سلام
اگر مشکلی نباشه منم یکمی وارد این بحث بشم. چون در این بحثهای اخیر نظری از آقایون داده نشد و فکر می کنم از این جنبه هم قضیه بهش پرداخت باشه بد نیست
(۲۰/شهریور/۹۳ ۱۴:۲۰)zahra11 نوشته است: [ -> ]ولی خب آیا در مورد گرونی روز افزون و این که هر خانواده ای برای بقا و ادامه حیاتش لازمه که زن و مرد هر دو کار کنند حق نداشتند!!! من با اختلاط و گناه مخالفم و فرمایشات رهبر رو هم سرمه ی چشمم می کنم!! ولی به فرض مثال تو جامعه ای که آقایون ابایی ندارند که حتی با داشتن همسر با زن دیگه ای گرم بگیرند خوش بش کنند تو فیس بوک برای هم جملات عاشقانه بفرستندو هزار غلط اضافه... به نظر خانمی که شوهرش این کارس (که تعدادشون هم کم نیست) ،ظالمانه نیست که بهش بگیم درس هم نمی خواد بخونی شغل هم نداشته باش!! چی کار کنه وقتی شوهرهش هزینه ی زندگی رو بر میداره و جای دیگه خرج میکنه؟؟؟ حتی اگه بخواد با اون آدم کثیف هم زندگی کنه آیا بره شکایت کنه نفقه بگیره یا خودش بره سر کار؟؟؟؟
اصلا اسلام و مسائل خانوادگی به کنار. از دید صرف اقتصادی میگم روند کنونی نه تنها کمکی به اقتصاد خانواده نمیکنه و نخواهد کرد، بلکه هر روز بدتر خواهد شد
امروز وقتی یک مرد مثلا با مدرک کارشناسی میره مصاحبه کاری، به شدت فرصتهای شغلی کمی داره. به دو دلیل:
1- سرجمع فرصتهای شغلی کمه و محدودیتهای زیادی وجود داره
2- رقبای بسیار بهتری در اغلب موارد وجود داره
مورد اول که به دلیل مشکلات خاص اقتصادی کشوره و جمعیت زیاد جوانان جویای کار
اما مورد دوم بسیار پیچیده تر هست. این رقبای بسیار بهتر چه کسانی هستند؟
خانمهایی

که امروزه مدارک دانشگاهی بسیار بهتری نسبت به مردها دارند. حداقل انتظارات حقوقی و مزایا رو دارند و اهل چونه و تقاضای حقوق متناسب نیستند
به نسبت آقایون فرمانپذیرترند و در کل دردسر کمتری ایجاد می کنند
و برخی جاها هم که اصلا شغل فقط ظاهر امر است ....
شما باشید موقع استخدام کدام را انتخاب می کنید؟
1-آقای پر توقع از لحاظ حقوق و مزایا و مثلا مدرک کارشناسی (مثلا حقوق درخواستی 1.5)
2-خانم کم توقع از لحاظ حقوق و مزایا و مثلا مدرک ارشد ( حقوق 500 هم بدی راضیه)
این که گفتم یک مثال خاص و اتفاق نادر نیست. در سالهای اخیر بسیاری از کارفرمایان به کارگیری خانمها رو در اولویت قرار دادند. حتی نیروهای متخصص و با تجربه مرد هم کم و بیش دچار مشکل شدند
چون وقتی مرد میره حقوق میخواد، کارفرما میگه فلان خانم داره همین کاره شما رو با ماهی 1 تومن انجام میده. چرا بیام به تو ماهی 2 تومن بدم؟
به من چه که تو سرپرست خانواری
و به این صورت بود که فهمیدیم هدف دستورات اسلام برای زن و شوهر چه بود ... چقدر امروز خوب پیش بینی شده بود....
اینکه حالا یک مردی مشکل داره و زنش برای خرج و مخارج باید کار کنه کسی مخالف این نیست. ولی الان واقعا اینهمه خانم شاغل به خاطر مشکل شوهرشون هست؟ اصلا شوهر دارن؟
اون پسر بیچاره با مدرک و معدل خوب و مهارت توانایی ازدواج داشته که حالا بگیم مشکل از اون بوده؟