تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: واکاوی معضلات زن امروز
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
نقل قول:
نقل قول:
من هر روز از شیر و گوشت گاوهای دامداری استفاده میکنم

پس ....؟
باز هم از اون مثال های خاص خودتون رو میزنید که فقط در قوه ادراک خودتون هستش و برای دیگران ملموس نیست

نقل قول:
بفرستیدش چندتا کلاس که بتونه چندتا اختراع انجام بده

انسانیت تو هیچ کلاسی تدریس نمیشه جناب کپتان

خدمت به بشر و انسان فقط از عهده فردی که انسانیت داره بر میاد پس بلاشک دارای بعد بالای انسانیت بوده اند این مخترعین

نقل قول:
اتفاقا نشون داد فرزند صالحو نمیشناسید
فرزند صالح مگه غیر از اینه که با کشف پزشکی و علمی و ... دل پدر و مادرو برادر و خواهر و عمه و خاله و دایی و عمو همسایه و مردم کشورش و دنیا شاد و خشنود میشه ازش و وقتی اینها راضی باشند پروردگار هم راضی ست ازش؟؟؟
اگر غیر از اینه بگید
آن مثال مثال خوبی بود روی آن فکر کنید

اختراع و اکتشافی که گفتید هیچ ربطی به صالح بودن این افراد ندارد

باز هم تکرار می کنم معنی انسان صالح را نمی دانید

راستی چند نفرشون اختراع و اکتشاف کردند و چند نفرشان جنایت؟ چند نفرشان بی فایده؟

باز خوبه بعضی چیزا داره برای خواننده ها مشخص میشه
نقل قول:
ختراع و اکتشافی که گفتید هیچ ربطی به صالح بودن این افراد ندارد

باز هم تکرار می کنم معنی انسان صالح را نمی دانید
فرزند صالح مگه غیر از اینه که با کشف پزشکی و علمی و ... دل پدر و مادرو برادر و خواهر و عمه و خاله و دایی و عمو همسایه و مردم کشورش و دنیا شاد و خشنود میشه ازش و وقتی اینها راضی باشند پروردگار هم راضی ست ازش؟؟؟

اگر غیر از اینه بگید
نقل قول:آن مثال مثال خوبی بود روی آن فکر کنید
همین مثال شما اگه نبود فناوری پاستوریزه و استرلیزه کردنش شما محروه بودید از مصرفش از حالا که میخورید اما بگید خداروشکر بعدش هم بگید خدا بیامرزه اموات کاشفش رو که باقیات و صالحات بشه واسش
(۲۳/آذر/۹۲ ۲۰:۱۳)captaincharisma نوشته است: [ -> ]

اگر غیر از اینه بگید

فرزند صالح میشه انسان صالح

انسان صالح وارث آینده زمین است

صلح نقطه مقابل فساد است

خیلی قضیه رو رمانتیکش نکنید

واقعیت غرب چیز دیگریست

این نشون میده شما و همکارتون شناخت درستی از انسان صالح ندارید

===

متاسفانه سقف ارسالام پر شده

بعدا ادامه می دهم

ولی روی انسان صالح که وارث زمین است کار کنید
سلام
اصلا دوست ندارم وارد این بحث هایی که معلوم نیست بر سر چیه و قراره به کجا کشیده شه، بشم، ولی در جواب این حرف :

نقل قول:
اگر غیر از اینه بگید
معیار و ملاک صالح بودن نزد خدا، اختراع و اکتشاف نیست. معیار و ملاک خدا برای راضی شدن از بندش، راضی بودن بنده های دیگه از اون فرد نیست.
بخوایم بحث رو باز کنیم، باید وارد مقوله های مرجون و مستضعفین بشیم که ربطی به این تاپیک نداره
در کل بازم می گم : معیار و ملاک خدا برای راضی شدن از بندش، راضی بودن بنده های دیگه از اون فرد نیست.
نقل قول:
خیلی قضیه رو رمانتیکش نکنید
اتفاقا تو این بحث شما قسمت مهم یعنی رومانتیک بودنش رو فراموش کردید
نقل قول:
واقعیت غرب چیز دیگریست

این نشون میده شما و همکارتون شناخت درستی از انسان صالح ندارید
ما هم نگفتیم که غرب بهشته مدینه فاضله هستش وبا گفتن این چیزا مثل همکاراتون و بسط دادن افکار ما به غرب فرافکنی نکنید این سبک ماله 8ساله پیش بوده دوره اش سر اومده دیگه اذهان مردم با این روش دچار بدبینی به افراد نمیشه
و مثل همیشه سئوال بی جواب ما تا لحظاتی دیگر حتما بسته شدن تاپیکWink

نقل قول:
معیار و ملاک خدا برای راضی شدن از بندش، راضی بودن بنده های دیگه از اون فرد نیست.
بله درست میفرمایید ولی بخش مهمی از آن که هست و شاید بتونه اون ضعف ها رو پوشش بده
اما در کل حرف شما درست میباشد
captaincharisma
عجب حرفی زدینا
علم ربطی به اخلاقیات نداره
اون حکمته که به اخلاقیات مربوطه
کتاب گهواره گربه رو بخونید
در مورد ادم دانشمندیه که بمب اتم میسازه
انیشتین هم نابغه بود اما هیچ کدوم از زن هاش ازش راضی نبودن

شغل ادما ربطی به صالح بودنشون نداره
خیلی های دیگه که نمیخوام اسم ببرم
ادما ،ادم بودن حتی قبل از کشف اتش
کتاب پیام گمگشده رو هم بخونید بعد فکر کنید که ما متمدن هستیم یا بومیان استرالیا[/b]
نقل قول:
انیشتین هم نابغه بود اما هیچ کدوم از زن هاش ازش راضی نبودن
شما دقت بفرمایید گفتم کسانی که همه ازشون راضی هستن مثل کاشف پنی سیلین کاشف درمان سرطان
نگفتم هر کاشف و مخترع کسانی که خیرشون به آدم ها رسیده
این ها حتما یه درون مایه ای داشتن که خالق قدرت این کشفیات سودمند رو ( که کل زندگی و حیات ما به آنها وابسته شده )
در نهادوضمیرشان قرار داده
(۲۳/آذر/۹۲ ۲۰:۴۵)captaincharisma نوشته است: [ -> ]شما دقت بفرمایید گفتم کسانی که همه ازشون راضی هستن مثل کاشف پنی سیلین کاشف درمان سرطان
نگفتم هر کاشف و مخترع کسانی که خیرشون به آدم ها رسیده
این ها حتما یه درون مایه ای داشتن که خالق قدرت این کشفیات سودمند رو ( که کل زندگی و حیات ما به آنها وابسته شده )
در نهادوضمیرشان قرار داده

پس قانونی وجود نداره
یه هده هستن یه عده نیستن
مثل همه جا
از هز چیزی که بشه پول در اورد بعد از یه مدتی میره زیر دست سرمایه داری
مثل هنر،سینما،علم

قال اقای تلمیخا:
مگه اینا چند نفر کاشف و مخترع دارن و این کاشفا برای رضای خدا کار کردن یا دنیاشون؟

اگه واقعا مایلید در این زمینه بحث کنید بهتره تاپیک جداگانه زده شه
بحث خانومای گرامی منحرف شد
نقل قول:
مگه اینا چند نفر کاشف و مخترع دارن و این کاشفا برای رضای خدا کار کردن یا دنیاشون؟

شما بگو 1نفر
رضای خدا هم تو رضای بنده ش خلاصه میشه هر بارو هزار جا و پا هزار منبر شنیدیم این رو
آقا من راضیم از کسی که قرص زیر زبونی فشار رو درست کرد که اگه نبود تا حالا مادربزرگم 20بار جلو چشمام رفته بود اون دنیا حالا هر میخاد اعتقادش هر چی بوده باشه حالا اینو ضربدر میلیونها نفر کنید مثل من اینجا صالح نگیم بهش اونجا از صالحان میشهBig Grin
نقل قول:
از هز چیزی که بشه پول در اورد بعد از یه مدتی میره زیر دست سرمایه داری

مثل هنر،سینما،علم
بله این که یه بحث دیگست باندازه کافی منحرفیم از بحث دیگه باین نمیپردازیم
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
آدرس های مرجع