تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: واکاوی معضلات زن امروز
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
رهگذرگفته بودن که زن ازوظیفه اصلی خودش غافل مونده درجواب بایدبگم که تاوقتی خانم هادرگیراین وظیفه اصلی بودن چی شد؟غیرازاینکه توسری خورباقی موندن؟مرده دادمیزد:آهاااای زن!طعام رابیاور،گستاااخی مکـــن!جواب وظیفه اصلی کتک بودوتحقیر!همین جامعه امروز خوبه که خانوم هادیگه ازاین وظیفه غافل شدن!
دوست عزیزم سلام!
امیدوارم شاهد فعالیت های بیشتر و بهتر شما در تالارمون باشیم...
اما در مورد مسئله ای که گفتین...
کاش تمام پست های این تاپیک رو میخوندین و بعد قضاوت میکردین...
ما توی بخشی از تاپیک مطرح کردیم که بخشی از زن امروزی رو مردهای دیروزی ساختن...
اما بخشیش...
نه همه اش...
باز هم تاکید میکنم از اول پست های این تاپیک رو بخونین تاااا آخر...
مثلاً این پست تا حدودی جواب شما رو داده...

موید باشین.
امام خامنه ای حفظه الله :
آن آقایی که با زنان نامحرم سر و کار دارد، وبرای او امکان اشباع غرایزش در سطوح مختلف وجود دارد، این دیگر به زن خودش آن جور پای بند نیست.مثل مردی که به هیچ زنی نگاه نمیکند نیست....اینکه میگویند زن باید خودش را در محیط های اجتماعی با نامحرم مخلوط نکند.
برای این است که این زن، دلبستگی اش به مرد خودش باشد و الا اگر زن کارش به جایی رسید که مرد خودش برایش عادی شد، مثل وضعیتی که الان در جوامع غرب میبینید که اصلا این مرد برای زن اهمیت ندارد، میگوید حالاشد،شد،نشد هم نشد.می گوید طلاق میگیریم ،تمام میکنیم تو برو دنبال کارت ،من هم میروم دنبال کارم. این بد است !!!بعضی از خانمها امروز تلاش میکنند که وضع زنان را اینجوری کنند.این به ضرر زن هاست به نفع زن ها نیست؛ چون بنیان خانواده را متلاشی میکند.
سلام
من از اعضای جدید هستم و خیلی خوشحالم که به این تالار معرفی شدم
راستش من اول از این تاپیک شروع کردم چون درواقع دیروز بود که جایی درباره همین موضوع بحث می کردیم که زن امروز با زن1400سال پیش متفاوته. ودرواقع مخاطبان من همگی روی یه مطلب وحدت داشتن که جامعه اسلامی امروز باید زن رو به عنوان یه عنصر فعال در اجتماع اونم از بعد اشتغال بپذیره وبهش احترام بزاره ودلایلشونم این بود که خب بیشتر دختران امروز ما تحصیلات عالیه دارن ومی خوان از توانمندی هاشون حالا در هرعرصه ای که باشه استفاده کنن و مطلب بعدی شونم این بود که معضلات اقتصادی امروز بیشتر زنهارو مجبور به کار کردن می کنه و در واقع جایی برای انتخاب نیست...
می خواستم اینجا بهم کمک کنید و راه کار این موضوع رو بررسی کنیم وببینیم آیا با این تفاسیر حضور زنان در حامعه ودر کنار مردان با همه مشکلاتش توجیه پذیر هست یا نه؟!
رکن الهدی جان!
اولاً این که حضورت رو در این تالار خوشامد میگم و امیدوارم که حضور پررنگی باشه...
این که زن کار کنه، دو تا جنبه داره...
کوتاه مدت و بلند مدت...
در کوتاه مدت برای استقلال مالی زن عالیه...
یک زن امروزی به قول شما میخواد از توانایی هاش استفاده کنه...
به عنوان کمک خرج زندگی میشه...
باعث بالا رفتن اعتماد به نفس میشه...
باعث میشه زن ها زرنگ بشن که هر کی از راه رسید سرشون رو شیره نماله...
و...
اما در دراز مدت آسیب میزنه...
مثلاً پول اونقدر شیرینه که باعث میشه یه زن به خاطرش دست از بچه بشوره...
یا مثلاً همین که زن ها وارد بازار کار بشن، باعث میشه مردها حضورشون کمتر بشه و در نهایت روزی برسه که زن ها هم باید کار خونه رو بکنن و هم کار بیرون رو...
یا مثلاً حضور زن ها توی محیط کارها، باعث میشه مردها فکرشون 100% به کار معطوف نباشه...
یا مثلاً حضور زن ها توی محیط کارها، باعث میشه مردها کمتر سر کار برن و همین باعث فساد بیشتر میشه...

در نهایت این که در کوتاه مدت و به صورت کاملاً خودخواهانه خیلی خوبه که زن ها کار کنن..
اما در درازمدت و با دید گسترده مسائل اجتماعی، به نفع خود خانمهاست که از محیطهای کاری بیرون فاصله بگیرن...
می شه کامل توضیح بدی دراز مدت وکوتاه مدت یعنی مثلا می شه به قبل ازدواج و بعد ازدواج تقسیم کرد با فبل و بعد بچه دار شدن؟!واینکه خب به نظرم اگر کارو درآمد خوب باشه چه جوری می شه که بتونه ازش صرفه نظر کنه...کما اینوه حرفایی که زدی رو زنای امروز ما متاسفانه نمی پذیرن وبیکاری مردها بخاطر حضور بیش از حد خانوها رو پای بی عرضگی و عدم تخضشون می دونن یا مقوله فساد در محیط های کاری رو امری مسخره تلقی می کنن چرا که زن امروز رو در داشتن روابط آزاد با اطرافیانش تلقی می کنن واین که ممکنه یه مرد چه آسیب هایی ببینه رو از ضعف های خود اون مرد می دونن...
ببخشید طولانی شد من خودم مخالف این حرفام ولی شاید باور نکنی چه بحث طولانی با این جور آدم ها داشتم ودر نهایت متهم به این شدم که من یه زن متعلق به1400سال پیشم و از دین هم چیزی نمی دونم....اینکه اومدم اینجا به خودم و داشته های فکریم کمک کنم
دیروز دوستان لطف کردن و منو تو یه گروه از دانش جویان قدیم دانشگاه تهران در وایبر اد کردن!!! خب طبیعی هست که تعدادی از دوستان 20 سال پیش رو هم دیدیم!!!

اکثرا دختر داشتن و تو سن کنکور و دانشگاه و همه به اتفاق میگفتن که اولویت اول دختر هاشون در زندگی تحصیل و کار مرتبط با اونه برای مثال دوستی که دخترش شیمی الزهرا قبول شده بود با اصرار میگفت که دخترش باید یک سال دیگه بخونه تا یکی از رشته های دکترا قبول بشه!!! نمی تونستم با اون ناراحتی که داشت جواب دندون شکن بهش بدم فقط گفتم که شاید وقتش تلف بشه و یک سال پر استرس دیگه داشته باشه!!!

حرف دوستان این بود...آقا پسرهای تالار توجه کنند:"با این وضعی که پسر ها دارند و دائم دنبال هوس بازی و الافی هستند و با این روند رو با رشد گرونی اگه بچه هامون فقط بخوان ادامه حیات بدن باید !باید ! شغل داشته باشن! تقریبا همه ازدواج رو در اولویت سوم تا چهارم فرزندانشون ذکر می کردند!!!"

البته به نظرم حرفاشون غیر منصفانه بود برای این که دارم خیلی از پسر هارو من جمله پسر خودم رو می بینم که این طور نیستند!!

ولی خب آیا در مورد گرونی روز افزون و این که هر خانواده ای برای بقا و ادامه حیاتش لازمه که زن و مرد هر دو کار کنند حق نداشتند!!! من با اختلاط و گناه مخالفم و فرمایشات رهبر رو هم سرمه ی چشمم می کنم!! ولی به فرض مثال تو جامعه ای که آقایون ابایی ندارند که حتی با داشتن همسر با زن دیگه ای گرم بگیرند خوش بش کنند تو فیس بوک برای هم جملات عاشقانه بفرستندو هزار غلط اضافه... به نظر خانمی که شوهرش این کارس (که تعدادشون هم کم نیست) ،ظالمانه نیست که بهش بگیم درس هم نمی خواد بخونی شغل هم نداشته باش!! چی کار کنه وقتی شوهرهش هزینه ی زندگی رو بر میداره و جای دیگه خرج میکنه؟؟؟ حتی اگه بخواد با اون آدم کثیف هم زندگی کنه آیا بره شکایت کنه نفقه بگیره یا خودش بره سر کار؟؟؟؟

من به الان صرفا به شغل زن به چشم صرف منبع درآمد نگاه میکنم و خودم از شغلم استعفا دادم... ولی دوستان حواسمون باشه پامونو جلوی حکم خدا دراز نکنیم.... شغل و فعالیت اقتصادی برای زن ممنوع نیست! از بهترین مخلوقات خدا حضرت خدیجه (سلام الله علیها) شغل و درآمد داشتند! کسب در آمد حلاله و همین طور تحصیل علم که سفارش هم شده!!!
ببینید!
همه چیز یک نگاه خرد و یک نگاه کلان داره...
یک اثر کوتاه مدت و یک اثر دراز مدت داره...
البته که شغل داشتن واسه زنان گناه نیست...
مثل خرید و فروش زمین...
اما اگه داشت دچار مشکل میشد، ممکنه وظایف ما در قبال جامعه تغییر کنه...
از خودم مثال میزنم...
فرض کنین من به عنوان یک دختر مجرد، نرم سر کار...
همسر من برفرض که آدم ناپاکی باشه، و تمام عمرش رو هم صرف خوشگذرونی با زنان دیگه بکنه، کم کم جامعه به این نتیجه میرسه که اگه قراره تحت هر شرایطی روح و روان زن خدشه دار بشه، چه بهتر که از جسمش بهره کشی نشه...
چه اون زنی که میره از خونه بیرون و آقایون دیگه باهاش خوش و بش میکنن و در نهایت مثل دستمال می اندازنش دور، چه منی که توی خونه نشستم و داره بهم ستم میشه...
کم کم دخترانی که توی خونه نشستن محبوب میشن...
بعد از یک نسل، جامعه دوباره به حالت عادی فکر کنم که برگرده...
البته الآن هر 4-5 سال یه تفاوت نسل و دیدگاه رو شاهدیم...
مثالی که من زدم، از بدترین حالت ممکن بودا!!
یعنی ممکنه زنی سر کار نره و شوهرش هم بهش خیانت نکنه...
البته قبول دارم که موضوع به همین سادگی ها نیست...
از همه جوانب باید جامعه روند رو به بهبود رو طی کنه که زن ها هم با هم همکاری کنن و بنشینن خونه تا جامعه بهتر بشه...
اما این که من سود خودم رو در نظر بگیرم، و جامعه رو به خاطر خودم سر ببرم، زمانی میاد که خودمم به عنوان عضوی از اون جامعه سر بریده میشم...
مسلمه که من اگه برم سر کار و استقلال مالی داشته باشم یه گزینه عالیه...
اما به چه قیمتی ماهی 4 میلیون بگیرم؟
اگه سر کار رفتن من، مانع از بچه دار شدنم شد چی؟
کدوم مهمتره؟
اگه من رفتم سر کار به عنوان یک گرافیست، اما یه آقای گرافیست چون مرده و مدیر شرکت نمیخواد از دیدنش لذت ببره، بیکار موند چی؟
اون وقت اون آقاهه که بی کار مونده، یا میره سی دی میخره و یه کیلو تخمه و میره خونه پاشو می اندازه رو پاش که زنش کار کنه و خودش فقط لم بده، یا از یه دیواری میره بالا که شرمنده زن و بچه اش نباشه...
مردها که بیکار بشن، دیگه جامعه افتضاح میشه...
من حتی اگه چادری تیــــــــــــــــــر هم باشم، باز مردهای اجتماع -در بهترین حالت - به من به عنوان گزینه روی میز برای ازدواج نگاه میکنن...
قبلاً هم گفتم...
بهتره که هیچ وقت مردی با نگاه عاشق نشه که عقلش تعطیل میشه...
اما اگه من اصلاً توی محیط های کاری نباشم، اون مرد جامعه مجبوره واسه ازدواج دست مامانش رو بگیره و بره توی جمع خانواده اش و بعد هم برن دختر رو از خانواده اش خواستگاری کنن...
یعنی دخیل کردن عاقلا و بزرگا و با تجربه های فامیل...
همین باعث میشه ازدواج ها پخته تر بشه...

بازم تاکید میکنم، فقط این موضوع توی بهبود جامعه دخیل نیست...
اگه همه وظیفه شون رو توی جامعه درست انجام میدادن، دیگه لازم نبود مدام به همدیگه وظایف همدیگه رو گوشزد کنیم...
من خودم با داشتن تحصیلات عالی برای خانوم ها به شدت موافقم به نظرم یه مادر و همسر تحصیلکرده خیلی خیلی موفق تر از یه مادره بدون تحصیلات هست واین انکار ناپذیره یسری از مشاغل مثل معلمی مدارس و مهدهای کودک پزشک زنان وپلیس زن از ملزومات جامعه است و به نظرم هرکس خودش رو در این مشاغل توانمند می بینه باید اقدام کنه....اما واقعا چند درصد از زنان شاغل ما بخاطر انحرافات همسرشون مشغول به کارن چند درصد از همین خانوم ها مسءول به فساد کشیدن محیط کارشدن با پوشش وآرایش نامناسبشون وچون اغلب مجرد هستن به راحتی با آقایون در ارتباط قرار می گیرن با اینکه می دونن طرف متاهل هست ...اگه هر زنی به اقتضای نیاز جامعه و نیاز واقعی خودش وارد بازار کار می شد الان این طور نبود که صاحبان مشاغل علاقه به استخدام خانومها داشته باشن چون حقوق کمتری دریافت می کنن چون راضی ترن و متاسفانه امکان سوء استفاده ازشون بیشتره....
من دیروز به اون جمعی که باهاشون بحث داشتم هم گفتم اگه واقعا می تونید حق فرزندتون حق همسرتون و حق ارباب رجوع و از همه مهم تر حق جسم خودتون رو تمام و کمال ادا کنید وکم نزارید که در آخرت مدیون نباشید حتما از توانمندیتون استفاده کنید....ا
اما واقعا درجامعه ما چند درصد از زنان آین چنین هستن؟!

یه سوال دیگه من نمی دونم اینجا درباره نوع ازدواج های امروزی بحث می شه یا نه چون تو این تالار آقایون هم نظر می دن خیلی دلم می خواست بدونم نظر اونها درباره ازدواج به سبک سنتی و ازدواج به سبک مدرن که دختروپسر خودشون همدیگه. رو پیدا می کنن چیه...چون تقریبا نظر خانوم هارو می دونم ویه بحث فوق العاده طولانی باهاشون داشتم دلم می خواست نظر اون طرف ماجرا رو هم بدونم....البته باتوجه به این که ازدواج سنتی الان تو جامعه ما داره کم رنگ می شه و واسه یه قشری تبدیل به افسانه شده
سلام
اگر مشکلی نباشه منم یکمی وارد این بحث بشم. چون در این بحثهای اخیر نظری از آقایون داده نشد و فکر می کنم از این جنبه هم قضیه بهش پرداخت باشه بد نیست

(۲۰/شهریور/۹۳ ۱۴:۲۰)zahra11 نوشته است: [ -> ]ولی خب آیا در مورد گرونی روز افزون و این که هر خانواده ای برای بقا و ادامه حیاتش لازمه که زن و مرد هر دو کار کنند حق نداشتند!!! من با اختلاط و گناه مخالفم و فرمایشات رهبر رو هم سرمه ی چشمم می کنم!! ولی به فرض مثال تو جامعه ای که آقایون ابایی ندارند که حتی با داشتن همسر با زن دیگه ای گرم بگیرند خوش بش کنند تو فیس بوک برای هم جملات عاشقانه بفرستندو هزار غلط اضافه... به نظر خانمی که شوهرش این کارس (که تعدادشون هم کم نیست) ،ظالمانه نیست که بهش بگیم درس هم نمی خواد بخونی شغل هم نداشته باش!! چی کار کنه وقتی شوهرهش هزینه ی زندگی رو بر میداره و جای دیگه خرج میکنه؟؟؟ حتی اگه بخواد با اون آدم کثیف هم زندگی کنه آیا بره شکایت کنه نفقه بگیره یا خودش بره سر کار؟؟؟؟
اصلا اسلام و مسائل خانوادگی به کنار. از دید صرف اقتصادی میگم روند کنونی نه تنها کمکی به اقتصاد خانواده نمیکنه و نخواهد کرد، بلکه هر روز بدتر خواهد شد

امروز وقتی یک مرد مثلا با مدرک کارشناسی میره مصاحبه کاری، به شدت فرصتهای شغلی کمی داره. به دو دلیل:
1- سرجمع فرصتهای شغلی کمه و محدودیتهای زیادی وجود داره
2- رقبای بسیار بهتری در اغلب موارد وجود داره

مورد اول که به دلیل مشکلات خاص اقتصادی کشوره و جمعیت زیاد جوانان جویای کار
اما مورد دوم بسیار پیچیده تر هست. این رقبای بسیار بهتر چه کسانی هستند؟
خانمهایی Smile که امروزه مدارک دانشگاهی بسیار بهتری نسبت به مردها دارند. حداقل انتظارات حقوقی و مزایا رو دارند و اهل چونه و تقاضای حقوق متناسب نیستند
به نسبت آقایون فرمانپذیرترند و در کل دردسر کمتری ایجاد می کنند
و برخی جاها هم که اصلا شغل فقط ظاهر امر است ....

شما باشید موقع استخدام کدام را انتخاب می کنید؟
1-آقای پر توقع از لحاظ حقوق و مزایا و مثلا مدرک کارشناسی (مثلا حقوق درخواستی 1.5)
2-خانم کم توقع از لحاظ حقوق و مزایا و مثلا مدرک ارشد ( حقوق 500 هم بدی راضیه)

این که گفتم یک مثال خاص و اتفاق نادر نیست. در سالهای اخیر بسیاری از کارفرمایان به کارگیری خانمها رو در اولویت قرار دادند. حتی نیروهای متخصص و با تجربه مرد هم کم و بیش دچار مشکل شدند
چون وقتی مرد میره حقوق میخواد، کارفرما میگه فلان خانم داره همین کاره شما رو با ماهی 1 تومن انجام میده. چرا بیام به تو ماهی 2 تومن بدم؟
به من چه که تو سرپرست خانواری
و به این صورت بود که فهمیدیم هدف دستورات اسلام برای زن و شوهر چه بود ... چقدر امروز خوب پیش بینی شده بود....

اینکه حالا یک مردی مشکل داره و زنش برای خرج و مخارج باید کار کنه کسی مخالف این نیست. ولی الان واقعا اینهمه خانم شاغل به خاطر مشکل شوهرشون هست؟ اصلا شوهر دارن؟
اون پسر بیچاره با مدرک و معدل خوب و مهارت توانایی ازدواج داشته که حالا بگیم مشکل از اون بوده؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
آدرس های مرجع