شخصی که یاد بگیریم، دیگه مردا خودشون حقوقمون رو با کمال احترام ادا میکننD:
زن باید اندامی ورزیده داشه باشه، نه لاغر...
اما برای چه مردی؟
مردهای کچل و شکم گنده ایرانی که از پاکی زن ها سوء استفاده کردند.
یعنی خودشون با دیدن ستاره های هالیوود عاشقشون شدن و زنان جامعه رو مجبور کردن که عین اونا بشن، اما خودشون دم به تله ندادن و هیچ کدومشون واسه ماها جورج کلونی نشدن...
ما به خاطر این که مردهای امروزی ما رو بپسندن، از تغذیه سالممون زدیم و همه جور رژیمی گرفتیم، از رژیم آب و انگور تا یک سیب در روز...
از فقر آهن و کلسیم در حال مرگیم و در نهایت خودمون که اجازه دادیم سلیقه مردها به خواست ما برتری پیدا کنه ضربه اش رو خوردیم.
درمورد بدختی هایی هم که میشنوین، والا و بالله که از قدیم همین چیزا دغدغه همه زن ها بوده.
اما قدیما اینترنت و دوست نبوده که زن ها باهاش درد و دل کنن.
اگه به مادرشوهر و خواهرشوهر میگفتن که حسابشون با کرام الکاتبین بود.
اگر هم که به مامان خودشن میگفتن که مامانش میگفت:
"با لباس سفید رفتی و با لباس سفید هم میای"
یعنی همزبون نداشته.
به نظرم الآن چون زیاد مطرح میشه، زیاد هم به چشم میاد.
اما به هنگام بچه دار شدن...
این باز خودش یه موضوع جدائیه که بحث خودش رو میطلبه...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
آدرس های مرجع